11371
Virtuális autótuning
-
#8757 lehet h nekem is azért tünt furának -
#8756 Az IC-vel csak az a baj, hogy nem jó szögben áll. Szerintem. -
#8755 Az autó alján túllóg a festés + az S2000 feliratot nem kellett volna befesteni. Egyébbként nem rossz. A karbon kifejezetten tetszik. -
#8754 Csak nem a visteonban dolgozol? -
mikiking #8753 Pedig szavazatot tutira kapnál ám,mert elég pofás ,sztem tedd be,de te dolgod -
#8752 Penec, neked abból mi nem vili, h elszállt a monitorom, és emiatt folytathatatlan amit elkezdtem ?
ültetésről csak annyit h mint írtam elkezdtem ráépíteni 1 bodykitet, és amíg az nincs kész ültetésről szó sem lehet (a végén még a betonba lógna a küszöb) az IC teljesen "igazi" (bevágott darab) ... de a kitel az is másképp nézne ki ... mondtam h nem 100%, és nem is lesz.
harly, én nem szeretném, h bent legyen a szavazáson. majd máskor 1 olyan amit be is tudok fejezni. -
#8751 mert kiszélesítettem -
Szabi1991 #8750 az még hagyán, de miért ien elmosodott,pixeles, pont mint az első kerék is.. -
#8749 miért ilyen vastag a bal hátso gumi? -
#8748 végleges
-
#8747 Akár akarod, akár nem ott lesz az indulók között :P
Szép, talán a narancs szinű felniket más szinre csináltam volna, de nagyon jó....bárcsak minden induló csak fele ilyen jó autót csinálna... -
#8746 Nekem bejön, bár 1 ültetés ráfért volna!:D Meg az IC sem az igazi!
szvsz -
cucmalajmc #8745 "nem is nevezek be mivel nem 100%", sztem meg nevezz be mert gyönyörű alkotás. -
#8744 én idáig jutottam vele, nem is nevezek be mivel nem 100% a munka. sajnos ennél a résznél elszállt a monitorom, és piros szín hiányában nem tudom folytatni. ment volna rá még 1 kis body-kit de ezt már hanyagolnom kell. használni tudom a moncsit, de ijjen PS dolgokkal most óvatosan kell bánnom. és mivel most az autómat fontosabb lecserélni, 1 ideig el leszek piros nélkül.
-
#8743 nekem se teccik a festése, meg a felnik tényleg homályosak! -
#8742 A kép összhatása jó, bár nem értem, hogy miért félig fekete-fehér és szines. Én vagy több szines részt tettem volna bele vagy a kocsi más szinű lett volna, mondjuk tűzpiros, talán az jobban mutatna, mint ez a sárgás... -
#8741 Végre egy kellő képen kritikus hozzászólás! Köszönöm szépen! (de most komolyan) :D -
#8740 nemtudom mit kezdtél a felnikkel de botrányosan homályosak :C, nemeg megint ott tartunk sok hvtm prő gyerek, hogy úgy csillog a kocsija mint valami tükör (ala "roobi") bevallom jól néz ki, de hogy a valóságban olyat nem látsz azis biztos... na itt is hasonló az eset ... -
#8739 :D -
#8738 látom egoddal nincsenek gondok:P -
#8737 Nekem tetszik... de egy kicsit fura...hogy miért azt nem tudom(de télleg...) :) -
#8736 hát mert nincs is!
-
#8735 na mind1.. nekem tetszik.. igy még hibákat se látni :D -
#8734 sry csak 800*600 -
#8733 nincs valami nagyobb kép?.. -
#8732 Milyen?
-
#8731 ehhh... hát a világon semmi nem akarja, h VT-t készítsek :(( belekezdtem ebbe a jó kis hondába, az eddigi dologgal elégedett is vagyok, csakh kiugrott a monitoromból a piros szín, és mivel pirosra festettem ezzel vége is lett. 1 fekete pacával nem tudok mit kezdeni :( -
#8730 oks, de akkor még nem volt ott -
Szabi1991 #8729 banner..Tuningolandó autó... -
#8728 oks köcce -
#8727 !!!!!!!!!HONDA!!!!!!!!!!!!(nem nissan) S2000 a #8690 hszből
énis lemaradtam -
#8726 Huhh... nagyon lemaradtam :S 1 hét alatt mennyi minden történt :D
Most akkor majd mijen autót kell tuningolni??:D -
#8725 Akár Nissan, akár Honda egyre megy, mert ezt kihagyom most... :( -
#8724 jóvannna, akkor értem haza meg ma amúgyis ilyen pontatlan, napom van :D
Honda S2000 -
tzsoltika #8723 -
#8722 pfff -
#8721 ÁÁÁÁÁÁ hülllllyyyye vagyok nem Nissan hanem Honda -
#8720 ott az igazság, akit érdekel, megkeresi amúgy A KOCSI A #8690-es hsz-be van a Nissan S2000
így mindenki észreveszi :D -
#8719 max a modik még... de kit zavar ez annyira most mégis? aki választott az gondolom már le is mentette, vagy visszakeres ... aki meg nem választott 1hét tuning nélkül csak kibírja -
Balka14 #8718 máás nem tudja berakni????