11371
Virtuális autótuning
-
#6149 én is azt teszem már egy ideje :D
Bármég lehet hogy egy csöppet alakitok rajta holnap -
tzsoltika #6148 Én várom a következő feladványt, mert semmi jót nem tudtam kihozni a fiatból :( és amit készitettem az egy nagy FOS ezekhez képest... -
#6147 Én kész vagyok úgy érzem, de csak holnap teszem be és addig is figyelgetem a konkurenciát :P -
#6146 nah nemsoká készlesz a végleges -
#6145 Újra felkerültünk a TOP10-be :) -
Szabi1991 #6144 eredeti kép ? :) -
#6143 Nem irígylem azt a személyt, akinek össze kell majd szednie az indulókat. van olyan kép, ami többször is be van rakva kis módosításokkal.... -
#6142 Végül nem javítottad ki a csomagtértetőn a csíkot. Elfelejtetted csak? -
#6141 Hmmm... ablak terén lehet, hogy igazad van... :) Arrol tudok ho a szélvédőt vmikor nem sötétítik.... a sotétített cucc belülről meg ugye világos... szal lehet van benne valami... :) -
#6140 Nahh... asszem ez végleges.
-
#6139 én személy szerint nagyon szeretem a fiatokat, bár csak belinkeltem, azsebaj ha nemlesz alany sose :)
-
#6138 Az első lökhárító olyan minha le lenne karcolva... egész jól néz ki... :) -
#6137 Köszi! Ezt most 10 perc alatt dobtam össze, igazából a festést prógálgattam. Ugy nézem hosszú lesz ez az éjszaka... -
#6136 Remélem nem nyersz... -.- -
#6135 Ez eredetileg egy transporter, ugye? :) Mert a citroen embléma megtévesztő...
Hát... nem oan rosz... az illesztéseknél van 1-2 hiba... A felni meg kicsit torz... :)
De első munkának szerintem "megfelel". -
#6134 nemtudom, inkább lekerekitem :D az jobban teccik:D -
#6133 bár tudom, hogy nincs vége meg nem is nyertem, de következő körben lehetne ez az alany is akár:D
szerintem van benne fantázia :) -
#6132 azt is lehet, de szerintem egy kipótlás egyszerűbb és esztétikusabb -
#6131 én az ilyeneket ált lekerekiteni szoktam -.- -
#6130 Most nézem hogy a tetejét is elbűrtem :D -
Ez az első munkálkodásom. A lökhárító alsó részén még töröm a fejem. Valamit mondjatok rá plíz... -
ehh.... -.- -
#6126 Először is, ne ekét csinállj, mert ez a valóságban annak szolgálna. (túl lent van)
Aztán pedig azért rajzos, mert a forrás fényezése mattabb lehetett, mint ez az autó. Valahogy megoldható, hogy ne legyen ilyen, de én inkább azt ajálnlom, hogy keress egy másik küszöböt. -
Szabi1991 #6125 nagyon pixeles, hatalmas kockákat vágtál ki a kasztniból :S -
#6124 Nem arra gondoltam, bár az is igaz... :)
-
#6123 Azt a festésnél lehet állítani vagy a brightness/contrast-nál vagy a Hue/Saturation-nál (világosítani lehet)... -
#6122 hogykell fényesíteni?köszi -
#6121 Szerintem arra gondolt, hogy a féynezés túl matt lett, ezért nem látszódnak rajta a fények, mint a valódi autókon. És tényleg nagyon jó lett összességében:) -
#6120 szélvédőt nemakartam mer nemszokták de csináltam 1 igazi képet a kocsinkról annak is sötét ablakai vannak és kb úgy látszanak annak is a baloldali ablakok.......am miaz hogy papírkasztni? -
#6119 Jah.. és szintén papírkasztni.. egyébként ez is szép... :) -
#6118 A szélvédőt is be kéne sötétíteni... Mert ha azt direkt is hagytad úgy... Nézd meg a bal oldali ablakokat... :) -
#6117 előző nemjó ez jobb(sztem)(,elég 1 szerű háttérXD): -
#6116 sztem kész de még nem biztos: -
Mityu91 #6115 Hello!
Van ez a kép és mint ahogy látjátok az oldalára megpróbáltam csinálni egy fellépőt de nagyon rajzos lett, hogy kéne csináljam hogy ne leyen ilyen gagyi?
Jah és szerintetek jó úton halaod ezzel vagy az egész rossz?
Köszi!
-
#6114 Had kérdezzek valamit... A karosszéria alapfestését hogyan csináljátok? -
#6113 nekem az oldalra is megy
amugy http://cftuning.freeblog.hu/ -
Szabi1991 #6112 csak lekicsinyiti a képet :P
igy a nagy képre megy a link, nem az oldaladra :P -
#6111 befejztem:)
(katt a képre, és megtekinthetitek az új lapom, rajta egy ma elkészült Golfal)
-
#6110 Igazából szerintem is jobb a kék, szal valószínüleg marad az... :) -
#6109 Nekem a kék jobban bejön egyébként. Én is csináltam ilyen színösszeállításban polskit és jól néz ki úgy. De nem azt rakom majd be a versenybe....