Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Czdano

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

ColdFire
az elsõ kerék mé forog ha a hátsó füstöl? <#idiota>

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Czdano
verseny lesz vmikor? lehet beneveznék utolsónak is kell lennie vkinek 😄D

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Czdano
hát nemtom igy én szememmel nézve élethûnek tünik de más szemével nézve lehet tök gagyi lenne 😄 egyébként igen, radial blur 😊

bardocz
radial blurral csináltad hogy a felni így el legyen pörögve?
Czdano
jah itt énse töröltem le az ablakrol a festést..sztem is jó 😄 csak nem mindegy milyen erõs a szín

bardocz
ha üveget is fóliázni akartad akkor jó😉én nem látok rajta hibát
Czdano
megint
alakitottam..ha vki talál javítanivalót rajta az lécci szoljon 😊

Hassan B
THX... 😊

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

bardocz
egy kis árnyék kéne a felnikre amúgy nagyon jó lett<#eljen>
Hassan B
Tudom az üveget direkt hagytam, nekem tetszett... 😊
A szemöldököt pedid úgy csinálltam, ho kivágtam magát a fényszórót, beíllesztettem újra, csak egy kicsit lejjebb és kimaszkoltam ho csak az a része látszon... 😊

Czdano
kira csak az üveg is belett festve ugyanazzal a szinnel 😉 morcositást hogy? 😮

Hassan B
Üdv All!
Egy kis bemutatkozó munka... 😊

Czdano
fesd át foliázd be az ablakokat és az applause szövegen fakitoval menj át egyszer és kicsit jobban néz ki talán =)

Debilke13
az nem jó 😞 szal..akkor nem is folytatod??

sajna semmi ötletem :S
alkatrészeket se találok 😞

Debilke13
ahamm...Jó lesz ez Szabi 😉 😄 Egybk. Szerintem az Applause nagyon jó kocsi volt 😄 csak eladtuk.. 😞

elsõ VT-m 0.1

ez eddig fél perces munka 😄

most vmi felnit keresek rá 😊

Debilke13
oksi😊 Deh egybk. kössz 😄 de azért a Karbonmotorháztetõ légbeömlõvel menni fog?? 😄 xD csak vicc volt 😄 azzt csinálsz amit akarsz! Jah és köööss<#worship>z

bardocz
eddig volt index eltüntetés,karoszériaelemek egybemosása így olyan mintha egy darabból lenne,indexek színtelenek és a csaarok el vannak tüntetve a felnirõl,mert felnit eléggé nehéz találni:S de még holnap fogom folytatni ezért nem is rakom fel még sehova
Debilke13
mert te mit tudnál vele kezdeni??Ültetés??Felnicsere?átfestés??Karbon motorháztetõzés??meg amit gondolsz..ezek mennének??de rád bízom hogy mit csinálsz 😄 de lécci azért próbáld meg 😊

bardocz
profik tudnának vele csinálni dolgokat én nem túl sokat
Debilke13
😊 és ebbõl lehet valamit alkotni??Egybk. naon jó kocsi volt..kivittük vele a 180Km/h-t de pssszt...mert megbüntetnek xD 😄

bardocz
ez már sokkal jobb
Debilke13
Bazze az szar.. és esetleg ez jó??ez egy Daihatsu Appalause (miénk volt ez is😉 ) Elölrõl:
Hátulról:

bardocz
uh,ezek a képek nagyon zajosak :S így nagyon nehéz megcsinálni jól a kocsit szinte lehetetlen 😞
Debilke13
Jah és ha kész van megköszönném ha feltöltenétek xD 😄 Már ha vki egyátalán nekiáll ennek a szép kocsinak.. de majd én is próbálkozok 😄

Debilke13
Bardocz nem baj..csak az a lényeg hogy szép legyen..én rátok bízom 😊 az a lényeg hogy láthassam máshogyan is 😊

Debilke13
Nah végülis megoldottam 😄 Nah itt van a #Hátulja#:

itt meg az eleje(ez igen rossz kép de megvan #ELEJE#:

bardocz
én nem tudok lökhárítót meg ilyeneket rajzolni tõlem csak karbon motorháztetõt,morcosítást meg ültetést lhet evárni😄 esetleg egy fényezés^^
Debilke13
'' hatulrolpeugeot ''---> ez a kép címe..így akarom feltölteni és még mindig ugyanazt írja ez a fostalicska <#boxer><#gun>

zsolesz92
szedd ki a fdájlnévbõl az ékezeteket talán az a gond

Debilke13
''A feltöltött kép nem engedélyezett! Csak JPEG, GIF, PNG!''-->Ezt írja a proxMEDIA, pedig a kép JPEG formátumba van fennt.. 😞( Mi a szr van?? 😄 xD

