11371
Virtuális autótuning
-
#3012 Én 1 kezemen meg tudom számolni a nekem bejövős japán autókat.
Nayoo ... lehet h 2 kezemen, de a lábam tuti nem kell kölcsönvenni a számoláshoz :DD -
#3011 Hát ja, de pl az opel sem tetszett, de beugrott egy 5let,és elkezdtem, de a golfotutálom, úgyhogy azt nem is csinálom, meg most az accord-al vagyok egy kicsit bajban, nincs még 5letem, pedíg maga az autó nem rossz... -
#3010 ugye? én is így vagyok ezzel...a golfot is már csak színezni kellett volna,de delete / lomtár ürít...majd ha megint valami faja BMW lesz,akkor szívesen,vagy valami ami tetszik nekem!:D -
#3009 Volt 1 nagyon jó 5letem az autóra (Honda Accord), el is kezdtem +csinálni, aztán kb 3/4 kész állapotban úgy döntöttem, h bármit csinálok vele nekem sosem fog tetszeni ... del :(
Nem tudok 1 olyan autót csinosítgatni aminek az alapja nem jön be nekem. Majd beszállok máskor versenyezni :) -
#3008 :D -
#3007 Én most kimaradok két körből!!!
Pííísz -
#3006 Ehhe .. kérdésemre +született a válasz :DDD -
#3005 hát azé ennyire ne legyen... :S -
#3004 Az olvasással, v a fogalmakkal van a baj ???
" (csak elnagyolva az egész dolog) " -
#3003 bazzeg az ablaktorlo tetejét is lefestetted!!!
sötétített ablaktörlö? XD -
#3002 Vinyus megvan a baj. nem 3D-s a lik. vagyis, kéne a lyuk job szélére egy árnyékos sötét belső szegély. szal érted mit mondok.
befested azzal a színnel amilyen az autó kijelölöd aztá mehet a soft brushal az árnyék -
#3001 jah meg akkor még 1 javasklat. zolo mellőzd az élénk színeket mindig rikíytő(csúnya) színe van az autódnak. inkább ne fesd át... -
#3000 jah akkor nem rajzoltad. mind1 igy is szép -
tomi555 #2999 AZ eredeti képről lemásoltam lejebb húztam és utána az eredet tetejét összekötöttem a másolat aljával. Ja és utána eltüntettem a rendszámot meg azt a két kis bigyót a lámpa alatt. -
#2998 hát azt megköszönném, értem mit monc, a hvtm-en is van egy de ott a karbont csinálják és azért egy oldal matricázás kicsit más. sztem sokaknak segítenél azzal a videoval(1 embernek biztos) előr5e kösz -
#2997 Mondtam már, hogy ráteszed kb a matricát, és szabad alakítás-hajlítás, vagy torzítás és addíg addíg állítgatod, míg az autó vonalát nem követi a matrica...
De ha nem érthető, csinálok egy videót, hogy hogy értettem... -
#2996 hogyan lehet rádolgozni? amugy én mindig ugy csinálom hogy befestem az autót(már amikor befestem) ablakot leradírozom, és hue/sat szín beáll fényt sötétebbre és ha még nem szép akkor brigness kontrast
amugy tomi rajzoltad a lököst vagy bevágtad és színezted? Nem tudom elhinni hogy te csináltad vagyis azt igen de minny berakom milyen volt az én első tuningom:D kicsit égőre sikeredett, azóta már tanultam valamit.
Vinyus, rácsot! vagy nem tom mi vele a gond de igy nem szép... talán a másik oldala nem jó szögben van vagy nem tom, de nem teccik (nem fika, ajánlat) -
#2995 JAhh, egyébként nincs valakinek 5lete erre: #2897
Mármint, hogy még mit alakítsak rajta, hogy még "calibrásabb" legyen, mert még nem érzem, hogy nagyon annak lehetne hívni... -
#2994 ahh, most kaptam először szavazatot, köszi annak aki rám szavazott elég optimista voltam, aszittwem majd én nsyerek, de télleg non jó az ÖSSZES. Vannak bennük hibák de valszeg ha nem lennének nem ide küldenétek hanem népszerübb VT-vel foglakozó oldalakra(sztem pár igy is felkerülne... -
#2993 Háát ha másért nem, legalább a kép miatt érdemes külön. Sztem sokkal szebb ha a belső tér élesebb, nem pedig elmosódott, v 1 színbe összefolyó. -
#2992 naja, igazad van, bár az nem igaz, hogy nem sötétítik a szélvédőt, az egy más kérdés, hogy itthon ez nem szabályos, de a neon sem, így gyakorlatilag tök mind1...
