5130
Holdra szállás- mi az igazság?
A trollkodást, provokációt és személyeskedést kérjük mellőzni, büntipont repül érte!
-
uwu #1827 Ja bocs, látom már min kapotad fel a vizet. -
uwu #1826 Attól még hogy rosszak az információi, és még nem tud róla, tényleg nem kéne vele így beszélni. Nem is mondott semmi sértőt, nem kötekedett, csak felhozta az izéit.
-
Pares #1825 Belinkeltem már kb. 2 viideót és 2 oldalat amin láthatod az eredeti képet, a videókon "real-time" nagyitsák be a képet. GOndoltam hogy egyik linkre se mész rá... -
#1824 Nem értem. Hogy lehet ez a felszinen? Fény verődik vissza róla. De ha a felszinen lenne nem kellene a talajt látni? No meg hát ez a homály izé. Ez bármi lehet. Olyan mint a mars arc. Bármit bele lehet magyarázni. -
Pares #1823 Látom értelmes vagy. Az intelligensebb forumozók szerintem el tudják dönteni a hangnem alapján, hogy kinek hol a helye... -
Garga Pitic #1822 Két lehetőséget látok, mindkettőnek azonos a valószínűsége:
- te marhára nem értesz ahhoz, amiről itt beszélsz
- úgy csinálsz, mint aki tökhülye, mert szereted a parttalan, értelmetlen vitát
Javaslom a továbbiakban a Gumiszoba topikjainak használatát. -
Pares #1821 Harmadszor:
A kép a Hold...
Ez van negyedszer... -
Pares #1820 Halod, te vhogy nagyon félreértelmezed az egészet.
Először is:
Ez az objektum nem a Hold körül lett lefényképezve, hanem a HOLD FELSZINÉN!
Másodszor:
Az eredeti képet megtalálhatod a Nasa archimuvaiban is. Ez a kép csak egy aprócska részlet az eredeti képből, 44x-es nagyitást alkalmaztak...
Harmadszor: Az ISS még közelről se hasonlit ehez az akármihez. A képet 250 mérföld távolságból fényképezték, tehát ha ez egy tényleges épitmény, akkor körülbelül !4-7! mérföld magas és 1 mérföld vastag vagy széles. Az is érdekes, hogy jóval világosabb, mint a környezete.
Harmadszor:
A kép a Hold túlsó feléről készült, tehát semmiféle csillagász nem veheti észre.
Látszik, hogy még véletlenül se néztél utánna az egésznek, csak jár a szád... Szóval "amig nem jössz elő egy logikus magyarázattal (vagy a tévedésed beismerésével)", addig tényleg hanyagold a témát, mert látom ez igy neked egyszerre sok... -
Garga Pitic #1819 Az általad linkelt kép a szerinted Hold körül észlelt akármiről, ami szerintem viszont a Nemzetközi Űrállomás...
...és egy garantáltan az ISS-ről.
Mivel magyarázod a rendkívül nagyfokú hasonlóságot (szerintem egyezést)?
Talán tényleg a Hold körül fotózták volna, tényleg Apollo-hajóról, tényleg 69-72 közt, tényleg titkolni próbálták, aztán kiszivárgott, és a háttérhatalom szánt szándékkal úgy terveztette az ISS-t, hogy az kétezerakárhányban egy 2-300.000 Ft-os távcsővel a Föld felszínéről pont úgy nézzen ki?
Fúúúú, de gonosz és ravasz népség! Gyerünk, utáljuk őket együtt! Ezek bármire képesek!
Amig nem jössz elő egy logikus magyarázattal (vagy a tévedésed beismerésével), a magam részéről nem sok szót pazarolnék erre a témára. -
#1818 El tudom képzelni a NASA vezetőit, meg a szabadkőműves páholy tahjait, ahogy álmatlanul forgolódnak amiatt hogy nem hiszel nekik :) -
Pares #1817 "És akkor mit akarsz kihozni ebből az egészből? Hogy nem érted, amit látsz? Hurrá, csodálatos. És? Akkor most mi van?"
