Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
alap képet meg legalább 1024*768, de az 1600*1200 lenne a legjobb, a munka után visszakicsinyítve 800*600 ra...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

MikX
hát kevés
Sztem legalább pár nap kellene, mert nem érhet rá mindenki...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

zsolesz92
na ugye hogy feldobtam máris a topicot 😛
szal mit értetek azalatt hogy fõszervezõ? sztem ugy lenne jó hogy meg lenne beszélve hogy mikor ki rak be képet!(KIZÁRÓLAG LINKELVE,mert nem 800*600al kéne dolgozni hanem nagyobbal)és mindenki lekicsinyiítené a végeredményt 800 * 600ra.
monnyuk ha bennelennétek holnapra dobnák is egy képet, még az idõpontt nem tom, de délután felé, majd irok elõtte egy pár órával, és monnyuk lenne rá 1 nap határidõ(ha kevés irjatok de sztem nem olyan kevés)

MikX
nemigen...
Ott elég sokan használnak GIMP-et, mert ingyenes, és egykis megszokással ugyanazt lehet vele csinálni, sõt, ott van ugye az útvonal funkció...
Én pl használom a GIMP-et, meg a Photoshop CS, CS2, meg az Ulead Photo Impact XL-t is...

Magnumrolcsi
Adobe Photoshoppal

te figyu.ezek a kocsik amik a hvtm.hu vannak azok milyen progival készültek?
nézegettem a tutorialokat és nem igazán esett le.

acsati
rendezzünk tuning show-t <#taps><#taps>
MikX
hát lehet, bár ez már nem újkeletû, ottvan a hvtm.hu, ahova én is csinálok képeket, bár eddíg még csak a Yenko-t tartották alkalmasnak, szóval oda elég profin kell csinálni...
Én benne vagyok, tõlem lehet, ha kell, dobok is képet alanynak, ha kell...
De tleg igaz, hogy kicsit punnyad a topic, szal vmivel fel kell dobni...

acsati
gondolom autokat kéme átshopolni. Én amatõr vagyok a photoshophoz de szivesen ráérnék és lenne kedvem is ilyenhez mert van idöm ráérek!
Te lennél a föszervezõ?
zsolesz92
sziasztok, nagyon punnyad a forum ,ezért fel szeretném kicsit dobni...
a photoshop topikokban van olyan hogy felraknak egy képet és mindenki átshopolja... na ezt jó lenne ide is bevezetni, megadott idõre, egy képet jól át photoshopolni. Akár szavazás is lehetne a végén hogy melyik a legjobb(ilyet még semelyik topicban nem láttam)
aki bennevan az irjon! akinek ellenvetése van az is

acsati
oké <#taps>
MikX
Oksa, akkor párat dobok, amiket csináltam eddíg:

linket adok, gondolom blokkolva lett a photobucketról is a képlinkelés, ehh...

SX4 hachback

RSX Civic Si look

Yenko Camaro 2007

acsati
már nem tuningol senki? nemám kihal ez a topic <#zavart2>
passatgt
www.metamorpho.hu

Itt is lehet,ez csak szöveget fordít 500 karaktert de pontosabb mint a weblapfordító

acsati
oh kösziii! ezt egyszer nekem linkelték be el is tettem csak jöt formázás elveszett és a photoshop topicban kerestem! KÖSZI!!!!!!<#worship>
Magnumrolcsi
Már nem tudom ki linkelte be ezt az oldalt, de lehet kicsit segít majd 😊

acsati
én még "kicsi" vok <#vigyor>
PESK
jahh egyébként itt a tutor:
http://lorem.hu/tutors/mask_tutor.htm a maszkoláshoz

ArtlessDesign!!!

PESK
jasja nekem is hasonló

ArtlessDesign!!!

zsolesz92
figy én életembe nem tanulltam angolt de egy tutorialt simán olvasok fordítok...
bár én géprõl qrvasokat tanultam...

