11371
Virtuális autótuning
-
#7116 A "fűrészfogas" sárvédőket látom , meg a hátsó sűrvédőnél van egy folt , ezeken kívül milyen hibákat látsz még? Építőjellegű kritikákat elfogadok :) -
#7115 Nagyon világos a kép, emiatt sokkal jobban kijönnek a hibák, amik sajnos vannak rajta, de jó az elképzelés :) -
#7114 Oppálé elnézést az eredetin is rajta van.. -
#7113 A hátsó szélesitésen egy kiba nagy fekete hézag van, vagy az csak festés lenne? :S -
#7112 Ez volt az alap kocsi... -
#7111 Korábbi versenyre készült Golf 2 Gt-m , semmi extra, nekem így tetszik ahogy van:
-
LeePí17 #7110 én készen vagyok..a tőlem megszokott alaptuning..semmi extra csiricsáré dologgal..szép dizájnos külsővel :) -
#7109 én még el se kezdtem, nemtudom miért nem...időm volt rá, csak kedvem nem, de meg fogom csinálni
a mi ötletünket akarod ellopni ???:P -
#7108 nekem meg türelmem nincsen... -
#7107 Na mi ez a punyadás?!
Képeket akarok arról, ho ki mit kezdett a golf-al, mert nekem nem naon van ötletem... :) -
#7106 oké thx az infot:) -
Szabi1991 #7105 tudom , favorit tuning cég :) -
LeePí17 #7104 én mem arra értettem...teh
magára a cégre értettem az h ijen felnivel adja ki a kocsikat..
-
#7103 RAnge Rover és még Minit is, meg köll nézni az intrót :D (nem neked moondom) -
#7102 upppssz .. a "nem"-et kihagytam az olvasásból :DDD így már más a baba fekvése :DD
mind1 a linkek maradnak ... mert jók :) -
#7101 naon rosszak az infóid. tuningol ő ferrarit, lambot, porschet stb. és opera fedőnéven építenek szebbnél szebb merciket is.
]ha nem hiszed járj utánna :) + KÉPEK -
#7100 amikor a lápát a Filter > Render > Lens Flare megoldással kapcsoljátok fel akkor tegyetek köré kijelölést és nem lesz tele a kép színes gömböcskékkel. a micun is a tükör alatt, a kilincs alatt, és a kocsi mögött is van belőle, ez így elég carrul néz ki. ne legyen kicsi a kijelölés, de érdemes figyelni arra, h az adott világítás merre terjedhet, és sokkal valóságosabb lesz a dolog. -
Szabi1991 #7099 a hamann nem csak bmw-t tuningol :O -
LeePí17 #7098 csak mert 1dül a hamann cég csinál ijen felnivel verdát :) -
#7097 tuningolt alfa 8c-n találtam úgyhogy nemtom:c -
LeePí17 #7096 hammann bmws felni? vagy brabus merci? -
#7095 na hi mindenki
első ps 'virtuális tuningotl autó'm...tudom ferde, meg jobb lámpánál elcsesztem de már lusta voltam kijavítani...vélemények?
-
#7094 Mindenfélével offolunk kérem szépen?! :) Nem hogy a Golfról beszélnétek, hogy ki hogyan áll eddig :P -
#7093 szóval te rám mondod, tehát te is :D:D -
#7092 De... az aki ezt mondja másra... XD -
#7091 aki a kertbe fürdik...az megis érdemli....(csak vicceltem, nem érdemli meg senki)
-
#7090 Győri vagyok, időt meg nem tudok, de 1 óráig biztos, de mondom, nem tom, mert amikor elment az áram kimetnem a kertbe fürdeni meg egyéb dolgokat csinálni, szaé gyorsan metn az idő -
#7089 vagy már most fel vagy fedezve :D, nekünk kb 14:20-15:15 között nem volt
én ÉRDi vagyok (hajrá Érd) és te, illetve a nagy hallgatóság? -
#7088 Merre laksz? nálunk se. abban a pillanatban ahogy elküdtem durr...
Lehet hogy egy még fel nem fedezett óriás hacker vagyok?:D -
#7087 Köszi zsolesz -
LeePí17 #7086 alakulgat a golfom :P
már csak felni kell :D -
#7085 Szegény... most egy óra számgépezés kimaradt az életedből... XD -
#7084 ez most úgy tűnt, mint ha nem fejezted volna be a magyarázást...
ÁÁÁÁ egy órán keresztül nem volt áram!!! :( -
#7083 hát izé, ezt nagyon segíteni nem lehet, talán először fogsz egy autót, és annak csak meghosszabítod lökhárítóját, szával igy is gyakorolod az aljának a rajzolását. elengedhetetlen hozzá a pen tool ügyes használata ami full egyszerü mégis sokan annál akadnak el. szóval meghosszabbítod,
ha már megy akkor saját magad is megprobálhatsz rajzolni. először kijelölöd amit lökhárítónak akarsz és kitöltöd a kocsi egy színével, lehetőleg ami közel van a lököshöz, olyan színt válassz. aztán szőrös, nagy (LOL) ecsettel elkezded festegetni a színeket, probálod minnél élethűbbétenni. mondjuk ugyis kezdheted először hogy fogsz egy szép autót szép lökhárítóval, és átrajzolod, megprobálod ugyanazt kihozni belőle. De ez csak az én véleményem. Hajrá -
#7082 Nem rossz, bár szerintem a kép alapból nem valami nagyon jó minőségű, de jó lett a végeredmény, s ez a narancs-sötétszürke is jól passzol egymáshoz... -
#7081 "meg valahogy így tetszik most nekem!"-> ez a lényeg, más nemis kell -
#7080 tény hogy az ültetésen, színezésen, felni cserén, logó rárakáson, index átalakításán, index mögötti embléma leszedésén kívül más átalakítás nincs rajta, de most így ennyi jutott eszembe! :D meg valahogy így tetszik most nekem! -
#7079 vicces, de most komoylan, ez mi:D, te ennél jobbakat szoktál... :D de nekem tetszik -
#7078 unatkoztam, ebből lett ez ():
-
#7077 Zsolesz nem tudsz segíteni egy kicsit, hogy hogyan rajzoljak lökhárítót?