Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csori
#4618 ... szó szerint.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

bardocz
ez jó ötlet de aki tuningol az be is rakhatná azt amit tuningolni fog így nem kell mindenkiek kersgélnie autót 😄
madtolyy
Ez az ötlet sem rossz. Sõt! Fakultatívan tuningolna mindenki egy autót, ami tetszik, és egy megadott idõpontban beszúrja a VT-t + az eredetit. És csak az szavazhat, aki tuningolt. Így ki lehetne küszöbölni azt a szöveget, hogy "én ezt azért nem csináltam meg, mert nem tetszik". Ezt a szöveget amúgy is nagyon unom már!

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

dmx
már készülõben van vagy még csak fogod csinálni?

Burn tire, not your soul!

Csori
nyahhh ez nem lehet máá igaz!
1. link : a fejlécbõl készített VT
2. link : akármilyen autó képe (ami a következõ feladvány)
3. link : az általad elkészített VT a 2. link autóból

DE a 2. link csak akkor lehet alany ha megcsináltad elõlre a 3. linkedet. gyakorlatilag aki felad az ELÕRE DOLGOZIK.

madtolyy
Hamarosan csinálok a weblapot, amin photoshophoz lesznek tutoriálok. Lesznek benne autós dolgok is. Az az elképzelésem, hogy mindegyik magyar lesz, mert sokan vannak, akik nem kenik az angolt. Ha elindul és érdekel titeket, akkor majd belinkelem.

\"Mi lekvár helyett is pálinkát főzünk. Kicsit fura vele először a palacsinta íze, de meg lehet szokni. \"

dmx
Vagy úgy is lehetne hogy mindenki felrak egy képet és aki felrak
annak szavazni a kell visz. a sajátjára nem szavazhat

madtolyy
Felõlem lehet!

bardocz
de amit írtál az jó legyen úgy😄
madtolyy
Hát igazából én sem értem, csak leírtam valamit. 😄D

Csori
igen. mivel sztem elég gáz az a dolog is, h vlki feladja ... õ + nem nyúl hozzá.
szavazásra így csak akkor lenne szükség ha 1nél több alany érkezne. és akkor mindig a régi menne szépségversenyre, aki nyer annak a másik elkészítettje lenne a következõ alany.

bardocz
az nem jó amit én mondtam?
bardocz
igen!így máris jobban értem én is gratulálok te vagy az elsõ az ötletgazdán kívül aki le tudta írni érthetõen 😄<#buck>na akkor valahogy így
madtolyy
Virtuálisan! 😄DD

dmx
Nem szerintem jó így hogy 3-ból megszavazunk 1-et
viszont aki szavaz és nem csinálja meg annak kitapossuk
a belét képletesen fogalmazva

madtolyy
Szal belinkelsz egy VT-t, meg a VT-nek az eredetiét. A többiek megcsinálják a Te VT-d eredetiének a VT-jét. Ezt belinkelik, + egy új VT-t meg annak a VT-nek az eredetiét?

bardocz
vazzz fax vagyok tehát belikneled a tuningolt kocsidat annak az eredetijét meg egy kocsit mait lehet tuningolni
madtolyy
Megkapjátok! 😄DD

bardocz
hát szerintem keresel egy képet amit tuningolsz.ezt belinkeled és a kép eresetijét.emellé még belinkelsz egy új autót is
Csori
akkor dec. 8.-tól várjuk a szavazatod is 😄DD

madtolyy
Szal akkor 2 autót kellene tuningolni?

dmx
Ezt még felfogni is nehéz<#idiota>

Goruck
hát aki ezt megfejti az kap 1 jópontot 😊
Bocsi Csori én sem értem, de biztos vagyok benne, hogy igazad van

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

madtolyy
Hát én dec. 8-ig biztos nem nagyon fogok tuningolni, mert addig nem nagyon fogok ráérni. Utána viszont visszatérek! Ezt vehetitek fenyegetésnek! <#idiota>

Csori
akkor 1 példával :
csinálsz 1 VT-t és megmutatod, ezzel 1idõben linkeled az eredetit is (õ lesz a következõ alany), ezt monnyuk megcsinálom(csináljuk) és mellette még1 autót, mindenki amit akar! megmutatjuk az általad feladottat, és a következõ alany általunk már elkészített változatát + az eredetit(következõ alany). és így tovább ... elkészített régi ; elkészített új + eredeti.
így garantáltan csak a készítõk tudnak beleszólni az alanyválasztásba.

dmx
Nos akkor most mi legyen?
lesz kép nem lesz?

dmx
Nem kell semmit se lebonyolítani csak kicsit ritkítani kell a népességet
<#mf1><#boxer><#violent><#bdead>

bardocz
az a baj hogy eddig is így volt😄 akkor azok szavazhassanak a kocsira akik megcsinálták az elõzõ autót de aki akarja megcsinálhatja a kocsit így a köv. körben õ is szavazhat
dmx
Figy egyszerû a képlet, aki nem csinál semmit se csak szövegel(szavaz)
akkor arra nem vagyunk kiváncsiak pláne nem az okoskodására
Aki szavaz annak meg kell csinálni, aki meg nem akarja megscinálni
az inkább hallgasson...

bardocz
igen én azt nem értem hogy melyik autót kell majd tuningolni?
DJ Skyline
felét nem értem, még elolvasom párszor! 😄

Csori
1bként nekem ez ... a 3. tetszik a legjobban.

