Virtuális autótuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valakinek sikerült megfabrikálnia a suzukit amit kicsivel lentebb linkeltem?
Ügyes vagy ... <#idiota>#idiota> blurral éppen hogy nem élesíted, hanem homályosíthatod a kocsihoz berakott részeket, így majd mindkettõ passzol élességben 😉
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
shift+ctrl+i
itt van néhány minõségi felni akit érdekel
keine Signatur
Nem hinném hogy azzal élesebb, tisztább lenne a kép!! <#ejnye1>#ejnye1><#ejnye1>#ejnye1>
Go and visit www.hvtm.hu
akkor blurt használsz <#vigyor>#vigyor>
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
ha vki tud egy oldalt, ahol photoshopos autótuningolás van, szóljon
gyíkarc itt egy másik kép, haverom kocsija, ez a 2kép van meg neki, hátha ez jobb lesz
http://img367.imageshack.us/img367/8489/pcs0692xa.th.jpg
http://img367.imageshack.us/img367/8489/pcs0692xa.th.jpg
hogy lehet a photoshoppal autót tuningolni?
igen
Szerintem õ arra gondol, hogy olyan ez mint az nfs mw, pakol rá szárnyakat, felniket... 😄DD
ok
az kérlek szépen egy száz akárhányezres program úgyhogy ha le akarod tölteni akkor elmész a boltba és betöltöd a cash-t a kasszába majd a zsebbe letöltöd a hologramos lemezt! nem tom érthetõ-e?
keine Signatur
AZt amibe lehet autót tuningólni!!!
aha
my???
<#vigyor3>#vigyor3>
Hát a PHOTOSHOP AUTÓTUNINGOT!!!!honnan lehet letölteni???
Polygonal lasso toollal próbálkozz. Bal oldalt jobb kattintás a lasso tool ikonra, és ott ki lehet választani a polygonalt. Ezzel sokkal egyszerûbb lesz!!!<#eljen>#eljen>
Go and visit www.hvtm.hu
Hát az a helyzet, hogy nehéz lenne jól megcsinálni, mert már az alapkép is tök homályos!!! De vki azért megpróbálhatja, de sztem egy jobb minõségût kellene feltuningolni.<#nezze>#nezze>
Go and visit www.hvtm.hu
Honnanlehet letölteni???
Sziasztok,
ezt kellene kicsit megtúrni, körbespoiler, ültetés, zsír felni, faja fényezés, nagyon hálás lennék!
http://img25.imageshack.us/img25/944/pcs0681wu.th.jpg
ezt kellene kicsit megtúrni, körbespoiler, ültetés, zsír felni, faja fényezés, nagyon hálás lennék!
http://img25.imageshack.us/img25/944/pcs0681wu.th.jpg
Valaki még mondana véleményt a #819-el kapcsolatban?<#szomoru1>#szomoru1><#idiota>#idiota>
Go and visit www.hvtm.hu
nekem ugye kéknek kell hogy legyen az új layeren, csak azt nem tom h tudnám meg szebbre megcsinálni a fényezést. egy picit részletesebben kellene mert még kezdõ vagyok a photoshopban és a pentoolhoz meg nem is értek, csak egy ívet azér kisajtoltam magamból
keine Signatur
mondom, hogy nem lesz egyszínû ,mert külön layerre csinálod aztán azt úgy színezed ahogy akarod.
tehát akkor: most csináljam meg újra az ívet pentoollal aztán az meg egyszínû lesz és az h néz ki
keine Signatur
már nem tudtam mit kitalálni h h töltsem ki a lámpa fölötti részt. a színek se akartak összejönni. na a lámpa körvonalai is munkára késztettek dehát mégse sikerült akkor jól.
valaki valami ötlet esetleg? hogy tudnám szebbé tenni?
valaki valami ötlet esetleg? hogy tudnám szebbé tenni?
keine Signatur
MINDENKI!!!!
Ha valakinek szüksége van tuningolással kapcsolatos TUTORIALokra, itt van egy pár, és egész érthetõ is. Ezen az oldalon érdemes szétnézni, mert sok profi tuner kocsija van már fent.
TUTORIALOK
Ha valakinek szüksége van tuningolással kapcsolatos TUTORIALokra, itt van egy pár, és egész érthetõ is. Ezen az oldalon érdemes szétnézni, mert sok profi tuner kocsija van már fent.
TUTORIALOK
Go and visit www.hvtm.hu
Gondolom a karbonra gondolsz.
Ha Photoshopot használsz, akkor így csináld:
Kijelölöd Lasso tool-lal a motorháztetõt, megkettõzöd a réteget, ezekután deszaturálod a kijelölt területet(m.h.tetõ).
Keresel egy képen amelyiken egy jó minõségû karbon van, az egész karbont kijelölöd, átmásolod a másik képre, amelyiket karbonozni akarsz.
Itt a réteget Overlay-re állítod. CTRL+jobb klikk a Layer 1-re kijelölésbe kattintasz jobb klikel, Select Inverse, aztán CTRL+X és KÉSZ IS VAGY!!.
Remélem vágod, de ha nem akkor itt részletes leírást találsz: Karbon tutorial
Remélem segítettem<#eljen>#eljen>
Ha Photoshopot használsz, akkor így csináld:
Kijelölöd Lasso tool-lal a motorháztetõt, megkettõzöd a réteget, ezekután deszaturálod a kijelölt területet(m.h.tetõ).
Keresel egy képen amelyiken egy jó minõségû karbon van, az egész karbont kijelölöd, átmásolod a másik képre, amelyiket karbonozni akarsz.
Itt a réteget Overlay-re állítod. CTRL+jobb klikk a Layer 1-re kijelölésbe kattintasz jobb klikel, Select Inverse, aztán CTRL+X és KÉSZ IS VAGY!!.
Remélem vágod, de ha nem akkor itt részletes leírást találsz: Karbon tutorial
Remélem segítettem<#eljen>#eljen>
Go and visit www.hvtm.hu