Holdra szállás- mi az igazság?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Nem! Te csak gecizel! Régen nem veszlek már emberszámba.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Meg tetszenek az ilyen kijelentései:
"Sohasem harcolok. Senkit sem akarok meggyõzni semmirõl sem. Beszélgetni szeretnék. Csendesen, kedvesen és értelmesen. Ha ez nem megy, inkább elhúzok a fenébe."
Aha. Hanyadik nicked is ez itt az SG-n? Miért is kellett újat csinálni, ha a régi sem lett bannolva még? :)
Gerinc ember, az kellene neked...
Ha normális hangnemet ütsz meg a topicban, fórumban, akkor esetleg még én is szánnék idõt arra, hogy pontról pontra végigmenjek a problémáidon (nem mintha nem tettem volna meg nem egy esetben az Internetto majd az Index topicjaiban pár más embernél már). De a stílusod és az, hogy megpróbálod beállítani magad áldozatnak, nagyon lealacsonyít - ennél értékesebben is el tudom ütni a szabadidõmet. Vannak itt olyanok, akik nézeteivel, véleményével nem értek egyet, de lehetett velük normálisan kommunikálni, rendesen felépített érveik vannak, kulturált szinten diskurálnak és tisztelem õket ezért - HUmanEmber41st az élõ példa rá.
Tõlem "társaloghatsz" addig, amíg újabb panasz nem lesz rád. Ha lesz, repülsz. Ha meg olyannyira nem vagy képben, hogy az SG-n ki kicsoda, nem kéne ostobaságokat irkálni, hogy ki miért felelõs, mert csak röhögni fog rajtad mindenki...
A csapatmunka roppant fontos: rajtad kívül másra is l?hetnek!
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
De megint mi van? Tényszerûen cáfolok, aztán személyeskedni kezd.
Pedig már úgy tûnt, hogy megfogadja a tanácsot, és elkezd a témához hozzászólni. De nem. Aztán csodálkozik, hogy buta pöcsnek tartják...
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Gondold ezt át.
Te patkány! Te gennyláda! Húzz a gecibe!
...nem is tudodm, ennyi elég lesz, vagy még írjak hozzá?
Meg ugye a tömeg az ami állandó, a súly viszont a gravitációtól függ, tehát változik a súlypont.
Az meg tényleg teljesen elképzelhetetlen, hogy "hátulról" jött az úrhajós, valóban...
A hegymeg éppen hogy nem veszik párába, azok sok kilométerre vannak, a Földön addig nem látsz el.
De úgyis hiába mondom, te ezt akarod hinni.
2. Besüpped.
3. Nem takarították le a fékezõrakéták, ezerszer elmondtuk már. Levették a tolóerõt _NULLÁRA_ mire a felszín közelébe(pár méter) értek. Emellett nem tökéletesen függõlegesen szálltak le.
4. Hátul, az nyomódik be jobban.
Szintén lehet csodálkozni. Hol vannak a nyomok? Sem keréknyom, sem zûrhajós nyom (aki fényképez) nincs a képen. Klasz mûtermi kép. A háttérben a földi távlatoknak megfelelõ párába veszõ hegyek. Iddilli kép, de valószínûleg ez sem a Holdon készülhetett...
1 milyen irányból érkezik a fény?
2 kidomborodik, vagy besüpped a lábnyom?
3 ha a leszállóegység fékezõsugarai letakarították a port, hogyan keletkezett ez az u.n. 'elsõ lábnyom'?
4 hol van a sarka?
Ez szerintetek hiteles?
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
Egyébként sem látni a testtartásukat, mert a ruha elég vastak, és a testük és a ruha között is van nem kicsi légrés. Szerintem elég szépen hajolgathattak/pucsíthattak benne úgy hogy nem is látszott, mert volt hely.
Elõször a te mondandódhoz akartam hozzáfúzni egy-két szót, aztán mégis inkább teljes hsz lett. Mindenesetre bocs.
Nézd meg, 20+ hozzászólás a témában amíg nem vagy itt, aztán megjelensz, és játszod tovább a mártírt.
Nem vagyunk rá kíváncsiak. Vitatkozz, vagy ne vitatkozz, de a hisztidre kurvára senki nem kíváncsi.
Talán nem véletlenül lettél bannolva már.
Mellesleg most épp valami kis vita kezdett kialakulni, de résen voltál, és megint hirtelen téged kell sajnálni, meg a hisztidet hallgatni. Hát a faszom sem kíváncsi már erre, meg rád.
Egyszer végre hihetnénk már neked, és _TÉNLYEG_ elhúznál innen a véres hányásba... De úgysem.
Sohasem harcolok. Senkit sem akarok meggyõzni semmirõl sem. Beszélgetni szeretnék. Csendesen, kedvesen és értelmesen. Ha ez nem megy, inkább elhúzok a fenébe.
Nem értem miért alakult ki ez a harcos stílus. Egyszerûen csak beszélgetni már nem is lehet? Elmondom a véleményem, megindoklom és kész. A vitapartner pedig leírja, hogy egyetért vagy nem és õ is megindokolja. Ennyi lenne. Nem kellene bele indulat, szemétkedés, harc. Szerinted ezt nem lehet itt elérni?
Érdekes videó arról, hogy milyen nehéz is egy ilyen ruhában mozogni.. még a Holdon is:
http://www.youtube.com/watch?v=wOLa6BOFu3A&feature=related
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
ajánlom õket mégegyszer:
#1091 (és a javitott link a #1092)
Végül is ez megdönthetetlen bizonyíték arra hogy nem szálltak le a Holdon...