Az a csodálatos, hogy csak ilyen primitiv reakcióra vagy képes. Az lehet, hogy téged nem érdekel semmi, és mindent vakon elhiszel, amit beadnak a TV-be, de én nem vagyok ilyen...
"Akkor kérlek mutasd meg, hogy én hol általánosítottam és hol beszéltem más nevében. Okkultist és te egyszerűen nevetségesek vagytok. Nem véletlenül szoktam le a postoláról. Nektek tök mindegy mit mond az ember. Ha majd személyesen visznek el a Holdra és tapogatod az Apollo-11 leszálló egységét akkor sem hinnéd el. Biztos mátrixba tettek és csak elhitetik veled."
Hát kb. egy másik topicban kezdtél el általánositani, hogy mindenki aki nem hisz ebben-abban, az retardált, meg nem ért semmihez, stb. meg válasz helyett csak sértegetsz... Nevetséges vagyok? Ugyan miért? Belinkeltem pár képet, amire eddig senki nem adott értelemes magyarázatot. Jöttetek azzal hogy ezeket most csinálták az ISS-ről, amikor megtudom mutatni az eredeti 1967-es képet.
Ráadásul mint már pár száz hsz.-el ezelőtt leirtam, szerintem voltak is a Holdon, meg nem is.
Azt várom, hogy valakivel sértegetés nélkül értelmesen el lehessen beszélgetni ezekről a dolgokról, dehát amint belinkelek vmit, máris leugattok. Akkor mi értelme van ennek az egésznek? -
OKkultist #1816 SOK a véletlen a Holdutazás témában, meg a NASA-nak már akkor sem hiszek, ha kérdez, az űrhajósok között sok a szabadkőműves, de nyilván ez véletlen: (pont mint az Földön hagyott színes filmes kamera)
Az Észak-Karolinai nemtudommilyen páholy -
#1815 Ez valahol Glenn első űrutazására emlékeztet, konkrétan a "sok kicsi csillagocska" részre. -
#1814 "Ejnye-bejnye, és ezt pont te mondod? Hah..."
Akkor kérlek mutasd meg, hogy én hol általánosítottam és hol beszéltem más nevében. Okkultist és te egyszerűen nevetségesek vagytok. Nem véletlenül szoktam le a postoláról. Nektek tök mindegy mit mond az ember. Ha majd személyesen visznek el a Holdra és tapogatod az Apollo-11 leszálló egységét akkor sem hinnéd el. Biztos mátrixba tettek és csak elhitetik veled. -
#1813 És akkor mit akarsz kihozni ebből az egészből? Hogy nem érted, amit látsz? Hurrá, csodálatos. És? Akkor most mi van? -
Pares #1812 Egy rövid videó a Hold anomáliákról...
Persze gondolom ugyse fogja semelyik szkeptikus megnézni, mer minek azt... -
Pares #1811 Ezen a képen látható a Kastély és még más érdekes anomáliák is... A kastély a kép jobb felén középen a Castle felirat alatt található...
-
Pares #1810 -
Pares #1809 Jah, és itt mégtöbb kép, még több info erről a 2 anomáliáról
-
Pares #1808 Itt megnézheted, hogy ezek a képek be vannak nagyitva az eredeti Nasas képekről... -
Pares #1807 "Az a baj, hogy állandóan általánosítasz, feltételezel és rádásul ostoba módon."
Ejnye-bejnye, és ezt pont te mondod? Hah...
Garga Pitic, ez The Castle nem egy "önálló kép". Egy Apollo misszió során, amikor a Holdkörüli pályáról fényképeztek, amin kb. a negyed hold látszik, azon benagyitva látható. A The Shardot vagy a The Toernek nevezett valamity se csak egy akkora kép. Egy jóval nagyobb képből vannak kivágva, amit a lunar orbiter készitett. Ráadásul ezek a képek nem most kerültek fel először a netre, a 70-es években meg internet ugyebár nem volt... -
uwu #1806 Egy kis pontosítás.
