11371
Virtuális autótuning
  • xtuner1991
    m3-as
  • acsati
    Holden
  • mikiking
    BMW M3
  • Balka14
    Holden VZ
  • Szabi1991
    Saleen :O
  • DJ Skyline
    mivel ha 5-en szavaznánk, így a szavazást kitoljuk hát nem is tudom! legyen holnap dél! csak sajna nem leszek itthon már reggel 9-től :S úgy hphy majd megkérnék valakit, hogy ügyeljen a dolgokra
  • DJ Skyline
    akkor a 3 autó
    Saleen Mustang
    BMW 3 Touring
    Holden VZ Ute
  • Harly18
    Én hülye f*sz, tudtam, hogy elfelejtek valamit. Nem voltam itthon és mielőtt elindultam derengett is, hogy talán valamit elfelejtettem, de nem jöttem rá mi az....Sorry....
  • mikiking
    VKI linkelje az autokat please
  • Penec
    jaja én is erre várok...
  • mikiking
    köce,amugy 19 : 00 mulott , hol a szavazás ?
  • Yoda001
    szép lett a bodykit
  • Penec
    Kész vok én is csak hát... nem tudtam befejezni, ésa flni is ronda a szinezés is ronda, úgyhogy ez most nagyon nem jött be na mind1 azért itt van(VERSENYRE)
  • mikiking
    végleges
  • Yoda001
    na jo télleg nem az mert vannak benne csavarok is
  • Yoda001
    szerintem csak a szine más meg a hátso felni gunnersboyén be van "tolva"...
  • Penec
    1eltalán nem ugyanaz!!!más a színe is és más maga a felni is!! csak 1 kicsit hasonlít, de azonkívül full más!!
  • Yoda001
    nem azért, de gunnersboy és goruck felnije ugyan az..
  • Balka14

végleges
  • Goruck
    na én menni Balaton itt lenni kocsim
  • xtuner1991
    Nem arról vágtam le a küszöböt. Hanem az ajtóból vágtam ki a darabot amiben benne van a beömlő is. Gondolom így csinálták azt a másikat is.
  • ágybanalvó
    tudom hogy ez nem az a topik amejikbe be kéne írnom de a másikban nem válaszolnak meg végülis én is tuningolnék photoshopban autokat :D
    naszóval az a gondom hogy mikor írni próbálok vele akkor az írja ki hogy "could not complete your request because something prevented the text engine from being initialized". ez ellen mit lehet tenni?
  • Harly18
    Szerintem nem hasonlít a két kocsi. 1-2 apró dolog van, ami ugyan úgy van megoldva, de ezek olyan dolgok, amiket lehet én is így csináltam volna, még akkor is, hogyha nem látom a piros autót...
  • Hassan B
    Mert? Mert a küszöbön a beömlő hasonló? És? Hol látsz még hasonlóságot???
  • Penec
    jaja sztem se!!(xtuneré rondább:P)
  • Balka14
    fullra nem egyforma
  • acsati
    de! nem egyforma nézd csak meg.
    xtruner
    hvtm
    szerinten nem egyforma
  • Csori
    nekem az a küszöb nagyon húz .... 1 kicsit se más
  • Penec
    én úgy tudtam h az az alpaszabály h ötletet szabad lopni, csak alkatrészt nem, én legalábbis vmi ijesmit olvastam hvtm-en.

"Nézegesd mások autóit - más VT-oldalakon is - és próbáld leutánozni őket: ötletet szabad meríteni, VT-t vagy VT-részletet nem szabad "kölcsönvenni"."
  • Csori
    Miért van olyan érzésem, h EZT az autót akarod lemásolni ?
    a VT-ben mindenhol alapszabály, h mások munkáit nem használjuk fel. ezt az autót nem te álmodtad meg !
  • xtuner1991
    Az direkt ilyen
  • Hassan B
    ték.. :)
  • Hassan B
    oldalsó küszöb? Mér, van első is? :P
  • Gunnersboy
    oldalsó küszöbnél lent az első keréknél direkt látszik hogy igy "ki van végva" vagy csak énlátom rosszul ?:o
  • DJ Skyline
    ok, nyomós ok, elfogadva :)
  • Goruck
    ÁÁÁ hupsz bocsi nem néztem meg miután elküldtem, tudtommal 3 síros fejet nyomtam :S azon a palettán nincs is köcsögS:S:S hogy a ***ba raktam oda??? valaki segícsen és boccs Yoda nem így gondoltam hanem együtt akartam érezni h nem tudsz PSezni
  • Yoda001
    mi ez a köcsögözés?
  • Goruck

nekem csak az a véleményem xtunner és Balka kocsijáról, h okok, csak azzal a karbontetővel csináljatok vmit, mert az minden csak nem karbontető :D:D
    Balkáé szép csak kell bele görbítés
    xtunneré meg...kicsit sztem világos és szintén a göbítés, de am
  • Goruck
    VRSDM csakis jófej lehet :D:D büszkék lehetünk mind a 4 pontjára:D
  • Yoda001
    hi mindenki... sajnos nem fogom tudni megcsinálni a kocsit, szerintem jövöhétig nem is leszek.. össze omlett az egész winfos be se tudtam lépni most ez is SP1, még vidkari drivert se tok telepiteni mert nem ismeri (XD).. szoval ps-t se tudok feltenni meg semmit.. na jo vt-zést mindenkinek...