11371
Virtuális autótuning
  • Harly18
    Milyen témára gondolsz? :)
    Szerintem sokkal kevesebben adják be most, mint múltkor, s csak pár emberről tudok, aki nekiállt, de ettől még biztos mások is elkezdték.
    Én kb. 70%-ban vagyok kész vele, mondjuk nem tudok egy normális színt sem kitalálni neki, bár most már pompázik egyben, lehet gáz így, de majd eldöntitek szombaton :) Én nem szeretem előre betenni, nem azért mert félek, hogy valaki ötletet lopna :P, csak addig nem szeretem mutogatni, amíg nem kerül kb 90%-os állapotba....
    És te hogy haladsz?
  • Picar77
    én lehet hogy nem szörnyü ez az auto :DD
  • Goruck
    dobjunk fel egy témát!!
    Harly, te gyakran nézed a topicot, dikmmá :D

hogy haladtok az Eclipse-vel
    ki az aki be se adja?
  • madtolyy
    Bocs "általad" akartam írni.
  • madtolyy
    Az űltalad csinált beömlőknél csináld meg az oldalfalakat is, mert így nem élethű! Remélem érted mire gondoltam
  • Szabi1991
    gallardo lökös ? :)
  • Dénes é
    eddig itt tartok
  • Dénes é
    OFF
    tegnap póki 3 (elmegy)
    ma heroes
    ON
  • zsolesz92
    egészen szerény ember volt aki bejelölte a hibákat a képen :D
    sztem ps-ben. ctrl+a jobb gomb stroke, red color and 2 pixel 2stroke xD
    Probáltam vicces lenni, nem jöztt össze álmos vagyok, most néztem meg a T4xit, meg az amerikai pite 5öt, utóbbi feliratos volt o.O kirohasdtak a szemgolyóim
  • Harly18
    Állandó tagokra azt értettem, hogy azok, akik rendszeresen járnak ide és csinálnak is autókat....Mivel általában délután és este nagyobb mozgás szokott itt lenni...
  • Goruck
    az meg a másik kérdés

most látom, kihagytam a sajátomból az "értem" szót most értem haza
  • Picar77
    kik itt az állandó tagok? :DD
  • Goruck
    lehetséges, én most haza :) de én kosarazni voltam, na megcsinálom a ladát, az eclipse az várhat holnapig
  • Harly18
    Nagyon pang a topic:( Esetleg érettségiznek az "állandó" tagok?
  • Dénes é
    nah ma neki álltam az eclipsenek de mivel csütörtökön van egy szabadnap ezért majd akkor fogom sztem befejezni, bár ha bele gondolok akkor inkább holnap délután mert akkor csütörtökön még lehet tanulni
  • hrally
    Szia harley18!Hát minden elismerésem és köszönetem a tied.Nagyon tudsz.Pont ilyet szerettem volna.Hálám üldözni fog.Nagyon köszi.Sziasztok
  • Goruck
    hogy vigasztaljon, énis megtuningolom:)
  • Goruck
    akkor ez tényleg durva...
    :'(szegény autó, (ez a kedvenc kocsim) és így megalázták
    ha elkapom a gyereket...
  • PJack
    eegen XD
  • Harly18
    De hogy aki ezt csinálta, az ránézett és azt gondolhatta, hogy hú de jót csináltam?! :)
  • PJack
    gyakorlatilag minden:D
  • PJack
    hát igen...
    egy másik srác bele is rajzolta a hibákat:
  • Harly18
    Ok, csak mielőtt fikáznám, gondoltam megkérdezem, nehogy megbántsalak. :)
    Aki ezt csinálta, annak biztos baj van a látásával. A felniktől kezdve vagy 15 dolog nem kóser...
  • PJack
    mondtam, h találtam:P itt
    ennyire nem égetném le magamat:D
  • Harly18
    Találtad vagy csináltad?
  • Szabi1991
    o.o
  • PJack
    lol idenézzetek mit találtam :DD
  • Harly18
    Nem, Mitsubishi-Eclipse_GT_V6_2006_1600x1200_wallpaper_08.jpg a kép neve és amikor elmentettem, akkor nem akartam ezt a hosszú nevet, ezért kitöröltem egészen az M-ig. S az M3 az azt jelenti, hogy egyes munkafoylamatoknál el szoktam menteni, hogy ha mégsem tetszene, akkor csak megnyitom azt és nem kell törölgetni. És ez a 3. verziója volt az Eclipse-nek, a leg előrehaladottabb és az M2 az pedig gyakorlatilag az eredeti kép volt pár módosítással, ami nem tartalmazta a kocsi elejét. És azt kellett újra megcsinálni. S ami nem mellékes, sikerült ezt mind regénybe foglalnom :)
  • Goruck
    nincs mit megköszönnöd nem sikerült semmi, reméltem h át tudom konvertálni jpgbe, ha más nem úgy jó lenne, de az sem sikerült
    -M3- ebbe van valami BMWs dolog?
  • Harly18
    Semmi gond, végülis már nagyjából megcsináltam, ami elveszett. Azért köszi! :)
  • Goruck
    hát ahogy én akartam úgy sem sikerült 3 progival próbáltam, de semmi, nemis értem :S
  • Harly18
    Elküldhetem, ha godnolod, de már Szabi1991 is megnézte és néla is ezt írta ki. De ha gondolod, akkor küldöm valahogy...
  • LeePí17
    többet nem cicózok vele..felesleges..ez az autó tuningolhatatlan^^
    Versenyre:
  • Goruck
    el tudod küldeni nekem valahogy azt a *.psd fájlt, lenne egykét tippem
  • Gunnersboy
    mer rájöttem, hogy kb baromironda lenne:D
    ugyhogy ezlett belőle:
  • Harly18
    Hát az egész elejét kezdhettem újra elölről, mert még mindig nem nyitja meg :(
  • Goruck
    azért az még mindíg jobb mint nekem :D:D:D:D:P
  • Szabi1991
    nállam meg áram fél napig..
    (persze lift se, és a 6.on lakok..)
  • Goruck
    ohh te szegény..és akkor most sem müxik???
    nekem meg nem volt net kb 3/4 óráig
  • Harly18
    Én most őrülök meg. Lefagyott a gép és most meg nem nyitja meg a psd-t, azt írja ez a k*csög ps, hogy nem kompatibilis ezzel a verzióval....Kapja be a ló*aszt!!!