Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MikX
jó 5let, csak nemtom miért nincs lámpája?

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

oO VinyuS Oo
😮)))))))))))))))))))

http://www.flickr.com/photos/qmvinyus/

ColdFire
kurva nagy 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

ColdFire
wáááááááááááááá ezaz ezaz!!!!!!!!! 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

oO VinyuS Oo
Na akkor itt az én "VERDÁM" is :o)))

ColdFire
nem rossz...

no akkor benevezék én is mnost elöször. Ez bátyám SG.hu acountja még nem regeltem de ami késik nem múlik.(valami Ozzy szerü néven fogok futni ha még nem foglalt)

Íme az elsõ próbálkozás:
http://img.tar.hu/gabest/img/23790462.jpg#3

Ozzy

MikX
maga a kép tökéletes, nincs vele baj, csak nem tom miért, nem mindenkinek van 5lete, vagy kreativitása, vagy mittomén, hogy alakítsok egy sportos autón, de amint már mondtam, nem feltétlen csak a normál esetben vett tuning lehetséges, lehet elég extrém, vagy 5letes dolgokat is megcsinálni...

\"Say \'what\' again. Say \'what\' again, I dare you, I double dare you motherfucker, say what one more Goddamn time! \" Uplay: Mekee85 Steam: psn_mekee85 Origin: Mekee85

ColdFire
szar az auto, tul jó :S

DJ Skyline
vagy csak mindenki egyszerre nyaral! :|

oO VinyuS Oo
Na nem lesz több?????
Ezek szerint tényleg szar kocsit választottam :o(((

MikX
intercooler? Töltõlevegõhûtõ, ami a motorba bejutó levegõt hûti, ezáltal is növelve a teljesítményt turbós autóknál

nf1
lehet hogy én vagyok a hülye de mi az az "intercooler"?

ColdFire
4. sor: én is azt néztem :S
bár én nem csinálnék jobbat XD

oO VinyuS Oo
Na látom azért lettek képek
Én az enyémet majd a végére hagyom!
Nem igazán jó de poénos!
MIKX az intercooler kicsit ferde! De különben ismét ütõs kép!

ColdFire
karaj az árnyék

DJ Skyline
jólett!<#eljen>
látom a hátsó ajtó nem csak engem zavart!<#hehe>

nf1
ez nagyon jó lett!!!44 <#eljen><#eljen><#eljen><#eljen><#eljen>

ColdFire
😮OOOOOOOO
<#taps>

MikX
nahh, ittvan az enyém is:

DJ Skyline

ColdFire
azok a lángok... wümmmwüüüümmmmm!!!!!!!! 😄

DJ Skyline
többiek? csak én leszek egyedül? :|

DJ Skyline
mi olyan vicces rajta?

nf1
jaaa, én nem tuningoltam szal nem nagyon nézegettem az alap képet

ColdFire
bazzeg azok a kipufik, még mindig azon rohogok XD

MikX
jaja, valamivel, mivel úgy vetõdik a fény...

DJ Skyline
azok is sötétíve lettek,mind 3 ablak ugyanolyan szinten lett sötétítve!
fényerõ/kontrasztnál mind 3 ablak fényereje -100-on van,de ha megnézed az eredetit,akkor a 2 oldalsó ablak sokkal világosabb mint az elsõ

nf1
1. ték volt -.-
2. mét csak az elsõ ablak sötét a többi meg nem?

ColdFire
szal ez is ellett cseszve!😄 hát igen egy kicsit

MikX
nekem az 5let nagyon tetszik, láttam hasonlókat már...
Gondolkodtam én is ienen, megcsinálnám a mi verdánkat ienre, kicsit, hmm, érdekes lenne 😄

ColdFire
wohó 😄
állat

DJ Skyline
íme...nem lett túl jó...nagy lett a kompresszor,csálén is áll,kipufogó sem a legjobb,stb,stb...de mind1

meg a kipufogó azt mutatja,hogy épp gázt adnak,de a kompresszor 3 beömlõje nincs nyitva,mert amikor gázt ad az ember,akkor kinyílnak azok,ha jól tudom! szal ez is ellett cseszve!😄

assh0le
nah már lehet rakni a képeket

www.szhelyrobogo.extra.hu

DJ Skyline
rendben! nincs mit!😊
különben kész vagyok,találtam képet,de nem lett a legjobb sajna,de majd meglátjátok,még fél óra!😊

MikX
okés 😄
Egyébként asszem leszek, de azért köszönöm segítséged! 😄

DJ Skyline
van egy ötletem az Rx-8-al kapcs,kérdés van-e hozzá megfelelõ kép!😄 nem mondom el az ötletet,majd meglátjátok este,ha meg nem,akkor meg majd úgyis leírom!😄

MikX
Na hali mindenkinek, látom mien fejlõdés van itt 😄
Hát, remélem tleg jobb lesz így, bár akkor tleg nem kellene mást írni a másikba, csak belinkelni az indulókat, de nem egyenként, és mindenki leadja a szavazatát, semmi mást...
meg a végén a gyõztes, és kész...

zsolesz92
Na segíjetek mi legyen a szavazás topic bannere? ugyan azt kéne mint ennek csak oda kéne még vmi repkedõ számok vagy nem tom...
(Elõbb ide is kéne, de ez a peteragoston...)soha nincs itt
valakinek el kéne kérni a jogotaki itt van az összes szavazáson stb, szal aki foglalkozik ezzel a topiccal(kivételesen nem magamra gondoltam😄 bár ha kéne elvállalnám <#beka3>)

zsolesz92
Nem hiszem h sokan megcsinálták. sztem 5 nél több nem lesz

DJ Skyline
majd kiderül este ki mit hozott össze belõle!😊

zsolesz92
én is ezt monsdom

ColdFire
bazzeg azon az auton mit ke még tuningolni? 😄

DJ Skyline
a topik arról szól,hogy van egy "alap" autó,ami nem tuningolt,és azt a PS maszterek átalakítgatják,ahogy gondolják! megvan adva egy fix idõpont,és addigra elkell készülni...ide belöki mindenki aki megcsinálta,majd szavazás a legjobbra,aztán a nyertes betesz egy új autót,és megbeszélik az idõpontot...és ez így megy a végtelenségig!😊

zsolesz92
ezt kell ma 8-9 között felrakni: #2431

zsolesz92
csak szar volt az alap. jobbanmondva olyan jó volt hogy az már szar 😛

zsolesz92
verseny. autót kell tuningolni

ColdFire
milyen mû?😊

zsolesz92
igen, én 1 óra alatt csináltam meg de nem olyan jó, mint amennyire éjjel jó volt 😛

DJ Skyline
ha jól tudom ma este 8-9 között kell bemutatni az elkészült mûveket!