11371
Virtuális autótuning
  • Szabi1991
    link
    a www.kepfeltoltes.hu nem megy, de a többi igen, pl. a második link (kepfeltoltesbcs.extra.hu)
  • Harly18
    Ismét rám már a feladat, hogy összeszedjem a kocsikat? :S Nagyon sok induló van, s van aki többször is berakta a kocsiját, úgyhogy tiszta káosz van, s emiatt sok ideig tart majd összeszedni. 19:00-kor elkezdem és 10 percig biztos fog tartani. Ha esetleg valaki össze akarja szedni, akkor jelezzen, please!!! :)
  • ColdFire
    ...
  • dmx
    Már itt kinlódok vele 20 perce mert nincs hely sg-n máshova meg regelni kell.
  • Dénes é
    nekem az első látszik 2.link nem
  • dmx
    Kössz szabi! hogy csináltad?
  • Szabi1991
    DMX autója :

• Hassan B
    És megin nem nyert... XD
  • Szabi1991
    hmm.. érdekes járgányok :)

van oan ami teszik is , de jobban átgondolva/megnézve hatalmas hibák vannak benne :S
  • dmx
    Vagyis ez:
  • Harly18
    Goruck
  • Harly18
    norbi56
  • zolo
    Jó lett/lenne, de a háttér nagyon elrontja az összképet, javítsd ki , ha még van rá időd, mert akor sokkal jobb lenne
  • Hassan B
    Nem nyert a linkelés... :)
  • Picar77
    Na én ezt hoztam össze:

• dmx
    HI! Itt az enyém(első rajzolt bodykit):
  • Hassan B
    Nah... itt az én végleges darabom...
  • caseih9400
    Szerintem az enyém a legegyedibb ennél jobb Polski nincs is a többi csak egy másolat :P

Véleményeket várok!!!
  • Harly18
    Az enyém ilyen lett. Szigorúan csak 16 éven felülieknek (16 éven aluliak csak fél szemmel nézhetik :) Lehet durvábbra vártatok a hölgyeményt illetően :)
  • Harly18
    Hát igen...Valószinű, hogy több időbe telt a sajátomat megcsinálni, mint ezt neked, de baromi jó lett. Azt nem értem, hogy tudtok ilyen fény-árnyékokat hitelesen megcsinálni.....
  • norbi56
    ez..............SIRÁLY
  • Hassan B
    Ember... te nem vagy normális...
    Ez eszméletlen jóóóóó!!!
    Engem a Quattro-ra emlékeztet!
    Én már tudom kire szavazok...
  • VRSDM
    és akkor jöjjön a mai munkám :D
    /mióta behalt az előző azóta nem áltam fel innen, most berakom aztán nyomás az asszonyhoz levezetni a feszültséget :D
    /látok apró hibákat, de igyekeztem minél jobbra csinálni... ez lett belőle...

• VRSDM
    a layer mode-okkal játssz (softlight-overlay) ezek jók ide ált.
    akkor felveszi a mögötte lévő felület fényviszonyait ;)
  • Harly18
    Akkor csak egyszerűen elforgatod, úgy hogy a megfelelő szögben legyen, úgy mint a felninél....
  • norbi56
    oldlára menne
  • Hassan B
    Az Edit/Transform/ -ban lévő opciókkal kell bűvészkedni, de nem 1xű...
  • Harly18
    Hát egy nálam jobb ps-ező lehet jobban tudná.....
    Nagyban függ ,hoyg hova tennéd a matricát. Ha az oldalára, akkor nics különösebb gond, de ha motorházra, akkor már sokkal boynolultabb, mert nem elég csak abba a szögbe elforditani, mert el is kell hajlitani valahogy. És ez az, ami még nekem nem megy....
  • norbi56
    Ha matricát rakok a kocsira akkor az autó felülete 2d-lesz hogy tegyem rá a matricát hogy 3d-s maradjon?
  • Mityu91
    Kösz most épp azt csinálom nem jutott eszembe:)
    De köszi!
  • VRSDM
    első lökősön maszkold ki a fekete + színes részeket mielőtt színezed, mert igy a lámpa meg a sötét árnyékos rész is kék lett :( kár érte
  • Mityu91
    Hmm ok akkor zöld lesz sárga + kék= zöld :D
  • Harly18
    Sárga szinben jobban tetszett nekem. De alakul és már most is jól néz ki. A netcarshow.com-on biztos találsz valamit...
  • Mityu91
    Hello!
    nos elkezdtem az első komoly VT-m!
    Itt is van

A motorházat még cserélem mert elég rossz lett meg lesz még beömlő és matrica stb.. spliler!
    Nha de eddig, hogy tetszik nektek?
    Jah és szerintetek, hol találhatnék jo motorház tetőt?
    Köszi Milán!
  • VRSDM
    később, most megcsinálom kopizva, igy már most sokkkal jobb mint a rajzban... de mivel azt akarom megtanulni ütősre, ezért ... gyakorolni jólesz majd a polák :)
  • Harly18
    Mindenesetre érdemes lenne később újra megcsinálni....
  • VRSDM
    rajzolni kezdtem el totálisan újra...
    aztán most már nincs türelmem se kedvem hozzá, így másolgatok, aztán csak kicsiket rajzolok bele ;]
  • Japep
    Én szerintem nem leszek már ma, ezért most beteszem a képet...

VERSENYRE:

(KATT a képre a nagyobb változatért!)
  • Harly18
    Ez kinos. Miközben én csináltam a saját polskimat 3-szor kezdhettem majdnem elölről. Egyszer lefagyott (érzékeny a gép a frontokra), utána valami volt a ps-sel és a kép felismerhetetlenné vált és egyszer meg, annyira lelassult a gép, hogy újra kellett inditanom. Talán ezért leszek lassan idegbeteg :)
    Szóval rajzolod a kocsit? Az nem kis meló...
  • VRSDM
    na neee, kész a kasztiszélesítés mindenhol, saját rajzolt, hátsó, első és oldalrész, totál újrarajzolva, már csak csillogosítani kéne erre bejön a kutyám és megnyomja a fejével a bekapcs gombot? gépem meg leáll :) -.-

asszem akkor csinálok egy gyors kopi-pészt kocsit, aztán jövök azzal...