11371
Virtuális autótuning
-
#10729 ja és szori a tripláért,
ittvan a mostani állapot. úgysincs sok kocsi mostanság szóval gondolom nem gáz ha képként rakom.
-
#10728 nemhiszem hogy át lesz ez színezve :D annyira össze vanank lőve a rétegek, hogyha egyesíteném az összeset amin kasztni van, akkor valami eltűnne valami maradna, valami valami mögé kerülne stb.
több réteget egyszerre meg nem lesz lehet színezni :/ buta ps :S -
#10727 mi? eredetiek a lámpái :D
ittvan minden réteg (43 darab :P) amin történt valami változás. alárakva az eredetit, szépen kijön a kocsim :D
-
#10726 Pedig tényleg ilyen jó,csak a jelet le kéne szedni,meg bal oldalt a króm részt lejjebb húzni,hogy egyenes legyen,mert így olyan,mintha bal oldalt feljebb menne a lámpába.Tényleg a lámpák,volvoról vannak? -
#10725 Nekem talán annyi bajom van vele, hogy narancssárga. Sztem színezd át valami jobbra. Egyébként sztem ezen már nincs mit csinálni:D -
#10724 na, hiszen kész sem vagyok. nosza tessék már alkotni
közel sem hiszem ilyen jónak mint ahogy itt írkáljátok... :/ -
#10723 asszem el sem kezdem :D win :| -
#10722 nem rossz, de egy másik felni még kéress... és ha kupét csinállsz legalább a c oszlopot szedd ki, ha már az ajtót nem is nyújtod meg... -
#10721 Bászki.... mindig elveszed a kedvemet attól hogy befejezzem... vannak még ugyan hibák rajta de már most jobb mint az enyém lesz ha kész lesz...
(Jah, és a hátsó sárvédő pereme gagyin van kivágva... XD) -
#10720 nembaj az én kocsiaimmal csak gyorsulni lehet dar8uval berakják egyenesbe azt gasXD
Nemtom olyanra megcsinálni h ráhúzom és esztétikus legyen ésmég kanyarodni is tudjon... -
#10719 Na kész(mellesleg a matricát is én csináltam, ami rajta van):
-
#10718 pontosan, elkerülve azt hogy mindenki szavazgat, aztán akik tuningolnának valami szart kelljen :D -
#10717 Ja, tehát aki szavaz, akkor következő autót, amit feldobtak, fel kell tuningolnia? -
#10716 aki nyer az rak be 3autót, amik közül szavazás alapján lesz 1 megválasztva, következő tuningalanyra.
aki szavazott arra mi nyert, akkor kötelezően meg kell csinálnia! -
#10715 Na unalmamban feltuningoltam a focust. Még soha nem tuningoltam se PS-el se semmivel autót, de most valahogy ide tévedtem és unatkozok is. Elolvastam a szabályzatot, de a 6-os pontját nem értem:( Valaki pls magyarázza el! -
#10714 első felni, fogod a kocsi mögötte hátteret, rárakod, aztán liquify.
nekem mázlim volt, mert találtam egy kocsit amin ilyen felni volt :P -
#10713 ez sem tud kanyarodni :D első kerék nem fér ki az íven. -
#10712 Nagyon király lett -
#10711 Igazad van télleg nem hasonlít kocsira...
Jah egy titkot árulj elé pls a felnit hogyan csináltad?
Kössz
SrAta -
#10710 Csátok légyszi mondjátok meg h milyen lett jah és pls fullban
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/r_gi+_s+_j+egybenFord+falcon+G6+2008kicsibb.jpg
Kössz
SrAta -
#10709 Jah tényleg,a kilincset mindenképp szedd le :-) -
#10708 köszi, hogy szóltál, bár tudom hogy rengeteg alakítás vár még rá. talán majd sok sok idő múlva belinkelem :D
nem sietem el :P bmx-ezni is kell ha már jó idő van, reggelente, bütykölöm fél órácskákat, aztán így halad kb. -
#10707 Szedd le az elejéről a jelet,mert így olyan,mintha el lenne csúszv rajta.És a nekünk bal oldalán a króm rész feljebb megy,mint a jobb oldalon szerintem.Amúgy nagyon fasza. -
#10706 elég lassacskán haladok vele... :/
-
#10705 nekem is lesz ez nevezőm, csak eléggé elcsúsztam vele, de ma ha jólmegy minden befejezem. :) -
#10704 ok megpróbálom...
-
#10703 a kocsi oldalán lévő fénytöréseknek az íve ne törjön meg, legyen recés (gondolom az eltüntetések során lett ilyen, azt javítsd)
továbbá, nagyon szép a méhecskehálós rács, de legyen normális illesztés, mert néhány helyen látszik hogy össze van csak vágva kettő totál más formályú
a karbon nem ilyen nagy méretű szálakból épül fel, hanem SOKKKAl kisebbekből, no meg illene ráilleszteni a motorháztető ívére
az első kerék nem tud fordulni, mert beleakad a kerékjáratba
az első keréknél lévő szélesítésnél is megtörik a fény íve
rossz a küszöb illesztése az elejénél
a hátsó kerék nem a legjobb szögben áll, túlzottan kifelé fordul
ezeket javítod nagyon csini lesz! -
#10702 jah és a hibákat ecseteljétek pls:P -
#10701 sziasztok
nah kész a fókusz csak 5leteket akarok még kérni mert kiégtem ez egy szép autó többet nem tok belőle kihozni...
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/Ford_Focus_ST_2008_1600x1200_wallpaper_04+k_sz+copy.jpg
Jah és légyszi fullba
Az ötleteket nagyon szívesen várom és a kritikákat is
Természetesen jöhet negatív kritika abból tanul az ember...:P
Jah igen és ez AZ 1. VIRTUALTUNINGOM de a Photoshopot már régebb óta használom...
Kössz
SrAta -
#10700 szóval akkor Focus :) az időpont, hát nem tudom, hegesszétek, majd útközben kitaláljuk -
Szabi1991 #10699 én el is kezdtem a focust tuningolni :D
aki fentvan nekem MSN en, az láthatja szokás szerint, hogy épp hol tartok :D -
#10698 Még van 1 óra a szavazásig!
Nagyon úgy néz ki hogy a Focus fog nyerni! -
#10697 fókusz! -
#10696 focus -
#10695 szerintem focus de nem 100 h lesz időm megcsinálni... -
#10694 Vauxhall Vectra
Eddig nem tetszett, de most megjött az iklet! :)) -
#10693 focus -
#10692 kókusz -
Szabi1991 #10691 Vectra -