11371
Virtuális autótuning
-
#8637 tényleg szabályokhoz azt is be lehetne vezetni,hogy ha a nyertes olyan kocsikat rak,amire nincs egy rosz szó sem,kap még 1 plusz pontot:DDD -
#8636 de azok már úgy "bolyhosak" és nem kell állítgatni,én azt használom tükröződésekhez -
#8635 Az ugyan az, csak azok előre beállított sablonok... -.- -
#8634 :D amúgy az ő kocsijait nem tartom anyira mint foose kocsijait,ő tényleg mindent megcsinál rá kézzel de legalábbis részt vesz a munkában,boyd meg csak figyeli a csapatot semmi konkrét terv,és 2 hét alatt rakja ösze a kocsikat -
Szabi1991 #8633 1 a külömbség..
Boyd-ot még most is adják a Discoveryn XD -
Szabi1991 #8632 direkt írtam úgy :PPP -
#8631 nem tudok króm tükröket csinálni:( -
#8630 hehe,te is későn jöttél már ehez:) de nem leszek gonosz és nem mondom mi lett javítva:D -
#8629 olyan mint a Boyd Coddington! ^.^ -
#8628 nekem is jól jönne :) -
#8627 én is kérdeztem már aszem és érdekelne engem is:D -
#8626 Ezt én is megkérdeztem korábban, valaki válaszolt is, csak nem mentettem le, s sajnos többszáz üzenet jött utána és már nincs idegem visszakeresni, ezért érdekelne engem is... -
#8625 Krómozni szeretnék egy részt az autón, de nem tudom hogy kell. Ötlet? -
#8624 úgy volt ,hogy kihagyom a fordod. DE tetszenek az eddigi munkák úgyhogy nekikezdek én is :). Majd meglátjuk mi sül ki belőle -
#8623 -
Balka14 #8622 Mért lenne átrakva belinkeled elöbb azt késsz!!
megint megy a variálás! -
mikiking #8621 Amugy akkor most mi wan ? mert az a szombat este 19 : 00 az nagyon szar,nem lehetne áttenni , mondjuk szombat délután 14 : 00 ?????? -
#8620 Nem az volt a cél, hogy dettó úgy nézzen ki, mint a Golf.
Hanem a Golf GTI jellegzetességeit felhasználva született egy Focus Sport vertió, ami akár gyári kiadású is lehetne, ha a VW nem találja ki magának ezeket... -
#8619 hát számomra nem hasonlít golf gtihez:D
én a fordomnak vettem egy új lökhárítót egyenesena gyártótól,emellett kapott egy küszöböt,egy beömlőt hátulra,kapott 4 szép papucsot,és egy karbon mocitetőt -
Szabi1991 #8618 ettől lett FTI-s..
(mint a golf GTI)
-
#8617 gondolom a rácsnál direkt maradt piros,sztem azt is fesd le -
#8616 A felnivel kezdjél v.mit.
Állíts a fényerőn/kontraszton , mert nagyon elüt a kép alap megvilágítottságától. szvsz
tetszenek a rajzolt elemek
az intercoolert kicsit tedd "beljebb" így elég furcsán fest.
jobb első kerék hátulja belelóg a kasztniba. Az nem túl előnyös :)
A hátsó spoiler piros az ablakban és a másik ablakban nem is látszik :)
Az IC elég érdekes formákat vesz fel a jobb oldalon.
Hirtelen ennyit látok.
Ha kijavítod ezeket. Akkor elég jó lesz. Grat a rajzhoz (ha te csináltad. Én nem merek belekezdeni a rajzolásba. Majd1x) -
Szabi1991 #8615 -
#8614 A szemetek! És még Kenit is megölték! -
#8613 Nem hiszitek el mit találtam. Nem csak a kínaiak másolnak, már a Ford mérnökei is. Gátlástalanul lemásolták a Golf GTI-t és a dél-amerikai országokban Focus FTI-ként árulják a szemetek. Hallottatok már ilyet? Nem tudni, hogy ez a végleges verzió-e, de Szombaton este 19:00-ig mindenképpen nyilvánosságra hozzák a végleges verzióról készült képeket :P
-
#8612 Nem! -
#8611 Így jártam. :D -
#8610 későn jöttél :D :P -
Szabi1991 #8609 arra írta, hogy rosszul írtam a nevét , aztán kijavitottam.. -
#8608 Ezt nem tudni... :D -
#8607 még nem volt javítva -
#8606 az me ki a rák?:DDD (chip foose?) -
Szabi1991 #8605 ez a Chip Foose felnije, nem ? :) -
#8604 nem azt kell állítani,jobb klikk képen és alul vannak -
#8603 Biza pár járgányra már feltettem, de nagyon teccik :-) -
#8602 Hogy tudnék kék fényű világítást csinálni, olyat, mintha xenon lenne? Alapból tudom, hol kell (lens flare, de az pirosos-sárgás)...
Régebben tudtam, hogy kellett, de nem photoshoppoltam elég rég már és felejtettem sokat :( -
#8601 olyan nincsen külön, hogy bolyos/szőrös/puha ecset...
Az ecset (Brush) Hardness: -én kell állítani... -
mikiking #8600 Figyu , vki nem tudná megmondani hol van a "bolyhos ecset " ????????? Mert én sehol nem talizom -
Szabi1991 #8599 ismerős a felni :) -