Virtuális autótuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-narancssárga a verda felszpojlerezve
-elsõ nemtudomhogyhiják (legyen ütközéselnyelõ)-ot kicseréled másra de az rózsaszin legyen
-a lámpák meg nagy kerekek legyenek
thx
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Ja apropó. ha van egy autóm és arra beillesztettem azt a patternt amit azon a szar oldalon is csináltak akkor azt hogy tudom úgy hajlítani hogy kövessen egy vonalat?
Van egy egyenes ami lefeleé hajlik és azon akarom végigfuttatni a patternt.
Help!!!!
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Szokott ilyet csinálni az az oldal?
Csakmert két festést egy patternnal szeretnék elválsztani egymástól
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
köcsög
Amúgy milyen a Masterom?
köcsög
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
:-(
Valaki segítsen
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
(félre nem értsétek nem fikázni jöttem mindent én is photoshoppolok de valamit lásson már a nép. htx)
köcsög
Tényleg valaki azért linkelhetne egy pár tutorialt!!!
De most nem a hammer virtual tuning oldalára gondolok!!
THX!
További jó munkát annak aki ezzel foglalkozik!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Szal
ebbõl az IS300 ból lett egy ilyen IS300.
Szerintem elsõre nem rossz de még javítok magamon.
Gondolatok/Vélemémy
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
2, 73# miért kellet ekkor aképet betenni?:C
3, 82& a muszáJ az J! 😛
áááááááá
gyere be a ps topikba, ott vannak érdekes linkek segédletnek.
valaki megtudná mondani hogy hogy lehet a flasg gettel egymas után tolteni a fileket,es nem egymassal eggyidoben,,mert az oldalrol csak egyszerre egy file keleht letolteni!!!PLS