Virtuális autótuning
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
új Focus Wagonunk(1,6 TDCI, 90LE) lesz ezüstbe, egyik leggyakoribb motor, remélhetõleg novemberbe megkapjuk<#vigyor4>#vigyor4><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>
Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign
na szaal hogyan lehetne azt rárakni úgymintha festés lenne, de legalább matrica
Kössz
SrAta
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
Nekem a narancs ford mert könnyû vele dolgozni a kis seat meg eléggé hülyénáll...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
naponta 4x minimum látok ien focust 😄D
(onnan is tetszett meg 😊
(direkt "rikító színû" autók, hogy könnyebb legyen a színcsere..és a háttér is olyan, hogy könnyû ültetni..)
Én meg erre csináltam, hogy ez sincs átmásolva hanem ügyes tuner vok😄
Ja a kárpitozás belül?
Forza Ferrari!! Forza Schumi Pes!!
Állat VT lett mi???
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
u dont have to listen anybody else but me
Burn tire, not your soul!
Utálom igaz ha nem a szintiszta véléményét mondja valaki, (szoval pofámba hazudik) csak ugy lehet változni/változtatni ha igazat mondanak, de itt konkrétan az hogy leirod hogy maszatos meg kilátszik az eredeti szin stb nem sokat ér. Viszont ha esetleg a vélemény mellé csatolnál pár ötletet tanácsot stb akkor máskor jobban sikerülne. Meg talán a bilentyüzeted sem kopik el ha néha a pozitivot is leirod (már ha van, nézõpont kérdése)
Még valami, tetõ ratyi nagyon meszirõl is látszik, hát klonozgattam, árnyékokat nem tudok teni sajnos.
Esetleg nem tudsz valami tutorialt ilyen árnyék vagy tükörkép félérõl. (motorháztetõn látszik pár felhõ, ilyent hogy tudnák tenni a tetõre stb.)
És egy láma kérdés. hogy tudok viszszintes ill. függõleges tengeyl körül forgatni/pörgetni.
(Nem bántásbol mondtam amit irtam.)
Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor
Egy éve csináltam az elsõ darabot, most megint nekiálltam és csináltam ezt. Szóval kezdõ vagyok nagyon...

Agron: “One day Rome shall fade and crumble, yet you shall always be remembered.”
Amúgy az ajtó vonala szerintem eléggé ferde lett,és a hátsó sárvédõ meg a küszöb is tiszta maszat lett
Tanács kellene.
4 ajtóbol lett 2 ajtó
Viszont az ablaküvegeken belátni és a túlsó oldalon lévõ hátsóajtó oszlopot látni, amit nem kellene...
Hát kezdõ vagyok nagyon igy nem tudnám eltüntetni...
szoval tanács kellene hogy milegyen vele, vagy belehet-e szineszni úgy az ablakot hogy nelátszódjon?