Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Penec
Ford Focus tökéletes lesz 😊
Am nekem is júni 13-án lesz vége

Goruck
hétfõn rendelte meg faterom az új céges autót
új Focus Wagonunk(1,6 TDCI, 90LE) lesz ezüstbe, egyik leggyakoribb motor, remélhetõleg novemberbe megkapjuk<#vigyor4><#wow3><#wow3>

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

SrAta
Jah meg lenne egy olyan kérdésem h én alkotgatok photoshopba és van 1-2 szépecske rajzom
na szaal hogyan lehetne azt rárakni úgymintha festés lenne, de legalább matrica
Kössz
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
Nekem júni 13 de az uccsó hét má laza szaal akk má tok alkotni
Nekem a narancs ford mert könnyû vele dolgozni a kis seat meg eléggé hülyénáll...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

John Cena
ha ezek a választhatók akkor a narancs sárga ford bejön😊

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Ford márkakereskedés mellett van a sulim...

naponta 4x minimum látok ien focust 😄D
(onnan is tetszett meg 😊

N o N a m e
Ma láttam egy ilyen tipusú Ford Focus Sedan-t. Nagyon bejön nekem ez a formavilág.
persze D1GP stílusban szeretnék alkotni 😊

(direkt "rikító színû" autók, hogy könnyebb legyen a színcsere..és a háttér is olyan, hogy könnyû ültetni..)

ezekbõl nekiállnék hétvégén vmeiknek 😄

1600x1200

1600x1200

1600x1200

DJ Skyline
lassan közeledik az évvége a sulikban, így hát lassan lehet gondolkozni az autókon is 😊 de mivel arrébb van még azért az évvége, ezért mindenki nyomassa az ötleteit amit talál, aztán majd kitaláljuk a befutót, amit majd alakítgatunk. ha 20 autó gyûlik össze, akkor 20 autó gyûlik össze, megszavazzuk a szünet elsõ autóját majd <#idiota> úgy gondoltam hogy lehetne 3 napos a szavazás, de ez attól függ hány autó gyûlik össze. viszont mindenkit megszeretnék kérni, hogy a kép legyen: minimum 1024×768-as felbontású, ne legyen pixeles/homályos, lehessen az autót rajta jól kivenni. az hogy milyen szögbõl van az lényegtelen, lehet elõrõl hátulról, stb. felõlem kisbusz is lehet, vagy hétköznapi, vagy sportautó, stb stb. minden autó 0 szavazattal indul, de értelemszerûen saját autóra nem lehet majd szavazni. a szavazatot meglehet változtatni, indoklással persze. vélemények? nem tudom kinek mikor fejezõdik be a suli, de jó lenne már suli zárás után nem sokkal alkotni. vélemények?

SrAta
Jah ezt a fotosop fórumnak csináltam mert egy srác aszonta egy képrõl h a fej nem rámásolva van ahnem a faszi van izmosítva meg minden
Én meg erre csináltam, hogy ez sincs átmásolva hanem ügyes tuner vok😄

John Cena
nekem teccik ÜGYES VAGY😛 *értette a viccet elsõre is*

SrAta
aha...😄

Mi változott?
Ja a kárpitozás belül?

Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!

SrAta

Állat VT lett mi???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A gyengébbek kedvéért: CSAK POÉN!!!

John Cena
Pontosan hogyan lehet anumálni mert próbáltam de nem tudom hogy kezdjek neki azt akrom hogy van 1 képem és egy másik képre azonnal átváltozzon tudnátok segíteni?

Énvagyokazapád
jah, én is ezt a módszert választom

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

VRSDM
én meg fogom és levágom a felsõ részt amit ültettem...

u dont have to listen anybody else but me

John Cena
most hogy mondod😛😄 m1 majd legközelebb😄

acsati
én meg megnyujtom a képet és az olyan minimális torzitás hogy nem lehet észrevenni 😄
John Cena
gondolkoztam rajta én is de gondoltam az túl egyszerû lenne😄

bardocz
Ültetésnél én mindig fekete keretet rakok😊
John Cena
Köszi amúgy azért tettem oda hogy ne látszódjon hogy ültettem a kocsit😛 mert felül kicsit elbasztam😊

acsati
nem lett végülis rossz csak a képen az a keret hát sztem nem oda illik 😄
John Cena
jaj bocsánat ez az alap:

John Cena
TUNING

ALAP

John Cena
okok köszii!!

