Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ooooopsz,a pötyy az véletlen 😄

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Hogy ne csak vita legyen,eddigi Ford focusom megmutatom ,nekem naon bejön ,szerintetek milyen? kritikákat...esetleg dicséreteket 😛

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

olyan nincs

bardocz
neee,az miért van hogy rávágok az eredeti képre egy lököst,és nem tudom formázni?
VRSDM
nem nyissunk vitátt offolásról az végképp nem szól a topic javára. változtatni kell és kész.

u dont have to listen anybody else but me

Harly18
Igen most jöttem még csak, annyira, hogy azt sem tudom, hogy tegnap vagy tegnap elõtt. Ki állitotta, hogy mindent tudok?
Nem az számit, hogy ki jött hamarabb, mert midnenki azt akarja, hogy minden jobban mûködjön. Nem ér a szavam kevesebbet azért, mert te mittudom én egy hónappal régebb óta vagy itt...
Te sem érsz többet csak azért, mert néha olyanokat szólsz be, mintha te valami istenség lennél...

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

DJ Skyline
feltéve ha tudnám a jelszavát a szervernek! <#idiota>

DJ Skyline
akkor úgylátszik más dolgokat kell bevetni, lehetek keményebb is, de nem gondoltam volna, hogy itt is feszíteni kell :| anno S.T.A.L.K.E.R. topikban igen csak oda kellett csapni a sok láma miatt, hát lehet itt is változtatni kell! mind1, még nincs erre szükség, mindjárt összeszedem a szabályokat egy oldalra, mint a neat image-nel is csináltam

VRSDM
Dj Skyline-é a topic egyenlõre te meg csak most jöttél, azért mert hvtm-re dobtál pár kocsit nem tudsz még mindent... kipróbáljuk ne erõsködj

DJ Skyline
meg van szabva! 😊

Harly18
Az idõpontokat pedig meg kell szabni, nem pedig, hogy fél órával késõbb jön az illetõ, meg stb. Legyen meghatározva, hogy ennek és ennek ez az idõpontja, mert úgy lehet elérni, hogy minél többen legyenek itt akkor, nem úgy, hogy mindig máskor...

Harly18
Sokan úgy sem tudják a szabályokat, hogy ott a bannerben...Eddig sem sok szabály volt, s mégis sokaknak úgy kellett a szájukba rágni, de ti tudjátok...

Yoda001
el se kedzem olvasni .. 😄

http://9gag.com/gag/5135249

DJ Skyline
de miért? 😊
-a kép minõsége megvan szabva, ha ezt nem érti valaki, akkor menjen vissza az általános elsõbe másodikba olvasás órára!
-a szavazáson alig lett változtatva, annyi lett bevezetve, hogy 15 perc alatt virítani kell 3 autót! egy gyakorlottab VT-s azért ismer pár oldalt ahonnan autókat lehet keríteni, és nem akkor fog malmozni, hogy na honnan szedjek elõ most autót!
- ha tudom hogy nem leszek itt, akkor jelzem, ebben sincs semmi bonyolult szerintem! lehet azt szombaton délben is jelezni, hogy nem leszek itt este, vagy várjatok meg, fél órával késõbb jövök! nincs semmi baj, csak szóljon, és akkor nem kell várni másnap este 7-ig egy új autóval kapcs.
- az meg hogy a szavazott autót megcsinálom, az szerintem így korrekt! ez olyan mintha a suliban valaki elvállal valamit, pl osztálypénztár, aztán szarik az egészre!

nem hiszem, hogy ez olyan ijesztõ, és nehéz lenne, hogy itt megcsappan a VT-s tábor! sõt, szavazáskor mikor már eldõlni látszik a dolog, már akkor készülhet az illetõ az autó kereséssel! de ezeknek a dolgoknak valahol benne kell lennie az emberben, ha elvállalok valamit, akkor megcsinálom, ha látom, hogy én nyerek, akkor nem 20:10-kor kezdek majd autót keresni, hanem akár most is megkeresem, és nem tökölök vele! de ezeknek a fele úgyis csak jövõhét szombaton derül ki! egyedül az autóválasztás lesz érdekes most szombaton, kár, hogy nem leszek itt! kiváncsi vagyok hogyan fog elsülni! de ez már tényleg nem elviselhetõ, hogy valaki a szín miatt, valaki a szög miatt reklamál! mi az hogy szar a szög? minden autót átlehet alakítani, nem kell szigorúan a beállok az autó elé, elmegyek 45 fokkal jobbra vagy balra, és lefotózom stílusú képekhez ragaszkodni! :S

Harly18
Én attól tartok, hogy még több fennakadás és probléma lesz igy...

