11371
Virtuális autótuning
-
mikiking #8677 Na itt a végleges :
este nem leszek ha nyernék Yoda001 tudja mit kell tenni :)
-
#8676 hm döntöttem. Ezt adom be. Nincs időm megvárni a véleményeket. Holnap elutazok.Ezt adom be a versenyre:
(ha esetleg nyernék , ami nem valószínű :) Harly neked elküldtem a 3 autót) -
#8675 kéne 1 kis segítség.
Szerintetek melyiket adjam be?
ford1
ford2
ford3
ford4
Amit kapott:
Kicsit kontrasztosítottam. A fehér ülésekből más szöveg rajzolódik ki :) (nem lekoppintani!)
ST és az alap lökösből összehoztam 1 újjat. Másik felnit kapott. Leültettem. Az 1ik verzió kapott 1 airbrush festést. Egy kivételével mindegyik átlett festve. A hátsó ablakot sötétítettem. Eltűnt pár dolog pl index, kilincs,embléma... Sötétebb fényszóró elől ill. sötétebb hátsó lámpabúra. Nem sok dolog változott de 2 nap alatt ennyit tudtam összehozni. Remélem tetszik. -
#8674 nekem tetszik ,de több helyen vannak érdekes foltok... -
#8673 Videe Focus
Itt van a végleges változatom, ezzel nevezek. Nincs több időm sajnos rá. Remélem azért tetszik... -
#8672 Köszi :) Lehet nekünk más Discovery-nk van, mert valami bűnügyi izé megy....:( -
#8671 Harly..asszem most megy discoveryn vmi bogaras müsor..gonoltam szolok :p -
#8670 Sosem lehet tudni....Egyszerűbb, ha valakinek elküldöd, hogy melyik 3 autót tennéd be, ha nyersz... -
#8669 hupsz,én mostantól két hétig nem leszek itt,úgyhogy ha mindenki beszívna,és megnywrném,autóválasztás jogát átadom másodiknak,hétfőn megyek el,de már fölösleges nekem választani -
#8668 nah elég jól meghaladtam ma a fordommal. lassan be is adom ,mert holnap nem leszek itt(!) -
#8667 Kicsit alakítgattam, de inkább a kép hangulatára mentem rá, bár gondolom ezt nincs értelme versenyre adni, mert nem nagyon látszanak a részletek. De nekem tetszik
ígyis.... -
#8666 ez faszság, minimumot kell csak meghatározni, ha valaki szeretne nagyban dolgozni, és végig kibaszottrészeletes csinálja, akkor had legyen rá büszke, ... szvsz -
#8665 Most jut eszembe az 1ik hozzászólásról: Legyen az is meghatározva ,hogy a beküldött munkának mekkorának kell lennie.(eredeti képméret lenne a legjobb) Mert többször is volt rá példa ,hogy valaki jóval kisebb méretben rakta fel VTjét mint az eredeti. És ezzel úgymond elrejti a hibákat... -
#8664 Hali
Sajna idő hiány miatt előbb beadom.
2.vt-m (ehez mérten várom a kritikát)
focus -
#8663 Színátmenet :D -
#8662 hm :D kösz :D ezt "a lökős rácsozás túl egyszinü, azokra a drótokra is esik ám fény-árnyék ;]" hogy oldjam meg? meg ezt a mélységet? :) -
#8661 a lökős rácsozás túl egyszinü, azokra a drótokra is esik ám fény-árnyék ;]
/legyen mélysége nekije
motorháztető tetejénél néhol átlátszó a piros alap...
a visszapillantónál nagggyongáz a kivágás a sötétítéshez, meg még máshol is körbe... :S nemá' :C
a kocsi túloldalán vastagabb szárú felnik vannak? :D:D meg kisebb féktárcsa? :D:D
/ültetés ráférne még azért[szin=red] -
#8660 Bal első felnid nem olyan mint a többi -
#8659 én asszem kész vagyok.. nem sok mindent csináltam szerintem igy is jol néz ki :D azért ha van hiba mondjátok..
