11371
Virtuális autótuning
-
#9199 nekem nagyon tetszik de megmondanád h ez itt mi???
meg az a felhő feketítés nem jött be, de tetszik -
#9198 én meg szavaztam csak nem erre a....kocsira
csinálgatom, de ez nem lett rendes munka...
szombaton meg megyek replőnapra Kecskemétre....
ha nagyonmuszály beadom, de felesleges -
#9197 hali
végleges,amit tudtam javitottam -
#9196 nekem nem nagyon van ötletem a kocsira:S lehet nem küldöm be majd(ezért nem is szavaztam:D) -
Balka14 #9195 hali sziasztok!!Hazajöttem nyaralásból ezt a kocsiit már nem csinálom meg nincs idő:D -
#9194 menő vagy:D....ja igen, nem voltam itthon...de ez a caddi, nem lesz olyan szinten h be lehessen adni...:( (CSÚNYA KOCSI) mármint....:) -
#9193 lassan már 1 hete! :D -
#9192 még sosem hallotam azelött
:S:S:S:S:S:, te hirtelen megszüntél VIP lenni:S??? vagy csak álmodom -
#9191 pedig nem egy újkeletű dolog ez a rövidítés :D -
#9190 rovidites.hu->htx->Hát ThankX
ez szerintem egy ***nagy hülyeség, a thxnek még volt értelme de ennek....
Én sehogy se haladok ezzel a Cadivel :S:S
nem tetszik, és lehet h ezért nem boldogulok -
#9189 :D
nem viccelek,sg-n rengetegen használják ezt -
#9188 mikről le nem maradtam..:S:S
te most szívacc?? :D:D
miaza htx?? sztem vki elírta azt nagyon menő -
#9187 htx az:) thx az már régen nem divat:D -
#9186 erre már énis gondoltam h írok vmi jó kis gépet...:D
javítsd ki nem htx:anyuapu, hanem 'thx'...
amúgy Hassan B, ehelyett, linkelhettél volna neki egy tutor oldalt is ahol talál, mindenki elkezdte vmikor, de nem mindenki kérdezősködött, van aki rájöt magától...:) -
#9185 1. egyszerűbb ha megnéz egy tutort
2. abbol még könnyebben meg is érti... -
#9184 készíts egy másolatot a kocsi rétegéről sé mindent törölj le róla amit nem akarsz átfesteni,ha scak a kasztni maradt ctrl+shift+u(aszem ez a színtelenítés)és utána image>adjustments>hue/saturation és colorize kipipálva -
#9183 neked mi bajod van? -
#9182 ...katt... -
#9181 hi all! lenne egy kérdésem már én is beszeretnék nevezni már kész van minden a verdán de nem tudom hogy kell átfesteni az autot nem tudná vki ezt nekem leirni?nagyon hálás lennék!!előre is köszi! -
#9180 szerintem ne offoljunk -
#9179 csak a vagánykodó vérpistik,akiket mamiék pénzelnek szarrá,ill. aki beveszi annak van kirakva :ð
sajna közel sincs ilyen gépem meg net:D -
#9178 Hát igen, ebben van valami... devégülis... miért ne? -
mikiking #9177 XD sorry,nem gondolkodtam...de akkor sztem George Bush pénzeli ien net mellett,főleg ien gépnél -
#9176 És a szerver szerinted miből van? :) -
mikiking #9175 Az a net nekem nagyon gyanus,ugy tudom ilyen speed csak servernek wan ... de msot lehet h hüjeséget mondtam -
tiBke17 #9174 hallod télleg ilyen géped meg neted van ami ki van írva mert akkor nem gyenge vagy csak vagánykodsz h tudsz ilyeneket is??:P:D -
#9173 -
#9172 azt elbasztam....de nem azt kell nézni:P am jaja szemcsés kicsit mert először hülye fejemmel GIF-be mentettem,az meg ilyen köcsög minőségbe mentette le -
#9171 ja tényleg igazad van! na majd azt még megcsinálom akkor -
#9170 a felniknek sztem nem kéne átlátszódniuk -
#9169 nem rossz de mi az a folt jobb oldalt fennt? kicsit szemcsés a kép is az alaphoz képest de mondom nem rossz nekem tetszik :D -
#9168 szép -
#9167 hali ha lehet neveznék énis
ez a második vt-om,szal még nagyon kezdő vok
ittenvan:) -
#9166 kéne gondolkodni... az ikon jobb alsó sarkára kattintvan(van is ott egy nyíl) előjön egy menü és ott van benne...
-
#9165 Ezekszerint nincs hiba a kocsimon! -
#9164 de nekem az MAGNETIC LASSO TOOL és nem egyenes vonalakat jelol ki azt is lehet vele de nem konkrétan erre való sztem ugyenez van a 7.0ban is.akkor?
-
#9163 a cs2-ben a paletta első oszlopában a második... a 7.0-ában lehet nincs, bár azt én nem használltam... -
#9162 hi all!hogy tudom előhozni a poly lasso tollt a CS2 ben és a 7.0 psben? mert nincs a listában ls máshogy se tudom előhozni. előre is kösz! -
tiBke17 #9161 köszi nagyon nagy segítség volt ;) (y) -
#9160 Vagy free transform-mal(Ctrl+T), vagy Edit -> Transform -> Flip H./V.