Elég szerencsétlenül sikerült megfogalmazni az egyik mondatomat.
Természetesen nem hirdette Kon Fu-Ce a liberalizmust, de az eszme egyes gondolatai megjelennek benne, és én csak eddig a szintig vagyok hajlandó elmenni liberalizmus terén. Ami csak annyiból áll, hogy ne tegyél mással olyat amit magadnak sem kívánsz, ha mindenki így cselekedne az alapvető szabadságjokokra nem volna szükség. -
uwu #1805 Majd este megnézem, de gyanítom, hogy ez nem tudományos dokumentum film, csak az emberek szórakoztatására csinálták. Szemmel látható, hogy van igény az ilyesmire. Túl sok a szűk ismeretekkel rendelkező ember, akik azakat mind bekajálják, pedig valóban érdekes néha ilyeneken elgondolkodni, hogy milenne, ha...
Tehát mesének jó, és érdekes, de jobb, ha tudod, hogy pl. egy prérifarkas nem éli ám túl ha rázuhan egy 16 tonnás üllő. -
uwu #1804 Szerintem fogalmad sincs, hogy mit jelen az, hogy liberális.
A szabadelvűség eszmerendszere elég távol áll tőlem, az én etikai rendszerem szerint még az alapvető emberi szabadságjokokat is másképp kéne megfogalmazni. Ilyen tekintetben nekem sokkal szimpatikusabbak Kung Fu-Ce tanításai, aki a liberalizmust már valamilyen szinten jóval korábban hirdette, de az egyén szabadsága még semmiképp nem válhat a közösség kárára. A modern liberalizmus esetenként káros lehet az emberi közösségekre nézve, bár kétségtele, hogy mindenkinek baromi kényelmes eszme. -
#1803 Nem tudom, mit pörögsz a témán, már az izék mozgásán látszik, hogy azok nem is az égen vannak, hanem valaki remegő kézzel tart egy lámpát. Emellett az odafotosoppolt fákból látszik, hogy ha ez igazi lenne, akkor nagyjából ember nem lenne a világon, aki még nem látta volna, tekintve hogy vagy 10 fokot kitakar az égboltból. Nincs olyan égi objektum, ami ekkorának látszik.
Tudod az a szomorú, hogy egyáltalán megfordult a fejedben, hogy ez akár lehet más is, mint egy szar vicc. Nem csodálom, hogy elhiszed a moonhoaxer faszságot, ha egy ennyire banális, béna, színvonaltalan szar "hamisítást" is benyalsz. -
OKkultist #1802 EZT azért nézd meg, bár a liberálisok nem bírják ezeket, de hátha mégis, igaz több , mint 1órás, félek nem tudsz összpontosítani ilyen hosszú ideig ráadásul nem is magyar, hanem angol nyelvű. (SECRET SPACE II) -
OKkultist #1801 Elvileg megadja a koordinátákat is, meg van valami saját fejlesztése, hogy nagyobb felbontással képes vizsgálódni, mint amit a cucc tudna, azért hozom itt fel (meg máshol is) hogy valaki végre ellenőrízze, hogy totál hülye ez az amatőr csillagász,( takarítsa le a távcsövét?) vagy mindenki ilyen hülye, mert csak ő vette észre ezeket? (egyelőre nyitott, mert értékelhető válasz még nem jött a fikázáson kívül) -
uwu #1800 Persze, hogy olvastam. Az az igazság, hogy nincs is hold, az csak egy hologramm, és az idegenek szopatnak vele minket több ezer éve. Az apály, meg a dagály pedig csak legenda.
Gondolom ilyesmit szívesebben olvasol, hát tessék. -
OKkultist #1799 Te miért nem a zsindextopik egyik bugyrában osztod az észt? Szerintem te ide túl okos vagy. Már mindent tudsz, nincs miért itt lenned, vár a zsindex, a hasonló a hasonlóval, ha érted mire gondolok. A TOPIK címét olvastad? -
mrzool #1798 LOL, ilyeneket bármikor filmezek neked, csak megfelelő (kristály? mi a neve?) üvegen kell átlőni, és az annyira megtöri a fényt, hogy ilyesmi alakzatok jönnek ki. A macskám imádja. Te is egy macsek szintjén vagy? -
uwu #1797 Te minden hülyeséget benyalsz?
