11371
Virtuális autótuning
-
#10809 Hát nem vok az a nagy VT s de azért valamit megpróbálok :D -
#10808 teljes átalakítás. Új szín, új felni, esetleg a karosszériát átszabni, talán kötények stb... inkább olyan showcar jellegűre szeretném, de azért lehessen vele közlekedni.. -
#10807 Hali
Hát tudni kéne hogy van e valami elképzelésed és hogy mit is akarsz rajta csinálni ;) -
#10806 Sziasztok!
Egy autó átépítésprojectben kérem a segítségetek! A lényeg, hogy a tuning megvalósítható legyen, a többit a fantáziátokra bízom. Kérlek csináljatok pár "virtuáltuningos" képet belőle, hátha a ti tervetek valósul meg ;)
-
#10805 Ügyes kicsi Porschét igy elbaszni :C -
#10804 Bardi ;)
mostmár nem mondhatod hogy elakad a kerék :P me-lebeg.
-
#10803 jóvan írtam hogy semmilyen kész állapotban sincs, inkább olyan hangulat kép a ps -es témára :P -
#10802 De akkor keress bele egy egyenesen álló első kereket:P Mert így eléggé furcsa:D -
#10801 te nemvagysemmi baszod
itt csesztecc mindig h nemtud fordulni:D:D:D
akk majd az enyimek is scifisen fordulnakXD -
#10800 photoshop munkák topikban van " a jővő " téma, bármit lehet alkotni rá.
szóval gondolj valami szifis szarságot :P na pont úgy fordul ;) -
#10799 A fordulás később meglesz benne oldva?:) -
#10798 ugyan nem ide készült, és nem is tökéletes (még csak közel sem, nagyon foltos még az egész...)
de azért ittvan.
-
Szabi1991 #10797 akkor meg kéne keresnem a psd-m, és befejezni a képem :DDD -
#10796 Mostmár mindedj nem fogom még egyszer berakni de azért köszi a köv autónál majd oda figyelek rá.Ja és a szavazába benne vok. -
#10795 nos mit szóltok egy szavazáshoz? már érkezett elég kocicka. -
#10794 ha 3 ajtóssá alakítasz (nemtomhogyhívják ezt másképp) a C oszlopot tehát a mi a legutosó kis ablak előtt van ki kell venni...
Más hiba nincs -
#10793 Remélem így már jó lessz
-
#10792 Köszi hogy szóltál megcsinálom aztán meglátjuk mien lessz
-
#10791 csak annyi a gond h összevissza állnak a felnik... -
#10790 Hali
Én is megcsináltam bár nem lett túl nagy szám megnyilván hiba is van ben de nem is sokat dolgoztam vele és elég kezdő vok.Remélem azért tecceni fog
-
#10789 bal oldalt van a lista nézegesd meg hátha okosabb leszel:
tutorials -
#10788 Kijelölöd a részt,és utána brush,gradient tool,esetleg burning meg lightening tool(ha ez a nevük) -
#10787 Mással hogy akarsz? Lehet más eszközöket használni, de a nagy részét úgyis brush-al kell... -
#10786 valaki megdobhatna egy bodykit rajzolos tutoriallal de valami überlámáknak való verziúval mert a hvtmes nemmegy:D
VRSDM tom tom alapecset de azzal se megyXD -
#10785 linkeket végigtennénk hogy nevezők: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 aztán kész.
annyi kocsi úgyse nagyon van, sajnos, hogy ne tudnánk visszanézni amúgy :P -
#10784 Ja, és a műveket is beszúrod a banner alá? :P
(amúgy nem lenne rossz) -
#10783 a szavazó topik szerintem idejét múlta. az itt is látható, népszerű, szavazómotor (PollAb) (sg-s saját fejlesztés:P) kiforott arra hogy más topikokba is berakható legyen...
banner alatt elfér, egyből látható eredmény, állás, statisztikák minden ami kell leszűrhető ;)
van kedv, hozzá? -
Szabi1991 #10782 tetem már rá felnit neked :p -
#10781 Megérzés ?:D -
#10780 a kereked miatt nyertél :D -
#10779 énis kész vok vele
-
#10778 Azt is beleszámoltam... -.- -
Szabi1991 #10777 piros skoda ? :D -
huupppsz rossz mentést raktam fel nah az előző SZTORNO ez a KÉSZ. -
#10775 1 hiba van benn arról tudok
de azt jaítottam csak a buzerány photoshopba elmentettem és nem csinálta meg:S
-
6 autó van mert az enyám is megvan má vagy 3 hete:D
-
#10773 Vki ráérne nekem csinálni egy Vt-s képet? Privát ha igen köszi -
#10772 Hát eddig van 5 autó, szerintem is lehetne már szavazás, mert csinállnék vmit versenyre, de nem ezt az alapot... -
#10771 nah nem tisztázzuk az időpontot??
mee sztem aki akarta 1 hónap alatt má megcsináléta -
#10770 Ja, de én kisebbre gondoltam, mert 1280-as felbontáson se nagyon fér el az autód...