11371
Virtuális autótuning
-
OZ Chewbacka #3253 hát ja... elég érdekes, az öle végülis okos de gondolj bele: nem tudnál kiszáli a atón eg parkolban -
#3252 mér nem vasárnap raktad be? -
#3251 nem rossz,de a kb 5 méter hosszú autón van egy kb 2,5 méter hosszú ajtó!:D -
#3250 nekem tetszik, grat! -
#3249 eléggé összedobott munka még az ültetés nyomai is megmaradtak. az ajtó egybe nyílik. az oldalán egy légbeömlő akar lenni azt nem tom hogy minek de jól néz ki;) -
#3248 -
#3247 na ilyenkor van az égés minnyá töröltetem modokkal, bocsi -
#3245 az van ma :DDD úgyh #3232 vasárnap este :)) -
#3244 #3232 szerda este -
#3243 Nekem tetszik mind3 autó. 1ikünk sem profi ... azért tuningolunk itt a saját, és 1más szórakozására, nem pedig a hvtm-en. Én csak 1 dolgot szeretnék a 3 autóhoz mondani ... mind1ikből hiányzik a rácsozás. Az acsatién ugyan van, de sajna csak a lökösben, fentről kimaradt. Ez nem szépséghiba ... csak nekem. 1éni vélemény :) ettől függetlenül viszont tetszenek.
A karbont pl a torzítással ÉS a hajlítással lehet tekergetni. Annyira sztem nem lehet megcsavarni, h a géptetőn lévő beömlő vonalát szépen kövesse, de annyi csalás elérhető velük, h úgyláccikmintha :) -
#3242 jahh..hát igen..mondjuk énis jópár körbők kimaradtam dehát enm voltam itthon..nefélj befog ez majd indulni...
most milyen kocsi van és mikorra akkor pontosan??? -
#3241 ja :( régen pedig mennyi kocsi volt. pl a fiat punto meg a régi golf most meg már csak 3an :( -
#3240 Most igy nagyon olvastam vissza csak nézegettem és rendesen 3 versenyeztetek? -
#3239 jah jó lesz a Rover(3232), vasárnap 20-21
-
#3238 ja azt nem figyeltem,sry
akkor legyen a Range Rover szerintem -
OZ Chewbacka #3237 úgy értettem a kettő közül döntsétek el -
#3236 nem jó,akkor megint beteszünk 20 autót,neked kellene tenni!és akkor gondolom Vasárnap este 8-9 -
OZ Chewbacka #3235 no skacok még itt vok...
ahogy látom nem kellett volna berakni az első linket, most már mind1... döntsétek el ti...
határidő a szokott időpont -
#3234 Csubakka nyert,és a #3232-ben van az autó! -
#3233 hát az elötte lévőjobb volt -
OZ Chewbacka #3232 hoppá bocsi rosszat raktam be... ez lenne az
Range Rover -
OZ Chewbacka #3231 na srácok... én elmegyek lefeküdni mert fáradt vagyok... ha esetleg nyernék (nem valószínű) aakkor itt a link: http://www.hatterkepek.hu/picdownload.php?path=large/Auto/Lexus/Lexus001.jpg -
#3230 hogy csináltad rá a mintát? egyszerüen csak kijelölted vagy van rá vmi jobb megoldás is? -
OZ Chewbacka #3229 nem vagy béna... csak még tapasztalatlan... én is az vagyok amúgy csak vhogy sikerül megmentenem a lényeged... ha részletesebben megnézed az enyémet akkor nagyon sok hibát fogsz felfedezni -
#3228 1re jobbak a kocsijaid... bár az tény hogy van rajtuk böven javitani való de szerintem jobbat csináltál most mint az első versenynél -
#3227 én minek pazarlom az idömet? fa**om hogy ilyen béna vagyok! -
#3226 lehet szavazni -
OZ Chewbacka #3225 na még1*... tehát akkor itt van
-
OZ Chewbacka #3224 a franc...
pill -
OZ Chewbacka #3223 na itt is van
-
OZ Chewbacka #3222 na még 2 min -
#3221 Alakítás torzítással kéne de szépen és pontosan én se tudom megcsinálni ezért nem is csinálok karbonos cuccokat!
-
#3220 na és akkor valaki elmondja hogy tudom rádomboritani a karbon vonalakat a motorháztetö vonalára? szeretnék tanulni a hibámbol -
#3219 várunk akkor mondjuk negyedig,és akkor csak 3/4 órát szavazunk,úgyis a vége felé már nem nagyon szavaznak -
OZ Chewbacka #3218 rendben... sory... remélem nem baj ha egykét perccel kilenc után küldöm... a feltöltés miatt -
#3217 mindíg is 8-tól 9-ig tartott az autó berakása,és 9-től 10-ig a szavazás! legalábbis mióta itt vagyok -
OZ Chewbacka #3216 most én is csináltam.... minjárt kész... van
azt hittem 9kor kezdünk, de akkor minjárt befejezem... -
#3215 és elárulod lécci hogy hogyan kell domboritani? -
#3214 legalább már tudunk majd szavazni! :) -
#3213 van árnyék a rácson csak akkor nem elég. a jelet nem figyeltem :( domboritani meg nem tudok