11371
Virtuális autótuning
  • OZ Chewbacka
    hát ja... elég érdekes, az öle végülis okos de gondolj bele: nem tudnál kiszáli a atón eg parkolban
  • acsati
    mér nem vasárnap raktad be?
  • DJ Skyline
    nem rossz,de a kb 5 méter hosszú autón van egy kb 2,5 méter hosszú ajtó!:D
  • bazs1
    nekem tetszik, grat!
  • zsolesz92
    eléggé összedobott munka még az ültetés nyomai is megmaradtak. az ajtó egybe nyílik. az oldalán egy légbeömlő akar lenni azt nem tom hogy minek de jól néz ki;)
  • zsolesz92
  • zsolesz92
    na ilyenkor van az égés minnyá töröltetem modokkal, bocsi
  • Csori
    az van ma :DDD úgyh #3232 vasárnap este :))
  • Csori
    #3232 szerda este
  • Csori
    Nekem tetszik mind3 autó. 1ikünk sem profi ... azért tuningolunk itt a saját, és 1más szórakozására, nem pedig a hvtm-en. Én csak 1 dolgot szeretnék a 3 autóhoz mondani ... mind1ikből hiányzik a rácsozás. Az acsatién ugyan van, de sajna csak a lökösben, fentről kimaradt. Ez nem szépséghiba ... csak nekem. 1éni vélemény :) ettől függetlenül viszont tetszenek.

A karbont pl a torzítással ÉS a hajlítással lehet tekergetni. Annyira sztem nem lehet megcsavarni, h a géptetőn lévő beömlő vonalát szépen kövesse, de annyi csalás elérhető velük, h úgyláccikmintha :)
  • PESK
    jahh..hát igen..mondjuk énis jópár körbők kimaradtam dehát enm voltam itthon..nefélj befog ez majd indulni...
    most milyen kocsi van és mikorra akkor pontosan???
  • acsati
    ja :( régen pedig mennyi kocsi volt. pl a fiat punto meg a régi golf most meg már csak 3an :(
  • PESK
    Most igy nagyon olvastam vissza csak nézegettem és rendesen 3 versenyeztetek?
  • assh0le
    jah jó lesz a Rover(3232), vasárnap 20-21
  • DJ Skyline
    ja azt nem figyeltem,sry

akkor legyen a Range Rover szerintem
  • OZ Chewbacka
    úgy értettem a kettő közül döntsétek el
  • DJ Skyline
    nem jó,akkor megint beteszünk 20 autót,neked kellene tenni!és akkor gondolom Vasárnap este 8-9
  • OZ Chewbacka
    no skacok még itt vok...
    ahogy látom nem kellett volna berakni az első linket, most már mind1... döntsétek el ti...
    határidő a szokott időpont
  • DJ Skyline
    Csubakka nyert,és a #3232-ben van az autó!
  • nf1
    hát az elötte lévőjobb volt
  • OZ Chewbacka
    hoppá bocsi rosszat raktam be... ez lenne az

Range Rover
  • OZ Chewbacka
    na srácok... én elmegyek lefeküdni mert fáradt vagyok... ha esetleg nyernék (nem valószínű) aakkor itt a link: http://www.hatterkepek.hu/picdownload.php?path=large/Auto/Lexus/Lexus001.jpg
  • nf1
    hogy csináltad rá a mintát? egyszerüen csak kijelölted vagy van rá vmi jobb megoldás is?
  • OZ Chewbacka
    nem vagy béna... csak még tapasztalatlan... én is az vagyok amúgy csak vhogy sikerül megmentenem a lényeged... ha részletesebben megnézed az enyémet akkor nagyon sok hibát fogsz felfedezni
  • nf1
    1re jobbak a kocsijaid... bár az tény hogy van rajtuk böven javitani való de szerintem jobbat csináltál most mint az első versenynél
  • acsati
    én minek pazarlom az idömet? fa**om hogy ilyen béna vagyok!
  • DJ Skyline
    lehet szavazni
  • OZ Chewbacka
    na még1*... tehát akkor itt van

• OZ Chewbacka
    a franc...
    pill
  • OZ Chewbacka
    na itt is van

• OZ Chewbacka
    na még 2 min
  • oO VinyuS Oo
    Alakítás torzítással kéne de szépen és pontosan én se tudom megcsinálni ezért nem is csinálok karbonos cuccokat!
  • acsati
    na és akkor valaki elmondja hogy tudom rádomboritani a karbon vonalakat a motorháztetö vonalára? szeretnék tanulni a hibámbol
  • DJ Skyline
    várunk akkor mondjuk negyedig,és akkor csak 3/4 órát szavazunk,úgyis a vége felé már nem nagyon szavaznak
  • OZ Chewbacka
    rendben... sory... remélem nem baj ha egykét perccel kilenc után küldöm... a feltöltés miatt
  • DJ Skyline
    mindíg is 8-tól 9-ig tartott az autó berakása,és 9-től 10-ig a szavazás! legalábbis mióta itt vagyok
  • OZ Chewbacka
    most én is csináltam.... minjárt kész... van
    azt hittem 9kor kezdünk, de akkor minjárt befejezem...
  • acsati
    és elárulod lécci hogy hogyan kell domboritani?
  • DJ Skyline
    legalább már tudunk majd szavazni! :)
  • acsati
    van árnyék a rácson csak akkor nem elég. a jelet nem figyeltem :( domboritani meg nem tudok