11371
Virtuális autótuning
  • VRSDM
    még sose próbáltam, de ahogy elnézem nem nagy tudomány
  • Harly18
    Ilyen egyszerű? Én azt hittem valami hű de nehéz dolog....Köszi, kipróbálom :)
  • VRSDM
    sokkal jobb valóban, de a pirosan tényleg látszanak még...
    ne legyetek restek ha maszkolásról van szó ;]
    /Harly. kimaszkolod a nem kellő részeket, marad a kasztni, és nekiborulsz egy ecsettel ;]kb így :D
  • Harly18
    Elég sok helyen látszik még a piros alapszín....ettől eltekintve nagyon jó lett...Ha van időd egyszer és nem bonyolult, akkor pát pontban leírhatnád, hogy hogyan kell ilyen fényezést csinálni...
  • xtuner1991
    Na kivettem a lökháritóból:

a ködlámpával nem tudom mi a gond, ahhoz hozzá se nyultam
  • VRSDM
    a flipflop csodás, a kasztni is szép, de az első lökősben lévő nemtudom mi, ami fehéren világít az " ocsmány . " meg a ködlámpa? ios homályos. javítsd azt gyorsan és nyomok egy szavazatott rád. amugy jó. de azok nagyon gázak ... :S mintha nemis te csináltad volna
  • xtuner1991
    hát asszem kész
  • Harly18
    Ha a nevére rákattintasz, akkor alul ezt találod:

"Offtopik hozzászólás, felhasználó cikizése, oda nem illő kép berakása, topikrongálás."

• Penec
    VRSDM miért vab 4 büntetöpontod??
  • VRSDM
    karbon bal felén( az irányok mindig a vezető helyzetéből értendőek) kilóg az előző motorháztető
    meg több helyen a régi piros kasztni feltűnik
    a hátsó kerék ugyan az mint az első? furcsa, nagyon homályos, túl lett torzítva szerintem
    a jobb oldali berácsozott beömlőt én sőtétebbé tenném
    nameg elvileg ugyan akkora méretü lyukaknak kéne lennie mint a bal szélsőnél, ez mégsem igaz (és ne gyertek nekem a tértorzulással)

az összes rácsodra ráférne egy alapos distort, egyik sem a kellő síkon fekszik, hanem sztem hagytad őket szimplán szemből :S
    a kijelöléseid több helyen nagyon szögletesek
    igy ennyit láttam én
  • Szabi1991
    carbon,rács,felni..

minden amin változtatál pixeles
  • Balka14
    nsx
    Ime a hibákat pls!!!!Jelezzétek
  • Goruck
    unyan arról a kocsiról van csak az első kifele a hátső inkább befele áll...:)
    nincs sok változtatás, mert szép kocsit szerettem volna és míg nemtuudok profi bodykitet rajzolászni addig nem marad a kocsin, de természetesen próbálkozom:)
    kicsit megemeltem a spoilert nemtudom menyire látszik és miattatok folytattam az ablak mögött is, mert azt mindíg észreveszitek
  • madtolyy
    Hát sok változás nincs rajta, de az így elsőre jónak tűnik. Bár az első + a hátsó felni nem egyezik, de gondolom direkt ilyen.
  • Goruck
    KÖSZÖNÖM
    én tudtam h hátul van a moci, csak ha már bodykitet nem raktam előre, vmi kellet :D
    amúgy nem mondtatok semmit a kocsira....vagy tán jobb is így?
  • CSOCSO
    dehogynem es semmi baj nincs azzal amit Goruck csinalt.. mociteto alatt egy fenevad es elol a fasza radiator sem hulyeseg.. nezd meg a sarga kepet amit linkeltel.. elol van a radiator..
  • Szabi1991
    asszem aza fékhez viszi a hideget,szegény Senna hogy szerette ezt az autót :S

bár minden oka meg volt rá, hisz ő rá "hangolták" :D
  • DJ Skyline
    még sehogy, tegnap nem voltam itton, és ma sem! holnap se nagyon :D de megcsinálom majd
  • Goruck
    hűti az ott elhelyezett nitropalackokat
  • Goruck
    Köszi, megmentettél, amúgy az a kocsi hibáája h nagy sebességnél, túl felforrosítja a pótkereket, ami úgy megolvadhat h többé nem lehet használni, ezért kell az IC h hűtve tartsa :DD:D:D:D:P

