11371
Virtuális autótuning
-
#6269 igen ezzzel én is így vagyok minen szinben tetszett :DD -
#6268 Szerintem nem. Jó volt az elképzelés és a kivitelezés is, csak a színe nem jött be annyira, bár magamon is azt veszem észre, hogy olyan színeket tudok kitalálni, hogy :S. Babakék meg hupilila és még tetszik is néha :) -
#6267 az enyém az lett :D
de nem volt rá túl sok időm sajnos (ezért ilyen maradt) -
#6266 Persze, én is így indultam az elején. Mindig azt hiszem, ennél a dudás polskinál is, hogy valami baromi ronda lett vagy ízléstelen... -
#6265 Én úgy vagyok vele ha egy embernek is tetszik akkor már megérte megcsinálni -
#6264 Köszi, tök örülök ennek, mondjuk nem a győzelem a lényeg, de nem is árt néha :) Persze ha 20-an szavaztak volna rám és úgy leszek 2. az picit jobb lett volna, de jó így is, nem vagyok telhetetlen :) -
#6263 grat -
#6262 Én is köszi! Ismét 2. lettem holtversenyben. Belegondolva, hogy 18 induló volt nem is rossz :) -
#6261 Második próbálkozás...:)
-
#6260 ezt a kocsit régen csináltam, és eltünt a PSD, csak JPGm volt és azon ilyen lett...köszi
igen azon nem nyertem, mert béna lett :D:D:D:D
SZabi: meg foglak veretni:P mit adtál te ki a kezedből:S
-
#6259 Az jó, mert sok esély lehetett a győzelemre :) Rád szavaztam még az előtt, hogy írtál volna, hogy nem szavaz rád senki :P Nekem a tiéd jön be a legjobban. Én a kerekeket nem toltam volna be annyira, de ettől függetlenül -
#6258 volt hogy egy alfára 2en adtuk be :D:D -
#6257 Igen, ez az URL-es lenne talán a legjobb. Nekem legalábbis, de én nem számitok sokat, mert rajtam kivül vannak még páran... -
#6256 Nem akarok olyannak tűnni, aki mindenbe beleszól meg állandóan rendezgetni akar, s tudom, hogy nélkülem is megvolt eddig a topic, csak van bennem egy pici hajlam, hogy minél jobb legyen valami épp ezért is van, hogy a ps-ben is arra törekszem, hogy minél kevesebb hibával csináljam azt, amit csinálok. Na meg szeretem a dolgokat túlontúl megmagyarázni :) -
#6255 szerkeszteni, kommentet törölni csak az tud, akinek van VIP joga! és azt is csak 4 percig! én tudok kommentet törölni, de akkor meg úgy lesz, hogy #6260, #6262, és a #6261 meg nincs ott! senki nem fogja érteni, hogy akkor a #6262 mire ment! vagy, akkor kompromisszumot kell kötni! aki egy fázisról tesz be képet, az URL ként tegye be, és akkor nem lesz az, hogy az oldalon lévő 30 kispolszkis képből csak 10 kell majd -
#6254 Nem tudom, hogy van-e jogom ilyet kérni, de azokat az autókat, amik versenyre készülnek nem kellene nagyon betenni a különféle fázisoknál. Meg, hogy szerintetek ez jó? vagy nem jó? Meg sokan többször teszik be az úgymond végleges autót. És a hasonló kérdéseket sem kellene. Nehéz úgy visszakeresni, hogy ki az akinek a végleges munkája van bent és ki az aki még változtat. Ha segitség kell, akkor kép nélkül is lehet kérni. De ha valaki esetleg tud törölni a hozzászólásában, az legalább törölje ki, ha kapott választ. Mert az autók összeszedése elég kaotikus volt igy...Nem akarok itt rendezkedni, ahogy jónak látjátok. -
#6253 jó ez mindd tiszta volt, csak hogy pm-be valakinek küldeni, vagy szinesbe beirni mittomén :) én biztos herótot kapnék ha csak úgy irkálná mindenki befele, esetleg később változtatást kunyerálna...
de akkor szavazok máris ;] -
#6252 Itt kell szavazni és a nyertes ad 3 képet, amiből szavazás útján dől el, hogy melyik autő lesz a következő alany. Egyébként pontosabban a bannerban olvashatod... -
#6251 Szavazó topik-ba bekukkantasz, és annak a munkájára szavazol, amelyik a legjobban tetszik! -
#6250 hogy müködik a szavazás errefele? -
#6249 Egyébként köszi, hogy ennyit nézel ki belőlem a jövőre nézve :P -
#6248 Sajnos a hátteret nagyitanom kellett ,emiatt kissé pixeles lett.
Annyibanb fejlődök talán, hogy egyzserűbben tudom hazsnálni az eszközöket, na meg magamtól és nem kell segitség nagyon. De sok oylan dolgot nem tudok még használni, mint amit ti is. Szüveget sem nagyon tudok, effekteket sem igazán és még sok mindent. SZóval azokból táplálkozom ,amit még az elején nagyjából megtanultam, ami nem sok... -
#6247 a kerekei kicsit furák
szerk :mégse csak kicsibe volt nagyon pixeles :D -
#6246 szerintem baromi jó, ahoz képest, hogy szinte most kezted el, elég jól fejlődsz! mi lesz itt 1 hónap múlva :D -
#6245 az audi sem volt rossz csak elkellet forgatni meg kicsit dolgozni vele a tuningolás előtt (neki az jobban tetszett) -
#6244 anno az E30-ra is sok munka készült el! :) 10-15 között -
#6243 Én ezeknél még a topic létezéséről sem tudtam.. -
#6242 Mondhatnátok egyébként véleményt az enyémről....
-
#6241 eddig az opel vectra volt a legjobb:D meg még régebben beraktam hogy honda holdent az is nagyon jó volt nagyon jó szögben állt meg minden az volt az első kocsim amit átfestettem :D -
#6240 Mondjuk igen, Az Audi kicsit mélyponton volt. Ott csak 8-an indultak. Ezért fontos egy jó minőségű képet kiválasztani... -
#6239 vagy csak szimplán mindenki most kapott rá a vtzésre :P meg ez a kocsi nagyából jó szögben is áll -
#6238 Kb 20 Polski született a tiéddel együtt, ez is azt mutatja, hogy szivesebben dolgozgatnak az emberkék ilyen, régebbi járgányokon. Mondjuk egy mai sportautón nem is lehet nagyon mit átalakitani. Remélem ez az induló szám jövő héten is megmarad :)
Nem rossz egyébként, főleg a felni tetszik. Miről van? -
#6237 rendben -
#6236 Bár már sajnos nem tehetem be, azért berakom félkész munkámat, időhiány miatt nem tudtam befejezni..hogy nagyobb kavarodás ne történjen ezér senki se rakja be a szavazótopikba :D
-
#6235 Meg kellene kérni egy moderátort, hogy törölje a fölösleges hozzászólásokat a szavazótopicban...Lehet csak én vagyok mániákus, de eléggé zavaros lett ott minden... -
#6234 Csak az a rossz, hogy te is más sorrendben tetted be meg én is. Egyébként irtam, hogy már kész vagyok vele. Mindegy. Már nem tudom kitörölni a hozzászólásaimat...Igy meg hülyén néz ki... -
Szabi1991 #6233 már késő :P -
#6232 Köszi, de épp most fejeztem be és mindjárt teszem is a szavazó topicba... -
Szabi1991 #6231 megcsinálhatom ha godolod :) -