DJ Skyline
kipróbáljuk, aztán ha nem megy, akkor majd változtaztunk rajta!

Harly18
Van igazság benne, de egy dolgot kellett megoldani, nem pedig mindet. Szerintem elég lenne csak megszabni a kép minõségét, ahogy irtad, mondjuk ettõl függetlenól választhatnak ismét rossz képet, mert úgy néz ki, hogy sokan nem látják egy képen, hogy jó vagy sem. Nincs biztositák arra, hogy nem kerül be ismét egy szar kép.

De hát nem rajtam múlik, bárhogy is lesz, kiváncsi leszek ez hogyan fog mûködni gyakorlatban...

bardocz
jaja,szerintem itt nem sokan vannak akik tudnak egy rendes bodykitet rajzolni,amiben nem csak a jó ötlet van,hanem valósághû a megvalósítás,és ránéz az ember nem azt kérdezi rögtön hogy ezt te rajzoltad rá?
VRSDM
Bardocz-nak igaza van, sokan totális konverziókra törekednek, és olyan dolgokat akarnak megvalósítani aminek az 5lete lehet hogy tényleg ütõs lenne, de nincs kellõ tudásu hozzá... nemtudok neveket, csak úgy általánosságban veszem észre az ilyet.

továbbá... ha valakinek kevés ideje van, nem kötelezõ rajzolni sem, fél óra alatt meg ki lehet cserélni egy lökõst még egy kezdõnek is, aztán küszöb-hátsó lökõs szintén 1nap alatt megvan, ültetés, ablaksötétítés, némi festés, még1nap és máris megvan a lájtos kocsija 3-4 nap alatt napi fél órával, sokszor a kevesebb több!!!

DJ Skyline
azért valamennyire lehet tudni, hogy épp mit fog csinálni az ember a héten! jó olyanokat nem, hogy hív a pista, hogy szerdán találkozzunk! vagy pedig akkor úgy kalkulálja a dolgokat az ember, pl. lehet ám kevés alakítással is szépet csinálni, nem kell ûrsiklóvá alakítani a kocsit ^.^ ha tudom, hogy kevés idõm lesz, de megakarom csinálni a kocsit, akkor értelemszerûen nem fogok belevágni bonyolult dolgokba, hanem próbálok valami olyat csinálni, ami nem túl idõigényes, de nem is csak egy felnit cseréltem le! pl én nem szavaztam most, mert Pénteke utazom el haverokkal, és csak Vasárnap, vagy Hétfõn jövök haza! meg ezért sem csinálok már vagy egy hónapja autót, mert egyik sem tetszik túlzottan, olyanra meg minek szavazzak, amit nem szívesen alakítanék át! muszájból meg nem kell, az sem jó! inkább legyen akkor kevesebb, de az a kevés tényleg azért csinálta, mert akarta, nem azért mert muszáj volt!

bardocz
igazad van meg a szabályok is jók,és ne 20 vérpistike döntse el a topiklakók helyett hogy melyik autó legyen,vagy akkor csinálják meg,10 perc alatt is le lehet tisztítani egy autót ami már tuningnak mondható meg csinálni egy ültetést,esetleg egy felnicsere,az meg ogy szar a minõsége,tök mind1 mert mi szavazunk a kocsikra
Harly18
Ha nem érdekel mások véleménye és ki vannak rekesztve úgymond, akkor nem jönnek új emberek és egyszer csak az lesz, hogy lesz 5 állandó ember.

Nem mindenkinek van rá ennyi ideje. Van, aki tudja 8-10 órán át csinálni és van, akinek csak napi fél órája van rá. Fõleg ha kezdõ az illetõ, akkor a 10 óra is kevés. Nézd meg az elmúlt hetek indulóit. Hogy mondjam, volt jónéhány kritikán aluli is, ami nem a kezdõ mivoltuk miatt volt olyan, amilyen. Igy is alig értik, hogy folynak itt a dolgok, pedig ott a bannerben. Ezek után mi lesz szerinted? Ha kötelezõ lesz indulni, akkor már elvész benne az, hogy dolgozgatok a kocsin, ha úgy alakul beteszem szavazásra......Szerintem kevesebben indulnak majd egyértelmûen és nem hiszem, hogy ez a cél...