Csori
akkor itt van a 3. is 😄DD

bardocz
szerintem az elsõ azok akik már csináltak
Csori
hmmm... van 1 5letem. ösztönzõ is lehet.
1 link a fejlécben. aki elkészíti az adhatja a következõ linket ... DE !!! ... rögtön 2 linket kell, h adjon! az 1. link a saját VT autója, a 2. link ennek az elkészült autónak az eredeti képe.
szal gyakorlailag belinkeli az elõzõ, és a következõ VT-t ... annyi kényszerrel, h a sajátja már kész van ! erre monnyuk legyen 15 nap adva, mivel 2 autóról van szó. csak az adhat aki készít 😊 ez korrekt dolog lenne. aki nem csinálgat az elmondhatja a véleményét stb, de nem tud beleszólni, h a tevékeny emberkék mit csináljanak.
ha 1 adott idõpontra több dolog érkezik akkor ott a szavazó, és lehet dönteni, h melyik tetszik elkészítve stb, és ki lehet választani a következõt.

DJ Skyline
mind2 ötlet jó!

akkor elkellene dönteni melyik legyen! csak azok szavaznak, akik csináltak már autót (ettõl függetlenül megcsinálhatja bárki az autót), vagy a 3 autó

bardocz
én is szavazhatok?bár én inkább kihagynám három kocsi esetén😄
Csori
én elnézegettem itt már pl azt, h vannak páran akik szavaznak arra, h melyik kocsi legyen alany, de még az életbe nem raktak be semmit. én is tudnék így autót tolni a vágólapokra. "úccse csinálom meg de szenvedjetek vele" ... ez a legkönnyebb. próbát kellene tenni (még erre az 1 dologra szvsz), az ilyen szavazatok figyelmen kívül hagyásával. csak azokét számolni akik szoktak alakítani.
v 1 másik lehetõség ... marad a 3 autó és mindenki azt csinálja meg belõle ami szimpatikus. ha nem azonos a típus akkor is látszik melyik van jól megcsinálva és melyik összecsapva.

DJ Skyline
3db versenyzõnk van! most mi legyen? tõlem szavazhatunk, de szerintem a köv. autónál sem lesz több ennyinél! már hetek óta alig van érdeklõdés a dolog iránt

bardocz
bardocz
kocsim<--
na itt az én gépem remélem tetszik
bardocz
mindjárt töltöm fel
DJ Skyline
9-ig várunk, ha addig semmi, akkor roló lehúz! 😄

dmx
Gratulálok mindenkinek naygon szép munkát végeztetek
csak így tovább és fellendül a topic

Csori

dmx
Nah vagyunk vagy hányan...<#idiota><#banplz><#wilting>

madtolyy
Nem rossz ötlet ez a fakultatív dolog. De csak akkor lenne értelme, ha a többiek meg véleményt mondanának róla. De nem csak annyit, hogy tetszik vagy nem tetszik, hanem észrevételeket, hogy az illetõ mit rontott el, vagy éppen mi az ami nagyon jól sikerült. Én anno ezt már egyszer felvetettem ötletként. Sokan helyeselték is, aztán senki nem írt kritikát. Így ez is befuccsolt. Pedig sztem kár érte.

Csori
sztem ha 2 ótó van akkor 2 ... nekiláttam újra (bár lentebb írtam ménincs kedvem hozzá) mert az sem megoldás h ezt ezéé, azt azéé.
és yolenne nyerni 😛 naon tuti 3 ótót lestem ki ... kíváncsi lennék ki mit hoz ki belõle.

bardocz
én csinálom az autót meg majd belinkelem ha nem linkelném be idõre akkor büntibõl az elõzõ autómat nevezem automatikusan
DJ Skyline
mi lenne ha hanyagolnánk ezeket a versenyeket egy ideig? és fakultatív lenne ez a tuningolósdi, tehát kiválasztasz egy autót magadnak, megcsinálod, aztán amikor akarod belinkeled! mert így nem nagyon mûködik a dolog tényleg! majd meglátjuk mi lesz Pénteken, ha 2 ember csinálja meg, akkor tényleg csak akkor lesz megint verseny, ha lesz igény rá (nem 2 ember, hanem minimum 5!! )