11371
Virtuális autótuning
-
#6473 :D :D why not? -
#6472 hát stilust tévesztettem -.- ebből nemlesz nascar -.- -
#6471 na nekinyomulok ennek az Eclipsnek egy Nascar stilusban :c -
#6470 próbáld megrajzolni papírra, úgy jobban lehet látni a dolgokat -
Mityu91 #6469 Szerintem csak a két oldalsó résszel van a baj de azt majd cserélem holnapra és akkor is megmutatom remélem jobb lesz... -
Mityu91 #6468 Hát a két oldalsó beölmlő sem végleges mert az szerintem is fura mert úgy készítettem, hogy volt egy alp körbe razzoltam pen toolal és még javítgazzam de mivel egy külön dokba sináltam a ráhelyezéskor valahogy tönkre ment de majd most rajzolok oda egy lefele meő beölmőt ha érted mire célzok :D -
#6467 szerintem teljesen asszimetrikus az egész, jó lenne látni az alapot meg a donort úgy könyebb lenne megmondani hogy mi a baj, ha te rajzoltad akkor más gondok vannak... -
#6466 ezeket a beömlőket te rajzolod pentoolal?? mert akkor nagyon jó!!!!
de ha csak copy paste, akkor olyan furcsa, nagyon nem élethű
a színről nem beszélek, mert azt te mondtad h csak ideiglenes
alakul, jó lesz -
Mityu91 #6465 remélem itt mostmár jó lesz -
LeePí17 #6464 most linkeltem ^^ -
Mityu91 #6463 Megint nem akkor hova töltsem fel szerintetek? -
LeePí17 #6462 ide töltsd fel a képed.. -
#6461 :DDSdsdasdssa -
Mityu91 #6460 ez -
Mityu91 #6459 [URL=http://marcius30.dynamicweb.hu/2%20copy2.jpg]Akkor ez a helyes[/URrL]
emélem. -
#6458 nekem sem -
#6457 nekem nem hozza be
csak valami zöld szart -
Mityu91 #6456 Jah megint elfelejtettem ide írni, hogy ez csak ekzdetleges állapod még csak az az elején dolgozmom...
És a festés csak azért van, hogy jobban átlátható legyen:) -
Mityu91 #6455 Hello!
Ma is belinkelem az autót megint változtattam rajta lérlek nézzétek meg...
Link:itt van.
Köszi
"véleményeket várom" -
#6454 detökjó, köszi
énis mindíg dafont.com-ról szedek le -
LeePí17 #6453 dikkmá ijennele :D -
#6452 Nekem van egy jó kis ötletem, már vázlatosan meg is csináltam és szerintem nagyon jól fog kinézni. Már csak a részleteket kell kidolgoznom :) -
#6451 te Sunagyerek :D:D:D
milyen betűtipussal van a neved??? tökjó -
LeePí17 #6450 nekemse -.-
csak alap tuning lett -
#6449 hát kb, na tuningoljunk, nekem nem jönn be az eclipse, nemtudom mit fogok vele kezdeni -
#6448 Most az összes hozzászólás az lesz, hogy ki hányadikként kattintott?
Én 47. voltam..... -
#6447 másik gépnél #111 na ehez szóljl :D -
gyonax #6446 #100 :DDD
-
#6445 engem megsértettél :D
én voltam a 61edik (tedd ki iWiWen üzenőfalra ott sokan nézik, legalábbis sztem) -
tzsoltika #6444 OFF
Bocsi mindenkitől akit megsértettem, de versenyzek egyik otársammal =)
ON -
#6443 Ez nem rossz, csak kár, hogy én még kevés vagyok ehezz. Pedig lenne pár ötletem. Aki regisztrálva van a htvm-en az elmondaná, hogy hogyan lehet versenyre nevezni? Olvastam valamit, de nem volt teljsen világos...vagy csak túl bugyuta voltam, hogy megértsem... -
blackgamer #6442 nem tudom linkelte-e már valaki
Készítse el a jövő autóit
határidő: 2007. június 17. -
#6441 Csak azért sz*r, mert úgy irták az oldalon, hogy ugyan sok autót kapnak, de pár napon belül felkerülnek a jobb autók. És ezért gondoltam, hogy csak fel rakták volna már, ha tetszett volna nekik... -
#6440 Nyugi nekem volt hogy 1 hónapot vártam hogy felrakják!
Meg nekem mindig írtak mailt hogy bocs ez nem elég jó ezt meg ezt változtass és akkor felmegy vagy ok ez jó majd felrakjuk! -
#6439 ezen az ajtón biztos te is beférsz, jó lehet ilyennel parkolni és utána kiszállni :D:D -
#6438 rajzolni kell :) először papíron aztán ps :D -
#6437 helo :)
kellene igen, ha te jol tudsz szerkeszteni akkor csinálhatnál valami brutál gépet belőle :P -
#6436 nekem se rakták fel régebben clio-mat pedig szerintem elég jóra megvolt csinálva... -
#6435 Hvtm-re még mindig nem rakták fel a kocsijaimat :( A polski kivételével beküldtem mindkettőt :( Most komolyan mondjátok meg, hogy olyan szar volt a Bora-m és az Audi-m? Nem azért, de nagyon sok gagyit is felraknak, ami itt meg ott csálé, s mintha paintben csinálták volna :( -
LeePí17 #6434 nem mondhatja azt senki h "nem férek be :C"