Jó olvasni ezt a forumot.. egyfajta új komédia stilus teremtõ is lehetnétek.
Az értékelhetetlen NASA fos felvételért én kérek elnézést. (az ÉLÕ közvetítés is ilyen minõségû volt, a TV képernyõt vette egy TV-kamera, LOL)
Na nyilván. Én sem tudom, ki volt, Pink Floydnak van pl ilyen címmel albuma, de attól még hülyeség. Üvölteni nem szükséges.
Már miért is nem nevezhetjük a Hold túloldalának? Én annak hívom. Azon egyszerû oknál fogva, hogy az a túloldala. Azt' kész.
Kínaiak nem szállnak le. Japánok is küldtek szondát, asszem arról már vannak képek is. Bár ezt passzolom, nem követem az eseményeket.
Szerintem csak egy sziklagolyó, én nem számítok ott náci bázisra, meg ufókra.
ITT az adás, a 2.fele szól a HOLDról
(valahogy bizonytalanok, nem biztosak abban amit mondanak, olyan másnapos, agymosott, szétcsúszott jellegû az egész)
IZZAD A BAJNOK
Ez is olyan, mintha arról kellene VALLANIA, amirõl nem akar beszélni, (ifjúkori botlás, de már leülte, amit kiszabtak rá, stb..) egy bajnok egyszerûen NEM ÍGY BESZÉL A DICSÕSÉGES IDÕKRÕL! Látszik rajta, hogy kényelmetlenül érzi magát, és eltitkol valamit. (PEDIG az elején egy NORMÁL riportként kezdõdik, csak a végén leplezi le magát a MOONHOAX riportere)
??????
Pontosan. Ehhez nem kell fizikus.
Egy löttyedt zászló bénán mutat a tévében és képeken, ezért a szövetbe bújtatott drótokkal tartották hullámosan. Mikor az ûrhajós leszúrta a földbe és mivel nehezen ment, a nyél csavargatásával próbálkozott, mozgott a zászló. És mivel a Holdnak nincs számottevõ légköre, nem volt aerodinamikai csillapítás, a zászló pár másodpercig lengedezett.
Mint az látszik is a felvételeken és ahogy mindig is mondták, és aminek ellenére a szenzációhajhászok komolykodó körítéssel még mindig évente felhozzák csalás bizonyítékaként.
Ilyenekrõl van szó a badastronomy.com említett oldalán.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.
Látom, nem érted...
Igen, az egyik oldalát sosem látod, de az nem "A Sötét Oldala" a Holdnak, csak a _túl_oldala. Ami néha sötét(amikor a felénk lévõ oldala telihold), néha meg nem(amikor mi újholdat látunk, illetve nem látunk).
Fotókkal, kérdéses magyarázatokkal ma már szinta nem érdemes foglalkozni, mert annyi érv és érvelõ van pro és kontra, hogy maga Wernher von Braun és Hermann Oberth (aki egyébként Nagyszebenben született) sem lát tisztán. (a sz*rkavarásról a NASA is tehet)
Mondtak érdekes dolgokat. (persze csak állítólag, mert ÉN NEM VOLTAM OTT SZEMÉLYESEN, tehát akár hazugság is lehet:)
Pl.:
Oberth így kritizálta a német oktatási rendszert: „Az oktatási rendszerünk olyan, mint egy autó, amelynek erõs hátsó lámpája van, fényesen bevilágítva a múltat.”
Von Braun:
"We find ourselves faced by strong powers whose base of operations is at present unknown to us."
Az megvan, hogy a ZÁSZLÓ MIÉRT LOBOGOTT?
Dr. Lukács Béla szerint motor volt benne, mert az AMERIKAI ZÁSZLÓNAK LOBOGNIA KELL! (VANNAK RETUSÁLT FELVÉTELEK!!!!! POLITIKA)
2007 november 28. HOLDHERCEGNÕ fényképe (Lukács Béla)
Érdekes figurák dolgoznak ott a NASA-nál, pl. Jack Parsons, aki nagy haverja volt Lafayette Hubbard-nak, vagy ahogy ismertté vált: L.Ron Hubbard. Még a scientológia megalapítása elõtt az OTO (Ordo Templi Orientis) egyház helyi (California) fõnökei voltak.
Parsonsról egyébként egy krátert is elneveztek a Holdon. (a SÖTÉT OLDALÁN, tehát nem volt akárki, a szilárd rakétaüzemanyag kifejlesztõje)
Egy szórakoztató dok.film: (vigyázat okkult!)
SECRET SPACE, van benne NASA, Jack Parsons, Hubbard, stb...
-Állítja valahol a könyv, h vágatlan képkockák azonos méretû nagyításait tartalmazza?
Mert ha nem, mert pl egy ronda becsillanás, egy belógó kábel miatt vágtak a képbõl és nagyították, a keresztek távolsága nem is szabad h egyezzen más képekével.
-Változó vonalvastagságról azt hiszem eleget pofáztam, valami csak átment.
Ha a keresztek hol máltai-, sátán-, horog-, nyilas-, rovátkázott, hol tökömtudja stílusúak, az persze más kérdés.
-Ha tényleg átfirkálták tustollal a vonalakat, kérdezzen már rá a kiadónál, mi célból tették?
Logikus okát/célját nem látom, és talán tényleg nincs is.
Isten látja lelkemet, nem leugatni akarom és nem ragaszkodok az utolsó szóhoz, de legalábbis elég merész feltételezés ennyibõl komoly tényhamisításra következtetni.
Megmondtam Orvillenak és megmondtam Wilburnek, és most megmondom magának is: ez a vacak sose fog repülni.