11371
Virtuális autótuning
  • mikiking
    Na itt a végleges :

este nem leszek ha nyernék Yoda001 tudja mit kell tenni :)
  • r4f1
    hm döntöttem. Ezt adom be. Nincs időm megvárni a véleményeket. Holnap elutazok.Ezt adom be a versenyre:

(ha esetleg nyernék , ami nem valószínű :) Harly neked elküldtem a 3 autót)
  • r4f1
    kéne 1 kis segítség.
    Szerintetek melyiket adjam be?
    ford1
    ford2
    ford3
    ford4
    Amit kapott:
    Kicsit kontrasztosítottam. A fehér ülésekből más szöveg rajzolódik ki :) (nem lekoppintani!)
    ST és az alap lökösből összehoztam 1 újjat. Másik felnit kapott. Leültettem. Az 1ik verzió kapott 1 airbrush festést. Egy kivételével mindegyik átlett festve. A hátsó ablakot sötétítettem. Eltűnt pár dolog pl index, kilincs,embléma... Sötétebb fényszóró elől ill. sötétebb hátsó lámpabúra. Nem sok dolog változott de 2 nap alatt ennyit tudtam összehozni. Remélem tetszik.
  • r4f1
    nekem tetszik ,de több helyen vannak érdekes foltok...
  • Videe
    Videe Focus

Itt van a végleges változatom, ezzel nevezek. Nincs több időm sajnos rá. Remélem azért tetszik...
  • Harly18
    Köszi :) Lehet nekünk más Discovery-nk van, mert valami bűnügyi izé megy....:(
  • Czdano
    Harly..asszem most megy discoveryn vmi bogaras müsor..gonoltam szolok :p
  • Harly18
    Sosem lehet tudni....Egyszerűbb, ha valakinek elküldöd, hogy melyik 3 autót tennéd be, ha nyersz...
  • bardocz
    hupsz,én mostantól két hétig nem leszek itt,úgyhogy ha mindenki beszívna,és megnywrném,autóválasztás jogát átadom másodiknak,hétfőn megyek el,de már fölösleges nekem választani
  • r4f1
    nah elég jól meghaladtam ma a fordommal. lassan be is adom ,mert holnap nem leszek itt(!)
  • Harly18
    Kicsit alakítgattam, de inkább a kép hangulatára mentem rá, bár gondolom ezt nincs értelme versenyre adni, mert nem nagyon látszanak a részletek. De nekem tetszik
    ígyis....
  • VRSDM
    ez faszság, minimumot kell csak meghatározni, ha valaki szeretne nagyban dolgozni, és végig kibaszottrészeletes csinálja, akkor had legyen rá büszke, ... szvsz
  • r4f1
    Most jut eszembe az 1ik hozzászólásról: Legyen az is meghatározva ,hogy a beküldött munkának mekkorának kell lennie.(eredeti képméret lenne a legjobb) Mert többször is volt rá példa ,hogy valaki jóval kisebb méretben rakta fel VTjét mint az eredeti. És ezzel úgymond elrejti a hibákat...
  • gabaly
    Hali
    Sajna idő hiány miatt előbb beadom.
    2.vt-m (ehez mérten várom a kritikát)

