11371
Virtuális autótuning
  • Harly18
    Érdekes, hogy eddig mindenkinek volt kifogása, most meg mindenki azzal jön, hogy maradjon minden a régi és hogy nem kell variálni...Kiváncsi leszek a jövő hétre, hogy mennyire lesz gördülékenyebb...

Ez a piros Focus 1000X jobb, mint az első...
  • Yoda001
    rajtad bizony..
  • DJ Skyline
    oks, lezárva
  • dmx
    Na jó rakjátok be az FF(piros)-at tuningolandó autónak és kész le van zárva
    (Lehet én raktam be rossz képeket de lehet hogy csak ti dramatizáltátok túl az egészet,de ha rajtam múlt akko sorry all)
  • DJ Skyline
    most nem a saját véleményünk alapján döntünk? eddig ment gördülékenyen, most valamitől fennakadás volt! sőt, van amikor nem is kell várni, volt mát, hogy az nap este eldőlt a dolog!
  • Balka14
    hehe igazad van Geri
  • r4f1
    mostmár le....om ,hogy ki mit mond elkezdtem csinálni a piros FF-t
    szombaton majd azt beteszem ide a fórumba. Aztán hátha legközelebb nem lesz ilyen... 1ébként 1 normális szavazó "program " kellene ahol nem látnánk 1más szavazatát. És akkor mindenki a saját véleménye alapján döntene A 3 KÉP KÖZÜL(!) amit AZ ELŐZŐ NYERTES ADOTT MEG.
    És nem alkalmazkodna az aktuális eredményhez... szvsz
  • DJ Skyline
    FF (piros)
  • gabaly
    Ha-Ha-Ha
  • Balka14
    FF (RS)
    bocsh most szállok be nyaraltam:D
    de nemtom mit kell veszekedni aki tud VT-ni az tud szar képből is jot csinálni sztem!!!
  • acsati
    chrysler
  • r4f1
    legyen az FF (piros)
  • Yoda001
    FF (piros), RS meg azért ne mert az már igy is szép,jo :D
  • Yoda001
  • Videe
    RS
  • Csori
    #8432 ... v mégse mind1 ?
    1bként ijjen lenne a lottó5 amennyire ebbe az "alapbóltuningolt" dologban voltam biztos, akkor most valszeg Wolfék tuningolnának nekem 1 Sierrát. bakker ez már sztem a kielégíthetetlenség netovábbja.
  • gabaly
    FF(kék)
  • Penec
    szentem az elsQ 2 már alapjában véve van egy kicsit tuningolva, ezért szentem a "Ford Focus (piros)" legyen!
  • Csori
    ha máá ez az új felállás
  • Csori
    RS
  • dmx
    mondom éjfélkor magam fogom lezárni és lesz....m a további rinyálást
  • dmx
    bocs!
    FF RS
    FF (kék)
    FF (piros)
  • Pistike 007
    Yodának én leszek az új padawanja
  • bardocz
    az eredeti amit először belinkeltél
  • dmx
    Szavazás ma 23:59-ig tart itt leszek és magam írom le az eredményt vagyis azt a ki......tuningolandó autót
  • dmx
    Na jó elég itt van 3 focus mindenki szavazzon de úgy hogy a határidő marad szombat tehát ne 2 nap legyen az eldöntés(röpke 1 órámba került felkutatni ezeket)
    Ford Focus RS (kék)
    Ford Focus (kék)
    Ford Focus (piros)
  • gabaly
    Hali
    Valahogy nemértem mit variáltok,ilyen a szine olyan a háttere,onnan süt a nap meg stb....
    Ez a virtuális tuningról szól,vagy nem?
    Úgyis átszinezed,meg megváltoztatod a hátteret?
    Vagy nem?
    Az előző heti győztes linkelt hármat abból kell szavazni,egyenlőség esetén a győztes dönt oszt kész.
    Ez csak észrevétel,nem kell fejem venni!!!!
  • r4f1
    áá Most nézem , hogy még mindig itt tartunk ,hogy melyik kép legyen. DMX te nyertél monnyá v.mit ,hogy melyik legyen a Ford vagy a Chrlysler aztán kezdjen neki mindenki. Már rég meg lehetetett volna csinálni...
  • Pistike 007
    Őőő... Most éppen 220-ról 300-ra gyorsul, és nem tapadnak a gumik. Najó, csak kipróbáltm hogy tudok-e füstöt csinálni:D
  • Csori
    ezektől 1000X jobb DMX piros fókusza
    1bként nem értem mit kell ennyit rinyálni 1 autón, neki ez tetszik, és mivel ő nyerte az előző fordulót így ő linkelt. akinek nem tetszik egyikse az igyekezzen úgy átalakítani, h teccen !!! erről szól a totyik. aztán ha másnak is bejön a módosítás akkor majd linkelhet rinyaguszti is. [én tuti nem engednék képet cserélni. nyerni kell és választani]

legyen már elég a 3 választási lehetőség, ne kelljen már 5 oldalnyi autót linkelni, h a naccságosoknak mi fog tecceni.

AKINEM NEM INGE ... !
  • Harly18
    Nekem ez is tetszik...
  • Harly18
    Rágóta keresek normális fordot, ez a legjobb eddig...

Focus
  • Csori
    focus
    aszt ha találtok belőle 1 értelmeset akkor végre máá én is belökök vlmit.
  • Harly18
    Vagy ha egyenlő a szavazat, akkor nem az lenne a tuningolandó autó, amire az az indok, hogy rossz képminőségű. Tehát most sokan a Focust szapulják (én is :), hogy rossz minőségü, de a Chrysler-t meg nem. Akkor legyen a Chrysler ilyen esetben.

Jó megoldás nem fog születni úgy sem, csak ilyen baromságok, amiket összehordok :)
  • Harly18
    Döntetlen bármikor születhetne, akárhogyan szavazunk...
  • Harly18
    Akkor vagy dönt az, aki a képet tette vagy az állandó tagok szavaznak csak. Csak ugye itt meg kéne határozni az állandó tagokat. Akik mondjuk, már 3-szor indultak vagy hasonló alapján, bár ezt nehéz fejben tartani, s ez hülyeség is.

Akkor a házigazda döntsön, úgyis itt kell lennie szavazáskor :)
  • DJ Skyline
    és mi van ha döntetlen? :) mert ugye még mindíg döntetlen most is az állás
  • Harly18
    Jól... :)
  • Harly18
    Nem, mindenki úgy szavaz, hogy megjelöli, hogy az 1-es vagy 2-es Fordot csinálná szívesebben. Mondjuk szavaznak összesen 20-an, ebből 4-en a Seatra és 6-an a Chrysler-re és 10-en a Fordra, s ezeknél lényegtelen, hogy 1-es vagy 2-es változatra. A 10-ből 4-en a Focus1-es képre és 6-an a Focus2-es képre. Így eldőlt, hogy Focus2....
  • Videe
    Azt mondta hogy először a összeszámolni a Focus (mind a 2 kép), a Chrysler(mind a 2 kép)majd a seat(mind a 2 kp) szavazatokat és mondjuk a focus kapott a legtöbbet akkor csak a focus1re és a focus2re leadott szavazatokat számoljuk össze és a többivel nem kell szarozni.. Remélem jól mondom...