11371
Virtuális autótuning
-
#8959 Üdvözlet! Véleményezzétek légyszi:
-
Balka14 #8958 köaaz mindenkinek majd jövök csáátok -
#8957 XDDD -
tzsoltika #8956 lol, a háznak két teteje van XD -
#8955 hogy mennyire "illik" a kocsira az egyéni izlés kérdése, de hogy a hátsó 2ds az biztos :)
Balka14 jó nyaralást! -
#8954 Jó lett, csak megint sok helyen látszik a piros és a felni talán túl pixeles, s nem is illik annyira a kocsira... -
Balka14 #8953 végleges szavazásra
megyek nyaralni joklegyetek -
#8952 Hát aki tesz képet, annak is meg kell csinállnia... ha nem akarja, akkor átadja másodiknak a jogot....
Legalábbis szerintem... -
mikiking #8951 Sztem is wan benne wki,de sztem az ugy is jo,ha ráagyjuk a döntést arrra aki rakja a képet. -
Balka14 #8950 jol gondolkodsz van benne vmi:D:D -
#8949 na most egy szabály nincs még tisztázva! a képeket berakónak kötelező-e megcsinálni az autót!? mert ugyanis ő nem önszántából került ebbe a helyzetbe, őt szavazták meg! :D szóval ha ezt az oldalát nézzük, akkor nem! de ha tovább fejtegetjük, akkor meg 2 lehetőség áll fent:
- megcsinálta az előző autót, mert szavazott rá, így értelemszerűen megkellett csinálnia (ez alapján akkor legyen kötelező, mert szavazott, vállalta a felelősséget)
- megcsinálta az előző autót, de nem szavazott rá, így eredetielg neki nem volt kötelező megcsinálnia! (ez alapján nem, mert ugye nem volt kötelező, de megcsinálta, és nyert)
de vehetjük úgyis, hogy mind 2 esetben kötelező, mert az autóval benevezett, így vállalta azt a felelősséget, hogyha ő nyer, akkor ő tesz autót, stb! ez most így kicsit bonyolult, én is belegabalyodtam már itt a végére mikor írtam! :D de azt is nézhetjük, hogy a képberakónak autómatikusan van 1-1-1 "szavazata" az összes autóra, mivel ő tett, tehát egyik biztos befog kerülni azok közül amit akart! hát nem tudom, véleményeket várok ezzel kapcsolatban -
#8948 köszönöm:-) -
#8947 üdv ujra itt :D -
#8946 viszatértem 2 hét nyaralásból,lehet ezt a kocsit majd megcsinálom:) -
#8945 ok, Holden! határidő Szombat! ha kevés, akkor kitoljuk Vasárnapra -
#8944 Holden -
#8943 én nem szavazhatok, mivel én raktam az autót, de hogy ne legyen napokig döntetlen, így a BMW-t zárjuk ki, és a Holden, Saleen marad bent! még 1 szavazat, és eldőlt a dolog! legfeljebb kitoljuk a határidőt vasárnapig! szóval akkor Holden vagy Saleen, ez itt a kérdés! de csak egy szavazat jön már be, onnantól lezáródik! -
#8942 minden csak fantázia kérdése! -
#8941 Tényleg legyen már valami! Skyline!!!! -
#8940 Akkor holden, és kész... már negyed három van... -
mikiking #8939 legyen és akkor holden -
Balka14 #8938 jo lenne
-
#8937 na legyen valami mer már huzodik az idö megint -
#8936 Balka, ezzel csak azt árultad el, hogy nem vagy itt olyan régen mint én
/mi lenne ha a bmw-sek (akik elv. levannak maradva) döntenének, és áttennék a szavazataikat a másik két autó valamelyikére? így eldőle (hacsak nem 4-4 lesz :D)
/és tudom hogy kötelező beadni, ne okosítsatok már -_- -
Szabi1991 #8935 Saleen Mustang : 3
Holden VZ Ute : 3
BMW 3 Touring : 2
-
Balka14 #8934 vrsdm-ne KÖTELEZŐ beadni!!!!!! -
Balka14 #8933 azon a genya mustangon alig lehet már vit csinálni bazzz -
Szabi1991 #8932 12:00.. -
#8931 Nem lett lezárva, mert Skyline, azt mondta, hogy délig...
Szóval most akkor várunk... -
Balka14 #8930 még egyszer se adtál be auott miota én vt-ek
de már le lett zárva ugyhogy ennnnyi -
#8929 a mustangot már tuningolta a saleen -
#8928 saleeeeeen ;]
/délig van a szavazás -
Balka14 #8927 nyaraláson leszek:d
akkor szerdáig belinkelem majd:D:D:D
-
#8926 oké én már neki is kezdek -
Szabi1991 #8925 hát akkor holden nyert..
Balka14, acsati, Hassan B nektek "kötelező" tuningolni :) -
#8924 Holden, és el van döntve... :) -
#8923 Szerintem ez csak ötlet marad, mivel volt már hasonló felvetés régen, de nem lett belőle semmi, a nép nem akarta... -
mikiking #8922 Amugy ez a 3 nagyon jó kocsi........ naon teccenek,főleg a bmw (vki szavazzon még bmw-re :) ) . Amugy ha nem tudjuk eldönteni,nem volna jó 5let,ha csinálnánk egy tournamentet , h mind3 kocsit felnyomnánk,és mind3-at külön pontoznánk,összeszmálnánk stb.... ? és erre lene 2 hét....
ez csak egy 5 let -
Szabi1991 #8921 Saleen Mustang : 2
BMW 3 Touring : 2
Holden VZ Ute : 2
-
#8920 saleen