-
#8658 optikai csalódás
amúgy ez a kép középpontja és hgy odafigyeljen mindenki odaraktam:D (nem tudom hogy került oda...) -
#8657 az első gumi bal szélénél, mik azok a fehér pixelek?[szin=red] -
#8656 na javítottam,picit kicsinyítettem,mert 800x600-ba nem túl jó már,háttércserére meg még nem gondoltam,mert ilyen erővel rárakom egy naplementés képre,háttal a napnak és a kosinek csak a körvonala látszdik,meg az ablakokon átsütő fény:) najó ez nagyon véglet,de nekem nem szokáson se festeni,se szállítani:) -
#8655 amúgy mindenki arra törekszik hogy a kocsija olyan legyen mint valami amatőr fotó egy jó kocsiról ...
, lehetne tenni naplementés rétre, a fényeket hozzá igazítva ésígytovább ;) máris nem tünnének fel az ilyen hibák, hisz ha ügyesen játszol ezzel, magával ragad a kép és .. AHHM EZ ZSÍR :D és nyomják is majd a szavazatot :$ szvsz [szin=red] -
#8654 az a baj hogy az a fekete csík az eredetin is teljesen homályos :S de még megcsinálom amit mondtatok:) -
#8653 kilátszik még jobboldalt az eredeti lökös -
#8652 és akkor most kicsinyítsd le, mert ha megnézed pl. az ajtón azt a fekte csíkot full homály az egész :S pl, a lökőshöz képest, az egész kocsi homályos
/meg ha tudnál egy pici vastagságod adni a hátsó beömlőnek, ne csak egy kartonpapír legyen, csak egy 1px-es csíkot, picit sötétebb pirossal ;)
-
#8651 na most ilyen,ködlámpákon picit sötétítettem,zajosabb lett a küszöb meg a beömlő és kapott egy kis szürkés színt -
#8650 ne égess:D köszi:) -
#8649 filter-noise-add noise :D[szin=red] -
#8648 amikor felraktam még nem láttam senkiét sem,de nem akartam mondani:D -
#8647 zajt hogyan rakjak rá?mert egy kis tükröződést raktam a küszöbre,de lehet kevésbé kéne átlátszónak lenni,és köszi;) -
mikiking #8646 Na most nem azért de majdnem mindegyik focuson ugynaz az első lökháriító wan :D először jött a enyém.utánna meg pár....de ez nem rosszbol mondom :D érdekességképen ! -
#8645 a hátsó kerék mögött átlátszik a kocsid
a küszöb sokkal szinesebb mint a kocsi, és nics rajta semmi zaj
a küszöb lukán :D lévő szinek nem passzolnak az alap szinekehez, pl. feketék
ugyan ez igaz a hátsókerékjárat feletti légbeömlőre, is, ne csupa fekete legyen, hanem picit legyen benne egy szürke fény ahoyg belesüt a fény
a bal lámpa felett(a kocsiból nézve jobb) túl rövid a carbon részleg :Dés kilóg a piros
az első lökős baloldalt túllog a kerékjárat ívén
a jobb alsó (ködlámpa?) túl steril, szintén nem passzolnak a színek
és a bal ködlámpa meg a felette lévő, szóval mind2 ami a lökősön vana tetejénél, pirosas...
nem geciskedés, ezeket, fél perc alatt kijavítod és mégfaszább verda lesz ;)
[szin=red] -
#8644 most nézem tényleg nagyon gáz:D -
#8643 oké,köszi a tippet:) (hol vannak az elcsúszások?még a pdf megvan:)) -
#8642 az elso felnit rosszul tetted fel:D -
#8641 úgy érzem a tied a legszebb ;]
szerk: nagyban azért vannak apróságok, pár pixel elcsúszás itt ott, a versenyre, 800*600-ba tedd csak, és akkor máris eltünnek ezek ;][szin=red] -
na úgy érzem ez már végleges -
#8639 pont ezért:) -
#8638 Szerinted ez előfordulna valaha is? :)