Virtuális autótuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
tuning:
a rendszáma tom szar, hát de ez van. a kereket nézzétek😛
Aki kihívást keres dobja el a nissan skájlájnt és turbozzon fel egy 100 éves varnyút ("szervokormány nuku") 😉
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
Állítólag egy Japcsi Sumo világbajnoké.
Van vhol egy video, és 5. sebbességben palógáznál kidobja a seggét.
Ez durva NEM???<#wow1>#wow1><#wow1>#wow1>
Go and visit www.hvtm.hu
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]
\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"
\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Go and visit www.hvtm.hu
a Mazda RX-8 as eredeti képe
a Porsche 911 Gemballa GTR 650 Avalanche (997) eredeti képe
A Porsche képét csak egyszerûen mozgásba hoztam.
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Mercedes CLS
Én is VT-zek, de megutáltam a GIMP-et.
Honnan tudnám letölteni a Photoshopot ingyen és bérmentve??(nem a tryout verziót!!)
<#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help><#help>#help>
Go and visit www.hvtm.hu
nézd meg a különbséget
Elmondtam már
Bocsi hogy te nem látod az árnyalatokat 😉
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Ehelyett fejleszd a Látás képességét és lásd hogy mennyire elnyomja a sárga az eredeti piros színt is
a féklámpa direkt dizájnos lila
Tango 1
Tango 1 Psd
Tango2
Tango 2 Psd
Tango 3
Tango 3 Psd
Tango 4
Tango 4 Psd
Tango 5
Tango 5 Psd
Tango 6
Tango 6 Psd
Tango 7
Tango 7 Psd
Csak egy nagyon egyszerû csere, de tudni kell hozzá hogy Szegeden a lakásban - ahol nincs internetem - csináltam, úgyhogy csak egyetlen másik (éles szögben hátulról fényképezett!) kocsiból tudtam csak kiszedni a féklámpát meg a dísztárcsát <#vigyor>#vigyor>