11371
Virtuális autótuning
  • zolo
    A "fűrészfogas" sárvédőket látom , meg a hátsó sűrvédőnél van egy folt , ezeken kívül milyen hibákat látsz még? Építőjellegű kritikákat elfogadok :)
  • Harly18
    Nagyon világos a kép, emiatt sokkal jobban kijönnek a hibák, amik sajnos vannak rajta, de jó az elképzelés :)
  • Czdano
    Oppálé elnézést az eredetin is rajta van..
  • Czdano
    A hátsó szélesitésen egy kiba nagy fekete hézag van, vagy az csak festés lenne? :S
  • zolo
    Ez volt az alap kocsi...
  • zolo
    Korábbi versenyre készült Golf 2 Gt-m , semmi extra, nekem így tetszik ahogy van:
  • LeePí17
    én készen vagyok..a tőlem megszokott alaptuning..semmi extra csiricsáré dologgal..szép dizájnos külsővel :)
  • Goruck
    én még el se kezdtem, nemtudom miért nem...időm volt rá, csak kedvem nem, de meg fogom csinálni

a mi ötletünket akarod ellopni ???:P
  • bardocz
    nekem meg türelmem nincsen...
  • Hassan B
    Na mi ez a punyadás?!
    Képeket akarok arról, ho ki mit kezdett a golf-al, mert nekem nem naon van ötletem... :)
  • Danman
    oké thx az infot:)
  • Szabi1991
    tudom , favorit tuning cég :)
  • LeePí17
    én mem arra értettem...teh
    magára a cégre értettem az h ijen felnivel adja ki a kocsikat..
  • Goruck
    RAnge Rover és még Minit is, meg köll nézni az intrót :D (nem neked moondom)
  • Csori
    upppssz .. a "nem"-et kihagytam az olvasásból :DDD így már más a baba fekvése :DD
    mind1 a linkek maradnak ... mert jók :)
  • Csori
    naon rosszak az infóid. tuningol ő ferrarit, lambot, porschet stb. és opera fedőnéven építenek szebbnél szebb merciket is.
    ]ha nem hiszed járj utánna :) + KÉPEK
  • Csori
    amikor a lápát a Filter > Render > Lens Flare megoldással kapcsoljátok fel akkor tegyetek köré kijelölést és nem lesz tele a kép színes gömböcskékkel. a micun is a tükör alatt, a kilincs alatt, és a kocsi mögött is van belőle, ez így elég carrul néz ki. ne legyen kicsi a kijelölés, de érdemes figyelni arra, h az adott világítás merre terjedhet, és sokkal valóságosabb lesz a dolog.
  • Szabi1991
    a hamann nem csak bmw-t tuningol :O
  • LeePí17
    csak mert 1dül a hamann cég csinál ijen felnivel verdát :)
  • Danman
    tuningolt alfa 8c-n találtam úgyhogy nemtom:c
  • LeePí17
    hammann bmws felni? vagy brabus merci?
  • Danman
    na hi mindenki
    első ps 'virtuális tuningotl autó'm...tudom ferde, meg jobb lámpánál elcsesztem de már lusta voltam kijavítani...vélemények?
  • Harly18
    Mindenfélével offolunk kérem szépen?! :) Nem hogy a Golfról beszélnétek, hogy ki hogyan áll eddig :P
  • Goruck
    szóval te rám mondod, tehát te is :D:D
  • Hassan B
    De... az aki ezt mondja másra... XD
  • Goruck
    aki a kertbe fürdik...az megis érdemli....(csak vicceltem, nem érdemli meg senki)
  • zsolesz92
    Győri vagyok, időt meg nem tudok, de 1 óráig biztos, de mondom, nem tom, mert amikor elment az áram kimetnem a kertbe fürdeni meg egyéb dolgokat csinálni, szaé gyorsan metn az idő
  • Goruck
    vagy már most fel vagy fedezve :D, nekünk kb 14:20-15:15 között nem volt
    én ÉRDi vagyok (hajrá Érd) és te, illetve a nagy hallgatóság?
  • zsolesz92
    Merre laksz? nálunk se. abban a pillanatban ahogy elküdtem durr...
    Lehet hogy egy még fel nem fedezett óriás hacker vagyok?:D
  • xtuner1991
    Köszi zsolesz
  • LeePí17
    alakulgat a golfom :P
    már csak felni kell :D
  • Hassan B
    Szegény... most egy óra számgépezés kimaradt az életedből... XD
  • Goruck
    ez most úgy tűnt, mint ha nem fejezted volna be a magyarázást...
    ÁÁÁÁ egy órán keresztül nem volt áram!!! :(
  • zsolesz92
    hát izé, ezt nagyon segíteni nem lehet, talán először fogsz egy autót, és annak csak meghosszabítod lökhárítóját, szával igy is gyakorolod az aljának a rajzolását. elengedhetetlen hozzá a pen tool ügyes használata ami full egyszerü mégis sokan annál akadnak el. szóval meghosszabbítod,
    ha már megy akkor saját magad is megprobálhatsz rajzolni. először kijelölöd amit lökhárítónak akarsz és kitöltöd a kocsi egy színével, lehetőleg ami közel van a lököshöz, olyan színt válassz. aztán szőrös, nagy (LOL) ecsettel elkezded festegetni a színeket, probálod minnél élethűbbétenni. mondjuk ugyis kezdheted először hogy fogsz egy szép autót szép lökhárítóval, és átrajzolod, megprobálod ugyanazt kihozni belőle. De ez csak az én véleményem. Hajrá
  • Harly18
    Nem rossz, bár szerintem a kép alapból nem valami nagyon jó minőségű, de jó lett a végeredmény, s ez a narancs-sötétszürke is jól passzol egymáshoz...
  • Goruck
    "meg valahogy így tetszik most nekem!"-> ez a lényeg, más nemis kell
  • DJ Skyline
    tény hogy az ültetésen, színezésen, felni cserén, logó rárakáson, index átalakításán, index mögötti embléma leszedésén kívül más átalakítás nincs rajta, de most így ennyi jutott eszembe! :D meg valahogy így tetszik most nekem!
  • Goruck
    vicces, de most komoylan, ez mi:D, te ennél jobbakat szoktál... :D de nekem tetszik
  • DJ Skyline
    unatkoztam, ebből lett ez ():
  • xtuner1991
    Zsolesz nem tudsz segíteni egy kicsit, hogy hogyan rajzoljak lökhárítót?