11371
Virtuális autótuning
-
#9079 Nissan 350z
Cadillac STS
Mitsubishi Eclipse Spyder -
#9078 xtuner, ő nyert 3 szavazattal, második helyen 3-an vagytok, 3-dik helyen meg tibike végzett -
mikiking #9077 Most ki rakja a képeket ???? -
Szabi1991 #9076 amúgy tetszik a kocsid, csak kár hogy nem fejezted be -
#9075 Valóban nem a legjobb a türöződés, de azt nem mondanám,hogy soha nem ffog úgy...
Halottál már az arab sejk audijárol ami ezüsttel van bevonva? Az még jobban is visszaveri a fényt mint egy tüköt...
Persze az igaz, hogy egy műanyag/karbon lökös nem tükröződik úgy...
A lökhárító meg... arra már azér nem figyeltem annyira, mert már harmadszorra kezdtem újra az autót... -
#9074 Tetszik, mikor valaki a lökhárítón lévő tükröződésre is figyel, de szinte mindenki olyan szinten használja ezt, mintha a lökhárító tükör lenne. Ennyire nem fog tükröződni, soha....A lökhárító alsó íve meg elég fura lett, ettől függetlenül nagyon jóra sikerült -
#9073 Vége......mindjárt lehet szavazni! -
#9072 sötétíti a hálál retkes fa**a... már látni sem bírom a photoshop-pot... -
#9071 a lökös bal alsó sarkát egy picit sötétísd és jó lesz nagyon ;) -
#9070 Eddig 7 induló van... -
#9069 VERSENYRE:
(tessék rákattintani, mert így nagyon pixeles, de igazából nem...) -
mikiking #9068 Végleges :
-
mikiking #9067 felső -
mikiking #9066 Ha arra gondolx ami a Bardocz "rendszámtába" felett wan,akkor igen . -
#9065 az alsó beömlőnél amit odarajzoltam "felezőnek"? -
mikiking #9064 Na nekem tetszik amugy,csak egy vmi zavar,h az első lökháriton az a carbon izé...szürő vagy mi az fura alaku,egykciit az alja háromszög alaku,ha tudzs picit kerekitts rajta,és sztem hibátlan lesz -
ez már versenyre,kicsit subaru design:D kék szín arany felni:D -
mikiking #9062 Még wan tesó 6 órád ;) sok sikert :) -
#9061 Ha túl szemcsés/zajos a kép, azt ki lehet vele javítani... -
mikiking #9060 Wan a bannerba Ez a Nea Image használata,de az mire jó ? -
#9059 a lökösre tegyél tükröződést,azon a részen ahol tükrőződne rajta a talaj -
#9058 egyébként csak kritikának mondtam nem azért mert szar.. én se tudnák jobbat.. -
#9057 bocs hogy mondtam, ki ne javitsd, nagyon szép ott -
#9056 Majd megpróbálok valamit... :) -
#9055 1. Még nincs kész
2. csinállj jobbat...
-.- -
#9054 nascaros:D ezt csináld meg jól,marhafasza lesz :D főleg az ötlet:) -
#9053 az a lökös nagyon furcsa -
#9052 Újrakezdtem... -
#9051 ??? o_0
Nem értem a kerdést... -
mikiking #9050 XD Te amugy ez most csunya kérdés lesz,de te tudod mire való az a NEAT Image ? -
#9049 a tiédnek viszont még egy sincs... -.- -
#9048 Nekem tetszik, de kivágásokhoz inkább pen tool-t használlj, az pontossabb.
Legközelebb jobb minőségben mentsd el a képet, a felniket pedig próbáld meg nem torzítani... valóban nem egyszerű rá illőt alálni, de ha igényes munkát szeretnél, akkor megéri kersegélni... -
tzsoltika #9047 ennek a háznak is két teteje van :) -
mikiking #9046 ja és picit torzitgasd a carbon motorháztetőt,h élethűbb legyen a hajlitás -
mikiking #9045 a visszapillanto hibás,kivágás láccik....motorháztető picit a jobb oldalán hibás..a carbon alja jo,de a teteje már nem élethű naon .csak pici hibák wannak,és legelsőre naon jó ,csak igy tovább -
tiBke17 #9044 hellotok. új vok itt és sajna nem tok részt venni a szombati versenyen, mert dolgozom 9ig :( nem tom ez az első vt-s autóm írnátok róla vmit h mégis milyen?? írjatok nyugodtan a hibákról legalább tanulok belőlük:) köszi előre is.At autóm -
mikiking #9043 Hát nekem csak a motorháztető nem tetszik....oan mű.sztem inkább karbonozd be az pofásvagy tedd átlátszósabbá,kicsit halványabb legye + belementél csöppet a lámpába,és a első lökősön a hűtés az a carbonos izé, kcisit árnéyktalan,saz lpicit furi de amugy nem rossz -
mikiking #9042 Csatlakozom az előzőhöz,de amugy pofás gép -
#9041 A küszöb elég homályos, egyébként ! -
#9040 végleges: