Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én mentem aludni holnap work,de a 1236 a nyerõ számomra...<#eljen><#eljen><#eljen>

nf1
szvsz legyen most, itt van mindenki aztán lehet akkor már páran elmennek

zsolesz92
legyetek itt fél 12re pls(aki tud) szavazzunk ugy h mindenki ir egy nevet

zsolesz92
na itt vok,. mekkora meccs volt bmeg, inkább pankráció volt mint foci 😛
na 11 óra, mikor zárjuk? hogíy legyen az eredményhirdetés? szavazni kell egymáséra?

Hecker007
van 1-2 olyan oldal ami csak ezzel foglalkozik
szerintem érdemes megkeresni õket
amiket én ismerek: www.digimods.co.uk
www.hvtm.hu
www.virtualtuning.atw.hu

nf1
ha viszább nézel látsz tõlem jobb képeket is bár abban tényleg igazad van hogy van még mit tanulnom

Hecker007
sziasztok
ahogy elnézem az elõzõ képet van még mit tanulnod, de ne add fel www.hvtm.hu-n nézegesd meg a mûhely leckéket <#kacsint>
én anyit fûznék hozzá hogy a karbon kicsit világos lett és nem hajlik rá a mocitetõre

nf1
na vége!4 hogy döl el hogy kié a jobb vagy most mi lesz?

acsati
hátso kerék kicsit elcsuszott de nekem azt leszámitva tetszik ahhoz kéepst hogy ilyen hamar megcsináltad
nf1
NEM leszolni! két reklám alatt lett összedobva 😛

(majd a következõnél jobbat csinálok)

acsati
hajrá <#wink><#awink>
nf1
na jó énis össze dobok 1et gyorsan!4 😉

PESK
Áhh attól még nagyon messze vagyok<#kacsint><#kacsint>

ArtlessDesign!!!

acsati
okés! 😊 Köszi a biztatást! Olyan vagy mint egy mester 😄 Kösz, és remélem én is hogy fejlõdni fogok
PESK
Acsati sztem ne légy ennyire peszimista mert ahogy olvastam a hozzászolásaidat nagyon fikáztad magadat és sztem nem lett olyan rossza kocsid mer szépen megcsináltad kisebb hibákkal pl a elsõ keréknél eltûnik a gumi de ezek nem olyan borzasztó hibák meg a motorháztetõnél átláccó de jó lett azt hittem h rosszabatt fox csinálni mer nem nagyon biztál magadba...
TÖBB ÜNBIZALMAT ÉS SOKAT FOGSZ FEJLÕDNI!!!

ArtlessDesign!!!

acsati
én részt veszek a következõ kocsi tuningolásában is mégha amatõr vagyok akkor is!
xelag
Én most nem csinálok mégsem,majd a legközelebbit 😊
zsolesz92
most elmegyek jáccani majd éjfél felé még megnézem mi a helyzet addig pakoljátok, nem zárjuk le mégse

zsolesz92
a vázlat már megvan 😛

zsolesz92
hát ha elkészíti magának😛

PESK
Zsolesz és mi lessza fõdij aki megyneri megkapja azt a kocsit amit csinált??
Mármint igaziba...<#vigyor><#vigyor><#nyes><#nyes>

ArtlessDesign!!!

zsolesz92
akkor mér te raktá be képet? legalább a sajátodat csinálnád meg... na mindegy

PESK
ok

ArtlessDesign!!!

rám ne várjatok.
nem igazán vagyok oda az autokért igy nem látok ebben az egész dologban semmi kihívást.kicsit uncsi számomra,de van itt egy valag jobbnál jobb tuningmester.

zsolesz92
MikX csak holnap fogja sztem feltenni, mert ugy beszéltük meg..., most olvastam vissza, mindegy...

zsolesz92
fél 10kor lezárjuk a versenyt, addig még várunk

zsolesz92
még elvileg xelag meg izb csinál, irtam nekik a photoshop munkákba hogy tegyék be de nem reagálnak

PESK
jaaja látom azis jóó csak kicsit más vagy nemtom mer az annira nem szögletes
de sztem nincs sok külömbség mind2 jó

ArtlessDesign!!!

passatgt
sajna nem mentettem el a képet mert elment az áram,úgyhogy én nem küldök képet😊Majd a következõ versenyen.Addigra ha gondoljátok csinálok egy oldalt ahova feltöltjük és lehet majd pontozni

zsolesz92
a témához tartozó puntón én ilyen szemfedõt csináltam vagy mi az...

PESK
köszi<#miaz>
Több mû nem érkezik??

ArtlessDesign!!!

zsolesz92
ja az enyém meg azé nem olyan jó mert kicsit vastag a határolóvonal(ami nem a mostani témához tartozik)

PESK
neekem teccenek ezek a morcosítások

ArtlessDesign!!!

acsati
huuuu pesk ez ge** jo lett! nekem nagyon tetszik! váó!

zsolesz amugy én is morcositani akartam csak nekem átlátszo lett 😄
zsolesz92
itt van

zsolesz92
én is csináltam már ilyet de igy nem néz ki jól mert szögletes...

PESK
jahh ezt ugy hivják az életbe h morcositás bár mondom nem vagyok egy nagy kocsi szakértõ...de ez dirakt jahh Nem láttál még ilyen kocsikat?

ArtlessDesign!!!

zsolesz92
de te is rányomtad a lámpára a karbont... ezt direkt csináljátok? nekem nem teccik... bár acsati elrontotta mer õ átláccón tette a lámpára...

PESK
hát jahh...elég könnyû vele eldeformálni...arra az alsó rácsra nyomtam talán egy kis döntést mert látod a kocsi nem sze,bõl van..de ezek olyan kis dolgok h nem is nagyon lehet látni

ArtlessDesign!!!

zsolesz92
vagyis kis átalakítással biztos fel tuggyák tenni a spoilert de mivel ez ilyen "pupos kocsi" 😛 nem tuggyák hova fogatni(jobbik tzudásom szerint 😛)

zsolesz92
igen ,azt tom, csak ilyen perspective meg ilyenekhez nem naon értek, folyton eldeformálom 😛

PESK
<#nyes>Hát annyira nem vok ilyen kocsi fan h tudnak-e feltenni vagy nem 😛
Köszi egyébként nem forgattam talán egy kicsit...de ugyanugy kell forgatni mint minden mást😄

ArtlessDesign!!!

zsolesz92
az igen! kikurtjó lett... teccik, hogyan találsz rá normális spoilert? vagy forgatod? mert sppoilert nem tok forgatni.(egyébként ilyen spoilert nem tudnak feltenni ilyen kocsira😛 de azé faxa

nf1
á most biztos nem (max este 11kor kezdeném el) most a Forrest Gump megy a tvben ugyhogy inkább azt nézem 😛

PESK

ArtlessDesign!!!

zsolesz92
nem muszáj 9re csak hogy legyen egy határidõ azé mondtam ezt, eddig 3an csináltuk meg, még pesk is felrakja...

zsolesz92
persze, de nincs vége még összedobhatod(van rá kb 1 órád)

nf1
na most látom van ez a verseny és már vége is 😞
ugye hamarosan lesz következõ is? arra beneveznék

acsati
Várjuk még a további Puntokat <#vigyor0>
zsolesz92
szivesen. ha ezeket a lövés nyomokat festésnek szántad akkor jó(bár akkor nem lenne a karbonon) ha nem akkor is jó, de picit eltértél a tuning fogalmátol!