11371
Virtuális autótuning
-
#8397 Ha nincs rá valami nyomós okod, akkor nem lehet... ( a "mert" vagy az "azért" nem az...) -
Szabi1991 #8396 sztem keressünk mormális képet a focus-ról + a 300c-ről.. -
#8395 lehet megvátoztatni a szavazatomat? mert akkor 1értelművé tenném -
#8394 ajj de mit láttok abban a focusos képben :( nem az autoval hanem a képpel van bajom -
#8393 Ha lehet még szavazni akkor FOCUS -
#8392 ja. ÉN addig jutottam , hogy felnit feltudtam rakni nagy nehezen az autóra de nem látszódott alatta a féktárcsa , meg semmi , csak a feketeség D:
elég gáz :D -
#8391 Tuning Car Studio? Én is kipróbáltam, de valami pocsék az egész, kezelési utasítás kellene hozzá annyira logikátlan és használhatatlan.... -
#8390 kipróbáltam. Hát ne is vággyá' rá. Kegyetlen. Nem is értem azt aki ezt a programot írta... -
#8389 kiv vagyok mit tud :D -
#8388 ja jó akkor még várok vele -
#8387 Ahm... akkor jó... én nagyon nem vágyom rá. -
#8386 ahogy beírtam ,hogy kipróbálom 1 percel utánna már be is tettem u torrentbe -
#8385 Csinállni lehet, de a szavazás 7-ig tart, ha még leszkettő szavazat a focusra, akkor az lesz... -
#8384 akkor most lehet csinálni amugy a cryslert? -
#8383 Nagyon nehezen hiszem el, hogy megvan eredetibe és nem tudod mire lehet használlni... -
#8382 Nem ingyenes, és én meg nem találtam máshol... (mondjuk annyira nem is kerestem... :P) -
Mokus1 #8381 hagyuk már bármit le lehet tölteni amugy meg a photoshop az pont megvan ereditbe azért kérdzetm rá -
#8380 ajánlom a tutorial.hu -t
Töltöttem föl én is tutorialt VT-set is. -
#8379 lol ezt megnézem :D -
#8378 de ha még azt se tudod mi az a photoshop ne akarjál egyből tuningolni szvsz... -
#8377 Meg is lehet venni...
meg a hivatalos szájtrol is lelehet szedni, de nem gond... -
Mokus1 #8376 ezt ahogy látom csak torrentbe vagy igy ugy leeht leszedni..de nmem baj:) -
#8375 Aham, hát az is érdekes lehet, de azért ez mégis csak jobb (bár nyilván nehezebb is)... -
Mokus1 #8374 oké köszi:)abban legalább lesz sikerélmény
em:D -
#8373 Egyébként van egy külön erre a célra kifejlesztett program, benne vannak kerekek, minták, festések, minden ami a VT-hez kell, csak ugye a minősége sokkal elmarad a PS-től, mert ugye itt mi csinálunk mindent, ott meg a program teszi rá a dolgokat. Tuning Car Studio-nak hívják... -
Mokus1 #8372 bár gondolom nekm kell..
-
#8371 Nem a Photoshop az olyan, hogy beírod milyen tuningot akarsz és megcsinálja helyetted...:P -
#8370 Ez egy grafikus program, nem vt-hez tervezték, nincsenek benne sablonok... -
Mokus1 #8369 pasz -
#8368 Szerinted? -.- -
Mokus1 #8367 oks köszi és abban benne vannak az ilyen tuning elemek vagy nekm kell megcsinálnom? -
#8366 Legjobb photoshop 7 / CS / CS2 / CS3... de használhatsz gimp-et is...
Neat Image-el elég nehezenn menne... -
Mokus1 #8365 hát h tudjak tuningolni. -
#8364 Attol függ, mihez... -
Mokus1 #8363 v milyen program kell?
-
#8362 És mit szeretnél a neat image-el? -
Mokus1 #8361 v esetleg photshop joo erre a célra? -
Mokus1 #8360 nagyon kezdő vagyok szoval még el se tudtam inditani a neat image t nekm nem jön a defaultnél az a menüpont ami kéne és ot elakadtam -
#8359 Ja... csak a másik kettő meg nagyon világos és azzal a legnehezebb dolgozni... -
#8358 én szavaztam 1edül a Seatra :)