11371
Virtuális autótuning
  • VRSDM
    de még az első lökős sincs kész =D, másrészt már most nagyon hülyén néz ki :D
    de hát az első rajzolt kocsim :$
  • Harly18
    19:00-ig még sok idő van :)
  • VRSDM
    csinálgatom már reggel óta, de kétlem hogy készenlennék, flékészen meg nem adom be =D ... lehet nagy fába vágtam a fejszém :D
  • Pistike 007
    A Citroennek fordítva van a jele... Tudom, félreérthető. Ez az első próbálkozásom volt ám...
  • Harly18
    Nem bajlódás egyébként. Hát igen, mégiscsak közöm van ehhez a Fiathoz és tényleg jó, hogy ennyien indulnak, bár biztos az is számitott, hogy a TOP10-ben voltunk sokáig, igy szerintem sokan tudomást szereztek arról, hogy van itt ilyen is. Remélem ez az érdeklődés a szavazásban is meglátszik majd... :)
  • Goruck
    ha haza érek jelzem neked és akkor nem kell velem bajlódnod
    amúgy ez a verseny (hála az autónak) nagy érdeklődést kelltett
    ezért kellenek az ilyen autók is, én is ezeket szeretem
  • Harly18
    Nincs mit! :)
  • Harly18
    Hát igen, lassan az leszek, de remélem nem nekem kell majd osszeszednem az indulókat, mert annyian vannak.. :)
  • norbi56
    csinálok 1 ritmo-t
  • norbi56
    nagyon köszi
  • Goruck
    Harly a linkmester :D:D:D:D
    na énis megyek el, de lehet h hazaérek...
  • Harly18
    Belinkelem :)
  • norbi56
    harly belinkelnéd nekem is a kocsimat?mer megyek mamámékhoz.előre is köszikép
  • Harly18
    Ez a szürkés hátterű jobb szerintem, de az első két kerék között elfelejtetted kiferériteni, s igy most sárga szinű...
  • Harly18
    Én is elkezdtem csütörtökön egy limo polskit :) De azt még nem fejeztem be, úgyhogy nem azzal indulok...
  • madtolyy
    Egy régebbi munkám
  • norbi56
    melyik a jobb ez vagy az előző?
  • norbi56
    itt a végleges(nem biztos):
  • VRSDM
    valszeg nem lesz kész a polákom :)
    legyfeljebb berakom majd csak úgy késöbb...
  • Picar77
    áhhhh én is ilyet csináltam :((
  • norbi56
    Nagyon jó!!!
  • Szabi1991
  • Csori
    mivel csak este 9 körül kerülök elő:

• cenobite
    Az eleje nem citroen véletlenül?
  • Gunnersboy
    képmiőség rombolást legközelebb valahogy oldd meg szerintem..
  • Dénes é
    finomíts a kijelölési technikádon és sokkal jobban fog kinézni + nagyon homályos az első lökös az auto többi részéhez képest :)
  • Pistike 007
    Tudom, meg még az első lököst még átkomponálom:) Bonyolultabb háttérrel még meg sem merem próbálni... :)
  • Dénes é
    eléggé szagatott a festés széle
  • Pistike 007
    Eredeti... Nemtom... Valami orosz honlapon találtam, de magán a karosszérián nem csináltam változtatást. Festettem, ablakot is, felnit is, süllyeztettem, meg itt ott az első lököst, de az nem lett valami nagy eresztés. Itt a "kész":
    A végén már siettem...
  • Harly18
    Persze :)
  • Goruck
    HARLY!!!!!!!!!!!!!!!
    megteszel egy szivességet??? ha holnap este nem linkelem be a kocsim, beteasszed nekem mert nem leszek itthon, bár lehet h este már igen
    köszikép
  • Goruck
    jahhhjj de sokat kellet visszaolvasnom
  • Picar77
    Én az utolso 5 percben terveztem betenni :DD
  • Hassan B
    Ez már új... ezekszerint nem sikerült tul jól... Mind1... ugyis unatkozom... :)
  • tzsoltika
    OK
  • Harly18
    Annyi fiat volt már berakva. Próbáltam megkeresni, de azt hittem csak kiböki a szemem. De akkor is érvényes, amit írtam :P A másik pedig, én egy autóra sem mondom, hogy fos, ezért nálam nem is létezik ilyen :)
  • tzsoltika
    nem is láttad =)
  • Harly18
    Nem kell nagy különlegességeket változtatni, akár egy felni és színcserétől is jobban tud kinézni, mint a legalaposabb átalakítás után. Ha van kedved picit dolgozz rajta, de egyáltalán nem fos az autód...
  • Gunnersboy
    unatkoztam :)

(nemszereti a Barcát, csak igy jöttek a szinek -.-)
  • Harly18
    Én nagyképűen azt gondolom, hogy talán nagyobb lesz a hatás, ha a verseny lezárása előtt teszem be pár órával, mondjuk ettől nem lesz jobb senkinek:) Ha öntelt lennék, akkor azt mondanám, hogy ismét egy szokatlanabb "alkotás" született meg a monitoromon :D De nem vagyok az :)