focus
  • Pistike 007
    Színátmenet :D
  • Yoda001
    hm :D kösz :D ezt "a lökős rácsozás túl egyszinü, azokra a drótokra is esik ám fény-árnyék ;]" hogy oldjam meg? meg ezt a mélységet? :)
  • VRSDM
    a lökős rácsozás túl egyszinü, azokra a drótokra is esik ám fény-árnyék ;]
    /legyen mélysége nekije
    motorháztető tetejénél néhol átlátszó a piros alap...
    a visszapillantónál nagggyongáz a kivágás a sötétítéshez, meg még máshol is körbe... :S nemá' :C
    a kocsi túloldalán vastagabb szárú felnik vannak? :D:D meg kisebb féktárcsa? :D:D
    /ültetés ráférne még azért[szin=red]
  • Pistike 007
    Bal első felnid nem olyan mint a többi
  • Yoda001
    én asszem kész vagyok.. nem sok mindent csináltam szerintem igy is jol néz ki :D azért ha van hiba mondjátok..
  • bardocz
    optikai csalódás
    amúgy ez a kép középpontja és hgy odafigyeljen mindenki odaraktam:D (nem tudom hogy került oda...)
  • VRSDM
    az első gumi bal szélénél, mik azok a fehér pixelek?[szin=red]
  • bardocz
    na javítottam,picit kicsinyítettem,mert 800x600-ba nem túl jó már,háttércserére meg még nem gondoltam,mert ilyen erővel rárakom egy naplementés képre,háttal a napnak és a kosinek csak a körvonala látszdik,meg az ablakokon átsütő fény:) najó ez nagyon véglet,de nekem nem szokáson se festeni,se szállítani:)
  • VRSDM
    amúgy mindenki arra törekszik hogy a kocsija olyan legyen mint valami amatőr fotó egy jó kocsiról ...
    , lehetne tenni naplementés rétre, a fényeket hozzá igazítva ésígytovább ;) máris nem tünnének fel az ilyen hibák, hisz ha ügyesen játszol ezzel, magával ragad a kép és .. AHHM EZ ZSÍR :D és nyomják is majd a szavazatot :$ szvsz [szin=red]
  • bardocz
    az a baj hogy az a fekete csík az eredetin is teljesen homályos :S de még megcsinálom amit mondtatok:)
  • acsati
    kilátszik még jobboldalt az eredeti lökös
  • VRSDM
    és akkor most kicsinyítsd le, mert ha megnézed pl. az ajtón azt a fekte csíkot full homály az egész :S pl, a lökőshöz képest, az egész kocsi homályos
    /meg ha tudnál egy pici vastagságod adni a hátsó beömlőnek, ne csak egy kartonpapír legyen, csak egy 1px-es csíkot, picit sötétebb pirossal ;)
  • bardocz
    na most ilyen,ködlámpákon picit sötétítettem,zajosabb lett a küszöb meg a beömlő és kapott egy kis szürkés színt
  • bardocz
    ne égess:D köszi:)
  • VRSDM
    filter-noise-add noise :D[szin=red]
  • bardocz
    amikor felraktam még nem láttam senkiét sem,de nem akartam mondani:D
  • bardocz
    zajt hogyan rakjak rá?mert egy kis tükröződést raktam a küszöbre,de lehet kevésbé kéne átlátszónak lenni,és köszi;)
  • mikiking
    Na most nem azért de majdnem mindegyik focuson ugynaz az első lökháriító wan :D először jött a enyém.utánna meg pár....de ez nem rosszbol mondom :D érdekességképen !
  • VRSDM
    a hátsó kerék mögött átlátszik a kocsid
    a küszöb sokkal szinesebb mint a kocsi, és nics rajta semmi zaj
    a küszöb lukán :D lévő szinek nem passzolnak az alap szinekehez, pl. feketék
    ugyan ez igaz a hátsókerékjárat feletti légbeömlőre, is, ne csupa fekete legyen, hanem picit legyen benne egy szürke fény ahoyg belesüt a fény
    a bal lámpa felett(a kocsiból nézve jobb) túl rövid a carbon részleg :Dés kilóg a piros
    az első lökős baloldalt túllog a kerékjárat ívén
    a jobb alsó (ködlámpa?) túl steril, szintén nem passzolnak a színek
    és a bal ködlámpa meg a felette lévő, szóval mind2 ami a lökősön vana tetejénél, pirosas...

nem geciskedés, ezeket, fél perc alatt kijavítod és mégfaszább verda lesz ;)
    [szin=red]
  • bardocz
    most nézem tényleg nagyon gáz:D
  • bardocz
    oké,köszi a tippet:) (hol vannak az elcsúszások?még a pdf megvan:))
  • Yoda001
    az elso felnit rosszul tetted fel:D
  • VRSDM
    úgy érzem a tied a legszebb ;]
    szerk: nagyban azért vannak apróságok, pár pixel elcsúszás itt ott, a versenyre, 800*600-ba tedd csak, és akkor máris eltünnek ezek ;][szin=red]
  • bardocz

na úgy érzem ez már végleges
  • bardocz
    pont ezért:)
  • Harly18
    Szerinted ez előfordulna valaha is? :)