Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

THX

\\__/) (O.o) ( } { )

\\__/) (O.o) ( } { )

zsolesz92
nem jól csináltad. töltsd fel 800 *600 ban utána frissíts katt a képre, jobb gomb tulajdonságok, másold a címet.(URL-t) idejössz katt a "kép" gombra urlt bemásolod és ok

\\__/) (O.o) ( } { )

acsati
igen zsolesz kicsit korvonalas de amugy tetszik nekem
zsolesz92
ott van hogy képfeltöltés

zsolesz92
hát hamikor be vagy jelentkezve, nyomj rá bal oldalon h forum azon belül saját galéria és ott

zsolesz92
most jut eszembe, árnyékot nem adtam az autónak<#wilting><#csodalk>

hi

hova lehet feltölteni?

\\__/) (O.o) ( } { )

zsolesz92
ha vki nem járt volna itt ma és nem tudná h 9 a határidõ, UTÁNA IS TEGYE BE, UGYANÚGY ÉRVÉNYES!

acsati
máást nem tudok <#idiota><#idiota><#nyes>
zsolesz92
nem olyan rossz, de a lámpábol szedd ki a karbont, meg nekem picit üres lett, szal nem sok mindent csináltál rajta... : karbon felni meg a rács...

acsati
jajj azér annyira ne szoljatok le lécci <#guluszem1>
acsati
zsolesz92
opp még csak 59 van 😛 csaló vagyok😛

zsolesz92

zsolesz92
akkor csak a tutorokat tom erõsen ajánlani onnan tanul az ember a 2. legtöbbet, legtöbbet tapasztalatbol...

acsati
ok de én akkor se tok annyit mint ti <#duhos2> sajna <#idiota>
zsolesz92
én is, kb másfél hónapja photoshopozom 😛

acsati
akkor ide rakjuk fel öket? zsolesz amugy én amatör vok de azért én is megprobáltam dolgokat <#vigyor>
PESK
8-9 között akor mehet a feltöltés

ArtlessDesign!!!

PESK
jahh énis kiváncsi vok

ArtlessDesign!!!

zsolesz92
má nagyon kiváncsi vok mit sikerült csinálnotok... nem akarok nagyképü lenni de sztem az enyém elég jó, szal jó volt a kép aki tud photoshopolni az jó autót tudott csinálni :-P na legyen monnyuk 8 és 9 között a felrakás ok? (20:00 - 21:00). utána megsorszámozzuk õket, és lehet szavazni!Ha nagyon belelendülünk ebbe az egészbe, majd egyszer csinálhatok neki egy oldalt, ahová mehetnek a legjobb képek!

zsolesz92
mikor rakjuk be?

PESK
Igen mert a canvas az a rajzvászon méretét állítja

ArtlessDesign!!!

zsolesz92
megvan! image size re ekll menni:p

zsolesz92
van egy nagy gondom... ha rányomok hogy canvas size és átméretezem 800 600 ra akkor átméretezi a képet de körülötte ottmarad a fehérség...

zsolesz92
én már megcsináltam hozzá a hátteret és nem törlöm ki...

acsati
na én is alkottam egy kicsit de mondtam hogy kezdõ vagyok de nem is nyerni jöttem hanem hogy tanitsatok! <#vigyor>
PESK
oké

ArtlessDesign!!!

csak a kocsit buheráljátok. a háttér maradjon.ez ne befolyásolja az eredményt,mert hát a kocsi a lényeg.

PESK
jaja énis igy vagyok vele

ArtlessDesign!!!

MikX
attól függ, én erre lehet nem teszek, vagy csak ha vmi jót találok...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

PESK
Enyém is kész nagyjából...
Hátteret tesztek neki? vagy marad az alapképen található fehér háttér????

ArtlessDesign!!!

MikX
Nagyjából énis 😄
De még méznem kelle egy napig!
Nem tom ti hogy szoktátok, de én kiteszem wallpapernek egy ideig, és ha kell, változtatok...
Akkor most vasárnap éjfél, vagy hétfõ éjfél legyen?
Meg az értékelés hogy menjen?
miutánmegvannak a képek, leosztályozzuk mindenkiét, a sajátot kivéve?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

zsolesz92
én má kész vok

passatgt
Én is csiálok.Akkor Vasárnap éjfélig lehet?

xelag
szetem én is csinálok akkor
zsolesz92
itt nem fogunk szekálni h sz@r, csinálj te is...
Autót én se tok annyira, mert fél óránánl többetmég 1 autón se csináltam...

acsati
tök jo én is benne lennék vannak elképzeléseim csak én amatõr vok inkább csak figyelem mit munkálkodtok <#vigyor0> Sok sikert!
zsolesz92
tyü bmeg, ki akartam probálni egy olyan dolgot amibe nem voltam biztos, elõtte kimentettem, jól nézett ki, de utána vmiért el kellett volna tüntetnem de miután megcsináltam azt a valamit felülirtam a mentésem 😛 kezdhetem elõrõl az egézet, de inkább majd délután

fasza work
kiváncsi vagyok.

zsolesz92
én is holnap mert 3 perc mulva holnap és most még topicokat olvasgatok 😛

MikX
hátén csak holnap 😄
na én mára süppedek :😄

zsolesz92
igen pont ezt irtam h félhet hogy lenyújják az ötletét... akkor minimum hétfõ a határidõ addig SENKI ne rakja be... én minnyá el is kezdem csinálgatni

MikX
De akkor hétfõre legyen az idõpont?
jahh, meg hogy legyen?
Mert hétfõig ne tegye fel senki, hogy ne legyen az, hogy vki elkészíti korán, de lát egy jobb 5letet, és változtatna rajta...
Szóval Hétfõn aki akarja, linkelje, de elõtte semmiképpsem!
Így jó mindenkinek?

zsolesz92
és CSAK photoshopot szabad használni!!!

zsolesz92
igazad van, akkor lesz több nap, az elsõre ne tegyünk határidõt mindenki csinálja ahogy szeretné, olyan gyorsan, de aki korán berakja félhet tõle hogy valami kis szemét lenyúlja az ötletét...

MikX
hát nem a szivem csücske, de nem ez a lényeg 😄
Énrészemrõl ok a dolog, a kép tökéletes erre...

na itt a link.
fiat punto

baba kocsi lássuk.én nagyon kiváncsi vagyok a végeredményekre.