11371
Virtuális autótuning
-
#8797 nos, akkor összegezzük!
a szavazás rendben ment, a kocsi berakása során nem volt fennakadás, Szabi látta mi a helyzet, készült! a neveket felírtam, akik eddig szavaztak, szóval aki szavazott, az mindenképp megcsinálja az autó remélem! ^.^ vagy ha nem, akkor nyomós okkal kell jönni, hogy miért nem, ha meg nincs, akkor nem szavaz a köv. alkalommal! összegezve, az új szabályok (az a kevés) eddig beváltak! bár tény, hogy nem volt valami szoros a meccs, így várható volt ki fog nyerni, szóval nem tudtuk megnézni azt, hogy mi lett volna, ha 8-kor kell elkezdeni autót keresni! majd 1 hét múlva talán! -
#8796 eddig eléggé egyértelmű az állás, még van 26 perc megfordítani ^.^ -
#8795 nsx.. -
#8794 nsx -
#8793 NSX -
#8792 a lambo-val viszont már majdnem kész vagyok -
#8791 nsx, azt már ugyis régóta akarok csinálni -
#8790 na, akkor mehet a szavazás az autóról 9-ig! -
#8789 1. Szabi 3pont
2. Xtuner 2 pont
3. Penec 1 pont -
Szabi1991 #8788 Lambo
NSX
Merci -
#8787 Köszi! -
#8786 Ok, már kikerestem a galériádból....ott van az indulók között... -
#8785 Köszi! Nem sok, de ha már ennyit csináltam, akkor gondoltam beküldöm. -
#8784 -
#8783 ok, de nyomasd akkor! -
#8782 Na még had küldjem be!!! -
#8781 Azt hiszem itt a vége..... :( Aki eddig nem adta be az lekéste :( -
#8780 Szabi1991, Penec, Xtuner1991, Csori, Tzsoltika... -
#8779 5??? én csak 4-et számoltam...:S -
#8778 Eddig 5 Honda érkezett....Már csak 40 perc maradt! -
#8777 sztem nekem is az amit beadtam -
Szabi1991 #8776 sztem nekem ez marad a végleges..
-
#8775 :D szivese... amúgy nekem meg pont a színe nem teccik XD -
#8774 thx :)
miutan belinkeltek, talaltam egy egy-ket kesz dolgot, de ez tetszik a szine miatt.
videe: nem kell egybol rosszra gondolni, a gugli hibaja is, hogy ugyan az a kep... gonosz vagy :) -
#8773 itt van kicsiben XD
-
#8772 Nos én megcsináltam neked a kocsot kb fél óra alatt, nekem nem teccik, de szebb sztem mint elötte:P úgyhogy nézd meg! :Ditt van -
#8771 #8767 <<< en -
#8770 nem oda kell :D
en nem rtek photoshophoz... :( -
#8769 Hát ez biztos csak véletlen... -
Szabi1991 #8768 link :D -
#8767 üdv mindenkinek!
lehet, hogy kicsit furcsa kérés, de valaki megtenné nekem, hogy tuningolja a kedvenc kocsimat? be szeretném tenni wp-nek, de elég szurke a kép...így alap kinézetében... nem ismerem az eljárást, ezért nem tudom, hogy nagy kérés-e... előre is köszönöm.
ha nem, az sem baj, akkor marad így :) -
#8766 :D Nos igen...:D Én is terveztem bodykit-et, csak rosszul sikeült, ezért inkább levettem... és ezért lóg bele. a többit meg kijavítom -
#8765 A bal kerék mögött meg lyukas a karosszéria. Meg ettől az ültetéstől a gumikat szétvágja szintén a karosszéria. OK, hogy ez csak virtuális tuning, de azért nem ártana törekedni egy kicsit az élethűségre sem. -
#8764 Kimaradt a bal lámpa alatt a festés és ott kék maradt... -
#8763 nekme nem jelenik meg úghogy itt a link -
#8762 Nos kész az én autóm is , nekem csak a felni nem teccik... -
#8761 Ok! Akkor nem szóltam. De az aljánál azt a túllógó festést sztem javítsd ki. -
#8760 az s 2000 felirat nincs befestve, de télleg olyan mintha le lenne -
#8759 azért nebecsüljük le, ezis k***va jólet, a Hondajel (mivel Honda és nem Nissan, ugyebár?) maradt eredeti színű a carbon csak eredeti méretbe szép, és tetszik a spoiler, ami amúgy VTken nem szokott, talán kicsit Csoriénak élethűbb a piros festése, még ha ő nemis látja :D -
#8758 éjjen én, megint nem leszek itthon hétvégén és nemtudtam befejezni a HONDA S2000emet, holnap van a nővérem esküvője és míg ti itt szavaztok én egy étterembe fetrengek :D:D:D
amúgy Csori sztem tök jó lett a kocsi bodykitet megnázném, de ígyis jó, ja és lehet h te nem látod, de szép a színe :D:D