11371
Virtuális autótuning
-
tiBke17 #9159 pls vki megmondaná h h kell tükrözni psben?? van egy hütőrács de pont ellenkező szögből van leényképezve és ezt szeretném megfordítani -
#9158 nem látok rajta hibát,csak a hátsó lökös kicsit papír,az alján sötétíts -
#9157 és az én kocsimra senki nem mondd semmit? -
#9156 löküs alja pixeles,hátsó gumidarab,spoiler roszul áll,első gumidarabok,elől a lökös alatt látszik a festés,lámpák érdekesek
ezeket javítsd ki és jó lesz;) -
mikiking #9155 de hol a kivágás ? -
#9154 ronda a kivágás, a hátso gumibol hiányzik, hátso kerénél a lökös papir -
mikiking #9153 Imádok VT-zneeeeeeeeeee :)
Milyen eddig a kocsi? javitotam amit tudtam,a matt első lökőst is...vki lát hibákat ? kérem jelezze .
My car -
#9152 -
mikiking #9151 Azon gondolkodok mit találjak ki a kocsira,h lenyomjalak :D pöpec a verda -
#9150 Reklámozunk? -
#9149 amugy az egész autot kb fél ora volt megcsinálni.. ne várjatok "tőle" sokat :D -
#9148 a hátso lökösön megprobáltam kijaitani a fényvisszaverödést..ott ahol meg a lámpa van nemtudom mért lett olyan homyálos..kép -
Szabi1991 #9147 pakolj fel rá vmi php fusiont.. -
tiBke17 #9146 2 lap amit én csináltam igaz nagyon rég frissítettem őket de vszínű h nem is fogom mert nincs vmi nagy hírük:) egy két elvetemült látogató van az meg várja h frissítsek de nem fogok :D és most h már vágoma shopot is nagyn faja hátterekkel sokkal szebb oldalakat is lehet csinálni :)
www.spyke.extra.hu
www.mor-motor.extra.hu -
tiBke17 #9145 én tudok weblapokat csinálni igaz nem php alapúakat, de van egy oktató cd-m ami magyarul videókkal mutatha h mit h kell csinálni elég jó csak lusta vok rajta végigmenni :) de html alapú oldalakat is nagyon jól meg lehet csinálni egy kis időráfordítással. a képfeltöltögetésről meg csak annyit h a legnagyobb ingyen tárhely 1 gb az extránál, de sztem jobban megéri egy sg forumot csinálni az oldalra és oda belinkelni. az h milyen képek kerülnének az oldalra azt az oldal karbantójával kellene megbeszélni és ő rakná fel. kb 4 gombnymás és fenn a kép :) -
#9144 pedig az jól jönne....:P
ha te szándékozol ilyen témájú oldalt csinálni, linkelj pls :D -
#9143 pedig az oldal tartalma témába vág, nem? elvégre nem a krumpli termesztés praktikáiról csinál oldalt -
#9142 Ezt senki nem fogja elmagyarázni neked... nem olyan dolog, hogy egy órát foglalkozol vel aztán már tudod is... ha nem akarsz rá sokat költeni, vegyél egy könyvet...
De most már elég az OFF...
ON: -
#9141 kurva rendesek vagytok... -
#9140 Elmész egy php tanfolyamra és néhány hét alatt megtanítják... pár száz-ezer forint ellenében természetessen... -
ktomi22 #9139 Off olni tudni kell.. nem igaz? -
#9138 bardoczvt.extra.hu
elkezdek csinálni egy oldalt,csak még kezdő vagyok oldalkészítés terén,majd valaki türelmes ember felvenne msn-re és elmagyarázna pár dolgot?(hogy tudom megcsinálni hogy mások is tudjanak regisztrálni és képet feltölteni stb.) msn-em:[email protected] -
#9137 akkor hol a gond? -
#9136 Most nézem a festést elkúrtam a légterelőnél-.-' -
#9135 oké, én nem vagyok profi, sőt.. kezdő vagyok.. ezért vártam a kritikákat.. -
#9134 Erről is mondjatok valamit:
-
#9133 Nem az árnylatról van szó, hanem arrol, hogy puha ecseetel van meghúzva és homályos... -
#9132 lol.... mondom hogy nem ugyan az hanem joval sötétebb.. de mind1 én nem vitatkozok -
#9131 hát, ha az alap autón úgy látod, ahogy a tieden van, akkor menj el szemészetre... -
tiBke17 #9130 be nem rakom, még vki lemálsolja az ötletem :P xD. meg különben is aki kíváncsi hamar megöregszik :P :D -
#9129 de az nem homályositás meg ilyesmi..az alap auton is olyan csak joval feketébb.. -
#9128 azér az egész nem de a kerek mellett mindenképpen az -
#9127 komoly? :D akkor az egész kocsi homályos? XD -
#9126 Ahol át van alakítva, szinte mindenhol homályos... -
#9125 Yoda! Ez a kocsi überkirály lett!!!
;) -
#9124 valaki mondhatna már valamit a kocsira.. omg -
mikiking #9123 Dobd már be kivi vagyok rá,de nagyon -
tiBke17 #9122 na én is kész vok, de nem linkelem be majd csak pénteken:P(azt mondják nagyon jó lett):P. sajna megint dolgozok szombaton, de remélem úgy 10 óra fele már ideérek. -
#9121 megcsináltam hátul is hogy ne nézzen ki olyan hülyén meg a hátso lökösön is alakitottam kép -
#9120 na én még csak itt tartok félig van kész a hátso keréknél meg direkt ugy megy "le" a kasztni:D kritikákat pls
kép