hogy áll a rendőrkocsi?
  • DJ Skyline
    miért, ha megnézed a pótkerék előtt van egy hűtő gyárilag is :D ott figyel a venti, csak nem sokat látni belőle
  • Penec
    :Dhát én nem vok túl nagy kosiszakértö XD ezért nem is tudtam hol a motor
  • Goruck
    de nálam befér :D
  • Szabi1991
    amúgy elől a rúgok,pótkerék és egyéb "apróságok" miatt tényleg nem fér be oda semmi :DD
  • Goruck
    polák mociba is kell IC nehogy túlmelegedjen a 24(0)LE-s gépcsoda
  • Goruck
    mármint az én kocsimba van két motor úgyértettem, és két IC elöl-hátul :D:D tökjó ez a kép, ezt adod be?:D
  • Szabi1991
    betettél előre egy polák mocit ? :O
    csak mert más nem fér be oda :PP

'95-ben adták ki az elsőt , szal már rég készvan :P
  • Goruck
    Tudom:) azthittem ezt senki nem fogja észrevenni :D
    amúgy ebbe 2 motor van :D:D:D:D

készvanmá az a initial d? :)
  • acsati
  • Szabi1991
    vagy csak hütitek a pótkereket ? :O

(*tesztek)
  • Szabi1991
    az nsx ben nem hátul van a motor ? :OO

minek tetsztek IC-t előre ? :OOO
  • Goruck
    Na itt az enyém is, lehet h még csinálok rajta vmit, pláne ha ti megmondjátok a frankót, ennél a kocsinál a hangsúly nem a külső inkább a belső tuningra fektettem, ittt nem csicsás bodykitet csináltam, hanem a többszáz paci a mocitető alatt, nomeg az audiorendszer, és ezt beleraktam egy szelid-szolid kis sportkocsiba, csakhogy DjSkyline rendőrkapitánynak fel ne tűnjön:D:D
    IME A VERDA
  • Penec
    Köcce az építö jellegq kommenteket, és megpróbálom elölröl kezdeni és remélem szebb lesz XD ja és az IC-röl csak annyit hogy rajzoltam... XD
  • Magnumrolcsi
    várhatod.. :)
  • DJ Skyline
    szerintem nem a munkára, hanem magára az autóra értette! a munka szép, de az autó itt ott túlzás szerintem
  • Goruck
    amúgymeg a Chevroletted és a Honda (nem Nissan) S2000ed után ez egy nagy FAKE :D
  • Goruck
    na előszöris nem fikázni akarlk, hanem segíteni, remélem ezt megérted, remélem ez a kép olyan amit én a bogárral csinálam, h beraktam egy hasonló kaliberüt álcábólés nem azt versenyeztettem :):)
    na szóval:az ICről csak annyit h ha nem írod akkor nem jövök rá h ez IC, ez a lökhárító elött lebegés sztem inkább szedj INNEN egy másikat
    a festés, szép kis zöld, csak nem egy ilyen autónak de nem ez a probléma, arra figyelj h pontosan jelöld ki a kasztnit, erre mindíg ügyelj!!! szánd rá zt a plusz pár percet!! én amióta megtanultam használni a pen toolt alapfokon, azota mindít azzal csinálom, azzal nagyon könnyű és már nemtudom ki mondta nekem h ő saját maga jött rá és próbálkozzak, nem akartam neki hinni, hogy ez hülyeség mert hogy jönnék rá, de kicsit rászántam magam és rájöttem hamar:D:D
    na nem húzom az időmet, a felni nemtudom se nem 2Ds se nem 3Ds nomeg a színe és egy újat raknék fel....
    ezeket télleg segítségjellegből próártam írni, holnap berakom az én kocsi és ara is építő jellegű kritikát várok, mert akárhogy figyelek, biztos van benne hiba
  • Goruck

ezekután várom a te kocsid
  • Magnumrolcsi
  • Penec
    nem ijen volt alapból