11371
Virtuális autótuning
-
#2812 a szavazás topicba ezt, más szöveggel meg jöhetne ide is. vagy lehetne szöveg nélküli is bár az ugy túl üres, akkor már vmi szabályzatot -
#2811 hát elég nagy a mérete :| -
#2810 -
#2809 feldobom a vázlat bannert amit ide gondoltam, komennteket rá! -
#2808 MIKX pls ide azokat a komennteket amit a szavazásba irtál, na csak annyit hogy csináltam de xar lett inkább nem is tettem fel, de én nézem a minőséget, multkor skyline nak is irtam h attol hogy szép színe van(fekete narancs még nem fog nyerni bár sokan azt nézik, de má a hvtm-es példával is dobálóztam, oda innen egyik autó sem kerülne be! na jó talán az eddigi kb 40ből 2-3. (egyébként ezér van ez a topic hogy fel tuggyuk tüntetni a munkáinkat egymásnak ötleteket adni tanuélni a hibáinkból. Na végülis ezzel nem tom mit akartam mondsani de jó hosszú lett:D -
#2807 jó lesz
-
#2806 akkor legyyen ez
http://www.hyts.hu/kl.php?kep=autok/volkswagen/golf()5/volkswagen_golf()5_m3.jpg -
#2805 akkor itt is! ByB nyertél megint,grat! várjuk a következő autót! -
#2804 Az szép...
Nem is tudtam, hogy most van a szavazás...
Egyébként én is elkezdtem ezt csinálni, nincs még kész, majd berakom, ha meglesz -
#2803 árnyék kéne a kerekekre meg az elejét még egy kicsit tisztítani mert így nem elég hotrod -os
-
#2802 léteznek ilyen mattos / félfényes felnik,szerintem jó így is! -
#2801 Nem gyenge:) -
#2800 Bocs kicsit elkéstem meg még kész sincsen de azért itt azén kocsim:
2006 assh0le hotrod limited:
-
#2799 Össznépi kritika következik :É:É:É
Pesk:
Baromi jó lett! Bár nem értem mi az a tükröződés az oldalán mert matricának vagy festésnek elég fura meg az első lökös lehetne egyszintben a küszöbbel.
Zolo:
Hát ez elég fura. Nem kellett volna mindent egyszínüre tenni pl ablakok lámpák maradhattak volna figyelj a színárnyalatokra árnyékok meg fények meg ilyesmi mert az első lökös baromira elüt.
Gabor1990:
Egész szép munka. Szépen le vn tisztítva a kocsi csak ne lenne ennyi tükröződés az új alkatrészeken.
Zolo öcsi (gagax):
Színben nagyon elüt a küszöb meg az első kerékjárati ív is furán folytatódik maradt egy kicsi az antennából meg picit fura szögben áll a szárny.
A motorházon jó az a bevágás
BYB:
Jól néz ki. Bár a rácsokat kicsit árnyékolhattad volna a felnik meg kicsit mattnak tűnnek a kocsihoz képest! A matricázás faxa! -
#2798 itt -
#2797 hol van a szvazótopik? -
#2796 :DDDDDD -
#2795 Skyline összegyűjtöd a képeket a szavazós topikba? -
#2794 lehet szavazni! -
#2793 Direkt igy szineztem :D -
#2792 mind2:D :P -
#2791 A "jó sokat dolgoztál", ezt a kocsira értetted vagy a nyári munkámra ? :DDDD -
#2790 jók lettek! jó sokat dolgoztál! Krisztián is alakítgatott még látom! Én nekem meg nem volt kedvem! -
#2789 Enyémhez meg Krisztiánéhoz mit szólsz?
Miért nem csináltál te is? -
#2788 nekem mind1ik tetszik!!! GRAT -
#2787 Az úgy jó lesz -
#2786 akkor 9-ig várjunk,aztán szavazzunk? -
#2785 Ez egész pöpec
kár,hogy ilyen sok színű... -
#2784 Thx Sky és ByB -
#2783 ugy csináltam azt a matricát ahogy Dj Skyline irta -
#2782 elvileg 9ig várunk,nekem mind1 -
#2781 nahh mi lesz szavazunk? -
#2780 Bazzz
Átaludtam az egész délutánt és nem tudtam megcsinálni!
Na majd a következőt! -
#2779 szerintem a színtömörségen állított -
#2778 Hogyan tudod megcsinálni, hogy a matrica olyan jól beleolvad???Angol vagy magyar ps-ben melyik effekt/funkció? -
#2777 Tudom, öcsi véleménye is ez volt :DDDD
Most ilyenre sikerült.Múltkor Mikx panaszkodott, hogy kevés az átalakítás az autókon, hát most megkapta xDDD -
#2776 Van még valaki? -
#2775 hát izé...:D nem tudom olyan furcsa:D -
#2774 apám,ez nem semmi! :O -
#2773 Na szóval én vok zolo öccse és nekem nézzétek ezt a képet.