11371
Virtuális autótuning
-
#8999 Kezdek elgondolkodni, hogy érdemes-e ezzel dolgoznom, mert úgyis mindenkijjé jobb lesz... :P -
Szabi1991 #8998 nem is fikáztam :p -
#8997 az a szpoiler akkor is furcsa:D -
mikiking #8996 ok,ja és kihagytam asszem... a festés is más,saját kezüleg csinaltam,szoval sztem amugy nem szabad fikázni engem :D -
Szabi1991 #8995 első nap mindent leszedtem erröl a kocsiról és felraktam az enyémre XD
(persze nem beadni akartam, csak +tetszett a kocsi:) -
mikiking #8994 ha észrevetted,csak az ajto wan erről , meg az üveg, a tükrőződés miatt , ja meg a lámpa alul,de sztem ez semmi . Más a kerék,más a spolier,a front,a rear,az oldalán a spolier,mattabb jowal.+ más a mtrica,az a fehér izé,nemtudom h hivják a "csomagtartoba "+ más a fényszoro szoval nem kel nevetni ok ? és mielőtt mondaná vki,nem másoltam,jol meg kell nézni a képet -
Szabi1991 #8993 :D -
#8992 b+:D
enyém ehez képest semmi,és feketét sem tudok csinálni -
#8991 A kasztni szétvágja a gumit, és rossz minőségben mentetted el...
Egyébként jó... -
#8990 Árnyékod a oldalához is mert igy nagyon lebeg -
mikiking #8989 Lehet,h nem is kéne oda ? -
#8988 a szpoiler nagyon pixeles de amugy nincs más hiba :D -
mikiking #8987 Kritikák ? :
-
#8986 Adsz neki egy kis színt, és kész... -
mikiking #8985 én ott nem lelem,adj má egy linket pontosan lécci,köce -
#8984 Xenont max fényt lehet, az meg van a tutorial.hu-n... -
mikiking #8983 Szevasztok.az lenne a kérdésem,h walaki nem tudja-e h lehet minőségi xenon lámpát csinalni vhgoy?mivel ? köszikeee -
#8982 Üdv:) -
#8981 csak 9 -
#8980 Gondolom egy ilyen "bodykit" nem 10 Forint... -
#8979 pl egy opel calibra... (tuning&stereo-ban is volt egyszer...)
Ennél van szebb carbon calibra is, egy német csávó-é, de arról most nem találtam képet... -
#8978 hogyhogy büntipontod van:O
(ezért nem festek én gyakran) -
#8977 A karbon inkább a versenyautókra való a súlyuk miatt. Mondhatnánk hogy ezek is "versenyautók", csak az utca bajnokai. De amikor bent van a csomagtaróban egy 30 kilós subwoofer ne beszéljünk itt súlycsökkentésről :D -
#8976 nemértem hogy miért lóg ki mindenkinek az alapfestés? restek vagytok rásznni egy 1órát egy kasztni maszk-ra? aztán újrétegre teszed és csodaszép, és csak 1x kell megcsinálni, ne legyetek restek ;) -
#8975 pl F1-ben :D -
#8974 Jó, hát annyira nem rossz, de én a vólságban se nagyon szeretem a karbont egy autón...
Kivéve, ha az egész kasztni karbonbol van, mert az tényleg jól néz ki...(már amelyik autón...) -
#8973 -
#8972 Ez egész jó, de nem kéne "halálrakarbonozni" az egész gépet, főleg, ha nem vagy olyan profi "karbonos"... -
#8971 Jó pap holtig tanul:) -
#8970 Akkor vedd lejjebb a fill-t, vagy az opacity-t, és meg is van oldava... -
#8969 sokkal jobb,még egy picit ferdíts rajta -
#8968 Most itt tartok: :D
-
#8967 Csak a kis képen nem látszik, hogy egy deka színátmenet nincs a motorháztetőn, a fehér miatt. Ezért ratyi lett... Nembaj, már csinálom a következőt:D -
#8966 Overlayben van -
#8965 Nem (csak) a ráhajlítás a baj... Tedd átlátszóbbá a réteget, és máris szebb lesz. -
#8964 Őm... Igen, motorháztetővel nem tudok megbékélni... Sehogy sem sikerült ráhajlítani. -
#8963 Az autó alapból nagyon ronda, a tuning egész jó... -
Szabi1991 #8962 hátsó spoiler a bal oldalon fehér.. 8) -
#8961 Karbont rakd overlayre vagy vedd le opacitit mer igy papir effekt :) -
Szabi1991 #8960 a carbon nagyon rosz..
a többi elmegy
bár ha ott az a bazi nagy rács, akkor a motor miért nem látszik ? :p