Debilke13
Bazze.. a ProxMEDIA nem tölti fel a képet.. azt írja hogy hiba 😞
Bassza meg az anyját 😄 Ilyenkor mit tudok csinálni?? Segítsetek, hogy megtekinthetsétek a Drágaságom 😉 😄

Czdano
ha tetszik a dolog tanuld meg teis ;P

Debilke13
Én azért nem tuningolom mert hülye vok ehhez<#idiota> Amúgy asszem holnapra benyomom a képet..<#ravasz1>csak a kép az autónkról van és a muteromék gépén van és nem az enyémen 😄
De én imádom azt az autót 😄 És kivi vok hogy milyen jármûvet csináltok belõle.. Elölrõl képet és Hátulról képet is adok majd 😄
Jah és Tisztelem az ilyen PROFIKAT akik ilyen Virtual Tuningot csinálnak--> Királyság 1000rel <#idiota><#worship>

Goruck
ejnye, ilyet megkérdezni....és te miért nem tuningolod?? 😊

(hol van a kép) :S:S 😄😄😛

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

bardocz
mutasd
MimaSKATE
érdekel...

&#9734;[&#773;&#818;M&#773;&#818;][&#773;&#818;i&#773;&#818;][&#773;&#818;m&#773;&#818;][&#773;&#818;a&#773;&#818;]&#9734; &#9617;&#9617;&#9619;&#9608;sk8 rUllZ&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;&#9617;

Debilke13
Érdekel vkit egy Vörös Peugeot 406-os??(Tuning Nélkül..azt már nektek kell megcsinálni 😄 xD)

Czdano
thx mindent a neonra már rátaláltam (tutorial.hu-n keress rá arra hogy lézerkard ;P)

jók a linkek!! 😊

Goruck
ÁHHHHHH végre egy lada, van még élet a földön 😄😄
azép ez a kocsi, a forma és az egész nyammm😊

pár válasz...
-sok-sok féle lehetõség van átszinezni egy autót pl.: Hue/Saturation , vagy én néha kijelölöm és nyomok rá egy brusht aminek a Modját Colorra állítom, vagy ott van a Replace Color, akár a Variation
Minendkinek megvan a sajátja, h ki mit használ, de legtöbbször képfüggõ, h meik az élethû, remélem kapisgálod ezeket az eszközöket😊
-Neon, szerintem ez elég nehéz...(részemrõl) és ne ezzel kezd még
-tuning cuccok engem is érdekellnek de van itt egykét keresõ kifejezés....
-csillogós lámpák az passz....

LÉGYSZI LINKELD BE AZ EREDETI KÉPET!!!!!!! thx

egykét ajánlott oldal:

http://good-tutorials.com/
http://www.pixel2life.com/
http://hvtm.hu/
http://www.photoshopchop.com/photoshop-tutorials/
http://digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm

Remélem tudtam segíteni

Nikon D300 :) http://www.flickr.com/photos/goruckdesign

Czdano
Hali! ez az elsõ "normális" munkám egy kocsin photoshoppal..semmi extra 1 rács, felnicsere, ablakfóliázás, 1 matrica, meg pár dolog letisztítása ami ronda volt (indexlámpa, hátsó ajtó zár)

pár kérdés..
-hogy lehet átfesteni a kocsit?
-hogy lehet neont rakni alá?
-honnan tudok letölteni elõre legyártott virtuál tuningos cuccokat? (felnik, body kitek stb..)
-hogy tudok olyan szép csillogós fényefektet rakni a lámpára?
thx elõre is, /fav

Csori
itt van 2 carbonminta. pár hónapja már belinkeltem már, de itt van ismét ha már errõl esett szó.
kicsomagolás után a PSD-t megnyitva hozzá kell adni a pattersn stamp tool eszközhöz (Edit >> Define Pattern). ha ez megvan csak ki kell kenni vele 1 kijelölt területet, és behajtogatni, torzítani, stb... persze a sötétítés ne lazsáljon. carbon1.zip carbon2.zip

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

Itt egy kis segítség karbonozáshogy, gyakori hibák, plussz példák.

Meg itt is van egy karbon tutorial!

Virtuál Tuning Fun>> http://jvt.hu

ColdFire
nézetfüggõ a dolog...
van ahol fénylik, van ahol nem stb...

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Csori
nem akarom fényezni magam, de ettõl jobb amit PS-be filterezek 😄D
egybként mivel ez 1 szövött dolog így a minták tára kimeríthetetlen, szal még a filteres is lehet eredeti 😊))

ColdFire

Csori
nem én még nem láttam ... eleget. szerinted melyik az igazi ? v. melyik nem igazi ?
csak a mintázatok sokfélesége miatt dobok ennyi képet.

ColdFire
igazit kivágom és kész