11371
Virtuális autótuning
  • VRSDM
    ja és szori a tripláért,
    ittvan a mostani állapot. úgysincs sok kocsi mostanság szóval gondolom nem gáz ha képként rakom.
  • VRSDM
    nemhiszem hogy át lesz ez színezve :D annyira össze vanank lőve a rétegek, hogyha egyesíteném az összeset amin kasztni van, akkor valami eltűnne valami maradna, valami valami mögé kerülne stb.
    több réteget egyszerre meg nem lesz lehet színezni :/ buta ps :S
  • VRSDM
    mi? eredetiek a lámpái :D
    ittvan minden réteg (43 darab :P) amin történt valami változás. alárakva az eredetit, szépen kijön a kocsim :D
  • bardocz
    Pedig tényleg ilyen jó,csak a jelet le kéne szedni,meg bal oldalt a króm részt lejjebb húzni,hogy egyenes legyen,mert így olyan,mintha bal oldalt feljebb menne a lámpába.Tényleg a lámpák,volvoról vannak?
  • sztyui2
    Nekem talán annyi bajom van vele, hogy narancssárga. Sztem színezd át valami jobbra. Egyébként sztem ezen már nincs mit csinálni:D
  • VRSDM
    na, hiszen kész sem vagyok. nosza tessék már alkotni
    közel sem hiszem ilyen jónak mint ahogy itt írkáljátok... :/
  • DJ Skyline
    asszem el sem kezdem :D win :|
  • Hassan B
    nem rossz, de egy másik felni még kéress... és ha kupét csinállsz legalább a c oszlopot szedd ki, ha már az ajtót nem is nyújtod meg...
  • Hassan B
    Bászki.... mindig elveszed a kedvemet attól hogy befejezzem... vannak még ugyan hibák rajta de már most jobb mint az enyém lesz ha kész lesz...

(Jah, és a hátsó sárvédő pereme gagyin van kivágva... XD)
  • SrAta
    nembaj az én kocsiaimmal csak gyorsulni lehet dar8uval berakják egyenesbe azt gasXD
    Nemtom olyanra megcsinálni h ráhúzom és esztétikus legyen ésmég kanyarodni is tudjon...
  • sztyui2
    Na kész(mellesleg a matricát is én csináltam, ami rajta van):

• VRSDM
    pontosan, elkerülve azt hogy mindenki szavazgat, aztán akik tuningolnának valami szart kelljen :D
  • sztyui2
    Ja, tehát aki szavaz, akkor következő autót, amit feldobtak, fel kell tuningolnia?
  • VRSDM
    aki nyer az rak be 3autót, amik közül szavazás alapján lesz 1 megválasztva, következő tuningalanyra.
    aki szavazott arra mi nyert, akkor kötelezően meg kell csinálnia!
  • sztyui2
    Na unalmamban feltuningoltam a focust. Még soha nem tuningoltam se PS-el se semmivel autót, de most valahogy ide tévedtem és unatkozok is. Elolvastam a szabályzatot, de a 6-os pontját nem értem:( Valaki pls magyarázza el!
  • VRSDM
    első felni, fogod a kocsi mögötte hátteret, rárakod, aztán liquify.
    nekem mázlim volt, mert találtam egy kocsit amin ilyen felni volt :P
  • VRSDM
    ez sem tud kanyarodni :D első kerék nem fér ki az íven.
  • sztyui2
    Nagyon király lett
  • SrAta
    Igazad van télleg nem hasonlít kocsira...
    Jah egy titkot árulj elé pls a felnit hogyan csináltad?
    Kössz
    SrAta
  • SrAta
    Csátok légyszi mondjátok meg h milyen lett jah és pls fullban

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/r_gi+_s+_j+egybenFord+falcon+G6+2008kicsibb.jpg
    Kössz
    SrAta
  • bardocz
    Jah tényleg,a kilincset mindenképp szedd le :-)
  • VRSDM
    köszi, hogy szóltál, bár tudom hogy rengeteg alakítás vár még rá. talán majd sok sok idő múlva belinkelem :D
    nem sietem el :P bmx-ezni is kell ha már jó idő van, reggelente, bütykölöm fél órácskákat, aztán így halad kb.
  • bardocz
    Szedd le az elejéről a jelet,mert így olyan,mintha el lenne csúszv rajta.És a nekünk bal oldalán a króm rész feljebb megy,mint a jobb oldalon szerintem.Amúgy nagyon fasza.
  • VRSDM
    elég lassacskán haladok vele... :/
  • VRSDM
    nekem is lesz ez nevezőm, csak eléggé elcsúsztam vele, de ma ha jólmegy minden befejezem. :)
  • SrAta
    ok megpróbálom...
  • VRSDM
    a kocsi oldalán lévő fénytöréseknek az íve ne törjön meg, legyen recés (gondolom az eltüntetések során lett ilyen, azt javítsd)
    továbbá, nagyon szép a méhecskehálós rács, de legyen normális illesztés, mert néhány helyen látszik hogy össze van csak vágva kettő totál más formályú

a karbon nem ilyen nagy méretű szálakból épül fel, hanem SOKKKAl kisebbekből, no meg illene ráilleszteni a motorháztető ívére

az első kerék nem tud fordulni, mert beleakad a kerékjáratba
    az első keréknél lévő szélesítésnél is megtörik a fény íve
    rossz a küszöb illesztése az elejénél
    a hátsó kerék nem a legjobb szögben áll, túlzottan kifelé fordul

ezeket javítod nagyon csini lesz!
  • SrAta
    jah és a hibákat ecseteljétek pls:P
  • SrAta
    sziasztok
    nah kész a fókusz csak 5leteket akarok még kérni mert kiégtem ez egy szép autó többet nem tok belőle kihozni...

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/Ford_Focus_ST_2008_1600x1200_wallpaper_04+k_sz+copy.jpg
    Jah és légyszi fullba
    Az ötleteket nagyon szívesen várom és a kritikákat is
    Természetesen jöhet negatív kritika abból tanul az ember...:P
    Jah igen és ez AZ 1. VIRTUALTUNINGOM de a Photoshopot már régebb óta használom...
    Kössz
    SrAta
  • DJ Skyline
    szóval akkor Focus :) az időpont, hát nem tudom, hegesszétek, majd útközben kitaláljuk
  • Szabi1991
    én el is kezdtem a focust tuningolni :D

aki fentvan nekem MSN en, az láthatja szokás szerint, hogy épp hol tartok :D
  • Penec
    Még van 1 óra a szavazásig!
    Nagyon úgy néz ki hogy a Focus fog nyerni!
  • John Cena
    fókusz!
  • Énvagyokazapád
    focus
  • SrAta
    szerintem focus de nem 100 h lesz időm megcsinálni...
  • Penec
    Vauxhall Vectra

Eddig nem tetszett, de most megjött az iklet! :))
  • xtuner1991
    focus
  • VRSDM
    kókusz
  • Szabi1991
    Vectra
  • Hassan B
    Seat Toledo