Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VRSDM
az elsõ gumi bal szélénél, mik azok a fehér pixelek?

u dont have to listen anybody else but me

bardocz
na javítottam,picit kicsinyítettem,mert 800x600-ba nem túl jó már,háttércserére meg még nem gondoltam,mert ilyen erõvel rárakom egy naplementés képre,háttal a napnak és a kosinek csak a körvonala látszdik,meg az ablakokon átsütõ fény😊 najó ez nagyon véglet,de nekem nem szokáson se festeni,se szállítani😊
VRSDM
amúgy mindenki arra törekszik hogy a kocsija olyan legyen mint valami amatõr fotó egy jó kocsiról ...
, lehetne tenni naplementés rétre, a fényeket hozzá igazítva ésígytovább 😉 máris nem tünnének fel az ilyen hibák, hisz ha ügyesen játszol ezzel, magával ragad a kép és .. AHHM EZ ZSÍR 😄 és nyomják is majd a szavazatot :$ szvsz

bardocz
az a baj hogy az a fekete csík az eredetin is teljesen homályos :S de még megcsinálom amit mondtatok😊
acsati
kilátszik még jobboldalt az eredeti lökös
VRSDM
és akkor most kicsinyítsd le, mert ha megnézed pl. az ajtón azt a fekte csíkot full homály az egész :S pl, a lökõshöz képest, az egész kocsi homályos
/meg ha tudnál egy pici vastagságod adni a hátsó beömlõnek, ne csak egy kartonpapír legyen, csak egy 1px-es csíkot, picit sötétebb pirossal 😉

bardocz
na most ilyen,ködlámpákon picit sötétítettem,zajosabb lett a küszöb meg a beömlõ és kapott egy kis szürkés színt
bardocz
ne égess😄 köszi😊
VRSDM
filter-noise-add noise 😄

bardocz
amikor felraktam még nem láttam senkiét sem,de nem akartam mondani😄
bardocz
zajt hogyan rakjak rá?mert egy kis tükrözõdést raktam a küszöbre,de lehet kevésbé kéne átlátszónak lenni,és köszi😉
Na most nem azért de majdnem mindegyik focuson ugynaz az elsõ lökháriító wan 😄 elõször jött a enyém.utánna meg pár....de ez nem rosszbol mondom 😄 érdekességképen !

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

VRSDM
a hátsó kerék mögött átlátszik a kocsid
a küszöb sokkal szinesebb mint a kocsi, és nics rajta semmi zaj
a küszöb lukán 😄 lévõ szinek nem passzolnak az alap szinekehez, pl. feketék
ugyan ez igaz a hátsókerékjárat feletti légbeömlõre, is, ne csupa fekete legyen, hanem picit legyen benne egy szürke fény ahoyg belesüt a fény
a bal lámpa felett(a kocsiból nézve jobb) túl rövid a carbon részleg 😄és kilóg a piros
az elsõ lökõs baloldalt túllog a kerékjárat ívén
a jobb alsó (ködlámpa?) túl steril, szintén nem passzolnak a színek
és a bal ködlámpa meg a felette lévõ, szóval mind2 ami a lökõsön vana tetejénél, pirosas...

nem geciskedés, ezeket, fél perc alatt kijavítod és mégfaszább verda lesz 😉

bardocz
most nézem tényleg nagyon gáz😄
bardocz
oké,köszi a tippet😊 (hol vannak az elcsúszások?még a pdf megvan😊)
Yoda001
az elso felnit rosszul tetted fel😄

http://9gag.com/gag/5135249

VRSDM
úgy érzem a tied a legszebb ;]
szerk: nagyban azért vannak apróságok, pár pixel elcsúszás itt ott, a versenyre, 800*600-ba tedd csak, és akkor máris eltünnek ezek ;]

bardocz

na úgy érzem ez már végleges
bardocz
pont ezért😊
Harly18
Szerinted ez elõfordulna valaha is? 😊

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

bardocz
tényleg szabályokhoz azt is be lehetne vezetni,hogy ha a nyertes olyan kocsikat rak,amire nincs egy rosz szó sem,kap még 1 plusz pontot😄DD
bardocz
de azok már úgy "bolyhosak" és nem kell állítgatni,én azt használom tükrözõdésekhez
Hassan B
Az ugyan az, csak azok elõre beállított sablonok... -.-

