11371
Virtuális autótuning
  • DJ Skyline
    és mondjuk a Focus jön ki győztesnek, akkor a 2 kép közül hogyan dől el a nyertes? megint szavazunk, vagy próbálunk megállapodni?
  • Harly18
    Visszatérve az előző dolgokra. A legegyszerűbb az lenne, ha nem 3 kocsit választana a győztes, hanem 6-ot. Persze ez soknak tűnik, de úgy értem, hogy jelen esetben mondjuk, 2 különböző Focus képet, 2 Chrysler képet és 2 Seat képet. És eleve a szavazás is úgy menne, hogy mondjuk: Én a Focus1-re szavazok, más lehet a Focus2-re. Egyszerűbb lenne, mint most,hogy erről folyik a vita napok óta, hogy szavazzunk újra meg ilyenek....És egyszerű lenne össze számolni, mert ha több szavazat jön a Focusra, mint a másik 2-re, akkor csak azt kell összeszámolni, hogy a Focusra szavazók közül, hányan mondták az 1-et és hányan a 2-t.
    Mondjuk elég bonyolult így leírva...
  • Hassan B
    Nem rossz, de mi az a füst ott?
    Menet közben kipörögtek a kerekek, v mi?
  • Yoda001
    jó lett, amugy felvettelek msnre.. majd elfogadod? segitenék..(nem mintha én olyan ügyes lennék....)
  • Pistike 007
    Háj, gondoltam kérek véleményt:

• Penec
    Nekem most jut eszembe hogy nekem tök 8 hogy mejik autó, ezen a héten táborban leszek és nem csinálok autót...:D vagy talán még ma este:P de nem valószínq!!:D Sok sikert az autókhoz!!!
  • Yoda001
    banner nem fejléc
  • Videe
    hopsz most olvasom a fejlécet....
  • Videe
    Sziasztok! Hogy működik ez az egész? Gondolom nevezni nem kell, ha kész vagyok akkor belinkelem a képet? Szavazni hogy kell? Elöre is köszi és bocsi a kérdésekért!
  • r4f1
    végre
  • mikiking
    Jól beszélsz
  • DJ Skyline
    és jó lenne, ha majd a nyertes választana új autót, mert ha a topik "lakóira" lenne bízva, akkor este 7-re összegyűlne 10 különböző autó! úgyhogy dmx pls, 1 új Focust, és ha akarod, akkor egy új 300C-t kérünk! ha lehet, akkor ne legyen a kép se túl sötét, se túl világos, szóval az autó legyen jól kivehető a képen!
    ha ezek rendben vannak, akkor nem lesznek problémák, hogy most ezzel ez a baj, stb
  • DJ Skyline
    még mindíg nincs eldöntve! na jó, legyen este 7, de addigra eredmény kéne, hogy tudjon mindenki haladni! Seat kizárva, Focus, Chrysler van vesrenyben! kismillió Focus és 300C
  • Csori
    alapból hülyeség, mert kimegyek az utcára lefotózok 1 optikailag már javított kocsit, aszt fogd rám, h nem én csináltam PS-al. így legalább az alap látható marad és rá van mindenki kényszerítve a dolgozásra.
  • Penec
    szentem is hülyeség!:D
  • mikiking
    Ez sztem hüjeség,igy nem érdekes,nem tudjukösszehasnolitani,h egy adott ugyanolyan pozban levő autot,ki hogy tud átcsinalni
  • Pistike 007
    Szaisztok! Lenne egy önként vállalkozó aki megadná az msn címét és válaszolgatna egy kezdő vt-s balga, néha idegesítőnek tűnő kérdéseire? előre is köszi
  • Czdano
    Ahogy vitáztok itt felmerült bennem az a gondolat hogy a 3 kép linkelése helyett 3 kocsi fajtát kéne megadni amihez mindenki keres egy számára érdekes képet. Itt a ford focus, mindenki kereshetne egy magának szimpi képet. Igy az se lenne hogy lenyultad az ötletemed és hasonlók. (lassan már énis beszállok :P)
  • Penec
    oks, én maradok a Focusnál!
  • DJ Skyline
    fent áll az a lehetőség, hogyha a népnek nem tetszik az adott kép, akkor lehet kérni másikat az autóról!

csak jó lenne eldönteni, és nem az apró szarokat keresni, hogy mit miért nem! 5-5 az állás, délig kivan tolva a határidő
  • DJ Skyline
    a szavazat nincs eldöntve Focus / Chrysler 5-5! ^.^
  • r4f1
    1et értek
    #8408 te meg ne pánikoljá' má'. Ha nem tetszik vagy nem tudod megcsinálni akkor ne fogjál hozzá. Ez a VT zés erről szól. Most 1 nehezebb kép van ennyi. Meglűtjuk ki mit tud kezdeni vele.

Legyen DMX Piros Fordja
  • Penec
    Szeritem legyen az amit DMX rakott be mert elvileg az a jutalma hogy Q valasztja ki az autót, és tényleg nincs tökéletes kép, ezért szerintem jó az a piros ford focus!!
  • Penec
    oks, de akkor meiket kezdjük el??
  • dmx
    Az van hogy mindenki bele tud kötni valamibe, ahelyett hogy csinálná(tökéletes kép nincs és nem is lesz.)
  • Yoda001
    vasárnap.
  • mikiking
    Most mi wan ????????
  • acsati
    na és meddig tart sötétiteni?
  • Penec
    akkor miért nem volt jó a piros??
  • Hassan B
    Nem tudjátok felfogni,hogy szar a világos színű autó? Nehéz megérteni?
  • r4f1
    akkor dobjátok már be oda a Tinongolandó autó közé és kezdjel el dolgozni mindenki szvsz mert ,hogy melyik autó legyen azon jövő hét szombatig lehetne vitatkozni...
  • Yoda001
    igen, focus2
  • Penec
    Hát én ezek közül a focus2-re szavazok
  • r4f1
    fovus 1
    focus 2focus 3focus 4focus 5
    focus 6

MENNYI KELL MÉG ?
    1ébként nem azt kéne ,hogy nekünk belinkelni MÁSIK AUTÓT hanem ott van megadva a 3 autó azok közül kell választani. Ennyi. Akinek nem tetszik az nem tuningolja az aktuális képet. ELőző 2 kocsit én is kihagytam.
  • Yoda001
    mi van? keressél már egy jobbat
  • dmx
    És szerinted az normális kép(ne legyetek már ilyen gyerekesek)
  • acsati
    ez nagyon kicsi kép
  • Yoda001
    #8398 omg...
  • dmx
    Öcsém ekkora kavarodást csinálni 3 képből.........
    Egyszerű, ahogy olvasgattam sokan akarnak focus-t tuningolni tegyen be valaki egy értelmesebbet és le van tudva
  • Yoda001
    ez nem jo? mondjuk az a sáros talaj nem valami nyerő.. de amásiknál még mindig jobb sztem :D