11371
Virtuális autótuning
-
#5948 Mert egy ugyanilyen csikot kéne rátenni fehérbe, kis mérettel...:) www.tutorial.hu-n lézerkard leirás alapján csináld meg :) -
#5947 ja és meddig lehet leadni? -
#5946 így csinálj nenon-t...
húzd meg a sima neon formáját egy új rétegen, aztán tölsd ki pl, fehérrel az most mind1...
-layer menü-layer style ablak
-stroke alrész...és itt az adatok...
position:center
blend:normal
fill type: gradient
style:shape burst
és az átmeneted valahogy így nézzen ki...
FEKETE-KÉK-FEHÉR-KÉK-FEKETE
utólag tegyél még rá némi outer glow-t ugyan itt a layer style ablakba, szintén kék, de kicsit világosabb színnel és tökéletes lesz ;] -
LeePí17 #5945 mert? -
#5944 Ööö a neon kicsit érdekes.. -
LeePí17 #5943 nah kész lettem..de még ki kell magam ebben a "szakmában" ismernem magam..
-
#5942 Itt járok
-
na itt az én vasam nem hiszem hogy még változtatok rajta valamit -
#5940 hehe,ma már harmadszorra jelentkezek be sg-re és itt mindig 3 új üzenet van :D -
#5939 Bannerben benne van. Mindig szombat este 19:00-ig tart, akkor kell ide berakni az elkészült művet, s ilyenkor valaki összegyűjti őket és átteszi a szavazós topicba... -
#5938 Amúgy meddig tart a verseny ??? És ha vége újra be kell tenni a műveket ?
Nem nagyon vágom, mert ez az első "versenyem"... -
Mityu91 #5937 Én éppe az elején és a felnin dolgozom! -
#5936 én adtam neki szinezést,felnit újat ne rakok rá ez illik a kocsihoz ;) -
LeePí17 #5935 nyja..kiadom a 2.verziót..ez jobb lesz :D -
#5934 Hova tűnt mindenki? Ennyire dolgoztok a Fiaton? :) -
#5933 Megtaláltam a típusát, de Google-ban semmi. Szóval akkor sehol sincsen fent :( -
#5932 na egy ideig leléptem, majd jövök
nemtaláltam felnit :S:S -
#5931 Ok, köszi! Szeretném megcsinálni, hogy milyen is legyen majd a Bogarunk, ha majd beindul a felújítás és ilyen felnink van, de nem tudom lefényképezni, mert olyan helyen van, s reméltem találok olyan autót, amin ilyen van... -
#5930 Bardocz kapitány a hídon :D:D:D:D:D -
Szabi1991 #5929 jah, tedd be a kocsit és mi megcsináljuk :D -
#5928 jaja sztemis tedd be a linket, tuti lesz életkedv hozzá :D:D:D
szerintem ez nem kérés, hanem szórakozás -
#5927 háháháh ez tök jó vicces, tetszik, köszönöm
Sky ne balhézz, csak növeljük a topic színvonalát :D -
#5926 Szerintem tedd be ide azt az autót és azt írd le, hogy pontosan milyen átalakítást szeretnél és akkor biztos lesz valaki, akár többen is, akik nekiállnak.. -
#5925 93 új üzenet vazz nem kéne 12-ig aludnom :D -
hrally #5924 Sziasztok.Nekem nincs túl sok időm mostanság meg a progi sincs meg ezért szeretnék vkit megkérni, hogy ha átküldenék egy autót elvégezne rajta egy kis átalakítást.(motorháztetőt feketére fújni,fekete szélvédőcsíkot rajzolni,matrica rendszámtábla)meg ilyen apróságok.Ha vki lenne olyan kedves s tudna segíteni az jelezze a [email protected] e-mail címen.Előre is köszönöm a segítséget.Sziasztok
Nem versenyre szánom,hanem megmondanám hmit kellene s csak ténylag azokat megcsinálni ahogy nézem ti ebben profik vagytok s amit nekem kellene csinálni az nektek nem hiszem h gondot okozna.Küldenék mintát is hozzá.Ha vki lenne olyan kedves és segíteni akkor megköszönném -
LeePí17 #5923 nah csak neked :)
rem sky nem balhézik miatta
-
Szabi1991 #5922 suna unta a régi logómat (amit őcsinált) :DD -
#5921 utánanézek... :) -
#5920 Nem tudom a típusát, én eddig Golfon meg Opelon láttam. Szerintem ez különálló, tehát nem egy bizonyos autóhoz tartozik. Egyszer találkoztam már vele az interneten, de nem tudom, hogy hol és gondoltam háta találkozott vele már valaki, miközben felnit keresett. -
#5919 :S:S:S:S:S:S ezt a HSZt nemis láttam :S
de milyen az az ilyen felni?? ez milyen kocsiról van? -
#5918 emlékeztem h SZabinál az aláírás az h aki a logóját csinálta és gondoltam énis ezt írom oda, erre most megnézem és látom h aztis te csináltad, nagyon király -
#5917 Senki??? :( -
#5916 ja h csinálod?? köszi
nemtudom lehet rajta, de igazán nemtudom milyen tipusú, rádbízom, vagy mutass példát :D
mégegyszer köösz -
#5915 Nekem ez az első ilyen munkám...
-
LeePí17 #5914 kép legyen rajta?..embléma v valami?.. -
LeePí17 #5913 +hamann bmw felnik..bmw fényszórók :) -
#5912 ja és ezt nézd meg
peugeot 206 bomper -
#5911 az egy Porchse-ról van de pszt :D
elküldöm PRIVÁTBA :D a teljes méretű linket ha kell -
Mityu91 #5910 Jah sorry már látom!
Tehát az nem megy a body kitben, hogy megrajzolom pen tool al utánna kitöltöm valami színátmenettel és meghúzom a vonalakat.Eddig rendben de a belső vonalaknál mindíg elakadok!
De most megpróbálok valamit lemásolni valami autót pl az elöbb bemásolt fiatnak "goruck" nak a body ki-ét :)! -
#5909 Nem igazán értem mire gondolsz :)