11371
Virtuális autótuning
  • Picar77
    de egy dolgot megprobálhatsz
    C:\Documents and Settings\felhasználoi neved\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\ami nálad van\bookmarkbackups
    (nekeem itt 5 napig visszamenőleg bent vannak )
    application mappát úgy tudod megnézni hogy :eszközök/mappa beállitásai/nézet/rejtet fájlok megjelenitését pipáld ki
  • Szabi1991
    ezért használok én ie-t :P
  • Harly18
    Sokféle, a rossz az, hogy nem is emlékszem, hogy hol találtam őket, meg hogy pontosan mik voltak, tehát rákeresni sem tudok...
  • zsolesz92
    nem tom nem nagyon értek hozzá. milyen oldalak voltak?
  • Picar77
    már firefox topicban megkérdeztem majd szolok ha lesz valami
  • Harly18
    Köszi az együttérzést :) Én is leszoktam menteni időnként, de most egy hónapja mentettem utoljára, így az összes ps-hez szükséges oldal eltűnt, amiket órákig kutattam.....Nem először csinálta ezt velem sajnos....Esetleg nem lehet mégis a gépen valahol fent? Csak elmenti valahova, nem?
  • zsolesz92
    most h monsdod, gyorsan le is mentettem őket.
    (könyvjelzőknél könyvjelzők kezelése, fájl->export) akinek kéne
  • zsolesz92
    cucli :D
  • VRSDM
    lehet ezen a héten én is beszállok...
  • Czdano
    Firefox? Nekem is szokott ilyet..már már hozzászoktam..
  • Szabi1991
    az gáz :S
  • Harly18
    Az összes könyvjelzőm eltűnt, az összes ps-es oldal is.....idegbajt kapok
  • Hassan B
    VW Caddy
  • Harly18
    Sajnos más helyzetben nem nagyon takláltam jó minőségű képet róla :(
  • Picar77
    igen arra gondolok
  • Harly18
    Szerintem amikor meglesz a nyertes, akkor lehet tárgyalni a kocsi helyzetéről, ha találok/unk ugyanolyan jó minőségű képet...Mondjuk ez lehet bonyolítja a helyzetet, de csak akkor lehetne ez, ha mindenki/többség úgy van vele, hogy más helyzetben jobb lenne...
  • Szabi1991
    én elkezdtem a caddyt :D
  • Harly18
    A Caddy?
  • Harly18
    Lehet, csak nem sok értelme van :)
  • Picar77
    sok mindent tudnék rajta csinálni csak megint úgy áll ahogy nem szeretem XDD
  • Szabi1991
    CADDY !!
  • Harly18
    A Caddyt azért tettem be, mert sokmindent lehet kezdeni vele. Nagy felületek vannak rajta,....stb :) A GOlf talán kicsit sötét, a Kia meg olyan amilyen.... :)
  • Picar77
    caddy kivételével jók nem is tudok hirtelen választani :DDD
  • DJ Skyline
    Caddy
  • Harly18
    Na azt hiszem döntöttem...Ugyan sejtem melyik lesz a befutó, ti anti Volkswagenisták Akkor lennétek bajban, ha 3 VW lenne, de akkor lehet annyi induló sem lenne, mint most volt...Ugyan múltkor is VW volt, de azt vettem észre, hogy nem nagyon csípitek....

VW Golf Variant 2007
    Kia Cee'd
    VW Caddy
  • Harly18
    Bevallom, hogy a múltkori sürgetés miatt, előre kiválasztottam vagy 10 kocsit, de végül ilyen szögben áll az a 3, amit mára kitaláltam. Nem mintha biztos lettem volna a győzelemben, ami még most sem az...:)
  • LeePí17
    tökmindegy honna van fképezve..keresni kutakodni kell felniért..lökösért..akármiért..
  • DJ Skyline
    mért, mi az ideális szög? bármilyen szögből lehet egy autót tuningolni, elég felnézni hvtm-re, csak mi vagyunk így beállva erre, hogy a fényképezőgép az autó valamelyik sarkára összpontosul :D mint pl a BMW-s banner
  • Picar77
    nem is kicsit
  • Harly18
    Nem tudom...De nem lehet mindig olyan szögben álló kocsit csinálni, mint mondjuk a Golf is volt....Sőt és hátulnézeti képet is választanék valamikor....
  • Szabi1991
    csak rosz szögben volt :)
  • Harly18
    Elég kevés Uno készült el....Pedig szerintem érdekes színfolt volt a sok megszokott tuningalap autók között...
  • Szabi1991
    eddig ien
  • Harly18
    Senki??? Akkor mindjárt teszem a képeket és indulhat a szavazás...
  • Magnumrolcsi
    Ha valaki (majd)unatkozna alkothat, kép :)
  • Harly18
    Mivel eddig csak 5-en vagyunk, ezért engedelmetekkel 19:10-ig lehet beadni a kocsikat, mert sokszor van, hogy pár percet késik valaki...
  • Harly18
    Nekem tetszik, csak nem élethű annyira, mert nem idomul a karosszéria formájához.....
  • Harly18
    Nem lett nagy sikere az Uno-nak, pedig 2 félét is lehetett választani....10 perc van hátra....
  • Szabi1991
    uhh , ráömlött a festék ? :D
  • Picar77
    jaj majdnem elfelejtettem betenni ( mondjuk szar de ha már megcsináltam XDD)