Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
aha,mert elsõ kerekes kocsinak ki se csúszhat a segge mi?:D azok úgy mennek,mint vonat a sínen:DDD
SrAta
*kifarolt

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
Jó bár a felnire nézz rá kicsit érdekes a széle mag pixeles de különben jó
A kifaqrolt sarat te rajzoltad?

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Hassan B
A GSi Astrákon általában ilyen van szal senkinek nem kell harcba szállni... :D

][ ВАЗ ][

John Cena
azt én is tudom és nem is úgy írtam olvas értelmezd + csak kérdés volt! lehet hogy van ilyen megoldás nem tudom! amúgy meg teccik mielött el küldenél a picsába..

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

acsati
ha már ennyire okos vagy akkor a fékek nem a gumit fogják...
de igazad van igy tudtam megoldani
Hassan B
Tényleg létezik belõle 4 wheel drive-os változat, szal nincs azzal semmi baj. Amúgy nagyon profi lett... :D

][ ВАЗ ][

dmx
mielõtt bárki leszólná hogy elsõ keresekes kocsi hátulja mért farol azzazzé van mer ez speziális 4wd

Burn tire, not your soul!

dmx
csõttök! én is bevágok egy 3órás munkámat++:

Alap suzuki

Hassan B
Jah... hát az tükrözõdés, nézd meg az eredeti képen...

][ ВАЗ ][

SrAta
Én arra a fekete pacára gondolok a motorháztetõ tõlünk távolabbi oldalán

John Cena
amúgy van olyan hogy a Fékek a hácsó guminál tárcsa fék "felül fogja" az elsõ guminál alul fogja??

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Hassan B
Ja... hát az eredetin nem ilyen, de ha ilyen lenne a lökös, akkor sztem nem lenne ott semmi... nem?

][ ВАЗ ][

Goruck
szerintem a a kivágásra gondolt, elég érdekes, olyan mintha nem lenne mögötte semmi
de amúgy jól néz ki

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Hassan B
Szerintem jó, csak a hátsó sárvédõ, és az a feletti rész olyan, mintha most csiszolták volna... :)

][ ВАЗ ][

Hassan B
"Érdekes az elsõ lökõ......" <- Az, mert nem módosítottam, eredeti.... :D

"miaza motorháztetõ bal oldalán aza krómszerûség ???" <- Nem tudom mire gondolsz, ha fekete mellett lévõ elütõ piros csíkra, ott elrontottam, de nem volt kedvem kijavítani...

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

acsati
ujságba csináltam. hát majd nem az elsö oldalon kell keresni de vmit azér csináltam :D
SrAta
miaza motorháztetõ bal oldalán aza krómszerûség ???

SrAta
Érdekes az elsõ lökõ......
De úgy maga az autó nemrossz

Hassan B
Csak hogy ne haljon ki a topic... :)

Ja meg ***ték*** is... :D

Pheaper
Ha vki esetleg unatkozik, akkor szóljon és segíthet nekem autót tuningolni<#wink>

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

Hassan B
Jájj... lesz itt még élet, csak az "inenniek" nagy rész suliba jár(legalábbis gondolom én) és senkinek nincs ideje... de majd az esõs nyári napokon jó lesz még itt. :)

DJ Skyline
esélyes :\ na majd a nyári szünetben reborn :) addig meg vegetálunk

VRSDM
egyre inkább úgy néz ki ... sajnos egyenlõre...

u dont have to listen anybody else but me

Penec
Ne nekem mondd... én elkészitettem az autót!

Magnumrolcsi
Pangás van és a március huszonharmadika is lejárt :)

Penec
miaz? XD

Magnumrolcsi
<#pardon1>

dmx
Na így már sokkal szebb és látom foglalkozol a kritikákkal és javítol<#eljen><#wink>

Goruck
amúgy, ha már bele kell kötni, akkor túl matt az ablak a kasztnihoz képest, nem tükrözõdik...

Goruck
nagyon jó:)

Penec
Gépen találtam :)
Régebben találtam egy rohadt jó oldaltés onnan le szedtem pár jó kis kocsit, be is raktam kedvencekhez,de le lett formatálva a gép:) És azóta vagy megszûnt az oldal vagy nemtom, de nem találom meg!(A képeket meg kimentettem báttyám gépére formatálásnál XD)

Goruck
kurvajó fölni, honnan guberáltad?

SrAta
Ügyes<#eljen><#eljen><#eljen>
Kellett aza feni már pont akartam mondani hogy az rontja el az egészet, de így kifejezetten tetszik

dmx
Szép letisztult csak a spoileren a hûtõrácsra esõ árnyékok ne ilyen firkásak legyenek<#eljen>

Penec
Csináltam 1 autót XD Stem sok benne a hiba, de ezt döntsétek el ti!
ITT VAN
És az alapkép
A felni nagyon homályos... keresek majd jobbat, de addigis véleményket várok :)

SrAta
csaka c kell és azon még van 121GB szabad hely

DJ Skyline
megint csak attól függ mennyire van megtömve. nincs partícionálva, vagy pedig maga a C 170GB, aztán jön még a többi meghajtó? :D

SrAta
a 170GB-os C-rõl mekkora lenne az image?:D

DJ Skyline
8GB akkor simán lesz szerintem :D de érdemes ezt a ghostolást friss windowson elvégezni, felteszed windowst, egyéb szükséges dolgokat, vírusírtás, töredezettségmentesítés, és lehet ghostolni

bardocz
14,6 giga :D
DJ Skyline
nekem 7.9GB a C, abból per pill 5.6GB van tele, de ez kevesebb, mert az asztalon van vagy 250MB letöltött cucc, meg ugye beérkezett fájlok, stb. mennyire van tele?

bár már sok az off :D

bardocz
15 giga vindózos meghajtó
DJ Skyline
attól függ mekkora az adott meghajtó. nekem most 3.2GB az image file, de kevesebb volt ez régen

bardocz
és egy ilyen képfájl mekkora helyet foglal?lehet alkalmaznám majd,amikor felszabadul ehly a gépemen
DJ Skyline
norton ghost nevû programot szoktam használni, a program csinál egy image filet az adott meghajtóról (jelen esetben C), és ha valami gebasz van, akkor csak visszarakom az image fileból a C-t, és olyan mintha most raktam volna fel a windowst. na jó, azóta csináltam már pár új image filet, mert jönnek a windows frissítések, meg a program updatek, és akkor legyen naprakész, ne kelljen mindíg fél órár szöszölni

bardocz
hogy mi?:D
DJ Skyline
van rá esély, de mivel a gép levan ghostolva, így nem lett bele mentve a ghost fileba

bardocz
nem lehet,hogy régebben már telepítve volt?