][ ВАЗ ][

bardocz
😄 amúgy az õ kocsijait nem tartom anyira mint foose kocsijait,õ tényleg mindent megcsinál rá kézzel de legalábbis részt vesz a munkában,boyd meg csak figyeli a csapatot semmi konkrét terv,és 2 hét alatt rakja ösze a kocsikat
1 a külömbség..
Boyd-ot még most is adják a Discoveryn XD

direkt írtam úgy 😛PP

bardocz
nem tudok króm tükröket csinálni😞
bardocz
hehe,te is késõn jöttél már ehez😊 de nem leszek gonosz és nem mondom mi lett javítva😄
DJ Skyline
olyan mint a Boyd Coddington! ^.^

r4f1
nekem is jól jönne 😊

...:::Ger1:::... Never forget [MSRT]Suicid

bardocz
én is kérdeztem már aszem és érdekelne engem is😄
Harly18
Ezt én is megkérdeztem korábban, valaki válaszolt is, csak nem mentettem le, s sajnos többszáz üzenet jött utána és már nincs idegem visszakeresni, ezért érdekelne engem is...

madtolyy
Krómozni szeretnék egy részt az autón, de nem tudom hogy kell. Ötlet?

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

r4f1
úgy volt ,hogy kihagyom a fordod. DE tetszenek az eddigi munkák úgyhogy nekikezdek én is 😊. Majd meglátjuk mi sül ki belõle

r4f1
<#lama><#taps>

Mért lenne átrakva belinkeled elöbb azt késsz!!
megint megy a variálás!

Amugy akkor most mi wan ? mert az a szombat este 19 : 00 az nagyon szar,nem lehetne áttenni , mondjuk szombat délután 14 : 00 ??????

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

Harly18
Nem az volt a cél, hogy dettó úgy nézzen ki, mint a Golf.
Hanem a Golf GTI jellegzetességeit felhasználva született egy Focus Sport vertió, ami akár gyári kiadású is lehetne, ha a VW nem találja ki magának ezeket...

bardocz
hát számomra nem hasonlít golf gtihez😄

én a fordomnak vettem egy új lökhárítót egyenesena gyártótól,emellett kapott egy küszöböt,egy beömlõt hátulra,kapott 4 szép papucsot,és egy karbon mocitetõt
ettõl lett FTI-s..
(mint a golf GTI)

bardocz
gondolom a rácsnál direkt maradt piros,sztem azt is fesd le
r4f1
A felnivel kezdjél v.mit.
Állíts a fényerõn/kontraszton , mert nagyon elüt a kép alap megvilágítottságától. szvsz
tetszenek a rajzolt elemek <#eljen>
az intercoolert kicsit tedd "beljebb" így elég furcsán fest.
jobb elsõ kerék hátulja belelóg a kasztniba. Az nem túl elõnyös 😊

A hátsó spoiler piros az ablakban és a másik ablakban nem is látszik 😊
Az IC elég érdekes formákat vesz fel a jobb oldalon.
Hirtelen ennyit látok.
Ha kijavítod ezeket. Akkor elég jó lesz. Grat a rajzhoz (ha te csináltad. Én nem merek belekezdeni a rajzolásba. Majd1x)

<#wow1><#eljen><#worship><#wow1><#eljen>

madtolyy
A szemetek! És még Kenit is megölték! <#idiota>

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

Harly18
Nem hiszitek el mit találtam. Nem csak a kínaiak másolnak, már a Ford mérnökei is. Gátlástalanul lemásolták a Golf GTI-t és a dél-amerikai országokban Focus FTI-ként árulják a szemetek. Hallottatok már ilyet? Nem tudni, hogy ez a végleges verzió-e, de Szombaton este 19:00-ig mindenképpen nyilvánosságra hozzák a végleges verzióról készült képeket 😛

madtolyy
Nem!

Pistike 007
Így jártam. 😄

bardocz
késõn jöttél 😄 😛
arra írta, hogy rosszul írtam a nevét <#wow3>, aztán kijavitottam..

Pistike 007