Sötétíteni meg hát igen így kellene, és hogy szóltál, remélhetőleg mindenki így próbálja meg... -
#2991 Klikk ide ... nem rakta be a képet :(( -
#2990 Nem néztem nagyítóval a képeket, de 1 dolog van ami nekem nem nagyon tetszik. Azokon az autókon amiken sötétítve van az üveg, kivétel nélkül az 1. szélvédő is be van húzva ... márpedig szélvédőt nem sötétítenek. A lenti képen (csak elnagyolva az egész dolog) látható h milyen amikor a túloldali üvegeket a szélvédő lefedésével sötétítjük, és milyen ha külön sötétítjük. A külön sötétítés szebb belső teret eredményez, míg az 1be sötétítés elmossa az egészet ... v átszínezi pl sárgára, kékre ... stb.
-
tomi555 #2989 ok akkor legyen Szerde 20:00 -
tomi555 #2988 Köszi. Hát igan az ülésekkel nem igazán tudtam mit kezdeni valahogy nem akart az igazi lenni de annyi munka után márt nem vólt szívem kivenni. A c oszlopra tényleg nem gondoltam, de az ajtót a másik oldalon is hátrébbtolmat egy kicsit, bár lehet hogy nem eleget... Kösz a tanácsokat legközelebb majd figyelek ezekre. -
#2987 kb 3 napot,nekem jó! -
bo1nyo3 #2986 Helló Valakik!
> kérdezném, hogy Photo Shop 7.0 progim van, hol találok hozzá magyar leírást? Sehogy sem boldogulok vele,nagyon kellene.
>másik kérdésem, hogy Xara3D6-ban készített dolgokat hogy kell gif-be menteni?
Mentéskor hiába nézem, nem ajánlja föl a gif kiterjesztést! így meg amikor be akarom a weblapomra illeszteni (feltölteni) ezt kéri. üdv. -
tomi555 #2985 mennyi idő szoktatok egy egy munkára adni? mondjuk szerda 20:00 jó? -
#2984 ok,és mikorra? -
#2983 Grat neked, ha először használtál PS-t akkor nem is mondok semmit, látom azért figyeltél egykét apróságra, ez nagyon pozitív! tetszik, hogy tettél árnyékot a felnikhez.
Mondjuk az ülések nem illenek bele, azon lehettt volna finomítani, meg ha eltünteted a hátsó ajtót, akkor a másik oldalra is figyelj! látszik, hogy ott van az ajtó a c oszlopnál az autó belsején, meg az pozitív, hogy eltoltad az ajtót, mint egy 2 ajtósnál, mivel ott ugyebár nagyobbak az ajtók, de a másik oldalt ott is kihagytad. Meg az első lökőssel vannak problémák, nem túl élethű.
De csak tanácsként mondom a következő munkáidhoz, nem fikázásból...
És mégegyszer grat, ha ez volt az első munkád... Nekem is valami hasonmló volt, ne mis tudom, hogy megvan-e még... :P
Á,, nincs meg perpill, de megkeresem, kíváncsi vagyok ::D :P:P
Szerk:
ja, mégvalami, látom, hogy mindenki azért használ "matricákat" az autókon, vagy "airbrush"-t, de egyiken sem az autón van, hanem előtte egy plexi lapon, nincs rádolgozva, és nem is nagyon próbálja senki, pedíg felhívtam a figyelmet rá már párszor... -
#2982 Hát, hmm... De már mondtam miért...
Most perpill az opellel foglalkozom, de nem tom mit kellene még csinálni rajta, mert még nagyon hasonlít az alapra... -
#2981 repülő?:) -
#2980 :P
Hát köszike...
Tényleg nem voltam, a hétvégék elég húzosak mostanában... :D -
#2979 Nam baj maj legközelebb, maj ah én nyerem -
tomi555 #2978 Akkor legyen ez #2975. (Bocsi PESK majd legközelebb) -
#2977 #2973 -
#2976 nekem megfelel -
tomi555 #2975 Ez jó? -
tomi555 #2974 Köszi. ok nézek valami kocsit
-
#2973 grat