11371
Virtuális autótuning
-
#10769 *akkora -
#10768 jah télleg XD akkor a háttér bocs -
#10767 nekem 3504*2336-at mutat felbontásnak, na mind1 -
#10766 1600*1200-nál élvezhetőbbe nem tomXD
A kis képre rá kell ám kattintani:D -
#10765 A kivágást még kicsit gyakorold, ne egyszerűsítsd ennyire le a színeket! Továbbá valami élvezhetőbb méretbe is feltölthetnéd.
Amúgy azért nem lett rossz... -
Szabi1991 #10764 mint autó..jól néz ki
de sajnos nagyon látszik hogy VT... -
#10763 Alap:
http://www.netcarshow.com/ford/2008-taurus/1600x1200/wallpaper_0c.htm
Tuning:
Nah véleményezzétek pls én nem találtam hibát:P -
#10762 Adobe Photoshop CS-CS3 -
#10761 Értem, köszönöm.Akk. photoshop. -
#10760 Vagy paint... :P -
#10759 bármilyen képszerkesztővel ami tud kezelni rétegeket. -
#10758 Hi all.Milyen progival tudnék én is autókat "szerkeszteni"? köszi. -
#10757 Szerintem több részben kell rávágni,és úgy ráhajlítani meg deformálni. -
#10756 Sziasztok
valaki tudna abban segíteni, hogyha nekem például van egy képem amit megcsináltam photoshopban az hogyan lehet a kocsira teljes testes mintának rárakni, úgy tehát, hogy ne csak a motorháztetőn, hanem az egész autón rajt legyen a kép és mégis élethű legyen a filter/distort/share val nem jött össze warppal se a legszebb mert nem eléggé pontos....
úgyh valami ötletetek van rá???
Kössz
SrAta -
#10755 XD -
#10754 LLOLL bazzzh ááááhhh -
#10753 "amíg le nem hunyom örökre a szemem addig akarom
hogy szerelem hogy a kezed a kezemben éltet" - ZSIZSKO
Én nem vagyok előrébb -
#10752 lol:P -
#10751 aláírásomat még mindig lehet nézni :] -
#10750 és azt hogy lehet megcsinálni hogy egy matrica az autó oldalán úgy tükröződjön mint az alap autó festése? -
#10749 olyan problémám van hogyha kijelölöm a kasztnit kattolok kitöltésre kitöltöm de nem szinezi be átlátszóság jól van beállítva megnéztem mindent de shol sem tölt ki semmit csak a jobb fölső kis képen tudok töltögetni ott meg fölös PLS HELP -
#10748 hát igen nem csináltam túl sok mindent rajta fél év után ez az első munkám...még azért alakítok rajta -
#10747 nincs benne sok hiba mert a rendszámcserén a matricán meg a felnicserén kívül egy kicsit ültettél mást nem(lehet cssak én nem látom) ebbe meg nemtuttál hibázniXD -
#10746 eddig itt tartok az ablakszinezés még nincs kész és még mást is alakítok rajta mi a véleményetek???(tudom sok hiba van benne) -
#10745 nekem ezt:
sikerült csinálnom nem volt sok időm rá alig változtattam -
#10744 sötét a kép és ilyen rajzos feelingje vana kocsinak de nekem teccik:) -
#10743 a többiek már leírták azt amit akartam :) még annyit hogy máskor pls ne a 2MB-os képet szúrd be :D -
#10742 az ablak is szokott csillogni, nem tejüveg az.
továbbá az első lökhárító nekünk jobb oldala nagyon torz, a középső luknak a két szélső fala függőleges mint látjuk bal oldalt, namost az jobboldalán már majdnem 60°ban be van dőlve. és ezt nem magyarázod be az optikai csalódás kategóriába.
és ha már első lökhárító akkor menjen tovább a fényezés tükröződés arra is. -
#10741 a spoilert az elejére nagyon szépen odatetted csaképp annyi a hiba h a spoiler nem átlátszó ezért van árnyéka...
Hát a tieden nincs...
Kicserélhetted volna a hűtőrácsot és levehetted volna a skoda jelet...
Kilincs se kell és egy kis ültetés is belefért volna
Különben nekem nagyon tetszik
Jah és az első lökőt hogy tetted rá? Mert én nemtok olyantXD -
cucmalajmc #10740 Sziasztok!
Kezdő VT-s vagyok, véleményezzétek a munkámat.
tuning kép:
eredeti:
-
#10739 :) -
#10738 cs 80. nincs. :]
de értem mire gondolsz, elég bőven. -
#10737 ugyhogy ha szar leszek ne röhögjetek ki:D -
#10736 lehet ujra elkezdek VT-zni de már fél éve nem csináltam adobe ps cs 8.0 elég hozzá? -
#10735 Jobban néz ki így :-) -
#10734 Hát nekem eddig ennyi, de már most nagyon gáz, pedig még messze kész sincs...
-
#10733 Bászki... neked agyad is van... télleg... XD -
#10732 jamostlátom hogy a bardocz által mondott baloldalon túlmagas orrrész hiába lett levágva, ügyesen bekapcsolva hagytam a nagyobb rétegét :D -
#10731 az még azért érdekes, hogy az nem virtuális tuningról, hanem fotóról van.
olyan autóról ami szintén ezen a helyszínen volt....
vagyis :] az bizony az univerzum fizikai törvényei alapján, valóságos, és élethű fénytörés :P -
#10730 az még azért érdekes, hogy mindkét dísztárcsán pontosan ugyan az tükröződik.. :)