Virtuális autótuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Naszal ittvan...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
jahh akkor sorry
Nézzétek meg az alapképet sztem nincs minden rendben a két elsõ lámpával nem ugyanaz sztem!!
Nézzétek meg az alapképet sztem nincs minden rendben a két elsõ lámpával nem ugyanaz sztem!!
ArtlessDesign!!!
alulrol kell szerelni. de különben is photoshoppak ki lehet javitnai a motrot is ha lefulladna <#vigyor>#vigyor>
Na hali, vagyok én is, meg megvan a képem is, csak ha vártok még egy 10-15 percet, akkor berakom, légyszi akkor várjatok meg, sietek...
\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85
Lekell emleni az egész elejét<#buck>#buck>. Umigy is minek akarod te nyitogatni😄<#vigyor1>#vigyor1><#vigyor>#vigyor>
ne ez legyen a cél,hogy benne legyen a top10ben! hanem a téma,hogy bemutatjátok egymásnak az autóitokat,és értékelitek! a top10 már csak egy másodlagos szempont szerintem egy topik életében!😊
És hogyan nyílik a motorháztetõ?
Itt már félig figyeltél a spilerre de csak félig!
Különben jó!
Itt már félig figyeltél a spilerre de csak félig!
Különben jó!
www.szhelyrobogo.extra.hu
Nem erre gondoltam de ez is megteszi:
http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/cars/tuning/tuning_3.jpg
Meg ezt is nézd meg:
http://www.yourcarparts.co.uk/trolleyed/images/products/4001715y20y25-Exterior-Neons-Mounted.jpg
http://www.wallpaperbase.com/wallpapers/cars/tuning/tuning_3.jpg
Meg ezt is nézd meg:
http://www.yourcarparts.co.uk/trolleyed/images/products/4001715y20y25-Exterior-Neons-Mounted.jpg
ArtlessDesign!!!
hehe ez ritka [email protected]
Én láttam egy képen egy kocsit (eredeti neonnal) de annak olyan kurva jó volt h nemigaz tehát egyáltalán nem volt ennyire elhomályosítva és nagyon éles volt
maj megkeresem
maj megkeresem
ArtlessDesign!!!
Alakulat:Halottasszállító,rácsra kellene árnyék,az ajtón lévõ beömlõ nemjó.festés jó lenne,de túl matt.
Pesk:Felni nemjó,fõleg a hátsó.Karbon szép lett,a beömlõ is.A spoliernek a többi rész nem látszik az ablakon át
Asshole:Szép,a jobboldali morc egy kicsit hullámos és a felnire mehetettt volna árnyék
NF:Rács borzalmas,felni jó.A spoliler ferde,a festés nem lett rossz
Vinyus:Szép,a bal lámpa mellett maszatos egy kicsit
Acsati:Az ötlett nem rossz,megvalósítás se lenne rossz,de azt a neont nem kéne erõltetni
Ronihun:beömlõknek nincs értelme,felni kicsit csálé
Építõ kritikának szánom
Pesk:Felni nemjó,fõleg a hátsó.Karbon szép lett,a beömlõ is.A spoliernek a többi rész nem látszik az ablakon át
Asshole:Szép,a jobboldali morc egy kicsit hullámos és a felnire mehetettt volna árnyék
NF:Rács borzalmas,felni jó.A spoliler ferde,a festés nem lett rossz
Vinyus:Szép,a bal lámpa mellett maszatos egy kicsit
Acsati:Az ötlett nem rossz,megvalósítás se lenne rossz,de azt a neont nem kéne erõltetni
Ronihun:beömlõknek nincs értelme,felni kicsit csálé
Építõ kritikának szánom
<#falbav>#falbav><#falbav>#falbav><#falbav>#falbav>[#falbav
B*ssza meg tényleg nem is figyeltem!!!
Mekkora pék vagyok
B*ssza meg tényleg nem is figyeltem!!!
Mekkora pék vagyok
ArtlessDesign!!!
most csak poénnak szántam a kocsim ugyis tudom hogy nincs esélyem ellenetek <#vigyor>#vigyor> Pesk a spoiler a hátso ablaknál hiányzik.

\\__/) (O.o) ( } { )
észre vettétek már hogy majdnem mindenki 800x600ra kicsinyiti a képét? az elözõ versenynél is igy volt ^^
htx, én a következõnél akartam hasonlót mint a tied csak a barbie felirat helyett vmi rajz lett volna
na tessék
<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>

<#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps><#taps>#taps>

én régebben nyitottam egy topikot csak erre de törölték mert azt mondták hogy ilyen már van.
...
hááát... szerinted ki válalkozna rá? én biztos nem... szvsz jó ez igy hogy mindenki szavaz vkire, bár az új topic tényleg kéne
Majd nemsokára berakjuk. 8-9 óra között rakjuk be a képeket.
Kiváncsi vagyok nagyon. Most h lessz a szavazás megint amatür szinten?😛
Én arra gondoltam h mindenki egy 10-es skálán minden kocsit lepontoz tehát 1-10ig
és összeszámoljuk a pontokat. Igy talán reálisabb. Ha egyetértetek akkor viszont tényleg kéne egy topic a Saját forumokon és akkor ot CSAK szavaznánk!!!
Kiváncsi vagyok nagyon. Most h lessz a szavazás megint amatür szinten?😛
Én arra gondoltam h mindenki egy 10-es skálán minden kocsit lepontoz tehát 1-10ig
és összeszámoljuk a pontokat. Igy talán reálisabb. Ha egyetértetek akkor viszont tényleg kéne egy topic a Saját forumokon és akkor ot CSAK szavaznánk!!!
ArtlessDesign!!!