Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

eNiX
hát ha megnézed az eredetin a törlõt akkor az ugyanaz mint a másikon, szal nem értem mi vele a probléma. tudom a teteje piros majd javítom, csak már rossz volt nézni h senki semmit nem csinál mostanság. de amúgy kössz a dícséréseket.

keine Signatur

Elvie
pöpec lett,csak az ablaktörlõvel mintha nem egészen lenne rendben minden...<#nemtudom>

Nekem tetszik!!!!!Nagyon jó!
ronihun
a tetején a festés piros

...

eNiX
na csináltam már vmit mert nagyon nincs itt semmi.
a második munkám:
bmw gyári bmw tuned
véleményezzétek, még pár hiba tom van rajta

keine Signatur

Maco13
Porschébõl van itt pár
eNiX
tudtok vmi jó oldalt ahol rengeteg kocsis kép van? nem guglis (google)

keine Signatur

eNiX
akkor már leleplezted volna magad 😊

mostanában mért nem csináltok semmit? alig van valami

keine Signatur

Sland
nem-nem.

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

eNiX
hátha a színezésre gondolsz akkor tényleg a teteje nem a legjobb színû, talán a karbon se tükrözõdik ennyire, de szerintem a felnit az gyönyõrûen beraktad.
talán indulsz a hvtm kihíváson?

keine Signatur

Sland
Hát ezt elb@sztam. 😞

majd máskor jobb lesz 😞

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Aquir
a szinezés ok, de elöl a kocsi elején több helyen kilóg picit a szinezés😊

meg hátul egy kicsike részen nincs kiszinezve 😊
meg elszínezted a indexlámpákat

de nagyon ott van, jó ez 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ronihun
vélemény?

...

Aquir
iaro.srv.hu, sendmefile.com, stb stb

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ronihun
ronihun
azt is berakjam ogy milyen volt?

...

ronihun
ronihun
császtk a képfeltltés.hu-n kívül nem tudtok mondani képfeltöltõs lapokat mert akkor megmutatnám az egyik tuningolásom. kösz elõre is

...

Papailaca
Amit még elfelejtettem, a határidõ nem konkrét, de jó lenne, ha mindenki el tudná küldeni legkésõbb február végéig.
A egyszerûbb kiértékelés érdekében legyetek szívesek az elkészült terveket a [email protected] címre elküldeni pontos elérhetõséggel megjelölve.
Thx elõre is, és jó munkát!
<#wink>

Let\'s get ready to Rumble!

Papailaca

Papailaca
Sziasztok!
Idén indul útjára elõször a Magyar Gyorsasági Bajnokságban a Suzuki Swift Kupa.Természetesen ebben a kategóriában is inditja autóit a Proex Motorsport Egyesület. A csapat szeretné, ha autói festésüket tekintva egységesek lennének, igy amennyiben lehetõségeitek és idõtök engedi, kérlek benneteket, hogy ötleteitekkel segitsétek a csapatot. A honlapunkon is megtalálható képeken láthatjátok, hogy az autóink alapszine a narancssárga kékkel és egy kis fehérrel. Olyan ötleteket várunk, amely beleillik a "csapat-image-be", magyarul illik a cliokhoz, de mégis megkülönböztethetõk legyenek tõlük. A elkészitett terveket felrakjuk az oldalunkra, ott a versenyzõk, és a csapat munkatársai megszavazzák majd a nyertes "pályázatot", és a terv készitõje is nyereményben részesül, de ez még maradjon titok😊
Itt egy kép a clioról:

eNiX
vmi véleményt a #905-re plz h tudjam milyennek tartjátok

keine Signatur

Hunter of Deer
Mondjuk beirod googleba!<#nevetes1><#hehe><#hehe>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Az autó átfestéséhez hol találom meg a gimp programot? köszi
eNiX
ezek nem olyan jók de azért ötletadünak jó lehet.

keine Signatur

eNiX
kössz ez meg volt csak nem írtam ide

keine Signatur

Aquir

eNiX
valami ps autótuninggal foglalkozó oldalt tudtok mondani a htvm-en kívül?
thx

keine Signatur

Ebbõl valaki kitud hozni még valamit?
http://img55.imageshack.us/img55/7652/pic009092us.th.jpg
Talán neon vagy ültetés még elférne rajta... meg egy jobb felni. köszönöm!
Aquir
és? tudsz törölni hozzászólást, de látom nem akarsz, akkor nem kell 😉

Mondom hogy semmi!!! : )))))

Kösz, egyébként most vertem be egy csomag turo rudit, arra fogom a lámaságot : )
Aquir
de van desaturate is, az kell neked, most mondtad!!! 😊

Nem kérdeztem semmit : )))
Aquir
Image » Adjust » Desaturate, brightness 😊

Egy kijelölt részt hogy desaturálom(színtelenítem) és sötétítem ? Nem találom..
Hunter of Deer
kivágod a karbont egy masik keprol ha maskepp nem megy, beilleszted a tiedbe ott beállítod hogy átlátszó legyen a layer (overlay) aztan körberadírozod, leszeded ami nem kell, végül a fény és kontraszt résznél beállítod mennyire legyen sötét!!! naggyabol ennyi! de a mas képrõl kivágott karbon nem a legszeb b ugy a jó ha csinalsz magadnak egyet!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

KapuBen
Valaki #886?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

eNiX
na végre beindult a fórum

keine Signatur

KapuBen
nézz ide
és az 5. lépésnél akadtam el

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Amse
qrvára nem értem mi a kérdés szal...

KapuBen
jóvan de a #886-ra kell a válasz

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Amse
fordított kiválasztás lehet magyarban, de pont neked linkeltek pár hsz-el lejjebb ps szótárat.

De angolul csak tudsz egy kicsit? Select inverse ...nem lehet olyan bonyolult. : ))
KapuBen
azt nem tudom hogy kivágtam a carbont ott a kocsi képen és utána nem megy
ott mit kell csinálni<#szomoru1><#kerdes>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

KapuBen
nekem magyar úgyhogy nemtudom miaz<#smile>

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Amse
nekem nem mûködik az a bill kombináció, de a shift + f7 az igen

Select Inverse? Hogy a csudába ne lenne : )
KapuBen
Photoshop CS2 9.0-ba van?

LAMBORGHINI THE BEST CAR

Aquir
ugyvan