Virtuális autótuning

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Harly18
Jó, hogy rám gondoltál 😊 És pontosan mivel jár ez a Házigazdaság?

1:18 Gyűjteményem: http://vwmodellek.blogspot.com/

UnknownAsshole
Nagyon nincs elképzelésem, hogy hogyan nézzen ki csak meglepném tesómat egy tuningolt képpel. Persze megmondom neki, h nem én készitettem <#smile>
Tehát aki készíti még monogrammot is rakhat a képre ha esetleg ezen múlik.
Valami szép fényezést és szép felnit tennék rá, ha értenék a szerkesztéshez 😊 Nah, szóval nézzétek meg, és akinek van kedve az készítsen valamit ebbõl:
KÉP
<#worship>
Csori
a kékes árnyalat nem gáz sztem. háttérnek vlmi kék vacak kell és akkor tükrözõdésként is felfogható.

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

DJ Skyline
nem akarsz majd lenni a Szavazó topik házigazdája? 😊 ezzel a mindent rendben akarok látni, és maximalista stb stb stílussal pont megfelelnél oda😄 nem bántásból mondtam ezeket, ne értsd félre

Czdano
eclipse!

Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX

Harly18
A legegyszerûbb, ha ide berakod az autó képét és hogy mit szeretnél, ha változtatna rajta valaki...Sokkal több esély lenne rá, mert lehet megtetszene valakinek a kocsi és kedvet kapna hozzá...

UnknownAsshole
na akkor aki nagyon ráér és elvállalja az szóljon nekem pls 😊
Picar77
én is így vagyok vele egyik sem tetszik de a legkevésbé rossz az eclipse(azért választottam azt)

()() (^^)

Harly18
Nem csinál senki nagy ügyet szerintem, csak vannak olyan dolgok, amik megnehezitik az átalakitást és nekem, mint kezdõnek túl nehéz lenne szinte mindhárom kocsi, egyik ezért a másik meg azért....Jó képet csak úgy lehet csinálni, ha az alap kép is minél jobb. Szerintem nem a kocsikkal van baj általában, hanem a képekkel... Az Eclipse csak azért jobb, mert világos szinû...nekem legalábbis azért szinpatikusabb....

DJ Skyline
ha valaki nagyon ráér, és elvállalja, akkor miért ne 😊

UnknownAsshole
és itt olyat lehet kérni hogy tesom autoját berakom és azt valaki kicsit átalakitja nekem ? <#wow3>
ha nem akkor ne hordjatok le csak közöljétek velem <#smile>
DJ Skyline
mondjuk az igaz, próbálgattam most, és a kékes árnyalat valahogy mindíg benne marad, ha meg leveszem a színeket, és fekete / fehér lesz, akkor meg egy kis sötétszürkés! ebbõl a szempontból nem lenne jó a merci

VRSDM
meg figy. most minek ekkora ügyet csinálni? akkor csináljátok a merdzsót... megnézzük azt is szívesen 😊

u dont have to listen anybody else but me

Harly18
Biztos meg lehet, de már mindegy, mert szavaztam. Fõleg az autó szinére gondoltam. Nem nagyon lehetne mondjuk átfesteni világosabbra, mert nem lenne hiteles. Tudom, megint a hitelesség, de hát ez a rákfeném.... 😊

DJ Skyline
a most szavazók meg is csinálják majd azt a kocsit, amire szavaznak, vagy csak úgy legyen egy szavazat rá, mert tetszik!? ^.^

Japep
+1 Eclipse

Én még nem szavaztam... 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

DJ Skyline
mióta 9? 😄
Merci vezet 8 szavazattal, Eclipsenek 7, Micra 1
ColdFire szavazata nem lett át rakta, mert nem mondott indokot, VRSDM szavazatai meg nem számítanak, mert neki mind1

mercire voksolok 😊

DJ Skyline
meglehet azt is csinálni, hogy ne legyen sötét! automatikus szintbeállítás, még egy kis fényerõ, és jó is!

