11371
Virtuális autótuning
-
#2932 Sajnos elbuktam a lámpán :((De még így is tetszik :)) -
#2931 Itt vagyok én is.Van benne hiba, de úgyérzem ez az eddigi legjobban sikerült autóm:
-
#2930 űrítve lett már a lomtár! :) -
#2929 hopp elrontottam
-
#2928 http://sgupload.uw.hu/1154280753.jpg -
#2927 Remélem azért rajtad kívül van más is. Meg azért te is szedd elő a szemetesből ha még tudod és rakd csak fel! Legalább nagyobb lesz a mezőny! -
#2926 nekem nincs,most nyomtam rajta egy del gombot!:DD
mivel nem volt rajta radikális változtatás,így tök mind1 volt -
#2925 Na srácok lassan lehet izzítani a képeket!!! -
#2924 hi
mára kell ezt -
#2923 hali
távol voltam egy hétig és most olvastam vissza de nem tom hogy most mit kell és mikorra tuningolni? -
#2922 YOO ! de azért a fékekkelszenvedhetnéé még kicsit :)) -
#2921 megcsináltam álmaim e30-asát
íme...és az eredeti kép...remélem nem csak álom marad!:)
természetesen nem fékek nélkül lesz,csak a fényerőt/kontrasztot levettem a felnin,így a fékek eltűntek!:D -
#2920 a hátsó ablakot leszedi mindenel egyutt ami körülötte van, és oda betesz egy bokocsövet, mint ha pick up lenne, csak ennél a háttérnél nem előnyös :D -
#2919 aggyak vkinek egy ötletet hogy csinájja meg? -
#2918 na igy már tutker -
#2917 [URL=http://tsory.atw.hu/photoshop/bmw_m7_alpina_c_m.jpg]"Lekaszáltam"[/URL], bár sztem az nem tetőablak volt, hanem a háttér része. De télleg jobb így. Gondolkoztam rajta, h hagyjam, v szedjem ... aztán arra jutottam, h nem jutottam semmire, majd itt megmondjátok :) -
#2916 azt a tetőablakot lekaszálhatnád... -
#2915 Sztem kész vagyok VELE -
#2914 nekem tetszik -
OZ Chewbacka #2913 -
OZ Chewbacka #2912 hali... kis szünet után újra jelentkezem...
Most elutazom holnap reggel egy hétre ezért nem leszek, de itt van a művem!
Ezt is utolsó pillanatban kezdtem el ezért látszódnak az apróbb hbák (nem részletezném!
Szóval ezt is tessék kritizálni és szavazni rá!!! -
#2911 ez gyönyörű -
#2910 motorháztetőre mehetne még egy Korda Gyuri kép,és még jobb lenne,de így sem rosz!:D -
#2909 -
#2908 Azt hiszem, h találtam 1 jó felnit a gépre :)
Új felnivel. -
#2907 sziasztok, beteg vagyok nem viztos hogy cholnap fel tpok jönni majd ezt is vegyéterk be a versenybe: -
#2906 Oda még keresem a megfelelőt, de ezt így ideiglenesbe rádobtam azéé :)
Találtam 1 jó oldalt rohatt sok autóval, amik jók nyersanyagnak, v akár alkatrészt lopni :))
Ha nem jön össze leszaladok a házelé és lefényképezem EZT megfelelő szögből, aztán lenyúlom a peremét :)) Azzal talán módosul eléggé a 2D - 3D. -
#2905 jók az Alpina felnik rajta,bár hátul eléggé 2D, de jó lesz! -
#2904 -
#2903 Ez már megint simán nyerő autó lett volna!!! -
#2902 lehet kiteszem asztalra háttérnek -
#2901 -
#2900 Még van mit igazgatni rajta, de azéé berakom, h mit "gyártok" most :))
BMW7C -
#2899 Jó tudom hogy most irt éppen a témaindító de vagy 2 hónapig erre se néz(legalábbis nem ir) szal lécci egy hszt hogy elfogadom vagy elutasítom.
Előre köszi
egyébként most felrakjuk azt a bannert amit csináltam a szvazás topicba vagy ujat csináljak/kérjek? -
#2898 ez szvsz tök cíp -
#2897 Jahh, valamit azért sikerált haladni az opellal, mi múltkor volt, bár még nincs kész, egy calibra-utódot akarok csinálni belőle
itt van nagyban -
#2896 Nem parasztságbol, de te tucc tuningolni? mer 1 autódat se láttam még, az elején is mindig csak linkelgetted... -
BIZ0906 #2895 És igen az is te voltál -
BIZ0906 #2894 Hát haver bocs de ez már volt
itt: #9 -
#2893 Ezt mondtam! akkor igazam van?:D