11371
Virtuális autótuning
-
#6513 Milyen témára gondolsz? :)
Szerintem sokkal kevesebben adják be most, mint múltkor, s csak pár emberről tudok, aki nekiállt, de ettől még biztos mások is elkezdték.
Én kb. 70%-ban vagyok kész vele, mondjuk nem tudok egy normális színt sem kitalálni neki, bár most már pompázik egyben, lehet gáz így, de majd eldöntitek szombaton :) Én nem szeretem előre betenni, nem azért mert félek, hogy valaki ötletet lopna :P, csak addig nem szeretem mutogatni, amíg nem kerül kb 90%-os állapotba....
És te hogy haladsz? -
#6512 én lehet hogy nem szörnyü ez az auto :DD -
#6511 dobjunk fel egy témát!!
Harly, te gyakran nézed a topicot, dikmmá :D
hogy haladtok az Eclipse-vel
ki az aki be se adja? -
#6510 Bocs "általad" akartam írni. -
#6509 Az űltalad csinált beömlőknél csináld meg az oldalfalakat is, mert így nem élethű! Remélem érted mire gondoltam -
Szabi1991 #6508 gallardo lökös ? :) -
Dénes é #6507 eddig itt tartok -
Dénes é #6506 OFF
tegnap póki 3 (elmegy)
ma heroes
ON -
#6505 egészen szerény ember volt aki bejelölte a hibákat a képen :D
sztem ps-ben. ctrl+a jobb gomb stroke, red color and 2 pixel 2stroke xD
Probáltam vicces lenni, nem jöztt össze álmos vagyok, most néztem meg a T4xit, meg az amerikai pite 5öt, utóbbi feliratos volt o.O kirohasdtak a szemgolyóim -
#6504 Állandó tagokra azt értettem, hogy azok, akik rendszeresen járnak ide és csinálnak is autókat....Mivel általában délután és este nagyobb mozgás szokott itt lenni... -
#6503 az meg a másik kérdés
most látom, kihagytam a sajátomból az "értem" szót most értem haza -
#6502 kik itt az állandó tagok? :DD -
#6501 lehetséges, én most haza :) de én kosarazni voltam, na megcsinálom a ladát, az eclipse az várhat holnapig
-
#6500 Nagyon pang a topic:( Esetleg érettségiznek az "állandó" tagok? -
Dénes é #6499 nah ma neki álltam az eclipsenek de mivel csütörtökön van egy szabadnap ezért majd akkor fogom sztem befejezni, bár ha bele gondolok akkor inkább holnap délután mert akkor csütörtökön még lehet tanulni -
hrally #6498 Szia harley18!Hát minden elismerésem és köszönetem a tied.Nagyon tudsz.Pont ilyet szerettem volna.Hálám üldözni fog.Nagyon köszi.Sziasztok -
#6497 hogy vigasztaljon, énis megtuningolom:) -
#6496 akkor ez tényleg durva...
:'(szegény autó, (ez a kedvenc kocsim) és így megalázták
ha elkapom a gyereket... -
#6495 eegen XD -
#6494 De hogy aki ezt csinálta, az ránézett és azt gondolhatta, hogy hú de jót csináltam?! :) -
#6493 gyakorlatilag minden:D -
#6492 hát igen...
egy másik srác bele is rajzolta a hibákat:
-
#6491 Ok, csak mielőtt fikáznám, gondoltam megkérdezem, nehogy megbántsalak. :)
Aki ezt csinálta, annak biztos baj van a látásával. A felniktől kezdve vagy 15 dolog nem kóser... -
#6490 mondtam, h találtam:P itt
ennyire nem égetném le magamat:D -
#6489 Találtad vagy csináltad? -
Szabi1991 #6488 o.o -
#6487 lol idenézzetek mit találtam :DD
-
#6486 Nem, Mitsubishi-Eclipse_GT_V6_2006_1600x1200_wallpaper_08.jpg a kép neve és amikor elmentettem, akkor nem akartam ezt a hosszú nevet, ezért kitöröltem egészen az M-ig. S az M3 az azt jelenti, hogy egyes munkafoylamatoknál el szoktam menteni, hogy ha mégsem tetszene, akkor csak megnyitom azt és nem kell törölgetni. És ez a 3. verziója volt az Eclipse-nek, a leg előrehaladottabb és az M2 az pedig gyakorlatilag az eredeti kép volt pár módosítással, ami nem tartalmazta a kocsi elejét. És azt kellett újra megcsinálni. S ami nem mellékes, sikerült ezt mind regénybe foglalnom :) -
#6485 nincs mit megköszönnöd nem sikerült semmi, reméltem h át tudom konvertálni jpgbe, ha más nem úgy jó lenne, de az sem sikerült
-M3- ebbe van valami BMWs dolog? -
#6484 Semmi gond, végülis már nagyjából megcsináltam, ami elveszett. Azért köszi! :) -
#6483 hát ahogy én akartam úgy sem sikerült 3 progival próbáltam, de semmi, nemis értem :S
-
#6482 Elküldhetem, ha godnolod, de már Szabi1991 is megnézte és néla is ezt írta ki. De ha gondolod, akkor küldöm valahogy... -
LeePí17 #6481 többet nem cicózok vele..felesleges..ez az autó tuningolhatatlan^^
Versenyre:
-
#6480 el tudod küldeni nekem valahogy azt a *.psd fájlt, lenne egykét tippem -
#6479 mer rájöttem, hogy kb baromironda lenne:D
ugyhogy ezlett belőle:
-
#6478 Hát az egész elejét kezdhettem újra elölről, mert még mindig nem nyitja meg :( -
#6477 azért az még mindíg jobb mint nekem :D:D:D:D:P -
Szabi1991 #6476 nállam meg áram fél napig..
(persze lift se, és a 6.on lakok..) -
#6475 ohh te szegény..és akkor most sem müxik???
nekem meg nem volt net kb 3/4 óráig -
#6474 Én most őrülök meg. Lefagyott a gép és most meg nem nyitja meg a psd-t, azt írja ez a k*csög ps, hogy nem kompatibilis ezzel a verzióval....Kapja be a ló*aszt!!!