VRSDM
át kell tenni imageready-be

John Cena
Srácok 1 noob kérdésem lenne Photoshopba a képet animálni hogy lehet???

dmx
XD az szülinapos tuningom<#felkialtas>

Burn tire, not your soul!

bardocz
gúgli kurva sok találatot ad ki nekem sg.hu-ra,rákerstem bmw 320-ra aszem,és sg-sg-sg,pár oldalon keresztül😄
DJ Skyline
felsõ sor, középsõ képe 😄 és nézzétek meg mit írtam be amire ezt adta ki

Penec
ctrl+t sztem azzal lehet 😊

dmx
gabo91
Baszus 2. probálkozásom, illetve ilyen dolgokban elsõ, gyakorlásnak szántam nem kiállítási darabnak. Nem érdekel hogy van -e vagy nincs sofõr csak probáltam csinálni egy pörgõ kereket meg valami füst féle foltot. Igen nem a legjobb a festés nem tudok mit csinálni ez van. Probáltam még javitgatni valamenyit enyi lett belõle, majd legközelebb. Tetõt külön festettem, mert ha a kaszni narancs akkor ez fehér a fény viszonyok végett igy külön lett festve ratyi lett nem tudok mit kezdeni vele.
Utálom igaz ha nem a szintiszta véléményét mondja valaki, (szoval pofámba hazudik) csak ugy lehet változni/változtatni ha igazat mondanak, de itt konkrétan az hogy leirod hogy maszatos meg kilátszik az eredeti szin stb nem sokat ér. Viszont ha esetleg a vélemény mellé csatolnál pár ötletet tanácsot stb akkor máskor jobban sikerülne. Meg talán a bilentyüzeted sem kopik el ha néha a pozitivot is leirod (már ha van, nézõpont kérdése)
Még valami, tetõ ratyi nagyon meszirõl is látszik, hát klonozgattam, árnyékokat nem tudok teni sajnos.

Esetleg nem tudsz valami tutorialt ilyen árnyék vagy tükörkép félérõl. (motorháztetõn látszik pár felhõ, ilyent hogy tudnák tenni a tetõre stb.)
És egy láma kérdés. hogy tudok viszszintes ill. függõleges tengeyl körül forgatni/pörgetni.

(Nem bántásbol mondtam amit irtam.)

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Énvagyokazapád
sofõr nélküli gumiégetés elsõ sorban nem nyerõ, sok rece, az auto szélén látszik az eredeti ezüst szín, tetõ el van kenve, és még rengeteg-rengeteg hiba

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

gabo91
<#vigyor> Aha, klonozgattam a dolgokat több kevesebb (inkább kevesebb) sikerel.
Egy éve csináltam az elsõ darabot, most megint nekiálltam és csináltam ezt. Szóval kezdõ vagyok nagyon...

Agron: &#8220;One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.&#8221;

Énvagyokazapád
meg a teteje is, ésatöbbi, nagyon gázos :S

bardocz
Be kell szinezni az ablakot,bá az nem lesz egyszerü menet😊
Amúgy az ajtó vonala szerintem eléggé ferde lett,és a hátsó sárvédõ meg a küszöb is tiszta maszat lett
gabo91
Hali.

Tanács kellene.

4 ajtóbol lett 2 ajtó
Viszont az ablaküvegeken belátni és a túlsó oldalon lévõ hátsóajtó oszlopot látni, amit nem kellene...
Hát kezdõ vagyok nagyon igy nem tudnám eltüntetni...
szoval tanács kellene hogy milegyen vele, vagy belehet-e szineszni úgy az ablakot hogy nelátszódjon?

Énvagyokazapád
köszi :]

VRSDM
tükrözõdése tetszik, mintha lelenne krómolva 😊

Énvagyokazapád
nem azért csináltam hogy ugyanúgy álljon a topik :s

bardocz
köszi
Penec
Énvagyokazapád

bardocz
vmi normális linket pls eredetirõl
Énvagyokazapád

dmx
Hát kicsúszhat de az nem igen fogja így túrni a múrvát<#wow3>

Burn tire, not your soul!

SrAta
Lol a korlát tükörképe van a kocsi oldalán XD