Hassan B
9
7
2

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

Hassan B
"RESPECT" 😊

merci

Hassan B
Szerintem pont, hogy ez a legkevésbé átalakíthatóbb, de ezen ne vesszünk össze...

Harly18
Nekem sem tetszik, de hát a 3 közül még ez a legalakithatóbb.....De az az érzésem, hogy most nem lesz 20 induló...

kb..
oldtimer cars rulez 😊

Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!

Hassan B
Nem értem, hogy azon az eklipszen mit lehetne tuningolni... úgy néz ki mint 1 gnóm...

Hassan B
Akkor #&??!!*`/!!!

Merci-re szavazok 😊

VRSDM
figy, ha van egy 500.000 fényképezõd, és 3000*4000-be fotózol egyet az még ennél is zajosabb lesz... csak szólok, hogy ez a magas felbontás miatt van, nem azért mert a kép rossz, tessék kissebbetíeni ha nem tetszik -.-
ja és szvsz pont az ilyen alsóbb kategóriás sportkocsikból, (lsd, eclipse) lehet a legdurvább cicakocsikat csinálni szvsz

u dont have to listen anybody else but me

Harly18
A Merci túl sötét szerintem, a Micra ismét nem olyan éles és egy sportautó, amit még mindig nem értem, hogy miért akarunk tuningolni, mikor szerintem abból születhetnek a legegyedibb alkotások, aminek a sportossághoz semmi köze (pl.: Polski) De az autó szine, helyzete és "egyszerûsége" miatt legyen az ECLIPSE...

Hassan B
Szerintem még ne kezd el... 😊

Hassan B
8
5
2

Hassan B
Merci, de ha nem az lesz akkor most nem csinállok, mert a másik kettõ nagyon gagyi...

Csori
1 szavazat is szavazat : Merci

Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.

"Népszerû témák
1. Virtuális autótuning"

kösz =D

GERAPPPAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!

DJ Skyline
van egy Neat Image nevû program, ami külön arra van szakosodva, hogy a szemcséket (kép zaj) kiszedje a képekrõl!

különben hogy csináltad?

DJ Skyline
szemcse? hol? <#gonosz1>

súgok egyet: a merci képe nem olyan tiszta ( régi merci, régi kép, szemcsés a háttér meg az autó is ) remélem érted 😉

Gunnersboy
akkoris a Micra a legjobb <#gonosz1>

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

DJ Skyline
bedobsz egy szavazatot az urnába, akkor fél óra múlva visszamész, hogy meggondoltam magam? 😄
csak azért, hogy az Eclipse-nek legyen több szavazata, azért nem fogjuk átrakni a szavazatod! ha mondasz egy rendes indokot, akkor átrakjuk

bardocz
ti kockák mit kerestek még ilyenkor gép elõtt? 😄😄😄
<õ is ittvan^^,de megy jóéjt sziasztok>
ColdFire
😛
szemétség 😄DD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

DJ Skyline
okot mondjál! szavazat dobálgatás nincsen! amire leraktad, az van, nyomós indok kell! 😊 rossz a színe, stb dumák nincsenek ^.^

DJ Skyline
nem így érettem, rosszul fogalmaztam! akkor leírom kerek perec: aki az autókat teszi be, az nem szavaz, mivel úgyis az lesz, amit õ akar! csak megadja nekünk a választási lehetõséget, hogy melyik akarata teljesüljön 😄

ColdFire
átrakom a szavazatom eclipse-re

8
3
2

és igy el is kezdem tuningolni

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

akkor

7 eclipse
4 merci
2 micra

?

DJ Skyline
a te szavazatod egy dolog miatt érvénytelen (amit nem mondtam)! mivel te raktad az autókat, így te neked autómatikusan van mindre 1-1-1 szavazatod! tehát neked minek szavazni, mikor úgyis olyan kocsi lesz, ami tetszik neked 😄