11371
Virtuális autótuning
-
#8477 Érdekes, hogy eddig mindenkinek volt kifogása, most meg mindenki azzal jön, hogy maradjon minden a régi és hogy nem kell variálni...Kiváncsi leszek a jövő hétre, hogy mennyire lesz gördülékenyebb...
Ez a piros Focus 1000X jobb, mint az első... -
#8476 rajtad bizony.. -
#8475 oks, lezárva -
#8474 Na jó rakjátok be az FF(piros)-at tuningolandó autónak és kész le van zárva
(Lehet én raktam be rossz képeket de lehet hogy csak ti dramatizáltátok túl az egészet,de ha rajtam múlt akko sorry all) -
#8473 most nem a saját véleményünk alapján döntünk? eddig ment gördülékenyen, most valamitől fennakadás volt! sőt, van amikor nem is kell várni, volt mát, hogy az nap este eldőlt a dolog! -
Balka14 #8472 hehe igazad van Geri
-
#8471 mostmár le....om ,hogy ki mit mond elkezdtem csinálni a piros FF-t
szombaton majd azt beteszem ide a fórumba. Aztán hátha legközelebb nem lesz ilyen... 1ébként 1 normális szavazó "program " kellene ahol nem látnánk 1más szavazatát. És akkor mindenki a saját véleménye alapján döntene A 3 KÉP KÖZÜL(!) amit AZ ELŐZŐ NYERTES ADOTT MEG.
És nem alkalmazkodna az aktuális eredményhez... szvsz -
#8470 FF (piros) -
#8469 Ha-Ha-Ha -
Balka14 #8468 FF (RS)
bocsh most szállok be nyaraltam:D
de nemtom mit kell veszekedni aki tud VT-ni az tud szar képből is jot csinálni sztem!!! -
#8467 chrysler -
#8466 legyen az FF (piros) -
#8465 FF (piros), RS meg azért ne mert az már igy is szép,jo :D -
#8464 -
#8463 RS -
#8462 #8432 ... v mégse mind1 ?
1bként ijjen lenne a lottó5 amennyire ebbe az "alapbóltuningolt" dologban voltam biztos, akkor most valszeg Wolfék tuningolnának nekem 1 Sierrát. bakker ez már sztem a kielégíthetetlenség netovábbja. -
#8461 FF(kék) -
#8460 szentem az elsQ 2 már alapjában véve van egy kicsit tuningolva, ezért szentem a "Ford Focus (piros)" legyen! -
#8459 ha máá ez az új felállás -
#8458 RS -
#8457 mondom éjfélkor magam fogom lezárni és lesz....m a további rinyálást -
#8456 bocs!
FF RS
FF (kék)
FF (piros) -
#8455 Yodának én leszek az új padawanja -
#8454 az eredeti amit először belinkeltél -
#8453 Szavazás ma 23:59-ig tart itt leszek és magam írom le az eredményt vagyis azt a ki......tuningolandó autót -
#8452 Na jó elég itt van 3 focus mindenki szavazzon de úgy hogy a határidő marad szombat tehát ne 2 nap legyen az eldöntés(röpke 1 órámba került felkutatni ezeket)
Ford Focus RS (kék)
Ford Focus (kék)
Ford Focus (piros) -
#8451 Hali
Valahogy nemértem mit variáltok,ilyen a szine olyan a háttere,onnan süt a nap meg stb....
Ez a virtuális tuningról szól,vagy nem?
Úgyis átszinezed,meg megváltoztatod a hátteret?
Vagy nem?
Az előző heti győztes linkelt hármat abból kell szavazni,egyenlőség esetén a győztes dönt oszt kész.
Ez csak észrevétel,nem kell fejem venni!!!!
-
#8450 áá Most nézem , hogy még mindig itt tartunk ,hogy melyik kép legyen. DMX te nyertél monnyá v.mit ,hogy melyik legyen a Ford vagy a Chrlysler aztán kezdjen neki mindenki. Már rég meg lehetetett volna csinálni... -
#8449 Őőő... Most éppen 220-ról 300-ra gyorsul, és nem tapadnak a gumik. Najó, csak kipróbáltm hogy tudok-e füstöt csinálni:D -
#8448 ezektől 1000X jobb DMX piros fókusza
1bként nem értem mit kell ennyit rinyálni 1 autón, neki ez tetszik, és mivel ő nyerte az előző fordulót így ő linkelt. akinek nem tetszik egyikse az igyekezzen úgy átalakítani, h teccen !!! erről szól a totyik. aztán ha másnak is bejön a módosítás akkor majd linkelhet rinyaguszti is. [én tuti nem engednék képet cserélni. nyerni kell és választani]
legyen már elég a 3 választási lehetőség, ne kelljen már 5 oldalnyi autót linkelni, h a naccságosoknak mi fog tecceni.
AKINEM NEM INGE ... ! -
#8447 Nekem ez is tetszik... -
#8446 Rágóta keresek normális fordot, ez a legjobb eddig...
Focus -
#8445 focus
aszt ha találtok belőle 1 értelmeset akkor végre máá én is belökök vlmit. -
#8444 Vagy ha egyenlő a szavazat, akkor nem az lenne a tuningolandó autó, amire az az indok, hogy rossz képminőségű. Tehát most sokan a Focust szapulják (én is :), hogy rossz minőségü, de a Chrysler-t meg nem. Akkor legyen a Chrysler ilyen esetben.
Jó megoldás nem fog születni úgy sem, csak ilyen baromságok, amiket összehordok :) -
#8443 Döntetlen bármikor születhetne, akárhogyan szavazunk... -
#8442 Akkor vagy dönt az, aki a képet tette vagy az állandó tagok szavaznak csak. Csak ugye itt meg kéne határozni az állandó tagokat. Akik mondjuk, már 3-szor indultak vagy hasonló alapján, bár ezt nehéz fejben tartani, s ez hülyeség is.
Akkor a házigazda döntsön, úgyis itt kell lennie szavazáskor :) -
#8441 és mi van ha döntetlen? :) mert ugye még mindíg döntetlen most is az állás -
#8440 Jól... :) -
#8439 Nem, mindenki úgy szavaz, hogy megjelöli, hogy az 1-es vagy 2-es Fordot csinálná szívesebben. Mondjuk szavaznak összesen 20-an, ebből 4-en a Seatra és 6-an a Chrysler-re és 10-en a Fordra, s ezeknél lényegtelen, hogy 1-es vagy 2-es változatra. A 10-ből 4-en a Focus1-es képre és 6-an a Focus2-es képre. Így eldőlt, hogy Focus2.... -
#8438 Azt mondta hogy először a összeszámolni a Focus (mind a 2 kép), a Chrysler(mind a 2 kép)majd a seat(mind a 2 kp) szavazatokat és mondjuk a focus kapott a legtöbbet akkor csak a focus1re és a focus2re leadott szavazatokat számoljuk össze és a többivel nem kell szarozni.. Remélem jól mondom...