11371
Virtuális autótuning
-
mikiking #9239 CSim mindenki,kcisi gázban vagyok.feltettem a Vistát a gépemre,fasza meg minden,de teném fel a photoshopot,a CS 9 2.0-át és nem engedi,elkezdi telepiteni,és megszakad,mia az égtől ?Vki tud helpet nyujtani ? -
#9238 COOOOOL, csak az az IC kicsit túl szines... -
tiBke17 #9237 holnap sajna megint dolgozok 9ig :( de megpróbálok minnél hamarabb hazaérni h szavazzak meg ilyenek:) na íme az én autóm -
Szabi1991 #9236 nah kedden re..:)
ha lehet akkor a kocsiválasztáson arra szavazok amire skyline is.. :DD -
#9235 nekem tetszik , de hibákat nem kerestem benne így 3 negyed 3kor :)
Az amerikai találkozóról meg annyit ,hogy most jól megszigorították :(
Csomó mindent nem lehet ... :(
Amúgy elmennék csak qva messze van:):)
Komáromban ha jól tudom. Az "erődítményben" ami 1ébként jó hely . Voltam már ott 1x 2 éve asszem :):).
Kcsog oroszok 2000 ben vagy mikor húztak el onnan. Hátrahagytak "véletlenül" pár robbanékony cuccot. PL kéményben stb. hátha felrobbanunk...
Amikor én voltam ott még volt csomó olyan része amit nem néztek meg detektorokkal ígyhát nem lehetett arra menni + akkor forgattak v.mi filmet is :)
SRY az OFFÉRT :):) -
mikiking #9234 hol látsz hiányzó darabot ? -
#9233 és ezzel neveznék is ha lehet:D Kommenteket plz -
#9232 Visszatértem a nyaralásból, de holnap megyek Amerikai autós találkozóra Komáromba, és ezért most beadom a kocsimat elég rövid idQ alatt készült el, de nekem úgy ahogy teccik... :D Ja és tudom hogy nagyon jól sikerült, de csak szombaton jövök haza, és lemaradok a szavazásról, ezért kérlek ne szavazzatok rám :P :P
Ja még az is lehet h nem indulhatok mert nem szavaztam erre az auóra na mind1...:D de azért már megcsináltam úgy hogy
>tessék<
Gyertek Amerikai autós találkozóra ti is!!!:D:D -
#9231 amugy ez az elsö jol sikerült vt-m (pl az átfestés eddig nem nagyon ment) -
#9230 beölmő még nem is akkora probléma,vannak kocsik amiken így áll valamelyik irányba eltolva,viszont első gumiból hiányzik egy darab -
#9229 légbeömlő szvsz nagyon jobboldalt van - szélvédőkivágás nagyon kockás- főleg jobboldalt - spoiler kivágás kockás, és nem is pontos látszik fehér kerete, és nincs is bal oldala - a gumik nagyon torzak, hogy vasatgabb hol vékonyabb :S -
mikiking #9228 Sorry XD na hibák ?
caddilac -
#9227 1. hiba: töltsd fel máshova:) -
mikiking #9226 Na légyszi a hibáimat írjátok le ....a multkoriakat javítottam ahogy tudtam :
Kocsi -
#9225 -
#9224 én a kerék és a sárvédő közötti kilátszó fűre mondom hogy fesd be feketére -
#9223 olyan pirosas szinü legyen.... -
mikiking #9222 szoval minden ami szürkés kék az legyen fekete ? -
#9221 a lökös aljáig fesd be feketére a lökös és a kerék közötti részt -
mikiking #9220 Na megoldottam ...és nem kellett reinstall bleeeeeeee. ...
Erre tudotok vmi megoldást ? nem tudom mit csinaljak vele .... az most sárvédő rész vagy mi ,vki segitsen,h mit kéne vele csinalni,h pofáslegyen,és meik részt szinezzem ottan ....
Gondolom látjátok a kerék felett,és a piros réteg alatti kékes szint,ami nem jo,de micsinaljak avval , és ha fesem meddig ?
-
#9219 nincs -
mikiking #9218 más megoldás nincs ? -
Szabi1991 #9217 reinstall :D -
mikiking #9216 Van egy kis problémám.eltünt minden nekem a photoshopból ... mindent viszaálitottam,csak oldalt az ecset,meg ilyenek eltünte...h kéne visszarakni ? -
mikiking #9215 töltsd máshowa,de a neont az aljárol töröld le,nincs oan szorasa egy neonnak :D -
#9214 töltsd máshova plz:)
pl imageshack.us de onnan csak linkeld ne képet szúrj be különben jön a béka! :D -
#9213 jó lesz?igy -
Szabi1991 #9212 itt + ezek -
#9211 -
Szabi1991 #9210 engem "csak" ezek zavarnak :S -
#9209 az autó tetszik, a felni nagyon gáz...
egyébként így linkeld..: http://kepfeltolto.hu/2007/8/9/401o.jpg -
mikiking #9208 Hátra nem értem miért nem jutott neon....kipukkant a cső vége ? XD
ÉS a két kerék az nagyon nem jo már bocs...tengely,féktárcsa nuku , nagyon mű ...amugy az auto tecik -
#9207 tess:Cadillac Tuning -
#9206 na itt a végleges munka nem tudom hová feltölteni ha gondoljátok menjetek a "teljes méret letöltésére"-re!Megértéseteket köszönöm! -
#9205 am meg a háttér is lényeg nem csak a kocsi?(nem kötöszködök) -
#9204 nem tom érdekes:::ja probáltam kitörölni de nem sikerült::
-
Szabi1991 #9203 érdekes -
#9202 a földön mi az a karbon -
#9201 hát nem nagyon látni semmit a rohadt kepfeltolto.hu miatt.. tedd kepfeltoltesbcs-re és nem kicsinyiti :D -
#9200 nevezésem(ha lehet neveznem).am ez az első ps autom