11371
Virtuális autótuning
-
Szabi1991 #6433 szép nagy ajtó :D -
#6432 unatkoztam picit...(20perc)
Honda CiviC R-type
Honda CiviC G-tpye -
#6431 Kész lett, remélem olyan lett, mint amire számítottál. Ha valami nem tetszik, akkor nyugodtan szólj és módosítom, ha tudom :)
-
hrally #6430 Szia Harley18!Nagyon szépen köszi s ne haragudj, hogy írtam csak azt hidtem már elfelejtettétek.Köszi.Helló -
#6429 Ez is egy képgyűjtemény , de nem kimondottan tuningautós... -
#6428 Külön tuningolt autós oldalról nem tudok. Esetleg Google-ban tudsz keresgélni... -
#6427 Köszi, de ez meg van... :D
Itt nem igazán tuningolt autók vannak. -
#6426 Például... -
#6425 Ti milyen oldalról szeditek az "alkatrészeket" ???
Úgy értem maszk, spoiler...stb. Mert én nem találok egy jó oldalt sem, ahol sok jó tuningautó-kép lenne...
Előre is kössz! -
#6424 Oksi, köszönöm! -
#6423 válassz egy kijelölő akármit, valamilyen lasso-t
lesz a file menüsor alatt egy az adott tool-ra jellemző beállításos kis menücsík, vagy hogy mondjam :D hát a file menüvel párhuzamba egyel lejebb, na ott a feather nevü kis szekció, oda írj 0-át ... -
#6422 És én mint falusi parasztgyerek mit csináljak hogy tudjak kijelölni dolgokat? :D -
#6421 a feather értéke túl magas a kijelölt pixelek számához képest -
#6420 Éppen kijelölnék egy elemet és ezt dobja ki. (adobe Photoshop Elements 3.0) Tudom hogy nem VT de most hirtelen nem tudom hova írjak...
-
#6419 off:
énis tudom, direkt van rosszul írva :D -
#6418 jesszus tesó, ne idegelj, nagyon jól tudod mit hogy kell
ne hozz szégyent a családra... -
#6417 off
nem akarok beleszólni, de a hackert hackernek irják, nem heckernek :DDD -
LeePí17 #6416 Ha egy adott fázisról teszel be képet, azt URL ként tedd be a topik könnyebb átláthatóságának érdekében! -
Szabi1991 #6415 itt elakadtam egy órája..
link,
(suna javaslatára javitva..) -
#6414 ok, akkor jövök asszem, ha tudom tartani a határidőt -
#6413 Akárki jöhet... -
#6412 Bárki, aki érez elég elszántságot magában :) -
#6411 hali, olyanok is versenyezhetnek akik még sose jártak ebben a topikban, vagy csak törzstagok? -
#6410 Igenis!:) -
Mityu91 #6409 Ok akkor a distort ot újra beálítom mertaz alja ami bandzs az másolva van. -
#6408 "Az autót Május 12-én, 19:00-ig lehet betenni!" -
LeePí17 #6407 banner -.- -
#6406 ezt ta rajzoltad? vagy áttetted másról?
ha másról akkor valszeg distort-nál szúrtad el, azért lett rossz a perspektíva...
tessék járni rajz tanfolyamra ahol megtanítanak perspektivikusan ábrázolni és rájössz majd h a bal lámpa annyira nem is látszik -
#6405 Sziasztok!
Azt hiszem egy menetbe beszállok én is. Megjegyzem még sosem csinltam ilyet, majd lehet fogok párat kérdeni. pl mikorra kell leadni? -
Mityu91 #6404 A lámpa tényleg elvan cseszve majd ki javítom.
És természetesen le lesz az egész festve.
De valahogy nekem az egész annyira bandzsa nem tudom mit rontok el ennyire.
Szerntetek? -
tzsoltika #6403 -
#6402 így még elég fura :DD
de amúgy nem rossz szerintem -
#6401 JÍZUSOM!:D
hát érdekes lett meg mintha az eleje és a hátulja nem ugyan olyan szinü lenne :D -
#6400 A bal lámpa nem jó helyen van, meg a lökháritót is más ivben kellett volna megcsinálni, de nem lesz rossz... -
Mityu91 #6399 Hello!
Úra kezdtem azt az autót amit már 2 X er belinkeltem és kész van az eleje:itt nézhetitek meg
Pls véleményt mondjatok róla!
Köszi -
Szabi1991 #6398 :P -
#6397 az első lökös nagyon fosh :D -
tzsoltika #6396 -
#6395 Én igértem, hogy megpróbálkozom vele, de nem volt rá időm, de holnap mindenképpen nekiállok... -
Szabi1991 #6394 mit alakitsak a felnin ? :)