Értelmes dolgokkal miért nem foglalkozol?
He a szélhámosok felkutatása helyett inkáb az ismereteidet bővétenéd, értelmes hozzászólásaid is lehetnének.
Folyton ilyenekkel égeted magad a tudományos topikban. Mire jó ez? -
#1796 végül is egy ISSnél nagyon dolgot, csak egyetlen amatör csillagász fedezz fel az egész világon :D a többi pár millió mind vak! -
Garga Pitic #1795 Nem tudom mik ezek, akármik lehetnek. Valószínűleg akármik is.
Lehet egy lézerpointer képe, lehet egy kivilágított toronydaru befőttesüveg mögül filmezve, lehet egy kovamoszat vagy döglött krillrák életlen képű mikroszkóp alatt. Például semmi viszonyítási pont nem látszik rajta, ami alapján összevethetnéd az ISS méretével.
Ilyet egy elszánt tréfamester bármikor összeüt.
Amíg a videó készítője nem nyilatkozik róla, hogy hol, mikor, mivel készítette, amíg az eget minden pillanatban százezrével leső amatőr csillagászok, megfigyelők közül néhányan meg nem erősítik saját hasonló felvételekkel, addig nem sok értelme van komolyam föltenni a kérdést és komolyan venni a videót.
Például ne fizess azért, hogy a "Level Ten"-ként aposztrofált csuda rejtélyes akármit láthasd :) -
OKkultist #1794 EZEK VAJON MIK? Ennyi űrállomás van fent? és nagyobbak , mint az ISS? -
OKkultist #1793 Ezt is el sem kezdem, mert az NWO topik több, mint 12000 hozzászólása erről szól. (túlélésért???? MUAHAHAHAHAHA a fákon ugráló majmok is a túlélésért "dolgoznak", a gyümölcsöket és az egyéb ehető cuccokat szedik/vadássák össze, néha összehangolt csoportmunkában, közben még egymással is kommunikálnak, éppen csak az öltöny+nyakkendő hiányzik) -
#1792 Az ember a történelem óta dolgozik valamilyen formában a túlélésért. Amit ma munkának hívunk az bakfitty a régi időkhöz képest..
Az a baj, hogy állandóan általánosítasz, feltételezel és rádásul ostoba módon. Az első bekezdésben kapásból az emberisgéről, mint önmagában nyilatkozol, hogy ki mit szeretne. Ennyire próféta és király vagy, hogy te tudod, hogy mi járt cirka 4 millárd felnőtt fejében? Kérlek taníts mester... -
Garga Pitic #1791 Nézd már meg jobban azt a képet, polgártárs!
Az az izé a képen úgy 300 kilométerrel van közelebb a Holdhoz, mint te vagy én.
A képeket nem Apollo-hajó fedélzetéről készítették űrhajósok, hanem lelkes amatőrök a Föld felszínéről.
Mielőtt a hülyeséget belinkeled, próbáld megszűrni kissé, legalább alapszinten.
Csak szólok, ha már "Foglalkozás: Informatiak, Tudományok,..." :O) -
Pares #1790 Több és jobb minőségű képekért google a barátotok, mint modntam... -
OKkultist #1789 Tehát te is szopsz valahol, amit nevezhetsz akár munkahelynek. (mert nyilván nem azért jársz oda, mert annyira érdekel az amit csinálsz, hacsak nem vagy milliárdos, és kutatásokkal vagy versek olvasásával töltöd az idődet) -
Pares #1788 Csak szólok, hogy a képet a "Kastélyról" egy Apollo misszió során készitették, és a 70-es években nem igen voltak még űrállomások, tudtommal...