VRSDM
szerintem meg az legkorrektebb része a dolognak, vállalja a felelõsséget hogyha valamit kimond/leír egyébként akik valóban vt-znének nem tudják azt a kocsit csinálni amit Õk akarnak, hogyha helyettük sok más betévedõ láma kiválszt valami fos kocsit... gondolom érthetõ voltam

én minden pontjával egyet értek 😊
/nem volt még kocsi amin több napig dolgoznék, és nem magamat akarom hype-olni, neki kell ülni és csinálni, max, 6-7 óra alatt készenvagyok egy kocsival, hosszúak az éjszakák, de ha minden nap csak 1órát szakít rá nehogymár 7óra kevés legyen egy vt-nek akármilyen rajzolt izom brutál állat...

és miért jó hogyha többen szavaznak megmondanád? engem nem érdekel a sok kívülálló véleménye.

Harly18
Ez a dolog, hogy aki szavaz, annak kötelezõ megcsinálni ez kicsit durva. Nem lehet elõre tudni, hogy lesz e ideje az embernek vagy sem. Én is sokszor azért nem csináltam, mert nem volt idõm rá. De igy meg sokan nem is fognak szavazni és megint az lesz, hogy lesz 5 induló autó. Meg ezt vezetni is túl macerás, de ha van rá idõd 😛

A többi sz jó változtatás, de ez túl drasztikus. Minél többe nszavaznak, hogy melyik kocsi legyen kiválasztva, annál jobb. Aztán, hogy hányan indulnak az részletkérdés. Ha meg kötelezõ lesz, akkor mindenki összedob egy 10 perces tuningot, csak azért, mert szavazott igy kötelezõ volt indulnia. A végeredmény a béka segge alatti szinvonal lesz. Szerintem sok embernek még 1 hét is kevés, de ez egyénfüggõ...

DJ Skyline
akkor az eddigi dolgok 1-2 dologgal kibõvítve, lecserélve, stb:
* a nyertes 3 autót választhat mint eddig, elvárások a képekkel kapcsolatban a következõk:
- a képnek MINIMUM 1024*768-as felbontásúnak kell lennie
- a kép legyen jó minõségû, ne legyen elmosódott, sem szemcsés! bár a szemcsés képen lehet javítani a Neat Image progival
- a kép ne legyen túl sötét, sem túl világos, tehát az autó legyen jól kivehetõ, ne olvadjon bele a háttérbe, de ne is világítson a képen
* nincs lehetõség a kép lecserélésére, az van, amit a nyertes berakott!
* az autót Szombaton 19:00-ig lehet betenni, szavazás 20:00-ig! utánna a nyertes keres 3 autót, erre van 15 percre, és 21:00-ig mehet róla a szavazás! 21:00-kor eldõl a nyertes autó, és lehet is kezdeni a melót! ha a nyertes nem jelenik meg, illetve nem választ autót negyed órán belül, akkor az autóválasztás joga a második helyezettre száll! természetesen csak indokolt esetben nem, nem találtam még, mert most értem ide, sry!
* a játékosnak jeleznie kell, ha nem lesz itt a szavazáson, hogyha netán õ nyerne, akkor tudjuk, hogy nincs itt, és máris megy a jog a második helyezettnek!
* a szavazás a megszokott módon történik, mindenki leteszi voksát, és heló! a haverok csõdítése (bár nem volt még rá példa) úgyis kiderül!
* ha valaki szavaz, és az az autó nyer, amire voksolt, akkor kötelezõen meg kell csinálnia! nincs az, hogy szavazok, és nem csinálom meg, mert akkor lesz 10 szavazat az xy-ra, és a végén csak 5 lesz megcsinálva! ha ezt valaki elköveti, akkor a következõ autóválasztáson nem vehet részt! ez jegyezve lesz, hogy kik szavaztak, és kik nem csinálták meg! ha meg tudja valaki, hogy nem fogja megcsinálni, akkor eleve ne szavazzon!

egyenlõre ennyi, tehát mindenki úgy kalkuláljon, hogy szombat este "VT nights", ha nem tud itt lenni, akkor meg szóljon, de ez a megcsinálom az autóm, majd másnap délben jövök, így elment fél nap, ez nagyon nem pálya! ha valakinek van valami ötlete, vagy változtassunk valamin, akkor szóljon nyugodtan!

DJ Skyline
igazatok van, akkor átgondolom majd a szabályzatot a mai nap folyamán, meg mit hogyan!

acsati
Egyet értek veled Harly hogy egy jó minöségû alap kép már fél siker.
Harly18
Hát ha gördülékenységet jelez az, hogy mindig van, akinek baja van ezzel meg azzal, s igy megnehezitve a szavazást, akkor tényleg nincs gond 😊

Az átfestás nem oldja meg a képminõséget. Én pl nem fogok nekiállni egy szar minõségû képnek, mert a végeredmény sem lesz olyan, s azért nem ülök elõtte napokat. Egy jó alap kép már fél siker.
Az is igaz, hogy sokan félnek a kihivástól és azért akadékoskodnak. De egy rossz kép nem kihivás.....

