11371
Virtuális autótuning
  • Hassan B
    Hát kb 2 éve próbáltam... és 1 éve aktívan... ha ennyi idő alaatt nem sikerült rendesen rájönnöm, szerintem felesleges tovább próbálkoznom...
  • bardocz
    ez alap itt ogy mindig írunk kritikát a másik kocsijáról hogy lehessen fejlődni ;)
  • mikiking
    Kritikákat kérsz ?
  • mikiking
    Miota VT-zel ????????? elenite nézd meg a kocsijaimat ... siralmasak,ez az 1.amit autonak nevezem,de ez sem a legjobb passzban wan .... minél töbet csinalx,sztem anál obb lec,de ez a véleményem csak .... elküldtem
  • Hassan B
    Én nem csak erről beszélek... hanem úgy általánosan... hónapok óta semmi újat nem sikerült csinállom... na de végülis ez nem ide tartozik... te mit akartál mondani? ha gondolod küld pm-be...
  • bardocz
    így áll most a kocsim

amúgy Hassan B rajzolással én a vectrámnál kb 8 órát dolgoztam rajta,tehát ne add fel,menni fog
  • mikiking
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ja amugy van egy ötletem h mit tudál csinalni,h jó legyen ha gondolod megosztom veled,egyszerü,és megoldja a problémádat
  • mikiking
    Amugy hüjeséget beszélsz,én 4 napot szarakodtam ezen a kocsin,majdnem egyfolytába,sztem elég jol is néz ki a enyém....a tied is naon tecik,az a két hibba amit leirtam,az van rajta csak,amugy jól néz ki,sztem nem kéne ien hamar feladni,és NEM ROSSZBÓL mondom,épitőjelleg kritikák ;)
  • Hassan B
    Na jólvan...kész, lesza*om az egészet... órákat ba**akodok vele és csak egy egy nagy lófa** lesz belőle... már párszor gondoltam, hogy nem kéne próbálkoznmo, de mosmár tudom is...
  • Hassan B
    Már próbáltam, de küszöböt nem tudok rajzolni... sose sikerül...
  • bardocz
    ha megnézed jobban lehet hogy kiáll eléggé,de sztem le is lóg egy picit,pár pixelsor törlése segítene sokat,és a küszöböt hozzá kéne alakítani,de ez kritika hogy segítsünk
  • mikiking
    hat nagyon nem ugy lácik,bocs,de te tudod..nem szoltam
  • Hassan B
    Hányszor mondjam, hogy az nem lóg, hanem szélesebb mint a küszöb???!!!
  • mikiking
    Jó sorry a hüje kérdésért :D csak kicsit fura napom wan
  • Hassan B
    jó, majd még meglátom...
  • mikiking
    Szép...kifejezetten tetszik,bár annyi,h a hátsó sárvédőt mindenképp javitsd,mert dura naon,és szurja a szemet + az az első sárvédő,na azt tényleg az alját töröld,h ne lógjonés pofás lesz
  • Hassan B
    Hát, ha nem tudod felfogni amit írtunk, akkor igen kizártunk... egyébként meg olvasd el még párszor, aztán, ha akkor se érted, kérj valakitől segítséget.
  • bardocz
    attól még az látszana,ilyen kocsikra szélesebb a küszöb is meg először hátsó sárvédőt kéne csinálni hogy ne nézzem ki furcsán a kocsi
  • bardocz
    nem zárunk ki mert nem rajzolt elemet vettél le a kocsiról,de máskor próbálj meg nem vt-ről szedni alkatrészt ;)
  • Hassan B
    Az szélesítés, és jobban kinyúlik, mint a küszöb, azért van úgy... -.-
  • mikiking
    Most akkor mi wan ??? kizártok _???Mer sztem nem szabálytalan,de mind
  • bardocz
    a sárvédőt kösd ösze valahogy a küszöbbel
  • Hassan B
    Nem végleges...
  • bardocz
    jaja,nem mondtam hogy rajzolt,hanem csak azt hogy azt nem szabd leszedni más vt-jéről,tiédre nem mondtam azt hogy rajzolt ;)
  • Hassan B
    Nem mondta, hogy razolt, csak, hogy ha valaki rajzol valamit, azt nem kéne leszedni...(magyarul, ezt nem feltétlenül neked szánta, csak megjegyezte)
    ...legaalábbis gondolom én...
  • mikiking
    és honnan veszed,h az rajzolt ????????
  • bardocz
    más vt-jéről rajzolt alkatrész lopása nem szép dolog,ha ő rakta rá akkor sem szép dolog levenni róla,de nem akkora hűhó
  • acsati
    na itt az én autom. ez a végleges és ma megyek el és csak hétfön jövök a szavazáson nem tudok részt venni.
  • acsati
    jo oké akkor ELNÉZÉST KÉREK csak multkor is ugy megvádoltátok xtunert mikor neki télleg köze nem volt...
  • mikiking
    Halálosan egyet értek veled
  • Hassan B
    És ha azt mondja hogy arrol van, amiről a másik emberke is leszedte?
    Honnan tudod hogy nem?
    Nem értem mért kell mindjárt szabálytalanságrol beszélni... Inkább foglalkozz azzal, hogy te is fel tudj mutatni valamit...
  • mikiking
    Akkor ugyanugy lehene mondani,h más autojárol,sima autorol sem lehet levenni semmit.csak rajzolni lehetne ? külömben meg kerestem az autok után,felnéztem a hvtm-re és ???? Kicsit jo wóna elgondolkodni,mert ezen az auton sok minden van változtatva,és 3 dolog wan arrol a kocsirol levéve . mint leirtam.ugyhgoy nem otm mit jár a szád
  • acsati
    de ez akkor is szabálytalanság nem? más vt-járol lopni nem szabad.
  • Magnumrolcsi
    amm.. nem érdekel csak kérdeztem, kitudja, lehet nem is az. Csak már este van és nem látok. :)
    píísz
  • Magnumrolcsi
    #8993? jól megnéztem :)
  • bardocz
    bezony:)
  • mikiking
    eláruljam ? irjam le privátba ??? :)
  • bardocz
    fstést hogy csináltad ilyen jó feketére?nekem a mocitetö fekete de nem a legjobb inkább matt sötét szürke
  • mikiking
    teso ez hüjeség,má megbocsássss.Max a gyakorlás miatt is megéri ;)
  • mikiking
    Akkor bocs tesó,csak aszittem