Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztyui2
Na kész(mellesleg a matricát is én csináltam, ami rajta van):

www.flickr.com/sztyui

VRSDM
pontosan, elkerülve azt hogy mindenki szavazgat, aztán akik tuningolnának valami szart kelljen 😄

u dont have to listen anybody else but me

sztyui2
Ja, tehát aki szavaz, akkor következõ autót, amit feldobtak, fel kell tuningolnia?

www.flickr.com/sztyui

VRSDM
aki nyer az rak be 3autót, amik közül szavazás alapján lesz 1 megválasztva, következõ tuningalanyra.
aki szavazott arra mi nyert, akkor kötelezõen meg kell csinálnia!

sztyui2
Na unalmamban feltuningoltam a focust. Még soha nem tuningoltam se PS-el se semmivel autót, de most valahogy ide tévedtem és unatkozok is. Elolvastam a szabályzatot, de a 6-os pontját nem értem😞 Valaki pls magyarázza el!

www.flickr.com/sztyui

VRSDM
elsõ felni, fogod a kocsi mögötte hátteret, rárakod, aztán liquify.
nekem mázlim volt, mert találtam egy kocsit amin ilyen felni volt 😛

VRSDM
ez sem tud kanyarodni 😄 elsõ kerék nem fér ki az íven.

sztyui2
Nagyon király lett

www.flickr.com/sztyui

SrAta
Igazad van télleg nem hasonlít kocsira...
Jah egy titkot árulj elé pls a felnit hogyan csináltad?
Kössz
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

SrAta
Csátok légyszi mondjátok meg h milyen lett jah és pls fullban

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/r_gi+_s+_j+egybenFord+falcon+G6+2008kicsibb.jpg
Kössz
SrAta

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

bardocz
Jah tényleg,a kilincset mindenképp szedd le :-)
VRSDM
köszi, hogy szóltál, bár tudom hogy rengeteg alakítás vár még rá. talán majd sok sok idõ múlva belinkelem 😄
nem sietem el 😛 bmx-ezni is kell ha már jó idõ van, reggelente, bütykölöm fél órácskákat, aztán így halad kb.

bardocz
Szedd le az elejérõl a jelet,mert így olyan,mintha el lenne csúszv rajta.És a nekünk bal oldalán a króm rész feljebb megy,mint a jobb oldalon szerintem.Amúgy nagyon fasza.
VRSDM
elég lassacskán haladok vele... :/

VRSDM
nekem is lesz ez nevezõm, csak eléggé elcsúsztam vele, de ma ha jólmegy minden befejezem. 😊

SrAta
ok megpróbálom...

VRSDM
a kocsi oldalán lévõ fénytöréseknek az íve ne törjön meg, legyen recés (gondolom az eltüntetések során lett ilyen, azt javítsd)
továbbá, nagyon szép a méhecskehálós rács, de legyen normális illesztés, mert néhány helyen látszik hogy össze van csak vágva kettõ totál más formályú

a karbon nem ilyen nagy méretû szálakból épül fel, hanem SOKKKAl kisebbekbõl, no meg illene ráilleszteni a motorháztetõ ívére

az elsõ kerék nem tud fordulni, mert beleakad a kerékjáratba
az elsõ keréknél lévõ szélesítésnél is megtörik a fény íve
rossz a küszöb illesztése az elejénél
a hátsó kerék nem a legjobb szögben áll, túlzottan kifelé fordul

ezeket javítod nagyon csini lesz!

SrAta
jah és a hibákat ecseteljétek pls😛

SrAta
sziasztok
nah kész a fókusz csak 5leteket akarok még kérni mert kiégtem ez egy szép autó többet nem tok belõle kihozni...

http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/Ford_Focus_ST_2008_1600x1200_wallpaper_04+k_sz+copy.jpg
Jah és légyszi fullba
Az ötleteket nagyon szívesen várom és a kritikákat is
Természetesen jöhet negatív kritika abból tanul az ember...😛
Jah igen és ez AZ 1. VIRTUALTUNINGOM de a Photoshopot már régebb óta használom...
Kössz
SrAta

DJ Skyline
szóval akkor Focus 😊 az idõpont, hát nem tudom, hegesszétek, majd útközben kitaláljuk

én el is kezdtem a focust tuningolni 😄

aki fentvan nekem MSN en, az láthatja szokás szerint, hogy épp hol tartok 😄

Penec
Még van 1 óra a szavazásig!
Nagyon úgy néz ki hogy a Focus fog nyerni!

John Cena
fókusz!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Énvagyokazapád
focus

A függő kényszeresen és ismételten kielégíti szenvedélyét, függetlenül attól, mennyire árt magának és környezetének Ha nem vagy első, vesztettél Száguldó Donor

SrAta
szerintem focus de nem 100 h lesz idõm megcsinálni...

Penec
Vauxhall Vectra

Eddig nem tetszett, de most megjött az iklet! 😊)

xtuner1991
focus

VRSDM
kókusz

Vectra

Hassan B
Seat Toledo

][ ВАЗ ][

DJ Skyline
tehát akkor az autók a következõk:
Seat Leon Cupra
Ford Focus ST
Subaru Impreza
BMW 1
Seat Toledo
Nissan Altima
Audi A4
Vauxhall Vectra
Volvo V70

szavazni jövõhét vasárnapig lehet (júni 8), saját autókra nem lehet szavazni értelem szerûen. mondjuk ez csak 3 embert érint 😊

DJ Skyline
módosítottam, ma éjfélig (akkor még ébren leszek), holnap nem leszek itthon, így nem fogom tudni kiírni a dolgokat. tehát iparkodjon az aki nem tett, és szeretne még tenni 😄

DJ Skyline
vasárnap délig gyûjtjük az autókat, utánna szavazás, úgyhogy tessék pakolni õket befelé, itt a lehetõség 😊

John Cena
😄 okok akkor szerkolok valami jágánytoz

DJ Skyline
akinek 3 hét kell ahhoz hogy találjon pár autót, az eléggé elfoglalt ember lehet 😄 tehát nem

SrAta
nemlehetne júni 12 tõl???😄 a szavazás?

DJ Skyline
végülis mind1, ha találsz ötöt akkor ötöt, ha csak egyet akkor egyet 😊 amúgy meg #10660!!

eddig van 9 autónk

John Cena
jaa mindenki 3 autót? csak mert DJ Skyline be linkelte gondoltam az a 3az

Penec
"a szavazás még ráér késõbb, most egyenlõre gyûjtsük az autókat 😊 "

John Cena
volvo

DJ Skyline
várjuk a 3 képed...

DJ Skyline
a szavazás még ráér késõbb, most egyenlõre gyûjtsük az autókat 😊

Hassan B
A Seat már 1szer volt sztem... de a másik kettõ meg ronda mint a bûn... ^^

][ ВАЗ ][

BMW

John Cena
Nissan

Penec
BMW
Seat
Nissanû

Bocsi... -.-"

Penec
csak 7.-es... 😊
BMW:http://www.netcarshow.com/bmw/2008-1-series_coupe/1600x1200/wallpaper_04.htm
Seat:http://www.hvtm.hu/image.php3?imgURL=./car/challenge/000166/015141.jpg&title=96. kihívás - Seat Toledo
Nissan:http://www.netcarshow.com/nissan/2005-altima/1600x1200/wallpaper_09.htm

SrAta
mint minden közép és általánosnak
Különben én 9.es vok te?

a seatról direkt ien képet tetem, mert ebbõl könnyen lehet driftelõ autót csinálni 😄DDD