11371
Virtuális autótuning
  • Szabi1991
    jah , GTA ban is jól lehet VT-zni :P
  • Goruck
    nagyon jó, de még ha van rá időd, akkor azt a tanácsot adom cseréld le azt a felnit, mert (nem)kicsit 2D-s....

Egy csomóan vannak itt a GTA SA topicból :D ??
  • Danman
    hi all
    próbáltam ma alkotni vmit ha már suliba beteget jelentettem:D
  • Gunnersboy
    igen hvtm-esekre gondoltam amugy, de hát azért 1hét alatt mi is tuduink szimplán kurvajokat csinálni
  • Dénes é
    dúrvás
  • droidika
    Végleges!
  • droidika
  • Harly18
    Ha a hvtm-re gondolsz, akkor előfordulhat, hogy ott ennyi ideig csinálják a kocsikat, de akkor sem tartom annyira elhamarkodottnak a Mitsu-mat....
    (az Eclipse-m max 1 hét alatt készült el, napi 1-1,5 óra munkálgatással, ami hasznos munka kb 30 perc volt, mert mindig elbénáztam valamit)

Egyébként az itteni kocsikhoz sem kellenek hónapok, ahhoz, hogy jó minőséget hozzon ki belőle az ember, csak kicsit alaposabbnak kell lenni, ennyi....1 hét alatt is lehet baromi jókat csinálni, volt már rá példa....
  • Gunnersboy
    johat nekünk nincs 2-3 honapunk egy kocsira -.-
  • Dénes é
  • Harly18
    Ja, ezt kaptam a fejemre. Majdnem írtam, hogy látogassanak el ide szombaton és akkor átlagosan 10-ből láthatnak 8 elkapkodott munkát...
  • Szabi1991
    lool a beetle elkapkodott munka ? :DD
  • Harly18
    Király...Az Eclipse-met sem csípik hvtm.hu-n.....
    Állítóleg látszik rajta, hogy elkapkodtam az egészet....
  • Dénes é
    jobb lenne ha egész lámpa kacsintana
  • Szabi1991
    jee , kacsintos Lancer :D
  • zsolesz92
    nagyon unatkoztam: :D
  • LeePí17
    pedig a 2 sárvédőre állítottam..
    sajna nincs meg psdben :S
  • zolo
    Szép lett , élőben is tetszene, csak a matricán alakíts még , mert nagyon látszik hogy nincs ott eredetileg, nem jó szögben áll . Amúgy:
  • bardocz
    nem tudom,de tuti meg lehet csinálni,majd vrsdm kolléga jön és megmondja ő profi ps-ben mindenben :D(nem vicc,tényleg az)
  • Czdano
    Őőőőő hogy? Blurral?
  • bardocz
    jah,csak lámpákat meg többi rész is meg kéne csinálni rajzosra,és nagyon jó lenne
  • Czdano
    Nemkell lefikázni, jó ez, olyan mintha direkt ilyen rajzot akart volna csinálni! :)
  • Dénes é
    OMG
  • Szabi1991
    végülis nemrosz, de a szín az nagyon rosz sztem , a karbon meg a rács lehetne sötétebb sztem :)
  • Goruck
    ully rekórd a legtőb hejesírási hibba egy kimentbe
    Hejesiro Balynok vagyok
    mármint az előzőbe
  • Goruck
    épp akartam írni h a "szövegdoboz"ba kéne kép, tökjó :D

nem rossz ötlet, jó lett, csak ha valóban ez az első tuningod, nem kell mindjárt lökőst rajzölni meg minden, csak szépen sorjában kell kitanulni az egyes tuningolási módokat, és ne ilyedj meg a sok bunkó kritikától (CSAK vicceltem,nem tudtam kihagyni :D:D:D:D) fog ez még nagyon jól menni!!
    magyar PSed van?? mert ha igen akkor tutorial-tutorial-tutorial....

u.i.:senki sem bunkó
  • Harly18
    Kicsit nagyon rajzos lett. :) Nem értem a felni miért lett olyan, mintha fekete-fehér színbe lett volna alakítva. De maga a kocsi tetszik, persze ültetve jobban nézni ki, de gondolom neked sem megy még az ültetés, mint anno nekem sem :)
  • Gunnersboy
    nemlett rossz csak nagyon rajz hatása van a tuningolt felületeken, amugy az elképzelés nagyonjó :)
  • Czdano
    Kicsit rajzos lett szegény..legközelebb törekedj jobban arra h minél valosághübb legyen..
  • HURRICAN
    igen úgy jobb lett volna de ez már így marad, egyébként ez az első tuning próbálkozásom :)

#7126: ennyire rossz?
  • Szabi1991
    Lo0oL
  • Czdano
    Karbono csavarhattál volna..
  • HURRICAN
    versenyre:

• LeePí17
    én is :)
    miskolcon van ehez hasonló szinü Cabrio...arra próbáltam ráirányitani a dolgokat..nagyon fainul néz ki :)
  • Harly18
    Nekem tetszik, nagyon is. Látom te is a rendszámba raktál egy H betűt :) Ha ez egy 1:1-es valódi Golf lenne, akkor elfogadnám szívesen :)
  • LeePí17
    nah nem küszködök tovább...
    itt az enyém :
  • Harly18
    Olyan ismerős ez a verda. Csak tudnám, hogy honnan?! :D
  • Harly18
    "Egy kicsit "nagyon" lehet" És közben fogalmazni is tudok, mint állat :P
  • Harly18
    Egy kicsit "nagyon" lehet kritikus vagyok és mintha belekötnék mindenbe, de szerintem, azzal nem fejlődik senki sem, ha azt mondom, hogy hú de király a géped, közben meg magamban azt mondom, hogy ááá hogy lehet ilyen s*rt csinálni...A saját képével az ember mindig jobban meg van elégedve, mint máséval és nehezebben is veszi észre a hibákat....szerintem....
  • Harly18
    Én mindenképpen besötétítettem volna magát a képet és akkor nem látszódna a felni meg a plusz lámpa sötét színe közötti eltérés, a lökhárító alatti rész kicsit aránytalan és furcsa szögben van, a lökhárító szélénél látszik a kocsi korábbi színe, a piros és elég sok helyen nagyon rajzos, az oldalán lévő spoileren meg semmilyen árnyék sincsen, pedig a föld közelében sötétebbnek kellene lennie. De ezek apró dolgok, egy kis plusz időt rászánva bőven ki lehet javítani őket...