11371
Virtuális autótuning
  • Penec
    lehet h nekem is azért tünt furának
  • madtolyy
    Az IC-vel csak az a baj, hogy nem jó szögben áll. Szerintem.
  • madtolyy
    Az autó alján túllóg a festés + az S2000 feliratot nem kellett volna befesteni. Egyébbként nem rossz. A karbon kifejezetten tetszik.
  • madtolyy
    Csak nem a visteonban dolgozol?
  • mikiking
    Pedig szavazatot tutira kapnál ám,mert elég pofás ,sztem tedd be,de te dolgod
  • Csori
    Penec, neked abból mi nem vili, h elszállt a monitorom, és emiatt folytathatatlan amit elkezdtem ?
    ültetésről csak annyit h mint írtam elkezdtem ráépíteni 1 bodykitet, és amíg az nincs kész ültetésről szó sem lehet (a végén még a betonba lógna a küszöb) az IC teljesen "igazi" (bevágott darab) ... de a kitel az is másképp nézne ki ... mondtam h nem 100%, és nem is lesz.

harly, én nem szeretném, h bent legyen a szavazáson. majd máskor 1 olyan amit be is tudok fejezni.
  • xtuner1991
    mert kiszélesítettem
  • Szabi1991
    az még hagyán, de miért ien elmosodott,pixeles, pont mint az első kerék is..
  • Yoda001
    miért ilyen vastag a bal hátso gumi?
  • xtuner1991
    végleges
  • Harly18
    Akár akarod, akár nem ott lesz az indulók között :P
    Szép, talán a narancs szinű felniket más szinre csináltam volna, de nagyon jó....bárcsak minden induló csak fele ilyen jó autót csinálna...
  • Penec
    Nekem bejön, bár 1 ültetés ráfért volna!:D Meg az IC sem az igazi!
    szvsz
  • cucmalajmc
    "nem is nevezek be mivel nem 100%", sztem meg nevezz be mert gyönyörű alkotás.
  • Csori
    én idáig jutottam vele, nem is nevezek be mivel nem 100% a munka. sajnos ennél a résznél elszállt a monitorom, és piros szín hiányában nem tudom folytatni. ment volna rá még 1 kis body-kit de ezt már hanyagolnom kell. használni tudom a moncsit, de ijjen PS dolgokkal most óvatosan kell bánnom. és mivel most az autómat fontosabb lecserélni, 1 ideig el leszek piros nélkül.

• Penec
    nekem se teccik a festése, meg a felnik tényleg homályosak!
  • Harly18
    A kép összhatása jó, bár nem értem, hogy miért félig fekete-fehér és szines. Én vagy több szines részt tettem volna bele vagy a kocsi más szinű lett volna, mondjuk tűzpiros, talán az jobban mutatna, mint ez a sárgás...
  • UoNokedli
    Végre egy kellő képen kritikus hozzászólás! Köszönöm szépen! (de most komolyan) :D
  • VRSDM
    nemtudom mit kezdtél a felnikkel de botrányosan homályosak :C, nemeg megint ott tartunk sok hvtm prő gyerek, hogy úgy csillog a kocsija mint valami tükör (ala "roobi") bevallom jól néz ki, de hogy a valóságban olyat nem látsz azis biztos... na itt is hasonló az eset ...
  • UoNokedli
    :D
  • Penec
    látom egoddal nincsenek gondok:P
  • Hassan B
    Nekem tetszik... de egy kicsit fura...hogy miért azt nem tudom(de télleg...) :)
  • UoNokedli
    hát mert nincs is!

• Yoda001
    na mind1.. nekem tetszik.. igy még hibákat se látni :D
  • UoNokedli
    sry csak 800*600
  • Yoda001
    nincs valami nagyobb kép?..
  • UoNokedli
    Milyen?
  • Csori
    ehhh... hát a világon semmi nem akarja, h VT-t készítsek :(( belekezdtem ebbe a jó kis hondába, az eddigi dologgal elégedett is vagyok, csakh kiugrott a monitoromból a piros szín, és mivel pirosra festettem ezzel vége is lett. 1 fekete pacával nem tudok mit kezdeni :(
  • Penec
    oks, de akkor még nem volt ott
  • Szabi1991
    banner..Tuningolandó autó...
  • Penec
    oks köcce
  • Goruck
    !!!!!!!!!HONDA!!!!!!!!!!!!(nem nissan) S2000 a #8690 hszből

énis lemaradtam
  • Penec
    Huhh... nagyon lemaradtam :S 1 hét alatt mennyi minden történt :D
    Most akkor majd mijen autót kell tuningolni??:D
  • Harly18
    Akár Nissan, akár Honda egyre megy, mert ezt kihagyom most... :(
  • Goruck
    jóvannna, akkor értem haza meg ma amúgyis ilyen pontatlan, napom van :D
    Honda S2000
  • tzsoltika
  • r4f1
    pfff
  • Goruck
    ÁÁÁÁÁÁ hülllllyyyye vagyok nem Nissan hanem Honda
  • Goruck
    ott az igazság, akit érdekel, megkeresi amúgy A KOCSI A #8690-es hsz-be van a Nissan S2000
    így mindenki észreveszi :D
  • VRSDM
    max a modik még... de kit zavar ez annyira most mégis? aki választott az gondolom már le is mentette, vagy visszakeres ... aki meg nem választott 1hét tuning nélkül csak kibírja
  • Balka14
    máás nem tudja berakni????