PESK
énse tudok angoloul de az magyar

ArtlessDesign!!!

zsolesz92
egyszerübbet mondok, én minfdig ugy csinálom...
nagyon halvány szürkével csikokat huzol ecsettel oda ahová a Fsütöt akarod, utána meg elmosod a smudge toolal(egy kéz, kinyujtott mutatóujjal a jele)

acsati
de sztem angol szal b***hatom angolul se tok... <#lama> vok <#shakehead><#vigyor>
PESK
Hát nemaz csak érted ezt nem olyan könnyû igy elmesélni...<#nyes>
De pont most láttam valamelyik photoshops topicba egy tutorialt
olvass vissaz kicsit

ArtlessDesign!!!

acsati
egy két turtorialban már hallottam rola... ha ilyen visszafogott vagy bizti bonyolult lenne számomra szal mind1 akkor... <#nyes>
PESK
Hát nemtom milyen szinten ismered a maszkolás fogalmát?

ArtlessDesign!!!

acsati
hm? részeletesebben?<#fejvakaras>
PESK
Vagy használhacc maszkolást is...

ArtlessDesign!!!

MikX
Nem is az, csak a radírt nagyra kell venni, és az érzékenység vagy mi-t levenni kicsire, és szebb lesz

acsati
aha. elsõ olvasásra nem tûnik nehéznek majd megproálom... köszi
MikX
Hát erre is van technika, de én egy kicsit átalakítottam

Elõszöris egy új layert csinálsz, a színt beállítod szürkére, majd renderelés-füst
kitörlöd a nem kellõ részt radírral, és csinálsz több réteget, hogy valahol vastagabb a füst, valahol vékonyabb legyen

acsati
a gumifüstöt hogy is csnálod? amugy nekem tetszenek
MikX
Nem hiszem el, hogy nem akar mûködni, ehh... akkor link Swift
(Közben Megint VIP vok, már idegesített)

MikX
Ohh, hát ez nemigaz...
Mióta nincs VIP-em, mindíg elrontom, ehh...

Szal Swift:

MikX
Hát változtatok is, nem végleges...

Addígis csináltam egy Swiftet, nem lett vmi nagyon jó, bár egy fél óra mûve...

Meg egy Suprát is, de nagy a kép, szal linkelem Supra

zsolesz92
3 autóból vágtam össze, egyik egy kabrió volt a másiknak csak a lökhárítója kellett, meg volt egy 3. is de arrol csak a felnit szedtem...

zsolesz92
köszi, nem tudom kb 30-45 perc de közbe msneztem meg minden...

Basic
Nekem nagyon tetszik. Szép munka. Kb. mennyi idõd ment rá?

PESK
sztem még annyit csinálhacc hogy a kocsi széleit egy kicsit eléletleníted és akko nem fog annyira kitünni

ArtlessDesign!!!

zsolesz92
igen, ezt csak tutorrol csináltam, és legelõször, szal gyakorlat teszi a mestert 😛 de kösz a dícséretet...

Aquir
tökjó lett
az ablak kicsit ferdén áll lenti képen 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

zsolesz92
na elkészült az elsõ komolyabb tuningom, és sztem marhajó lett, de véleményt irjatok hogy mit javítsak... Nekem nagyon tetszik...

ebbõl:
ez:

lécci az aszfalt helyetti ürességtõl most az eccer tekintsetek el... már nem volt idõm megcsinálni...

Aquir
akkor addig nézegesd a magyarokat😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

acsati
ja hát az sincs <#szomoru1>
Aquir
milyen fényezést? autókra gondolsz? mindenfélére van tutorial (kocsikra is persze)
meg persze nem árt egy kis angoltudás ilyen téren

acsati
de ilyen fényezést nem tok csinálni....
acsati
milyen photoshop oktato programot?
vegyél egy könyvet!

vagy várj egy évet és akkor megkapos a Photoshop oktatóprogramot!

REAL MADRID

Aquir
persze hogy jobb lehet, de így is fejleszteni tudod magad 😊

acsati
aj az nem az igazi... élõben sokkal jobb lenne