Csori
sztem a házigazdinak be kellene már kicsit keményíteni 😄DD
lassan a nevetségesség határát döngeti a sok nyafi. rossz kép, rossz szögben áll, nem tetszik az autó ...stb. jobbá kell tenni, errõl szól a dolog. arról nem is beszélek amikor szín kifogások jönnek elõ, mert úgyis mindenki 1 átfestéssel kezdi. szvsz ha szombat az autóválasztás határideje akkor szombaton este le is kellene zárni, még akkor is ha 1 szavazat van. a többiek + szavazat hiányában ne nyafogjanak. a kép csere is hüjjeség, mivel a nyertes így máris meg lett fosztva a kapott jogától, h Õ LINKEL. nyerni kell és linkelni jobbat !
szal sztem Sky keményíccséé be, szombat szavazás zárás. ha nem vagy gépnél akkor is csak a szombati szavazatokat kellene figyelembe venni. döntetlen esetén pedig a szombathoz legközelebbi szavazatot ami döntést hozhat. ha senki nem szavaz akkor szavazz 1et te és az nyert ... ennyi elõjog kijárhat 1 hg-nak.
ha így folytatódik a dolog ahogy most halad akkor hetente 2X lehet új szabályokat írni.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

DJ Skyline
eddig nem volt gördülékeny? 😊 még az idõpont elõtt meglett mindíg a kocsi
lehet azért volt ez, mert szombaton nem voltam itthon, vasárnapra meg nem emlékszem! 😄 és nem volt kinek odacsapni
mûködnek a régi dolgok, csak vannak néha fennakadások! nem hiszem, hogy az újban ne lennének

Harly18
Érdekes, hogy eddig mindenkinek volt kifogása, most meg mindenki azzal jön, hogy maradjon minden a régi és hogy nem kell variálni...Kiváncsi leszek a jövõ hétre, hogy mennyire lesz gördülékenyebb...

Ez a piros Focus 1000X jobb, mint az elsõ...

Yoda001
rajtad bizony..

DJ Skyline
oks, lezárva

dmx
Na jó rakjátok be az FF(piros)-at tuningolandó autónak és kész le van zárva
(Lehet én raktam be rossz képeket de lehet hogy csak ti dramatizáltátok túl az egészet,de ha rajtam múlt akko sorry all)<#kuss>

Burn tire, not your soul!

DJ Skyline
most nem a saját véleményünk alapján döntünk? eddig ment gördülékenyen, most valamitõl fennakadás volt! sõt, van amikor nem is kell várni, volt mát, hogy az nap este eldõlt a dolog!

hehe igazad van Geri

r4f1
mostmár le....om ,hogy ki mit mond elkezdtem csinálni a piros FF-t
szombaton majd azt beteszem ide a fórumba. Aztán hátha legközelebb nem lesz ilyen... 1ébként 1 normális szavazó "program " kellene ahol nem látnánk 1más szavazatát. És akkor mindenki a saját véleménye alapján döntene A 3 KÉP KÖZÜL(!) amit AZ ELÕZÕ NYERTES ADOTT MEG.
És nem alkalmazkodna az aktuális eredményhez... szvsz

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

DJ Skyline
FF (piros)

gabaly
Ha-Ha-Ha

FF (RS)
bocsh most szállok be nyaraltam😄
de nemtom mit kell veszekedni aki tud VT-ni az tud szar képbõl is jot csinálni sztem!!!

acsati
chrysler
r4f1
legyen az FF (piros)

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

Yoda001
FF (piros), RS meg azért ne mert az már igy is szép,jo 😄

Yoda001
<#idiota>

Videe
RS

Asus P5PL2, Celeron 3,2 Ghz, Asus Geforce 7600 GS Silent,2x 512\\667 DDR2 Kingmax, Maxtor 160GB, Logitech Formula Force EX

Csori
#8432 ... v mégse mind1 ?
1bként ijjen lenne a lottó5 amennyire ebbe az "alapbóltuningolt" dologban voltam biztos, akkor most valszeg Wolfék tuningolnának nekem 1 Sierrát. bakker ez már sztem a kielégíthetetlenség netovábbja.

gabaly
FF(kék)

Penec
szentem az elsQ 2 már alapjában véve van egy kicsit tuningolva, ezért szentem a "Ford Focus (piros)" legyen!

Csori
ha máá ez az új felállás

Csori
RS