Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akyyy
nah de ha valaki tudna belõle egy jó kis tuningolt masinát csinálni ami jól néz ki, megköszönném:$ még van pár kép, mindjárt feltöltöm gallériámba

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

akyyy
jah az elsõt elbasztam:S:S

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Duddits
Mit csináltál a kerékkel?? <#taps><#conf><#merges2>

Magnumrolcsi
kerekek vmi iszonyat sz*rok

Tiétek a car?

akyyy
eredeti:

tuning:

a rendszáma tom szar, hát de ez van. a kereket nézzétek😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

zoell
Elvie: Köszi
Duddits: Ilyet sikerült vadásznom <#vigyor0>

Duddits
A felni olyan, minthogyha egy lap lenne.

Elvie
szép lett<#eljen>

zoell
Sziasztok!

Elkészült 3. képem.

Eredeti:

Módosított:

Duddits
<#nyes>

bld
lehet kicsit nehéz feladatot adtam tuning mesterek!! háháháá
Aki kihívást keres dobja el a nissan skájlájnt és turbozzon fel egy 100 éves varnyút ("szervokormány nuku") 😉

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

gyíkarcú
Most hallottam, hogy Japánban összeraktak egy 1004 LE-s Nissan Skyline-t.
Állítólag egy Japcsi Sumo világbajnoké.
Van vhol egy video, és 5. sebbességben palógáznál kidobja a seggét.

Ez durva NEM???<#wow1><#wow1>

Go and visit www.hvtm.hu

Sonajk @:o)
b@mmmm_eg 😊, ebben igazad van, de akkor is 😄DDD

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

bld
Sonajk közepeserõsségû jobb kattintás és kép megjelenítése 😉 ilyen pofon egyszerû

\"Faterral és öcsémmel játszottunk az udvaron, amikor anya kikiabált, hogy ki fogjuk taposni a füvet. Apám visszaszólt, hogy srácokat nevelünk nem füvet.\"

ezt a kockát azzal a piros "X"-el ???

\"Kétfajta embert ismerek. Az egyiket már szállítottam, a másikat ezután fogom.\" [Sonajk @:o) a mentős]

bld
Skacok ezt kéne kicsit megbuherálni, hogy kicsit stricibben nézzen ki! aki tudna segíteni megköszönném 😉

Hunter of Deer
B.U.É.K!!!!!!!<#pias><#pias><#pias><#pias><#pias><#phone>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

gyíkarcú
B.Ú.É.K minden Photoshopos kollégának!!!<#wave><#wave><#integet2><#taps><#taps>

Go and visit www.hvtm.hu

Hrisskar
Melyik eredetit? A Mazda vagy a Porschéét?
a Mazda RX-8 as eredeti képe
a Porsche 911 Gemballa GTR 650 Avalanche (997) eredeti képe
A Porsche képét csak egyszerûen mozgásba hoztam.

Dichter
Megnézném azért az eredetit is.

MINDENKINEK BOLDOG KARÁCSONYT ÉS ÚJ ÉVET!!!(holnap megyek sielni)(Ausztria Semmering)Bocs az offért

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Aquir
Boldog Karácsonyt!! 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hunter of Deer
Kellemes ünnepeket mindnekinek és további jó munkát a photosopposoknak!!!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Boldog Békés Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Magnumrolcsi
szép! csak a festés .... fõleg a spolereknél

Hrisskar
Igaz,hogy nem tuning, de jól nézki.

Hrisskar
Hi!
Ez az elsõ autó tuningom Photoshoppal:
Remélem tetszik

Magnumrolcsi
<#merges2>
Mercedes CLS

Elvie
Peugeot 9009 by Hu§eindesign?

hanem?

Maco13
még szerencse hoyg szép csendben feltûnés nélkül warezolsz....amúgy nemtom
Amse
kár, hogy nem õ csinálta😛

Nagyon szép lett. Grt.

gyíkarcú
Hy All!
Én is VT-zek, de megutáltam a GIMP-et.
Honnan tudnám letölteni a Photoshopot ingyen és bérmentve??(nem a tryout verziót!!)
<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>

Go and visit www.hvtm.hu

Aquir
mondom hogy a sárga elszinezi a lilát, a pirost is alig lehet látni, ugyanez van a lilával

nézd meg a különbséget

Elmondtam már

Bocsi hogy te nem látod az árnyalatokat 😉

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Magnumrolcsi
Akkor elszámoztad. 😊)

Aquir
Dehogynem, vak vagy 😉

Ehelyett fejleszd a Látás képességét és lásd hogy mennyire elnyomja a sárga az eredeti piros színt is

Magnumrolcsi
A Tango 4 Psdnél a karosszériát nem festetted le.

Jóak 😊

Aquir

Aquir
ugye? 😉

Duddits
Hát ez nagyon állat! <#nevetes1>

Elvie
ilyen kocsi 😊

Maco13
lol kocsi
Duddits
Ez milyen kocsi?? :-)

Aquir

Csak egy nagyon egyszerû csere, de tudni kell hozzá hogy Szegeden a lakásban - ahol nincs internetem - csináltam, úgyhogy csak egyetlen másik (éles szögben hátulról fényképezett!) kocsiból tudtam csak kiszedni a féklámpát meg a dísztárcsát <#vigyor>

Magnumrolcsi
<#wow1><#eljen><#taps>
Mikor kerül tervezõ asztalra??<#idiota>

Duddits
Ez nagyon baba!! De a fölsõ nem tetszik!

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Duddits
Már megszoktuk.