Virtuális autótuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
én mentem aludni holnap work,de a 1236 a nyerõ számomra...<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
na itt vok,. mekkora meccs volt bmeg, inkább pankráció volt mint foci 😛
na 11 óra, mikor zárjuk? hogíy legyen az eredményhirdetés? szavazni kell egymáséra?
na 11 óra, mikor zárjuk? hogíy legyen az eredményhirdetés? szavazni kell egymáséra?
van 1-2 olyan oldal ami csak ezzel foglalkozik
szerintem érdemes megkeresni õket
amiket én ismerek: www.digimods.co.uk
www.hvtm.hu
www.virtualtuning.atw.hu
szerintem érdemes megkeresni õket
amiket én ismerek: www.digimods.co.uk
www.hvtm.hu
www.virtualtuning.atw.hu
ha viszább nézel látsz tõlem jobb képeket is bár abban tényleg igazad van hogy van még mit tanulnom
sziasztok
ahogy elnézem az elõzõ képet van még mit tanulnod, de ne add fel www.hvtm.hu-n nézegesd meg a mûhely leckéket <#kacsint>#kacsint>
én anyit fûznék hozzá hogy a karbon kicsit világos lett és nem hajlik rá a mocitetõre
ahogy elnézem az elõzõ képet van még mit tanulnod, de ne add fel www.hvtm.hu-n nézegesd meg a mûhely leckéket <#kacsint>#kacsint>
én anyit fûznék hozzá hogy a karbon kicsit világos lett és nem hajlik rá a mocitetõre
hátso kerék kicsit elcsuszott de nekem azt leszámitva tetszik ahhoz kéepst hogy ilyen hamar megcsináltad
okés! 😊 Köszi a biztatást! Olyan vagy mint egy mester 😄 Kösz, és remélem én is hogy fejlõdni fogok
Acsati sztem ne légy ennyire peszimista mert ahogy olvastam a hozzászolásaidat nagyon fikáztad magadat és sztem nem lett olyan rossza kocsid mer szépen megcsináltad kisebb hibákkal pl a elsõ keréknél eltûnik a gumi de ezek nem olyan borzasztó hibák meg a motorháztetõnél átláccó de jó lett azt hittem h rosszabatt fox csinálni mer nem nagyon biztál magadba...
TÖBB ÜNBIZALMAT ÉS SOKAT FOGSZ FEJLÕDNI!!!
TÖBB ÜNBIZALMAT ÉS SOKAT FOGSZ FEJLÕDNI!!!
ArtlessDesign!!!
most elmegyek jáccani majd éjfél felé még megnézem mi a helyzet addig pakoljátok, nem zárjuk le mégse
Zsolesz és mi lessza fõdij aki megyneri megkapja azt a kocsit amit csinált??
Mármint igaziba...<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
Mármint igaziba...<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>
ArtlessDesign!!!
rám ne várjatok.
nem igazán vagyok oda az autokért igy nem látok ebben az egész dologban semmi kihívást.kicsit uncsi számomra,de van itt egy valag jobbnál jobb tuningmester.
nem igazán vagyok oda az autokért igy nem látok ebben az egész dologban semmi kihívást.kicsit uncsi számomra,de van itt egy valag jobbnál jobb tuningmester.
MikX csak holnap fogja sztem feltenni, mert ugy beszéltük meg..., most olvastam vissza, mindegy...
még elvileg xelag meg izb csinál, irtam nekik a photoshop munkákba hogy tegyék be de nem reagálnak
jaaja látom azis jóó csak kicsit más vagy nemtom mer az annira nem szögletes
de sztem nincs sok külömbség mind2 jó
de sztem nincs sok külömbség mind2 jó
ArtlessDesign!!!
sajna nem mentettem el a képet mert elment az áram,úgyhogy én nem küldök képet😊Majd a következõ versenyen.Addigra ha gondoljátok csinálok egy oldalt ahova feltöltjük és lehet majd pontozni
ja az enyém meg azé nem olyan jó mert kicsit vastag a határolóvonal(ami nem a mostani témához tartozik)
huuuu pesk ez ge** jo lett! nekem nagyon tetszik! váó!
zsolesz amugy én is morcositani akartam csak nekem átlátszo lett 😄
zsolesz amugy én is morcositani akartam csak nekem átlátszo lett 😄
jahh ezt ugy hivják az életbe h morcositás bár mondom nem vagyok egy nagy kocsi szakértõ...de ez dirakt jahh Nem láttál még ilyen kocsikat?
ArtlessDesign!!!
de te is rányomtad a lámpára a karbont... ezt direkt csináljátok? nekem nem teccik... bár acsati elrontotta mer õ átláccón tette a lámpára...
hát jahh...elég könnyû vele eldeformálni...arra az alsó rácsra nyomtam talán egy kis döntést mert látod a kocsi nem sze,bõl van..de ezek olyan kis dolgok h nem is nagyon lehet látni
ArtlessDesign!!!
vagyis kis átalakítással biztos fel tuggyák tenni a spoilert de mivel ez ilyen "pupos kocsi" 😛 nem tuggyák hova fogatni(jobbik tzudásom szerint 😛)
<#nyes>#nyes>Hát annyira nem vok ilyen kocsi fan h tudnak-e feltenni vagy nem 😛
Köszi egyébként nem forgattam talán egy kicsit...de ugyanugy kell forgatni mint minden mást😄
Köszi egyébként nem forgattam talán egy kicsit...de ugyanugy kell forgatni mint minden mást😄
ArtlessDesign!!!
az igen! kikurtjó lett... teccik, hogyan találsz rá normális spoilert? vagy forgatod? mert sppoilert nem tok forgatni.(egyébként ilyen spoilert nem tudnak feltenni ilyen kocsira😛 de azé faxa
á most biztos nem (max este 11kor kezdeném el) most a Forrest Gump megy a tvben ugyhogy inkább azt nézem 😛
nem muszáj 9re csak hogy legyen egy határidõ azé mondtam ezt, eddig 3an csináltuk meg, még pesk is felrakja...
na most látom van ez a verseny és már vége is 😞
ugye hamarosan lesz következõ is? arra beneveznék
ugye hamarosan lesz következõ is? arra beneveznék