11371
Virtuális autótuning
-
#8837 a felnit szintelenitetted? mert ugy néz ki -
#8836 Itt az én autóm is... elég ronda, meg az IC sem az igazi, még tökéletesíteni akarok rajta mindent, fQleg az IC-t de elég nehéz lesz nekem... -
#8835 AZANYÁDÚRISTENIT :O
plíííz kaparjon már ki a sóderen ;) :D:D:D
na ez baszod profi meló, ... csak a motorháztőtn furcsa az a kitüremkedés, mintha rosszul lenne distortolva :S -
Szabi1991 #8834 uhh durva :O -
#8833 Nos kész a nem én kocsim XD találtam egyet és szntem nagyon szép Xd mivel hvtm-röl van!NEM ENYÉM itt van
-
#8832 jah oks...:D -
#8831 nembaj, nekem igy jobb volt dolgozni vele :D -
mikiking #8830 Az a hátsó kerék nagyon fura -
#8829 azt énsem értem....biztos azis vmi tuningfajta :P
Köszi a linkeket
Ger1: ezt már egyszer elloptam tőled, jó kis felniket lehet innen szedni
Madtolyy: pont jókor mutattad, mert most ilyen tipusú felnire van szükségem
THX -
#8828 Azt sose értettem hogy miért kell megfordítani a képet...:S szentem nem dob rajta semmit! -
#8827 Meg itt is vannak jó felnik a galériában és ott is vannak olyan kocsik, amik több szögben vannak lefényképezve. -
#8826 felni keresgélésre ezt az oldalt ajánlom:
Több szögben vannak az autók lefényképezve (!) n mindig innen gyűjtök :) -
#8825 .... -
#8824 meg szvsz a spoiler is tulzottan nagy -
#8823 milyen matt már, és huátul hogy néz ki az az "átlátszó" lökös? :D -
#8822 a szín télleg nem jó, és a felni is furcsán áll, de a kasztni sztem jó -
Szabi1991 #8821 szín nemjó, kasztni, felni pixeles.. -
mikiking #8820 Cső all.Pofás a rendőr honda grat...
Na eddig így állok,vmit még biztos kitalizok hozzá.sztetek mien ? Hibákat léci mondjátok ... -
#8819 hm, újrafogom kezdeni! elfelejtettem, hogy a fényerő / kontraszt lejjebb volt véve reggel mint szokott, így a fekete helyett most szürke az alja! meg kapkodtam is, meg a bal szemem huzato kapott és küzdöttem azzal is! :D -
Szabi1991 #8818
én initial d-s NSX et csinálok :)
majd üldőzhet a kocsid :PP -
#8817 mi vicces? :)
jé, most veszem észre a 2 lámpa is lemaradt a lökhárítóról! na mind1, még work in progress! :) -
#8816 vicces :) nem bírálom mivel még te mondtad, h nincs kész, de jó:)
EMBEREK, ERRŐL a honlapról hogy szereztek jó felniket??? én nem találok sose jó képet....vagy talán mit írjak be a keresőjébe??? -
#8815 ejjj, elrontottam az ablak kereteket! na mind1 most már! -
#8814 asszem kész! még 1-2 simítás lehet lesz még! sajna itt ott a széleken látszik a piros szín, meg nem mindenhol lett a legszebb, de szerintem nem olyan vészes!
-
Szabi1991 #8813 -
#8812 nekem meg van mit fogok csinálni, remélem még senkinek nem jutott az eszébe! :) nem akarom lelőni a poént, de itt van egy kis szösszenet az eredetiről, aki felismeri az pls ne lőjje le a poént!
-
#8811 tudok róla, de valahol vezetni kell addig! :) felőlem vezethetem egy word dokumentumban is! -
Szabi1991 #8810 egész jól haladok :DDD
-
#8809 Túl sokat szívtál, vagy mi van? Szerinted a mulkor a tárhelyet meg a többi cuccot minek csinálltam? Hogy a stalkerfaq-ra told fel??
:) :)
...keveseb pia, több gondolkodás... -
#8808 nem, 4-en esnek most ebbe! :) szavazni ígyis úgyis kell, és értelemszerűen akkor nem az szavaz, aki most utazik Tunéziába 2 hétre, hanem aki ténylegesen azt akarja megcsinálni! szóval a menet a megszokott, csak aki szavazott, annak kötelező! :) -
#8807 Akkor én nem esek ebbe a kategóriába :) -
#8806 "Ha valaki szavaz, és az az autó nyer, amire voksolt, akkor kötelezően meg kell csinálnia!" -
#8805 Én úgy értelmeztem, hogy aki a 3 kiválasztottra szavaz, az csinálhatja, épp ezért volt az, hogy ne szavazgathasson minden olyan ember, akik nem is csinálják meg. De ha lehet, akkor meggondolom és lehet megcsinálom... -
#8804 én már elkezdtem.. :D -
#8803 miért ne csinálhatnál!? annak kötelező aki szavazott, aki lecsúszott az meg megcsinálja ha akarja! -
#8802 Lemaradtam a szavazásról, 9 után érkeztem, de igy kocsit sem csinálhatok, bár mindegy is, mert időm sem lenne rá, meg kedvem sem lenne hozzá... :( -
#8801 majd #9000-nél :DDD -
#8800 és nincs tékelés! -
#8799 NSX nyert, időpontot tudjátok! aki megcsinálja megcsinálja, aki nem nem, de az a 4 ember, akkor próbálja meg, ha már egyszer rászavazott! :) bár gondolom Szabi is megfogja, mivel ő rakta a képeket! -
#8798 hogy ki nyert, és hogy ki hány pontot kapott, az is felvan írva, ha megcsináltam azt az ideiglenes szart, akkor felírom! vagyis kész van már, de valami bibi van! íme, a szöveg látszik, de a kis képek valamitől hiányoznak!