11371
Virtuális autótuning
-
#7196 akkor itt az enyém végleges... -
Dénes é #7195 nem az a gond hanem az hogy ablakon nincs semmi illesztés és egybe van az egész a végig -
tzsoltika #7194 távirányitóval :P -
Dénes é #7193 az ajtót hogy nyitod ki?????? -
tzsoltika #7192 Itt az enyém a versenyre:
hozzávaló felnit nem találtam ami tetszett volna ezért nincs felni csere, de szerintem igy is jó =)
véleményeket kérek! -
#7191 Kicsit fura, hogy az oldalspoiler alatt nincs árnyék de egyébként szép munka grat -
LeePí17 #7190 -
#7189 Nah.. ittvan az én (elvileg) végleges golf R/T-m... :)
-
#7188 az -
#7187 a hátsó ajtó eltüntetése azéé nem ennyi, h "kitöröljük". ha már belevágtál tessék megcsinálni szépen. értem ez alatt, h a 2 ajtós autókon lényegesen nagyobb az az oldalankénti 1 ajtó, mint a limuzinnak nevezett testvéreik első ajtója. ez a módosítás természetesen érinti az üvegen keresztül látható túloldali ajtó oszlopát is amit dettó hátrébb kell vinni. nekem nagyon teccik ez az autó, ebben a formájában ... vágott tető, és 2 ajtó, de amit írtam azt hiányolom.
KUPÉSÍTÁS -
#7186 najolvan elmehet a gecibe a ps-em, elmentettem tegnap a golfot félkészen psdbe mameg nemtölti be :| -
#7185 véleményeket lécci...a szkörtöt jobban "szemre" nem tudtam megcsinálni...
-
tzsoltika #7184 kösz, de már itt néztem -
#7183 Külön felnik nem nagyon vannak, max háttérképekről tudsz leszedni itt... -
tzsoltika #7182 ti honnan szereztek felniket, mert nekem már csak az kellene és már egy órája keresem de semmi olyan ami találna rá -
#7181 Hiszed vagy sem, de nem érzem magam jónak. Csak alaposabbnak, mint itt a nagy átlag. Ha valaki befesti az összes üveget meg ablakgumikat pirosra mondjuk, azt senki nem veszi észre és nem rója fel hibának. Mások munkályán rögtön meglátjuk a hibát, de a sajátunkon meg nem. Biztos én is így vagyok ezzel. Nem vagyok elszállva magamtól. Kijavítani meg kijavítom, amennyire tudom. Fejlődni ps-ben nem sokat fejlődtem a különböző technikákat véve, mert mindig erre a "versenyre" csinálom az autókat. Nekem pl.: egy festés fél óra kb, nektek lehet 5.... -
#7180 Szerintem csak az a gond, hogy túl jónak képzeled magad, és néha nem foglalkozol eleget a dolgokkal. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy elég időt nem szánsz rá, csak ha valamit elrontotál, azt nem javítod ki.
Nah, nekem mondjuk mind1, nem akarok leszólni senkit, ezt is csak segítség képp írom... -
#7179 Ezeket nem tarom olyan hatalmas hibáknak. Szerinted akkor az mekkora hiba, mikor a sárvédőívbe belevág a felni vagy mindenhol tiszta "festék" minden....Ezek már nagyon belemagyarázós dolgok, nézd csak meg a beetle képét és meglátod, hogy a lámpák ott is ilyenek. A motorháztető meg olyan lett, amilyen. Még nem tudok elemeket rajzolni, ez is a kijelölős ecsettel készült. Nem tökéletes tudom, de azért nem is annyira s*ar, mint ahogy lefestetted...
ui: Kint van hvtm-en! -
LeePí17 #7178 (Y) -
#7177 Lámpát nem szántam bele, de még lehet lesz az is...
A felnit meg mindenképp meg szeretném csinállni... -
#7176 figy nem oltogatásnak hanem szimplán szemfeltárásnak írom:
az az eclipse óriási hibákat tartalmaz, és ezek a térbeli "látás/tudás" -od hiányából adódnak, a 2lámpa totálisan más formájú, a motorháztetőn húzodó csík (ami amúgy sem élethű) még inkább torzítja a kocsid, hiszen sokkal ívesebb felfelé, mint amilyen az a motorháztető, a hátsó kerékíven lévő csíkkal detto ugyan ez a helyzet, továbbá a motorháztetőd kivágása kockás és olyan gödrök vannak benne sok helyen, mintha kalapáccsal verték volna szegénykét, a rendszámtábla totálisan ferdén áll a lökhárítóhoz képest, a motorháztetőn lévő csík rámászik az üveg külső gumikeretére is, az a szárny nem hogy leszorítja az autót, de bele is préseli az aszfaltba olyan meredek szögben áll...
igy gyorsan ennyit, aztán ezek átnézése után gondolkodj el miért nem teszik ki a hvtm-re... -
LeePí17 #7175 deh faintos..lámpát bele, felnit rá és sztem kész is..
én elvinném 1 körre az fix :D -
#7174 Jah, meg az ablak... elég érdekes dolgot láthaunk rajta keresztül, ami mögötte nincs ott... -
#7173 Erre semmi vélemény?
Ezért nem jó, ha linkelve van, mert senki nem nézi meg... -
#7172 A felnik elég torzak, meg a gumik "hozzáérnek a kasztnihoz"...
Egyébként jó lett, de attól függetlenül azzal én is eggyetértek, ho imprezzát nem kéne már tuningolni... -
#7171 végülis nincs megnyujtva csak a teto lett kisebb és a hátulját már nem tudtam megcsinálni :D -
#7170 nekem tetszik:) bár impreza wrx-t nem kéne tuningolni,főleg nem sti-t:D(tudo,ez nem az) -
#7169 Kasztnit szerintem kár volt megnyujtani..egy kis árnyék a rácsra és jobb lesz de igysem rossz :) -
#7168 Hellotok
Ez szerintetek milyen lett?
Ebből:
Ez:
-
#7167 ó, köszi a segitséget :) -
#7166 Nekem eddig 4 kocsimból 2-t raktak ki, pár nap múlva vissza szoktak írni, hogy ki kerül-e az oldalra vagy sem. Ha azt írja, hogy ki, akkor jó esetben 1-2 héten belül kiteszi... -
Dénes é #7165 és annyit hozzá kell tenni hogy nem biztos hogy kirakják és ne egyből várd a választ mert nem szokták elkapkodni -
#7164 Igen, de rá kell a képre írni, hogy hvtm.hu a megfelelő betűtípussal, amit le lehet tölteni az oldalról... -
Dénes é #7163 igen
a tárgyba azt kell írni hogy mi a neved hvtm-en és a kocsi megnevezését -
#7162 és megkell adni a reg.nevet, meg hogy milyen kocsi?:O -
Dénes é #7161 be kell küldeni emailbe 512*384 méretbe a [email protected] címre -
#7160 Harly, hvtm-en hogy tudok kocsit "feltölteni" ?:D -
#7159 bizony a felni az egyetlen nagy hibája, de ha már mindenképp ezt szeretnéd, legalább ne ugyan azt tedd mind2-re mert nagyon látszik... ;]
nem fikázás csak jótanács :) -
#7158 Nah... én eddig itt tartok, de (remélem)még nem végleges... :) -
#7157 király