11371
Virtuális autótuning
-
mikiking #8357 Egyetértek ;) -
#8356 én sztem meg a focusos egy szar kép minöségileg -
#8355 nem sok fantáziát látok a Chryslerben de legyen -
#8354 Jólvan, akkor ezt se csinállom meg... -
#8353 4 Ford Focus
5 Chrysler 300c sedan
1 Seat -
#8352 akkor chrysler -
#8351 a chrysler jo lesz -
#8350 szavazz te is chryslerre és akkor az a nyerő:) ha arra szavazol én is automatikusan,amúgy nem akarok egyenlőséget hogy tovább húzódjon:D -
#8349 melyikre szavazzak?:D -
#8348 crislerre már nem kell felni:DD enyivel jobb:DDDD -
#8347 Talán jobb is lenne a chrysler. Ugyan én a Focusra szavaztam, de csak úgy, ha más kép lett volna, egyébként a Chrysler jobb képileg....De nem vonom vissza a savazatom, csak emlitettem :) -
#8346 de akkor egyenlőség lenen a két kocsi között,ha muszály lenen chrysler lenne -
mikiking #8345 Szavazz please,h lehetlesen tuningozni :) -
#8344 legyek geci és szavazzak a chrislerre?:D bár nekem mind1 -
#8343 4 Ford Focus
3 Chrysler 300c sedan
1 Seat
hm akkor mehet a focus? -
mikiking #8342 Nem is ugyanaz !!!!! -
#8341 -
#8340 AKKOR MOST MELYIK AUTÓ LETT MEGSZAVAZVA? -
mikiking #8339 Most meik Autó nyert a 3 közül ? -
#8338 majdnem azt írtam ,hogy az eredeti képen sincs visszapillantó , de rájöttem hogy mégis van , csak volt 1 matrica a szélvédőn ami kitakarta a 97%át a visszapillantónak , és ekkor tüntethettem el... megnézem hátha ki tudom javítani , vagy leszedem erről az oldalról is :) -
#8337 nem véletlenűl FF szvsz nem hiba. -
Szabi1991 #8336 thx,de amúgy ezt adtam be :) -
tzsoltika #8335 ööö, most igy egyből azt látom hogy túl sötét és jobb oldalt nincs visszapillantó
amúgy el tudnám képzelni magamat benne ahogy furikázok a városban :) -
#8334 Az első és legnagyobb, hogy B&W... -
#8333 sry kezd lemerülni az elem a billentyűzetben.
jó link
PLZ a moderátor törölje az előző linket.thx -
#8332 én itt még autót sem látok... -
#8331 auto
Ezen hány hibát látsz?
-
mikiking #8330 CRysler -
#8329 Focus -
Balka14 #8328 én is erre szavazok-->Chrysler 300c sedan -
tzsoltika #8327 Én négy hibát találtam, szerintem ezek nem nagy hibák, de javithatóak:
Itt van a kép a hibákkal
1. Túl kockás a lökháritó, kicsit gömbölyitsd
2. A fél lámpa úgy tűnik mintha az autó oldalán lenne, ha jobban megnézed akkor akkor te is meglátod
3. Ez mi?
4. A bal hátsó felnit nem cserélted ki. -
#8326 én erre szavazok: Chrysler 300c
és egyetértek Harly-val hogy az a focusos kép tényleg nem a legjobb és a szinekkel baj van meg ott a legkisebb a felbontás...
szoval chrysler -
Szabi1991 #8325 írhatod a hibákat :)
mert akkor még kijaitom őket, és úgy küldőm be a Tuning magazinba :D -
#8324 Igazad van, de ettől még nem tetszik. Ezelőtt a piros előtt nem sok kedvem van ülni fél órát sem. De az egész kép sem tetszik, nem csak a szín bántja a szemem. Nem most fogok visszatérni a jópát hetes kihagyásom után azt hiszem :P -
tzsoltika #8323 Szerintem jó lett ez a Chevrolet Escalade, nekem tetszik az ötlet :) rád szavaztam volna ha még lehetne szavazni. De azért van benne egy pár hiba. -
Szabi1991 #8322 sztem jobb a piros.. úgyis átkell festeni,meg egy háttércsere se árt.. -
#8321 HM Fordot szívesen tuningolnék , de az újjat.
Legyen most inkább a Seat
-jó háttér
-nem rossz autó
-jó fényviszononyok
-tetszik :) -
#8320 Az egész kép vibrál, annyira erős piros, a háttér is nagyon nem tetszik, és a színek mélysége sem jó, fekete szín nincs is benne és biztos sokan abba a hibába esnek megint, hogy telepakolják fekete dolgokkal és nem tűnik fel nekik, hogy valami furcsa. Ezzel az erővel lehetne akár ez vagy netán ez ami kicsit nehezebb, de ez a piros....aztán lehet csak nekem nem jön be... -
#8319 Nem lenne rossz a focus, csak más képpel, mert ez borzalom.... -
#8318 focus ugyszint