11371
Virtuális autótuning
  • Hassan B
    Pedig ahogy nézem, nem műveled rosszul... :)
  • passatgt
    nincs időm, kedvem:)

most talán nyáriszünetbe majd valamit próbálgatok
  • passatgt
    ez frissebb

• Harly18
    Igen, ezt már megcsodáltam, a hvtm-en volt, ha jól emlékszem. Nagyon szépen megcsináltad, mondjuk nekem nem tartozik a kedvenceim közé az effajta átalakítás (őrülten az eredeti bogarat szereti :), de ha interneten találom meg valahol, meg nem mondtam volna, hogy VT-s, ami nálam sokat számít.
    De ha ilyen jókat tudsz, akkor mért nem csinálsz sűrűbben?
  • passatgt
    ez volt a legutóbbi vt-m, kb 1 éve
  • passatgt
    egy régi bogaram már van:)

• Harly18
    Reménykedtem, hogy megtetszik a Bogár a többségnek, talán ezért választottam az Audit, ami nem a legjobb képileg, meg a C4-et, ami hátulról van és nem sok embernek tetszik, de legalább te megcsinálod :)
    És azért ne csak jövőre gyere, mert ha jól sejtem, akkor tőled valami igazán profi munkát fogunk látni :)
  • passatgt
    mindegy én megcsinálom bogarat, majd jövőre jelentkezem:)
  • Harly18
    Nincs mit, kérdezz bátran...
  • Harly18
    Szerinted miért ezt az Audit tettem be? :P De nem jött be a számításom...
  • Penec
    :D Már én is elkezdtem!!:D Egyébként Harly köszi a segítséget!!
  • passatgt
    bogár kéne(lehet énis csinálok vmit)

audi túl világos, használhatalan:)
  • Hassan B
    Szerintem is egyértelmű az audi, de te tudod... végülis ez a szokásos.
    Aki meg mer egy kicsit kockáztatni (mint én) az nyugodtan elkezdheti az audit...
  • Hassan B
    Audi (már csak azért is mert nekünk is van 1 ilyen is... :) )
  • Harly18
    Bármi is nyer, teret adok másoknak és nem fogok indulni valószínűleg, mivel szeretnék nevezni a hvtm-en egy "versenyen" és 8 napom van 2 autó elkészítésére, ami azért nehéz, mert nem tuningolni kell őket, hanem megálmodni az adott autó utodját és ennél erősen kell is rajzolni, ami nem az erősségem. Szóval nagyon rááltam a Phaeton következő generációjára.....hát majd elválik.... :)
  • Harly18
    Alkatrészt lehet találni, csak keresni kell, mondjuk ez alapján...

Felni: rim, rims, alloy, alloys, wheel, wheels. és ezek kombinálása: tuning, chrome, car, custom, amg, brabus, oz, 100miglia, lexani és más felnimárkák, stb)
    Szárny: wing, rear wing, tuning wing, alu wing stb.
    Küszöb: sideskirts, skirts stb.
    Lökhárítók: rear bumber, front bumper, tuning bumper, rs bumper, bumper stb.
    Lámpák: lights, lamp, tail lights, front lights, rear lights, xenon lights, lexus lights, crystal lights stb. (a lights helyett mindenütt lehet a lamp is)
    Motor: engine, block
    Ülés: seats, front seats, sport seats, stb.
    Belső tér/műszerfal/HUD interior, dashbord, instruments, HUD
    Intercooler: ic, intercooler stb.
    Airbrush/matrica: airbrush, stickers, decals stb.
    Egyéb: dtm, tuning, custom car, mod car stb. (hvtm.hu)
  • DJ Skyline
    szerintem meg majd akkor, ha lezárult a szavazás, ami egyenlőre holnap este 7-ig tart, ha nagy fölénybe lesz, akkor értelemszerűen nem húzzuk az időt, de kb 5-6 szavazat még nem mérvadó, adjunk lehetőséget másnak is
  • tzsoltika
    Audi
  • Penec
    Leht hogy a profik tudnak jókat csinálni az olyan képből is(de azért a kezdők is tudnak) ha lenne alkatrész akkor jó lenne, de én sose lalálok sehol semmit...(Azért szavazok az audira mert az jobban bejön, több benne a fantázia, meg mert könnyeb...nekem...)
  • Benc16

hoztam ezt a képet, és aki gondolja tuningolhatja... :)
  • Harly18
    Sokszor volt szó, hogy alig van hátulnézeti kép, most van.
    A Bogárban baromi sok lehetőség van, épp ezért lett ekkora legenda, mert mindenki látott benne valamit.

Olyan meg nincs, hogy nem mer nekivágni. EGy jó tuner bármiylen helyzetű kocsit meg tud csinálni. Szerintem itt az a helyzet, hogy már régóta akart a nép régebbi Audit...
  • Penec
    szentem nyert az audi!!!
  • Czdano
    :-p bogárban senki nem lát lehetőséget, ilyen nézetnek (C4) meg nem mer senki se neki kezdeni..
  • Harly18
    Sejtettem ám, hogy mi lesz a befutó... :(
  • Penec
    audi
  • HURRICAN
    nem tudsz befoLYásolni :D

audi
  • Czdano
    audi
  • Harly18
    Nem akarok senkit sem befojásolni, de baromira szeretnék sok tuningolt bogarat látni
  • Szabi1991
    c4
  • Picar77
    audi
  • Harly18
    Itt a 3 választott autó :)

Citroen C4 Picasso
    VW 1302
    Audi 80 Coupe
  • Hassan B
    Megin jöhetnek az autók... -.-
    Csak gyorsan, mert már kezdeném is... :)
  • Picar77
    jó lett Harrly
    kár hogy nem volt a sajátomra időm :(
  • Harly18
    Vége, mindjárt lehet kezdeni a szavazást!!!
  • Harly18
    Igaz :) De mostmár mindegy, nem hiszem, hogy ezen múlna bármi is... :)
  • zolo
    Kukacoskodás, de egy ekkora tükörből valaminek a túloldalon is kéne látszódni , nem?
  • Harly18
    A nagy tükörrel egyet értek ,de annyira siettem, hogy elkészüljek vele, hogy úgy felejtettem, az ablakok meg a Tiguanról valóak, mert valamit megint kavartam a régekkel és már nem tudtam kiszedni az előző háttért az ablakból és nem volt más ötletem, mint ez...
  • Dénes é
    az ablakok mintha tükrök lennének úgy csillognak,de np
    amúgy maga az elképzelés jó ami még nem tetszik az a nagy vtükör meg a hűtőrács
  • Czdano
    Te nyertél :| (y) rád szavazok
  • Harly18
    Kész vagyok. Alulmúltam önmagam. Most volt 1 órám, hogy a tegnapi verziót módosítsam. Sok helyen rajzos lett és sok apróbb hiba van, sajnos nem sikerült úgy, mint ahogy megálmodtam. De még be fogom fejezni ezt a projektemet egyszer, de addig is itt egy verzió, ami talán nem a legjobb, de több a semminél :)