11371
Virtuális autótuning
-
#6189 de még az első lökős sincs kész =D, másrészt már most nagyon hülyén néz ki :D
de hát az első rajzolt kocsim :$ -
#6188 19:00-ig még sok idő van :) -
#6187 csinálgatom már reggel óta, de kétlem hogy készenlennék, flékészen meg nem adom be =D ... lehet nagy fába vágtam a fejszém :D -
#6186 A Citroennek fordítva van a jele... Tudom, félreérthető. Ez az első próbálkozásom volt ám...
-
#6185 Nem bajlódás egyébként. Hát igen, mégiscsak közöm van ehhez a Fiathoz és tényleg jó, hogy ennyien indulnak, bár biztos az is számitott, hogy a TOP10-ben voltunk sokáig, igy szerintem sokan tudomást szereztek arról, hogy van itt ilyen is. Remélem ez az érdeklődés a szavazásban is meglátszik majd... :) -
#6184 ha haza érek jelzem neked és akkor nem kell velem bajlódnod
amúgy ez a verseny (hála az autónak) nagy érdeklődést kelltett
ezért kellenek az ilyen autók is, én is ezeket szeretem -
#6183 Nincs mit! :) -
#6182 Hát igen, lassan az leszek, de remélem nem nekem kell majd osszeszednem az indulókat, mert annyian vannak.. :) -
#6181 csinálok 1 ritmo-t -
#6180 nagyon köszi -
#6179 Harly a linkmester :D:D:D:D
na énis megyek el, de lehet h hazaérek... -
#6178 Belinkelem :) -
#6177 harly belinkelnéd nekem is a kocsimat?mer megyek mamámékhoz.előre is köszikép -
#6176 Ez a szürkés hátterű jobb szerintem, de az első két kerék között elfelejtetted kiferériteni, s igy most sárga szinű... -
#6175 Én is elkezdtem csütörtökön egy limo polskit :) De azt még nem fejeztem be, úgyhogy nem azzal indulok... -
#6174 Egy régebbi munkám
-
#6173 melyik a jobb ez vagy az előző? -
#6172 itt a végleges(nem biztos): -
#6171 valszeg nem lesz kész a polákom :)
legyfeljebb berakom majd csak úgy késöbb... -
#6170 áhhhh én is ilyet csináltam :(( -
#6169 Nagyon jó!!! -
Szabi1991 #6168 -
#6167 mivel csak este 9 körül kerülök elő:
-
#6166 Az eleje nem citroen véletlenül? -
#6165 képmiőség rombolást legközelebb valahogy oldd meg szerintem.. -
Dénes é #6164 finomíts a kijelölési technikádon és sokkal jobban fog kinézni + nagyon homályos az első lökös az auto többi részéhez képest :) -
#6163 Tudom, meg még az első lököst még átkomponálom:) Bonyolultabb háttérrel még meg sem merem próbálni... :) -
Dénes é #6162 eléggé szagatott a festés széle -
#6161 Eredeti... Nemtom... Valami orosz honlapon találtam, de magán a karosszérián nem csináltam változtatást. Festettem, ablakot is, felnit is, süllyeztettem, meg itt ott az első lököst, de az nem lett valami nagy eresztés. Itt a "kész":
A végén már siettem... -
#6160 Persze :) -
#6159 HARLY!!!!!!!!!!!!!!!
megteszel egy szivességet??? ha holnap este nem linkelem be a kocsim, beteasszed nekem mert nem leszek itthon, bár lehet h este már igen
köszikép -
#6158 jahhhjj de sokat kellet visszaolvasnom
-
#6157 Én az utolso 5 percben terveztem betenni :DD -
#6156 Ez már új... ezekszerint nem sikerült tul jól... Mind1... ugyis unatkozom... :) -
tzsoltika #6155 OK -
#6154 Annyi fiat volt már berakva. Próbáltam megkeresni, de azt hittem csak kiböki a szemem. De akkor is érvényes, amit írtam :P A másik pedig, én egy autóra sem mondom, hogy fos, ezért nálam nem is létezik ilyen :) -
tzsoltika #6153 nem is láttad =) -
#6152 Nem kell nagy különlegességeket változtatni, akár egy felni és színcserétől is jobban tud kinézni, mint a legalaposabb átalakítás után. Ha van kedved picit dolgozz rajta, de egyáltalán nem fos az autód... -
#6151 unatkoztam :)
(nemszereti a Barcát, csak igy jöttek a szinek -.-) -
#6150 Én nagyképűen azt gondolom, hogy talán nagyobb lesz a hatás, ha a verseny lezárása előtt teszem be pár órával, mondjuk ettől nem lesz jobb senkinek:) Ha öntelt lennék, akkor azt mondanám, hogy ismét egy szokatlanabb "alkotás" született meg a monitoromon :D De nem vagyok az :)