11371
Virtuális autótuning
-
#11290 Köcsög FF néha csak úgy hobbiból 20-30-100 pixelt tölt csak le magasságra.... wtf? -
#11289 még azt a "H" apróságot is észrevettem a rendszámtáblán;) -
carloelsa #11288 köszi -
#11287 hi.zsír lett...tetszik a felnije -
#11286 félig. ^^ mivel itt van törlés, így itt szoktam tesztelni mikor egy raklap képet rakok be egy topikba, hogy minden stimmel-e, csak aztán elfelejtettem törölni. :D fail -
carloelsa #11285 Hííjááááááá! alkottam valamit, de azt hiszem ez nem lett valami jó
-
#11284 rossz topik :D -
carloelsa #11282 Gondoltam, nekem is az tetszik a legjobban :D csak nem használom, mert akkor azt mondanák mint én haha :D -
#11281 nem sok eltűntetnivaló volt, mivel nem vállaltam be olyat, amit nem tudok megcsinálni, csak egyszerűen a fekete tetszik legjobban (ilyen típusú autóm van, az is fekete, biztos ez az oka) :) -
carloelsa #11280 hááát :D a fekete szín minden hibát eltűntet --> vágás, csíkozás, rések, árnyékolás... De ne papírgumin menjen az az autó :D igaz én papírfelnivel kezdtem XD én még nem vagyok profi, csak haladok, szóval ne tőlem várd el az összes kritikát :D -
#11279 Hali! Első próbálkozásom, vélemények, kritikák jöhetnek!
-
carloelsa #11278 Milyen kocsit tuningoljak fel? -
#11277 de:P -
Szabi1991 #11276 csak nem ott melózol ? :D -
#11275 vannak még képek, csak felesen nem akarom beszúrni az alapján meg lehet csinálni. ha esetleg nagyon nem megy j sárgába is van sárga gtr-es autó amúgyis. -
Aki ezt a képet megcsinálja kékké, és a DHL felirat helyett GTR-t tesz rá, annak nagyon megköszönném:D
kép nemnagyon van, valami ilyesi kék kéne hogy legyen, logót mingyá szerzek jobbat:
végülsi ezis virtuális autótuning -
#11273 virtuális tuning tuning? -
carloelsa #11272 Én nem tudom, de jó lenne egy verseny, még nem vettem részt VT tuning racen :D -
#11271 mikor lesz megint verseny? -
#11270 ha rám hallgatsz a felniket feketére fújatod ;) -
carloelsa #11269 sajnos sokszor nem is az a baj, hogy rosszul csin meg, hanem nincs anyagom, csak olyan van amit nem kocsiról vágtam, le hanem pl a rácsozás az egyetlen egy kép volt, nem kocsiról szedtem le :( vagyis nem élethű -
carloelsa #11268 11267: Válasz erre gombot használd majd máskor ;)
11266: Én még nem láttam más színűt, de hogy nézne ki más színnel? :S
11265: Én már csak ilyet tudok alkotni xD a festéssel rontom el mindig... -
#11267 nekem tetszik -
#11266 mér lenne mindegyiken fekete az ablaktörlő? :D -
Szabi1991 #11265 nagyon látszik hogy mű, de jó lett :-) -
carloelsa #11264 Kész lettem a nyaralás után :D
-
#11263 tudom, kcisit elnyomoódott az eredeti kkép -
#11262 Nah megint, csak hlegyen mit kritizálni:D
-
carloelsa #11261 Jajj! ööööö, ha az első, akor is figyeld a kocsi lököseit, mert elég fura hogy átlátok rajta :D (a hátsón)az ablaktörlő minden kocsin fekete és ne hótoló legyen a végén a kocsiból vagy aszfaltmaró :D -
Szabi1991 #11260 ha az első próbálkozás, akkor nem vészes.. :D -
#11259 Művem, tudom hogy szar de ezvan
-
leipsig #11258 Sziasztok !
Megszeretném csináltatni a robogómat de elötte szeretnék egy tervet hogy kb hogy fog kinézni !? Ebben szeretném valakinek a segitségét kérni !
Valaki aki nagyon unatkozik megcsinálna nekem egy kis egyszerű tervet?
A motor idomokat hófehérre szeretném fényeztetni, a felniket felszeretném políroztatni!
Köszönöm szépen előre is ha valaki megcsinálná !
-
carloelsa #11257 xD azt honnan vetted észre??? XD Amúgy tényleg az :) szembetűnik xD az oldal spoilerből majd levágom azt :P és akkor elforog majd!!! nem tagadhatod majd le XD -
#11256 Én ebből:
Ezt készítettem:
-
#11255 pl az hogy nem forog el a kerék?:D
Kül tetszik:D -
carloelsa #11254 Megint elkezdtem egyet, de ezen látszólagos hibák vannak amit javítok ;)
Szembefog tűnni egy azonnal :D
-
#11253 ahham:D -
carloelsa #11252 Hát van amikor levágom van amikor átszerkesztem... ha majd lesz tablem akkor rajzolni is fogok :D -
#11251 Bocsi az első kérdésért utána vettem észre hogy ittvan:D -
#11250 csumm all.
Én most kezdtem el evvel a cumóval foglalkozni, lenne pár kérdésem
Tehát:-Ti milyen progival csináljátok?
-A lökösöket és egyéb alkatrészekre rákerestek a neten?Akarom mondani egy hasonló szögben álló autót kerestek és arról "vágjátok le"?
Üdv:D